Football Manager 2023 info
- diego1960
- Assistant Researcher
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ναι το έχουμε στείλει κανονικά καιρό πριν αλλά έτσι και αλλιώς θα βγει ενα μικρό update για το Κινεζικό πρωτάθλημα και τις μεταγραφές του και λογικά θα έχει περαστεί τότε η αποχώρηση Μαρσέλο.
Spoiler: show
- Agent Of Chaos
- National Manager
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
ερώτηση για νεαρούς παίκτες που ανεβάζουμε στην πρώτη ομάδα. θέλω ταυτόχρονα να τους δίνω χρόνο και στην β ομάδα και έχει τρεις επιλογές. μια είναι να είναι διαθέσιμος μέχρι να είναι αγωνιστικά έτοιμος που οκ βγάζει νόημα αλλά έχει και άλλες δύο που λένε διαθέσιμος για αποστολή με β ομάδα και διαθέσιμος για β ομάδα. ποια η διαφορά αυτών των δύο?
Spoiler: show
- DimiZag
- Youth Team Manager
- Football Manager της ομάδας: Wrexham FC
- Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Παιδιά καλησπέρα, έχω νομίζω χοντρό πρόβλημα. Ενώ έχω την έκδοση 23.3, πήγα να βάλω σήμερα και το hotfix 23.3.1 που βγήκε 7/3 αλλά δεν κάνει update. Δοκίμασα να κάνω restart το Steam και τιποτα. Δοκίμασα και το κολπο verify the game cache και μου έβγαλε ότι ''69 αρχεια απέτυχαν να επαληθευτουν''!!!
Τι μπορω να κανω πλεον;;
Τι μπορω να κανω πλεον;;
- DimiZag
- Youth Team Manager
- Football Manager της ομάδας: Wrexham FC
- Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Σε ερώτηση μου κι αλλού μου είπαν ότι η βάση δεδομένων παραμένει 23.3 και το hotfix δεν άλλαξε την έκδοση (όπως θα πρεπε) αλλά την άφησε στο 23.3. Επιπλέον, στο game status του save θα πρέπει αυτή τη στιγμή να λέει τα εξής νούμερα:
23.3.0+1808301 (m.e v23.2.0.0).
Πράγματι, αυτό λέει, όπως τσέκαρα. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος ότι ισχύει και σε εκείνον;
23.3.0+1808301 (m.e v23.2.0.0).
Πράγματι, αυτό λέει, όπως τσέκαρα. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος ότι ισχύει και σε εκείνον;