image upload
Με ποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε? Αν θες κάτι είμαι διαθέσιμος.mysterio wrote: ↑Wed Nov 09, 2022 5:13 pm Αρχικα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. . Το συγκεκριμενο πακετο φετος εκτος απο αρκετο χρονο, μου κοστισε και καποιο χρηματικό ποσο (για την αποκτηση συγκεκριμενων templates). Το ποσο ήταν μικρο και δεν κανω λογο γι αυτο. Σε συνδιασμο ομως με την ελλειψη ενδιαφεροντος που βλεπω, καθως οι περισσοτεροι απλα περιμενουν να πατησουν ενα κουμπι και να το κατεβασουν, χωρις να βοηθησουν για την δημιουργια του (το πιο απλο να ποσταρουν πηγες-φωτο) αποφασισα οτι εφτιαξα να το κρατησω για προσωπικη χρηση (ισως πετυχετε καποια προσπαθεια απο αλλον δημιουργο σε καποια αλλη σελιδα). Κατ επεκταση δεν θα φτιαξω και καποιο πακετο αλλης κατηγορίας Οταν αποφασισουμε να ειμαστε ολοι πιο ενεργοι (και να μην ζηταμε μονο), με χαρα να συνεχισω το project που τοσα χρονια φερνω εις περας![]()
Ξέρω ότι δεν ζητάς χρήματα ούτε το υπονοείς. Είναι σωστό να υπάρχει εκτίμηση για αυτό που προσφέρεις. Κι αυτό μπορεί να γίνει είτε με ένα μικρό ποσό από τον καθένα μας προς εσένα ή σε όλη την ομάδα που θα ασχοληθεί με αυτό. Έτσι θα νιώθουμε ότι κι εμείς συνεισφέρουμε και εσύ δεν να νιώθεις ότι το κάνεις μάταια. Εγώ το προτείνω κι αν θέλει κάποιος άλλος εδώ γύρω, ας πει την γνώμη του να το οργανώσουμε.mysterio wrote: ↑Fri Nov 11, 2022 11:56 pm Οχι φιλε μου, για να προλαβω καταστασεις σε καμία περιπτωση δεν εχω αναγκη απο καποιο χρηματικο ποσο. Το ποσό είναι ασήμαντο και δεν ειναι αξιο αναφοράς. Άξιο να αναφερθει ειναι η απουσία συμμετοχης των μελών σε τετοια project, που στο κατω κατω καποια στιγμή το παιχνιδι ολων ομορφαινει. Τα παιδιά που εχουν βοηθήσει και στα πακέτα περασμένων ετών, εχουν καταλαβει που αναφερομαι.
Περσι εφτιαξα πακετο με ομαδες χαμηλων κατηγοριών (μιλάμε για 311 kits, που ολοι ξερουμε ποσες ωρες δουλειας απαιτει...) και για ενα πρωταθλημα που ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι να βρεις ακομα και φωτό, και ουσιαστικα απο την αρχη μεχρι το τελος 2-3 ατομα ηταν εκει και εδιναν συνεχως υλικό. Οι αριθμοί όμως απο τα downloads δειχνει κατα πολυ περισσοτερα ατομα... Σεβόμενος λοιπόν την δουλεια αυτων των 2-3 ατομων που στηριξαν ολα αυτα τα χρονια (πανω κατω τα ιδια ατομα ειναι) αλλα σεβομενος και τις δικες μου ωρες που σπαταλάω για κατι που θα διαθεσω αφιλοκερδώς , ελαβα την συγκεκριμενη αποφαση.
Σε γενικές γραμμές πάντως δε νομιζω οτι θα υπάρξει θεμα. Πιστευω σύντομα θα βγαλει καποιος το συγκεκριμενο πακέτο, οποτε και φετος η λιγκα μας θα ειναι οκ![]()
Αυτο ακριβως που ανέφερες, λέει τα πάνταglad1at0re wrote: ↑Sat Nov 12, 2022 12:50 am γιατί όλοι έπαιρναν την δωρεάν προσφορά μου για δεδομένη.
Καλησπέρα mysterio. Εγώ μόλις ανακάλυψα ότι είχες κάνει πέρσι φανέλες για ομάδες τοπικού. Σκέφτηκα πριν 2 μήνες ότι αφού δεν είχαν ανέβει εδώ δεν έκανε ποτέ κανείς όπως και ότι δεν έκανε κάποιος για Γ εθνική. (Τελικά πριν 10 λεπτά που διάβασα το σχόλιό σου τις βρήκα στο sortitutsi. )mysterio wrote: ↑Wed Nov 09, 2022 5:13 pm Αρχικα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. . Το συγκεκριμενο πακετο φετος εκτος απο αρκετο χρονο, μου κοστισε και καποιο χρηματικό ποσο (για την αποκτηση συγκεκριμενων templates). Το ποσο ήταν μικρο και δεν κανω λογο γι αυτο. Σε συνδιασμο ομως με την ελλειψη ενδιαφεροντος που βλεπω, καθως οι περισσοτεροι απλα περιμενουν να πατησουν ενα κουμπι και να το κατεβασουν, χωρις να βοηθησουν για την δημιουργια του (το πιο απλο να ποσταρουν πηγες-φωτο) αποφασισα οτι εφτιαξα να το κρατησω για προσωπικη χρηση (ισως πετυχετε καποια προσπαθεια απο αλλον δημιουργο σε καποια αλλη σελιδα). Κατ επεκταση δεν θα φτιαξω και καποιο πακετο αλλης κατηγορίας Οταν αποφασισουμε να ειμαστε ολοι πιο ενεργοι (και να μην ζηταμε μονο), με χαρα να συνεχισω το project που τοσα χρονια φερνω εις περας![]()
Σε ευχαριστουμε ολα αυτα τα χρονια που χαρη σε εσενα ειχαμε οτι καλυτερο μπορουσαμε για τις ελληνικες ομαδες!mysterio wrote: ↑Fri Nov 11, 2022 11:56 pm Οχι φιλε μου, για να προλαβω καταστασεις σε καμία περιπτωση δεν εχω αναγκη απο καποιο χρηματικο ποσο. Το ποσό είναι ασήμαντο και δεν ειναι αξιο αναφοράς. Άξιο να αναφερθει ειναι η απουσία συμμετοχης των μελών σε τετοια project, που στο κατω κατω καποια στιγμή το παιχνιδι ολων ομορφαινει. Τα παιδιά που εχουν βοηθήσει και στα πακέτα περασμένων ετών, εχουν καταλαβει που αναφερομαι.
Περσι εφτιαξα πακετο με ομαδες χαμηλων κατηγοριών (μιλάμε για 311 kits, που ολοι ξερουμε ποσες ωρες δουλειας απαιτει...) και για ενα πρωταθλημα που ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι να βρεις ακομα και φωτό, και ουσιαστικα απο την αρχη μεχρι το τελος 2-3 ατομα ηταν εκει και εδιναν συνεχως υλικό. Οι αριθμοί όμως απο τα downloads δειχνει κατα πολυ περισσοτερα ατομα... Σεβόμενος λοιπόν την δουλεια αυτων των 2-3 ατομων που στηριξαν ολα αυτα τα χρονια (πανω κατω τα ιδια ατομα ειναι) αλλα σεβομενος και τις δικες μου ωρες που σπαταλάω για κατι που θα διαθεσω αφιλοκερδώς , ελαβα την συγκεκριμενη αποφαση.
Σε γενικές γραμμές πάντως δε νομιζω οτι θα υπάρξει θεμα. Πιστευω σύντομα θα βγαλει καποιος το συγκεκριμενο πακέτο, οποτε και φετος η λιγκα μας θα ειναι οκ![]()