Moderator: Moderators
Υποθέτω πως ειναι φυσιολογικο που με το update δεν λειτουργεί το αρχείο ενεργοποίησης των μικρών κατηγοριών αλλά και άλλα που έχω ενεργοποιήσει (πχ τουρνουά κτλ)
Δηλαδή σε μερικές βδομαδες που θα βγει το δεύτερο μέρος του winter update αναμένεται και το αρχείο? Θα ήταν τέλεια μιάς και περίμενα αρκετο καιρο να αρχίσω save λόγω των πολλών προβλημάτων σε stats και youth intake που δεν ευννούν τα long term saves. Eύχαριστω και παλι για την καταπληκτική δουλειά.Υποθέτω πως ειναι φυσιολογικο που με το update δεν λειτουργεί το αρχείο ενεργοποίησης των μικρών κατηγοριών αλλά και άλλα που έχω ενεργοποιήσει (πχ τουρνουά κτλ)
Σωστά. Κάναμε αρκετές αλλαγές στη db, οπότε δεν λειτουργεί πλέον. Θα κυκλοφορήσουμε νέο μάλλον μετά το τελικό data update.
Καλησπέρα, εγώ πάντως δεν έχω κάποιο τέτοιο θέμα, όμως έχω μεγάλη δυσκολία στις μεταγραφές....(Παναθηναικός)Καλησπέρα παιδιά, έκανα και εγώ σήμερα το αναμενόμενο winter update και στο πρώτο ματς έχουν γίνει ήδη 4 αναγκάστηκες αλλαγές μέχρι το 30’ και άλλοι 3 με μικροτραυματισμό στο γήπεδο.
Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος κάτι τέτοιο με το νέο update?
Στο δικο μου save εχουν αυξηθει οι τραυματισμοι αλλα ΜΟΝΟ σε ματς Τσαμπιονς Λιγκ, με την τακτικη και την ενταση να ειναι ιδια σε ματς τσου λου και πρωταθληματος.Καλησπέρα παιδιά, έκανα και εγώ σήμερα το αναμενόμενο winter update και στο πρώτο ματς έχουν γίνει ήδη 4 αναγκάστηκες αλλαγές μέχρι το 30’ και άλλοι 3 με μικροτραυματισμό στο γήπεδο.
Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος κάτι τέτοιο με το νέο update?
Καλησπέρα σε όλους κύριοι, βάζω γκόλ το κάνω εγγραφή, μου βγάζει θα είναι διαθέσημο μετά τον αγώνα και ως εκέι.....μετά
δεν μπορώ να βρω τπτ και πουθενά....
Επίσης έχω ξεχάσει πως βγαίνει φώτο μέσα από το παιχνίδι
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος και για τα 2?
Με την επιλογή alt+f9 τραβάει βίντεο η κάρτα...Για το 2ο με το alt+f9 και αποθηκεύεται σε φάκελο στα έγγραφα του παιχνιδιού (εκεί που είναι οι φάκελοι των γραφικών, σκινς, σεηβ κτλ). Γίνεται και με το f12 που είναι συντόμευση screenshot του steam αλλά τα αποθηκεύει σε πιο δυσεύρετο σημείο στον υπολογιστή
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω εχω κάνει συντόμευση τον φάκελο των steam screenshots στον φάκελο που έχω το FM για να μπορώ να βρίσκω οτι σκρινσοτ κάνω ευκολα.Με την επιλογή alt+f9 τραβάει βίντεο η κάρτα...Για το 2ο με το alt+f9 και αποθηκεύεται σε φάκελο στα έγγραφα του παιχνιδιού (εκεί που είναι οι φάκελοι των γραφικών, σκινς, σεηβ κτλ). Γίνεται και με το f12 που είναι συντόμευση screenshot του steam αλλά τα αποθηκεύει σε πιο δυσεύρετο σημείο στον υπολογιστή
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάτησα f12 έβγαλε φώτο αλλά δεν μπορώ να την βρω στον c:/
Ξέρεις που βρίσκεται?
Τον βρήκα....ευχαριστώ πολύ πάντως
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\42031092\760\remote\1263850\screenshots