Moderator: Moderators
Εγώ αυτό που κάνω είναι: αποθηκεύω μόνο την preseason στην αρχή. Μόλις τελειώσει η προετοιμασία διαγράφω τα preseason να μην με μπερδεύουν, αποθηκεύω μόνο τα early κοκ.Καλησπερα Κωστα..πολυ καλη δουλεια ..μια ερωτηση..αποθηκευουμε μια μια εβδομαδα ξεκινωντας απο την προετοιμασια η την φτιαχνουμε ολη την σεζον..λογικα βδομαδα με την βδομαδα?
Μπορείς να τον βάλεις να δουλέψει στα Σουτ, τον Έλεγχο Μπάλας ή κάτι τέτοιο.ευχαριστω για την απαντηση,
ναι αλλα αυτος θελει λεει εξτρα προπονηση στην τεχνικη, και κατηγορια τεχνική δεν εχει.. οποτε τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?
Τότε δεν έχεις και πολλά περιθώρια. Υπάρχει ένα default πρόγραμμα για αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποίησε αυτό.Αν πέσουν 3 αγώνες μέσα στην εβδομάδα τι κάνεις πχ Δευτέρα Πέμπτη Κυριακή;
Η game pass version δεν σε αφήνει να κάνεις import. Δεν ξέρω άμα είναι bug ή έτσι αποφάσισαν.Εχουμε καποια ιδεα γιατι τις προπονησεις σου (μαλλον γενικοτερα ολα τα .fmf αρχεια) δεν τα ''βλεπει'' για να τα κανει εισαγωγη σε fm που παιζει απο το xbox game pass? Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν κανεις εξαγωγη προπονηση απο το game την κανει σε αρχειο .tsc (τις τακτικες σε .tac).
Ωστοσο αν κανω μετατροπη ενα δικο σου αρχειο σε .tsc καταφερνει να το ''δει'', αλλα δεν το κανει import.