Moderator: Moderators
Σε ubuntu είσαι; Πως το έκανες να δουλέψει αν ναι, προσπαθώ να κάνω το ίδιο με το 20 (μέσω Proton 4.11) αλλά δεν δουλεύει στο 21, μόνο ο editor ανοίγει.Σε εμένα χρειάστηκε να κάνω restart το Steam για να το εμφανίσει.
Θα ανοίξω τοπικ σήμερα με λεπτομέρειεςΕρωτηση με αποδεκτη ΤΟΝ ΝΙΚ:
Ποτε να υπολογιζουμε τα φετινα Data Packs;;;![]()
Αν φύγει δε θα έχεις έναν coach λιγότερο από το όριο, άρα θα μπορείς και να τον αντικαταστήσεις; Επίσης νομίζω πως πάντα είχες τη δυνατότητα να απολύσεις αμέσως κάποιον από το staff όταν έκλεινες κάποιον άλλον ώστε να είσαι μέσα στο όριο.Μια παρατήρηση που είδαμε σήμερα. ΓΕΛΟΙΟ το γεγονός οτι φέτος ο assistant μετριέται ως coach και δεν έχει ξεχωριστή θέση. Αν έχεις γεμίσει την ομάδα από coaches και για κάποιο λόγο φύγει τότε..... ΔΕΝ έχεις ασίσταντ μέχρι να αυξηθεί το όριο! Δεν ξέρω αν γίνεται σε άλλα πρωταθλήματα αλλά σίγουρα ξενέρωσα στην Bundesliga με αυτήν την γελοιότητα. Aν όντως ισχύει στην πραγματικότητα είναι τραγικό. Αν το.... φαντάστηκε το fm είναι τραγικότερο.
Στο περσινό ειδικά επιτέλους το έκαναν να δουλεύει σωστά. Έρχεται ο Κώστας να αντικαταστήσει τον Γιώργο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχει επιλογή να αναλάβει άμεσα τα ίδια καθήκοντα με αυτόν. Δεν χρειαζόταν να πας εκ νέου στα staff responsibilities να τα ρυθμίσεις.Αν φύγει δε θα έχεις έναν coach λιγότερο από το όριο, άρα θα μπορείς και να τον αντικαταστήσεις; Επίσης νομίζω πως πάντα είχες τη δυνατότητα να απολύσεις αμέσως κάποιον από το staff όταν έκλεινες κάποιον άλλον ώστε να είσαι μέσα στο όριο.Μια παρατήρηση που είδαμε σήμερα. ΓΕΛΟΙΟ το γεγονός οτι φέτος ο assistant μετριέται ως coach και δεν έχει ξεχωριστή θέση. Αν έχεις γεμίσει την ομάδα από coaches και για κάποιο λόγο φύγει τότε..... ΔΕΝ έχεις ασίσταντ μέχρι να αυξηθεί το όριο! Δεν ξέρω αν γίνεται σε άλλα πρωταθλήματα αλλά σίγουρα ξενέρωσα στην Bundesliga με αυτήν την γελοιότητα. Aν όντως ισχύει στην πραγματικότητα είναι τραγικό. Αν το.... φαντάστηκε το fm είναι τραγικότερο.