Ο διάβολος που έγινε γατάκι

Βρείτε εδώ τα πάντα για τα streams μας στο twitch.tv!
"Καίγεσαι" και λιώνεις με το FM...Do it loud and proud...Μοιράσου τα κατορθώματα και τις αποτυχίες σου. Πες το με μια ιστορία και γράψε ΙΣΤΟΡΙΑ!
Post Reply
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect
Football Manager της ομάδας: Παναθηναϊκός
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός,Man Utd,Juventus
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Κυριακή 19 Μαΐου 2024, σε κάποια pub του Manchester, ώρα 18:05

“Ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του αγώνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φεύγει με το διπλό από την έδρα της Μπράιτον, με τους κόκκινους διαβόλους να βλέπουν τον τελικό του FA Cup κόντρα στην συμπολίτισσα Σίτι ως τελικό επιβίωσης, καθώς σε περίπτωση που κατακτήσουν το τρόπαιο, θα ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία από την League Phase του Europa League...”

Κοίτα που καταντήσαμε ρε φίλε. Να κρίνεται η επόμενη σεζόν σε τουλάχιστον 90 λεπτά και να κινδυνεύεις και να χάσεις κιόλας. Κάποτε η Σίτι τα έκανε πάνω της και τώρα να έχει γίνει εκείνη το αφεντικό στην πόλη. Αυτό δεν το θέλει ούτε ο ίδιος ο θεός. Ναι, ναι το ξέρω, όλες οι μεγάλες ομάδες κάνανε κοιλιά και μετά επανήλθανε. Τα βαρέθηκα ρε γαμώτο αυτά τα κλισέ. Ήμαστε 11 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, οι πετρελαιάδες μας έχουνε κάνει πελάτες, και εκτός από κάποιες εφήμερες επιτυχίες δεν μπορέσαμε να κάνουμε ποτέ το βήμα παραπάνω.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν αλλάξει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Φέρανε τον Μουρίνιο, φέρανε τον Φαν Χάαλ, φέραν τον Τεν Χαχ κι εγώ δεν ξέρω ακόμα πόσους άλλους. Και τι κάνανε τελικά; Μια μεγάλη, για τον Φρανκενστάιν τζούνιορ που έλεγε κι ο Χόρχε. Τόσα χρόνια έχω το πτυχίο της προπονητικής άχρηστο και κάθεται. Στην Ελλάδα με έχουνε θεό και με το δίκιο τους. Μουντιάλ τους έφερα, Champions League με τον Παναθηναϊκό πήρα, τι άλλο θέλουνε;

Τουλάχιστον θα είμαι στα επίσημα του Wembley στον τελικό Κυπέλλου. Κυρίλα με τα όλα της. Όλη η αφάν γκατέ εκεί θα είναι. Λες να γίνει το θαύμα; Η θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο το τραύμα; Πρώτος στο χωριό έγινα. Θα γίνω άραγε στην πόλη;

Σάββατο 25 Μαΐου 2024, Wembley, λίγο μετά τη λήξη του τελικού του FA Cup

Από κει τους είχαμε του χεριού μας, καταλήξαμε να πανηγυρίζουμε νίκες επί της Σίτι λες και ήμαστε καμιά ομαδούλα της σειράς. Τουλάχιστον η σεζόν έκλεισε με τίτλο και θα παίξουμε Ευρώπη του χρόνου. Μπας και έρθει κανένας παίκτης της προκοπής, γιατί αλλιώς έτσι όπως έχουμε γίνει, ούτε η κυρά Περμαθούλα δεν θα ερχόταν να παίξει. Και με το δίκιο της, αφού έχουμε γίνει νεκροταφείο του κάθε σταρ. Φεύγοντας από τα επίσημα, νιώθω ένα χέρι να με σταματάει.

Χ.Κ: Συγγνώμη, σας ξέρω από κάπου;

A.G: Μάλλον δεν πρέπει να με έχεις ξαναδεί, απ’ότι φαίνεται. Να συστηθώ τότε. Αβράαμ Γκλέιζερ. Μαζί με τον αδελφό μου Μάλκολμ έχουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2003.

Χ.Κ: Σαν κάτι να μου θυμίζει όλο αυτό...

A,G: Πράγματι. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φέρει μεγάλα ονόματα της προπονητικής στην ομάδα και κανείς δεν κατάφερε να την επαναφέρει στην κορυφή. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό στα media, αλλά σκεφτόμαστε να διώξουμε τον Τεν Χαχ. Ψάχνουμε για κάποιον νέο και φιλόδοξο προπονητή.

Χ.Κ: Μα καλά οι φίλαθλοι δεν θα στραβώσουν που η Γιουνάιτεντ θα έχει Έλληνα προπονητή;

A.G: Αυτό άστο πάνω μου. Εσύ έλα από το γραφείο μου αύριο και θα τη βρούμε την άκρη...

Την επόμενη μέρα...

A.G: Καλησπέρα Χρήστο

Χ.Κ: Χαίρετε...

A.G: Φαντάζομαι πως από τον χθεσινό μας διάλογο θα ξέρεις πολύ καλά τον λόγο της συνάντησής μας

-...

A.G: Καταλαβαίνω την αμηχανία σου. Όλοι το παθαίνουν όταν θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Χ.Κ: Σίγουρα. Αλλά το πρέπει είναι μεγάλο. Όταν πήραμε το τελευταίο μας πρωτάθλημα, ήμουν ακόμα στην Ελλάδα και πάλευα να βγάλω τη σχολή προπονητικής...

A.G: Μη σε απασχολεί αυτό. Πάμε στις λεπτομερείς. Θα αμείβεσαι με 7,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και η διάρκεια του συμβολαίου θα είναι τριετής. Στόχος μας φέτος είναι να ήμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και να τερματίσουμε στην τριάδα. Τι λες λοιπόν δέχεσαι;

X.Κ: Με μεγάλη μου χαρά!

Off Topic:
Κάπως έτσι το μεγάλο μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Πριν βάλω τα κλειδιά στο αμάξι, το τηλέφωνό μου χτυπά και πάλι. Άγνωστος αριθμός. Από καμιά Vodafone θα με παίρνουνε πάλι. Δευτερόλεπτα μετά ξαναχτυπάει το τηλέφωνο...

Χ.Κ: Παρακαλώ;

-Ο κύριος Κονδύλης;

Χ.Κ: Ναι ο ίδιος τι με θέλετε;

-Μάκης Γκαγκάτσης εδώ. Όπως ξέρεις, ο Πογέτ έφυγε από την εθνική και η θέση έχει μείνει κενή.

-Κι από μένα τι θέλετε;

Μ.Γ: Να έρθεις στην Ελλάδα να μιλήσουμε. Τουτ,τουτ,τουτ...

Off Topic:
Ακόμα δεν ανακοινώθηκε η πρόσληψή μου από τη Γιούναιτεντ, να το το τηλέφωνο από τον μίστερ Μάκης. Αν και κάπου πάει το μυαλό μου γιατί θέλει να έρθω Ελλάδα, θα το κάνω αυτό το ταξίδι. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι, βρέθηκα στα γραφεία της ΕΠΟ. Η θέση στο γραφείο ήταν κενή. Μέχρι που τελικά ήρθε ο πρόεδρος...

Μ.Γ: Έμαθα ότι θα προπονήσεις την Γιουνάιτεντ...

Χ.Κ: Αλήθεια είναι αυτό. Κακό είναι;

Μ.Γ: Όχι. Ο λόγος που ήθελα να συναντηθούμε είναι διότι θα θέλαμε να αναλάβεις την εθνική Ελλάδας. Νομίζω ξέρεις πως χάσαμε την πρόκριση στο Euro...

Χ.Κ: Γνωρίζω, γνωρίζω! Άμα είναι να τα μάθαινα τελευταίος, ας γινόμουν καφετζής καλύτερα.

Μ.Γ: Χαίρομαι. Άρα ξέρεις και ποιοι είναι οι στόχοι μας έτσι δεν είναι;

Χ.Κ: Ναι. Η φουρνιά που έρχεται μαζί με τους ήδη υπάρχοντες είναι εξαιρετική και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Μ.Γ: Το πας πολύ καλά! Εδώ είναι τα χαρτιά για το συμβόλαιο σου. Υπογράφεις και όλα αρχίζουν...

Κάπως έτσι λοιπόν, το ταξίδι ξεκινάει. Δύο δύσκολα challenge αλλά ήμαστε μαθημένοι σε αυτά...

:arrow: Στο επόμενο post η ανάλυση του ρόστερ της United.
These users thanked the author chriskon for the post:
mosxovits (Thu Feb 20, 2025 9:27 pm)
Rating: 7.14%
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Η παρουσίαση του ρόστερ της United για την σεζόν 2024/25...

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Image

Τουλάχιστον για φέτος ήμαστε πλήρης. Βέβαια με Ευρώπη, πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα, θα χρειαστεί να κουβαλήσει σε αρκετές περιπτώσεις και ο Bayndir. Η καρτέλα του Τούρκου δεν είναι κακή fmικα, είναι διεθνής στην πατρίδα του και προέρχεται από ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Ο Heaton αργά η γρήγορα θα κρεμάσει τα γάντια του, ενώ ο Mee δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Image

Το θετικό εδώ είναι πως υπάρχουν παίκτες που όταν υπάρξει λειψανδρία μπορούν να παίξουν και στην ανάποδη θέση τους. Αυτό το κρατάμε γιατί με τη σεζόν να είναι μεγάλη, σίγουρα θα υπάρξουν τραυματισμοί (που το απευχόμαστε). Σε κάθε περίπτωση πάντως αριστερά θα πάμε με Shaw/Malacia και δεξιά με Mazraoui/Dalot. Μιας και αριστερά θα παίξουμε με αντεστραμμένο μπακ χαφ (small spoil για τακτική, θα την δείτε στο τέλος), ίσως βοηθήσει και ο Martinez.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ (ΚΕΝΤΡΟ)

Image

Τα πρώτα μεγάλα ζόρια, γιατί υπάρχει δυσαναλογία σε δεξιοπόδαρους και αριστεροπόδαρους στόπερ. Από την εξίσωση βγαίνει με το καλημέρα ο Evans διότι διανύει τα τελευταία μίλια της καριέρας του. Πράγμα που σημαίνει πως έχουμε έναν αριστερό αμυντικό και τρεις δεξιούς. Κι εδώ είναι που θα γίνει σίγουρα προσθήκη παίκτη που θα κάνει τα ρεπό του Martinez. Θέμα πώλησης Maguire δεν υφίσταται, γιατί οκ μπορεί να μην κάνει πλέον για πρώτος, αλλά είναι πολύ μεγάλη πολυτέλεια για δεύτερος. Με ότι αυτό συνεπάγεται και στη λίστα για την Premier αλλά και την Ευρώπη.

ΜΕΣΟΙ

Image

Φρέσκα κουλούρια, μπαγιάτικα κουλούρια, κουλούρια για όλα τα γούστα! Για πρώτη χρονιά ήμαστε οκ, αλλά τα επόμενα χρόνια θα χρειασούμε φρεσκάρισμα, καθώς Casemiro και Eriksen μεγαλώνουν και σταδιακά θα φθίνουν. Το υλικό πάντως είναι πολύ καλό. Συν το ότι έρχεται με μεγάλες περγαμηνές ο 19χρονος Mainoo. Σε μια εποχή που πλέον δεν θεωρείται ταμπού να χρησιμοποιείς νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Άλλοι στην ηλικία του σαρώνουν τις κούπες...

ΕΞΤΡΕΜ

Image

Καθότι δεξιά έχουμε παίκτες με αρκετό potential (Diallo,Garnacho), αριστερά έχουμε ένα θεματάκι. Θα πρέπει να διαχειριστώ δύο σχεδόν ισάξιους παίκτες (Sancho,Rashford), ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Antony, που σκάσαμε για εκείνον μια καραβιά εκατομμύρια. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα, αλλά κάποιοι θα πρέπει να φύγουν προκειμένου να επέλθει μια ισορροπία. Όλα είναι ανοικτά.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Image

Υγεία να έχουν Hojlund και Zirkzee και τίποτε άλλο πραγματικά. Με δύο wonderkids στην αιχμή του δόρατος δεν έχασε κανείς. Μιας και ο Rashford μπορεί να παίξει και ως σέντερ φορ, δεν θα γίνει προσθήκη στην συγκεκριμένη θέση. Βέβαια όποτε λέω πως θα μείνουμε ως έχουμε, ένας από τους δύο θα τραυματιστεί και στο τέλος αναγκαζόμαστε να πάρουμε παίκτη.

Οι τακτικές που θα χρησιμοποιήσουμε με United και εθνική Ελλάδας (φωτό 1 της United, φωτό 2 της εθνικής)

Image

Image

Στο επόμενο post

:arrow: Προετοιμασία/Μεταγραφές
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Προετοιμασία

Image

Όπως βλέπετε στο παραπάνω ss, δώσαμε συνολικά έξι φιλικά προετοιμασίας. Τα περισσότερα από αυτά ήταν πιο πολύ για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες και να χτίσουν μια άλφα φυσική κατάσταση ενόψει της πολύ μεγάλης από άποψης αριθμών παιχνιδιών σεζόν που μας περιμένει. Ένα πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η βασική μας ενδεκάδα είναι θέμα χρόνου να δέσει 100%. Ωστόσο, στα φιλικά με ομάδες λίγο πιο υψηλού επιπέδου, άρχισαν να βγαίνουν προς τα έξω ορισμένες “ελλείψεις” που έχουμε σε κάποιες θέσεις.

Προς το παρόν θα πορευθούμε με το υλικό που έχουμε, διότι θέλω να το δω να δίνει δείγματα γραφής και στα επίσημα παιχνίδια. Το πρώτο “ξεσκαρτάρισμα” θα υπάρξει στην χειμερινή περίοδο των μεταγραφών. Παρόλα αυτά έφυγε κοσμάκης και το καλοκαίρι, και στην θέση των όσων έφυγαν θα εμπιστευτούμε κάποια παιδιά από την ακαδημία μας. Τουλάχιστον ένα (κι ετοιμάζεται ακόμα ένα) βρίσκεται ήδη στην πρώτη ομάδα.

Η παρουσίαση των μεταγραφών θα γίνει μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν αποχωρήσεις μέσα στον Αύγουστο.

ΥΓ: Το αρχείο το οποίο με “πήγε” στη σεζόν 2024/25, έκανε simulate την σεζόν 2023/24, με την United να τερματίζει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Επομένως, η ευρωπαϊκή πορεία των κόκκινων διαβόλων θα ξεκινήσει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και όχι από το Europa League όπως έγινε στην πραγματικότητα. Αν δεν συμβεί κανένα θαύμα, βλέπω να γινόμαστε ο περίγελος της Ευρώπης...

ΥΓ.2: Στο φιλικό πρόβα-τζενεράλε με την Οσασούνα, ο Christian Eriksen τραυματίστηκε λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο στον αγώνα. Ευτυχώς για εμάς δεν θα μείνει για αρκετό καιρό έξω (5-8 μέρες), αλλά θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του στον τελικό του Super Cup κόντρα στην Σίτι αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πάλι κόντρα στους "Πολίτες".

Coming up next...

:arrow: 11/8 - Manchester City (1η) (Old Trafford)
:arrow: 14/8 - Manchester City (Τελικός Super Cup) (Narodowy)
:arrow: 17/8 - Newcastle (2η) (St'James Park)
:arrow: 24/8 - Brentford (3η) (Old Trafford)
:arrow: 31/8 - Southampton (4η) (St'Mary's Park)
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Το έργο που έχω να φέρω εις πέρας είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα εξηγήσω το γιατί. Ο πρώτος στόχος είναι να κάνω αυτό το συνοθύλευμα ομάδα. Έχουμε καλές μονάδες που μπορούμε να στηριχθούμε επάνω τους τα επόμενα χρόνια. Αλλά η πλειοψηφία σε κανονική United δεν θα πέρναγε ούτε έξω από το Old Trafford. Δεν είναι όμως της παρούσης να μιλάμε για μεταγραφές.

Δεν μας βοηθάει και το πρόγραμμα ρε φίλε. Δύο σερί ματς με την Μάντσεστερ Σίτι! Και το ένα από αυτά κρίνει τίτλο. Ακόμα χειρότερα. Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι στα δύσκολα μας χρόνια, σε αυτά τα παιχνίδια ξυπνάει από μέσα μας το αίσθημα του τύπου “πάμε ωρέ παλικάρια να τους κάνουμε πατριωτικό γιουρούσι” και άλλα τέτοια ωραία. Στο δημιουργικό κομμάτι έχουμε θέμα ως προς το βάθος μιας και ο Eriksen θα λείψει για περίπου δέκα μέρες. Κάπως θα τα μπαλώσουμε όμως.

Η προετοιμασία τελείωσε. Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει και θα γίνεται χαμός σε κάθε γκολ. Εδώ όμως δεν έχει στημένα ντέρμπι παρά μονάχα δίχρωμα (κι ενίοτε τρίχρωμα) κασκόλ...

Off Topic:
Disclaimer: Μαζί με τα ματς του Αυγούστου θα γίνει και η παρουσίαση των μεταγραφών μας. Οπότε θα χει μπόλικο πράγμα να διαβάσετε.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Luke Shaw υπέστη οίδημα στο γόνατο. Ο Άγγλος ακραίος μπακ θα μείνει εκτός για μια έως τρεις μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει 100% τον τελικό του Super Cup και θα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όχι γαμώτο, το χειρότερο δυνατό σενάριο. Ας ελπίσουμε ότι ο Malacia δεν θα κάνει ότι μαρτυρά το επίθετο του...

Image

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Premier League - 1η Αγωνιστική

Manchester United-Manchester City

Image

Η ομάδα δεν ήταν στο 100% έτσι όπως θα ήθελα να αποδώσει, αρχίζουμε πρώτα από αυτό. Πρωταρχικός στόχος ήταν να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, κάτι το οποίο και πετύχαμε. Βρήκαμε τον Mount σε εξαιρετική ημέρα, βρίσκοντας δίχτυα δις κόβοντας έτσι τα πόδια των μισητών μας αντιπάλων. Ωστόσο τον χορό ξεκίνησε ο Hojlund. Μπήκαμε με το δεξί και αυτό είναι που μετράει στο τέλος της μέρας.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana,Malacia (62’ Mazraoui),Martinez,De Ligt,Dalot,Ugarte (62’ Casemiro),Mount,Rashford (45’ Sancho),B.Fernandes (71’ Mainoo),Antony (71’ Garnacho),Hojlund

Manchester City (4-3-3): Ederson,Ake,Dias,Stones (51’ Gvardiol),Walker,Rodri,De Bruyne,Gundogan,Foden (88’ Doku),Silva (88’ Couto),Haaland

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

UEFA Super Cup - Τελικός

Manchester City-Manchester United

Image

Η αποβολή του Martinez μόλις στο ενδέκατο λεπτό μας άφησε εκτεθειμένους στην άμυνα από πολύ νωρίς. Δικαιότατα κατέκτησε η City το Super Cup, έναν τίτλο που οκ πονάει που το χάσαμε από την μισητή μας αντίπαλο αλλά από την άλλη ανάλογα το πως θα πάει η χρονιά, αυτό μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα. Το αφήνουμε πίσω και προχωράμε καθώς ακολουθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Newcastle.

Συνθέσεις

Manchester City (4-3-3) - Ederson,Gvardiol,Ake,Dias,Walker,Rodri (79’ Stones),De Bruyne,Gundogan (73’ Matheus Nunes),Foden (47’ Doku),Silva,Haaland

Manchester United (4-2-3-1) - Onana,Shaw,Martinez,De Ligt,Dalot (68’ Mazraoui),Ugarte,Mount (59’ Mainoo),Rashford,Fernandes (11’ Branthwate),Garnacho (59’ Sancho),Hojlund (68’ Zirkzee)

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Premier League - 2η Αγωνιστική

Newcastle-Manchester United

Image

Ξέρω έχουμε μπροστά μας άλλα 36 παιχνίδια. Αλλά ρε φίλε δεν πήγε τίποτε σωστά. ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ!!! Πάλι καλά που υπήρχε κι ο Onana. Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του, θα είχαμε φάει πάνω από πέντε γκολ. Και λίγα ήταν τα τρία που αρπάξαμε. Μα θα μου πεις, αυτά θα γίνονται μέχρις ώτου η ομάδα να δέσει. Έχω καταλήξει στους βασικούς έντεκα για φέτος. Αλλά ρε φίλε πρέπει να κάνω και rotation. Δεν χάνω την πίστη μου εννοείται. Ήταν από τα ματς που ότι και να έκανα προκειμένου να γυρίσει έστω λίγο το ματς δεν έβγαινε. Με τίποτα.

Συνθέσεις

Newcastle (4-3-3) - Pope,Targett (70’ Burns),Botman,Schar,Trippier,B.Guimaraes,Joelinton,Tonali,Gordon (42’ Barnes),Almiron,Isak

Manchester United (4-2-3-1) - Onana,Shaw (65’ Branthwate),Martinez,De Ligt,Mazraoui (45’ Dalot),Casemiro,Mainoo (72’ Mainoo),Rashford,Eriksen,Sancho (45’ Garnacho),Hojlund (45’ Zirkzee)

Μαζί με όλα τα άλλα, τραυματίζεται ο αναπληρωματικός μας στόπερ. Περίπου δέκα μέρες. Λαμπρά...

Image

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Premier League - 3η Αγωνιστική

Manchester United-Brentford

Image

Επιτέλους νίκη αλλά για λίγο καρδιοχτυπήσαμε καθώς φάγαμε ένα αστείο γκολ στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου. Παίξαμε με λίγο πιο στενό πλάτος επίθεσης στην προσπάθειά μας να περιορίσουμε τον ανελέητο βομβαρδισμό που δεχόταν κάθε λίγο και λιγάκι η άμυνά μας. Σαφώς καλύτερη εικόνα συγκριτικά με το τρίμπαλο μέσα στη Newcastle αλλά για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή...

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1) - Onana,Shaw (45’ Mazraoui),Martinez,De Ligt,Dalot,Casemiro (66’ Ugarte),Mount (74’ Mainoo),Rashford (66’ Sancho),Fernandes,Garnacho (66’ Antony),Zirkzee

Brentford (4-3-3) - Valdimarsson,Mee (74’ Collins),Pinnock,Ajer,Hickey,Onyeka (45+5’ Rorselev),Janelt,Norgaard,Wissa,Schade (68’ Lewis-Potter),Mbuemo (36’ Damsgaard, τραυματίστηκε στο 50’)

Συμπλήρωσε κάρτες ο Martinez. Βλέπω να κατεβαίνω εγώ να παίξω στο τέλος κι ας είμαι 1,72

Image

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της League Phase για το Champions League της περιόδου 2024/25. Με μια πρώτη ματιά το πρόγραμμα δεν φαίνεται άσχημο, αλλά οι πιθανότητες για απευθείας οκτάδα πάντως δεν είναι με το μέρος μας. Πάμε και ότι γίνει.

Image

Το μεσημέρι της 29ης Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αγγλικής Ομοσπονδίας η κλήρωση για την φάση του 32 του League Cup (Carabao Cup για διαφημιστικούς λόγους). Ο πρώτος αντίπαλος που θα βρεθεί στον δρόμο μας είναι η Sunderland, η οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να επιστρέψει στην Premier League, έχοντας μια πορεία μεταξύ Championship και League 1.

Image

Η αποστολή της εθνικής Ελλάδας για τις αναμετρήσεις με Καζακστάν και Τουρκία,για το UEFA Nations League

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Newcastle)
Χρήστος Μανδάς (Lazio)
Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Γιώργος Κυριακόπουλος (Monza)
Βασίλης Ζαγαρίτης (Almere)
Κώστας Κουλιεράκης (Dynamo Dresden)
Δημήτρης Νικολάου (Spezia)
Κώστας Μαυροπάνος (West Ham)
Παντελής Χατζηδιάκος (Calgiari)
Λάζαρος Ρότα (ΑΕΚ)
Γιώργος Βαγιαννίδης (Παναθηναϊκός)

ΜΕΣΟΙ

Μανώλης Σιώπης (Cardiff)
Δημήτρης Κουρμπέλης (Al-Khaleej)
Ηλίας Κουτσουπιάς (Benevento)
Γιάννης Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ)
Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ)
Χρήστος Τζόλης (Club Brugge)
Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός)
Ταξιάρχης Φούντας (Ελεύθερος)
Τάσος Χατζηγιοβάνης (Eyupspor)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Τάσος Δουβίκας (Celta)
Φώτης Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός)

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Premier League - 4η Αγωνιστική

Southampton-Manchester United

Image

Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε από νωρίς. Ευτυχώς για όλους, ο Garnacho φρόντισε να μας βγάλει από την δύσκολη θέση. Φέραμε το ματς από νωρίς στα μέτρα μας, αλλά ένα πράγμα μας έλειπε. Το γκολ. Ελπίζω είτε ο Hojlund, είτε ο Zirkzee, είτε και οι δύο να λυθούν και να αρχίζουν να τα κολλάνε. Αλλιώς στα δύσκολα θα έχουμε τεράστιο θέμα...

Συνθέσεις

Southampton (4-3-3) - Ramsdale,Manning (81’ Walker-Peters),Harwood-Bellis (84’ Bednarek),Stephens,Sugawara,Charles,Lallana,Smallbone,Sulemana (81’ Edozie),Armstrong,Brereton Diaz (56’ Stewart)

Manchester United (4-2-3-1) - Onana,Shaw (78’ Malacia),Branthwate,De Ligt,Dalot (65’ Mazraoui),Ugarte (65’ Casemiro),Mount,Rashford,Fernandes (78’ Mainoo),Garnacho,Zirkzee (45’ Hojlund)

Βαθμολογία

Image

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και επίσημα. Καθώς θέλω να αξιοποιήσω όλο το υλικό που έχουμε και να μην αρχίσω από τώρα την εκκαθάριση, κάναμε μόλις δύο προσθήκες. Ενός τερματοφύλακα και ενός αριστερού στόπερ, αφού η έλλειψη σε αυτές τις θέσεις έκανε τζιζ.

Keylor Navas

Image

Με τον Altay Bayndir να μην υπολογίζεται (παραχωρήθηκε δανεικός στην Κοπεγχάγη, με όχι και τόσο καλό ξεκίνημα), προτιμήσαμε να κινηθούμε εκ του ασφαλούς. Δηλαδή από την αγορά των ελεύθερων. Ο Κοσταρικανός κίπερ θα είναι κάτοικος Μάντσεστερ για τουλάχιστον τον επόμενο χρόνο και βλέπουμε. Άλλωστε θα κάνει τα ρεπό του Onana, που θα είναι και ο βασικός μας τερματοφύλακας.

Jarrad Branthwate

Image

Στην παρουσίαση του ρόστερ, τόνισα την ανισορροπία που υπάρχει ανάμεσα στους αριστεροπόδαρους και δεξιοπόδαρους στόπερ. Έτσι λοιπόν δαπανήσαμε περί τα 66 εκατομμύρια για να φέρουμε στο Old Trafford τον Jarrad Branthwate από την Everton. Η διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι τετραετής και θα δίνει ανάσες στον Lisandro Martinez.

Κινητικότητα υπήρξε και στο κομμάτι των πωλήσεων, με τους Victor Lindelof και Harry Maguire να παίρνουν την άγουσα για την Brighton και την Tottenham αντίστοιχα. Συνολικά βάλαμε στα ταμεία μας 34,5 εκατομμύρια ευρώ. Εδώ και λίγες μέρες ο Leny Yoro προάχθηκε από την Κ21 στην ανδρική ομάδα, ενώ στην λίστα δηλώθηκε και ο Jonny Evans αφού υπήρχε κενή θέση.

Coming up next...

:arrow: 7/9 - Καζακστάν (UEFA Nations League B) (1η) (Ortaliq)
:arrow: 10/9 - Τουρκία (UEFA Nations League B) (2η) (Γ.Καραϊσκάκης)
:arrow: 14/9 - Liverpool (5η) (Anfield)
:arrow: 17/9 - Marsellile (UEFA Champions League - League Phase) (1η) (Stade de Marsellile)
:arrow: 21/9 - Crystal Palace (6η) (Selhurst Park)
:arrow: 24/9 - Sunderland (League Cup - 3ος Γύρος) (Old Trafford)
:arrow: 27/9 - Wolves (7η) (Old Trafford)
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Ξεκινάμε με τρίμπαλο κόντρα στη Σίτι και λέω “Εντάξει, πάμε να τους πατήσουμε όλους”. Κι έρχεται στο καπάκι η Newcastle και σου λέει ένα ωραίο “Που πας ορέ κλεφτόπουλο;” και σου ρίχνει ένα ωραίοτατο χαστούκι και σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Έχει βελτιωθεί αισθητά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά αν θες να πετύχεις τον στόχο σου που είναι η έξοδος στο Champions League, αυτά τα ματς πρέπει να τα καθαρίζεις στο άψε σβήσε.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια με Southampton και Brentford, δοκίμασα να παίξω με λίγο πιο στενό πλάτος καθώς με την τετράδα στην άμυνα να έχει απόσταση ίση της Αθήνας με τη Λαμία, ήταν η χαρά του αντιπάλου. Ομολογώ πως υπήρξε βελτίωση. Ωστόσο έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Η περίοδος χάριτος τελείωσε, πλέον η σεζόν αρχίζει για τα καλά.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

UEFA Nations League B,1ος Όμιλος - 1η Αγωνιστική

Καζακστάν-Ελλάδα

Image

Οκ το εμπόδιο ήταν χαμηλό, εδώ συμφωνούμε. Ένα εμπόδιο το οποίο ξεπεράσαμε όχι απλά εύκολα, αλλά πανεύκολα. Απλά ψάχναμε την φάση που θα γυρνούσε ολοκληρωτικά τον διακόπτη. Αυτή ήταν το γκολ του Μασούρα. Μέχρι το ημίωρο είχαμε καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες το ματς και βρήκαμε άλλες δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει την λήξη. Μπήκαμε με το δεξί. Προχωράμε.

Συνθέσεις

Καζακστάν (5-3-2): Groshev - Zainudinov,Alip,Baitukov,Bauer,Skortsov (74’ Saumerlich) - Ochs (80’ Startsev),Evseev,Merkel - Samodorov,Shusenachev (74’ Zhumabekov)

Ελλάδα (4-3-3): Μανδάς,Ζαγαρίτης (45’ Κυριακόπουλος),Κουλιεράκης,Χατζηδιάκος,Ρότα (69’ Βαγιαννίδης) - Κουρμπέλης (78’ Σιώπης),Κουτσουπιάς,Μάνταλος - Μασούρας (62’ Φούντας),Χατζηγιοβάνης,Δουβίκας (69’ Ιωαννίδης)

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

UEFA Nations League B,1ος Όμιλος - 2η Αγωνιστική

Ελλάδα-Τουρκία

Image

Περίμενα από τους Τούρκους να μας δυσκολέψουν. Ποιοτικά τουλάχιστον ήταν καλύτεροι από εμάς. Κι όμως τους σβήσαμε. Στο γήπεδο δεν υπήρχαν. Με έναν Ιωαννίδη κυριολεκτικά on fire! Τα ζόρια πάντως ήρθαν όταν έπρεπε να φρεσκάρω κάπως ανασταλτικά την εθνική και δεν είχα πάρει back-up του Μάνταλου (κανονικά ήταν ο Κωνσταντέλιας αλλά τραυματίστηκε). Ο Δουβίκας ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα και όλα πήραν τον δρόμο τους. 2/2, χωρίς να δεχτούμε γκολ και συνεχίζουμε δυναμικά.

Συνθέσεις

Ελλάδα (4-3-3) - Βλαχοδήμος - Κυριακόπουλος,Χατζηδιάκος (72’ Νικολάου),Μαυροπάνος,Ρότα (72’ Βαγιαννίδης) - Σιώπης,Κουρμπέλης (24’ Κουτσουπιάς, λόγω τραυματισμού),Μάνταλος (67’ Κουλιεράκης) - Παυλίδης,Φούντας,Ιωαννίδης (67’ Δουβίκας)

Τουρκία (4-2-3-1) - Cakir,Celik (56’ Ridvan Yilmaz),Soyuncu,Demiral,Muldur,Chalhanoglu,Yuksek (71’ Ozcan),Akturkoglu (51’ Bans Yilmaz),Kokcu,Under,Yildiz

Δεν χρειαζόταν αυτό ρε γαμώτο. Δεν χρειαζόταν...

Image

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2024

Premier League - 5η Αγωνιστική

Manchester United-Liverpool

Image

Η αρχή μας ήταν εξαιρετική, όπως ήθελα να κατέβει η ομάδα ευθύς εξ αρχής σε αυτό το ματς. Το χαμένο πέναλτι του Salah με έκανε να πω “Ρε μπας και...”, αλλά η κόκκινη κάρτα του Casemiro στο 76’ μας προσγείωσε προσωρινά στην πραγματικότητα. Κρατήσαμε το κεφάλι μας ψηλά, μέχρι η Liverpool να μας το ξαναπάρει στο 88’. Παραλίγο να κάναμε το απίστευτο στις καθυστερήσεις, ωστόσο ο Alisson ήταν πραγματικός Κέρβερος. Κρατάμε τον βαθμό και προχωράμε.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana - Shaw,Branthwate,De Ligt,Dalot 56’ Malacia) - Casemiro,Mount (56’ Mainoo) - Rashford (72’ Garnacho),Fernandes (72’ Eriksen),Diallo (72’ Sancho) - Zirkzee

Liverpool (4-2-3-1): Alisson - Gomez,Van Dijk,Konate,Alexander-Arnold (74’ Robertson) - Endo Rabiot - ,Diaz (55’ Chiesa),McAlister,Salah - Jota (80’ Nunez)

Χάνουμε το βαρύ πυροβολικό μας στην επίθεση ουσιαστικά μέχρι το τέλος των ομίλων στο Nations League. Θα την βρούμε την άκρη όπως και να χει όπως γινόταν πάντα.

Image

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

UEFA Champions League,League Phase - 1η Αγωνιστική

Marsellile-Manchester United

Image

Πετάξαμε ένα ημίχρονο τσάμπα και βερεσέ. Και πάνω που είχαμε την καρδάρα με το γάλα γεμάτη, ήρθε και την κλώτσησε με την μια ο Harit. Αντί για τρεις βαθμούς λοιπόν πήραμε έναν και μακάρι στο τέλος της League Phase να μην λέμε μείναμε εκτός από τους βαθμούς που μας έκοψε η Marsellile.

Συνθέσεις

Marselille (4-2-3-1): Pau Lopez – Merlin (78’ Enrique),Balerdi,Gigot,Mbemba (70’ Capa) – Kondogbia (90+2’ Ounahi),Rongier – Luis Henrique (78’ Cruz),Harit,Greenwood – Wahi (78’ Assadi)

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (60’ Malacia),Branthwate,De Ligt (60’ Yoro),Dalot – Ugarte,Mount (72’ Mainoo) – Rashford,B.Fernandes (60’ Eriksen),Diallo (72’ Garnacho) – Hojlund

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Premier League - 6η Αγωνιστική

Crystal Palace-Manchester United

Image

Οκ, πήραμε το τρίποντο αλλά και πάλι στο τέλος τρώμε γκολ. Αυτό είναι που με τρελαίνει, αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς, όταν σχεδόν η μισή άμυνα η είναι τραυματίες, η είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Πέρα από αυτά πάντως κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Σιγά σιγά δένουμε και αυτό φαίνεται στο χορτάρι. Προχωράμε.

Συνθέσεις

Crystal Palace (3-4-2-1): Whitworth – Guehi,Lacroix,Ward (82’ Holding) – Mitchell,Lerma (82’ Wharton),Doucoure,Munoz – Franca (85’ Edouard),Eze – Nketiah

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (71’ Malacia),Branthwate,De Ligt,Dalot – Ugarte (71’ Mainoo),Mount – Rashford,B.Fernandes (71’ Eriksen),Garnacho (81’ Sancho) – Hojlund

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Carabao Cup - 3ος Γύρος

Manchester United-Sunderland

Image

Αν έμπαιναν και τα άχαστα που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο το κοντέρ θα έγραφε τουλάχιστον 7-8. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια και περάσαμε αέρα στην επόμενη φάση. Κρατάμε το εξαιρετικό ντεμπούτο του νεαρού χαφ Daniel Gore, που συνοδεύτηκε με (ασύλληπτο) γκολ. Αντίπαλός μας στην φάση των 16 η QPR εκτός έδρας.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Navas – Malacia,Branthwate (45’ Shaw),Yoro,Dalot (74’ Mazraoui) – Ugarte,Gore – Sancho,Mainoo (74’ Eriksen),Diallo (63’ Garnacho) – Zirkzee (74’ Hojlund)

Sunderland (3-4-2-1): Patterson – Cirkin,Seelt,O’Nien - Kaiki (75’ Hjelde),Neil (81’ Ewkah),Browne,Hume (81’ Andrews) – Bellingham (69’ Lind),Kelly – Salcedo

Για σχεδόν έναν μήνα θα στερηθούμε τις πολύτιμες υπηρεσίες του Amad Diallo. Ώρα να ξεσκονίσει τα παπούτσια του ο Antony και να βαρέσει τριπλοβάρδιες ο Garnacho.

Image

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Premier League - 7η Αγωνιστική

Manchester United-Wolves

Image

Παίζαμε με την ομάδα που είναι τελευταία στο πρωτάθλημα και κάναμε ολικό rotation καθώς έρχεται ευρωπαϊκό ματς με την Porto για το Champions League. Καθαρίσαμε το ματς με συνοπτικές διαδικασίες ήδη από το πρώτο τέταρτο καθώς το σκορ ήταν 3-0! Μέχρι και το τελικό σφύριγμα ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Κάπου εδώ θέλω αναφερθώ ξανά στον Daniel Gore, που έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Και σίγουρα έχει προκαλέσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στην ομάδα.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Navas – Malacia (45’ Shaw),Branthwate,Yoro (68’ Evans),Dalot (45’ Mazraoui) – Ugarte,Gore – Sancho (75’ Rashford),Eriksen,Antony (75’ Garnacho) – Zirkzee

Wolves (3-4-3): Sa – Dawson,Bueno,Mosquera – Ait-Nouri (64’ Hugo Bueno),Doyle,Lemina,Doherty – Guedes (58’ Gomes),Sarabia,Hee-Chan (69’ Fabio Silva)

Τα χαμόγελα έσβησαν από τα χείλη λίγες ώρες μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Wolves. Πράγμα που σημαίνει πως θα βγούμε στην αγορά για αριστερό εξτρέμ. Μεγάλη απώλεια...

Image

Βαθμολογία

Image

Coming up next...

:arrow: 1/10 - Porto (UEFA Champions League - League Phase) (2η) (Old Trafford)
:arrow: 5/10 - Nottingham Forest (8η) (City Ground)
:arrow: 10/10 - Ουκρανία (UEFA Nations League B) (3η) (OPAP Arena)
:arrow: 13/10 - Τουρκία (UEFA Nations League B) (4η) (Sukru Saracoglu)
:arrow: 19/10 - Burnley (9η) (Old Trafford)
:arrow: 22/10 - Liverpool (UEFA Champions League - League Phase) (3η) (Anfield)
:arrow: 26/10 - Leeds (10η) (Elland Road)
:arrow: 29/10 - QPR (Carabao Cup - Φάση των 16) (Loftus Road)
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Off Topic:
Έλειψα. Η αλήθεια είναι πως έλειψα αρκετό καιρό. Λίγο η δουλειά, λίγο η καθημερινότητα και γενικά λίγο απ'όλα με συμπαρέσυραν. Παρόλα αυτά είμαι καλά (ψυχικά και σωματικά) και έτοιμος να οδηγήσω United και Ελλάδα εκεί που τους αρμόζουν. ΠΑΜΕΕΕ!!!
Σιγά σιγά η ομάδα αρχίζει και έχει ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Με αρχή, μέση και τέλος. Και κυρίως έχουμε αρχίσει σταδιακά πίσω να σφίγγουμε την μέγγενη. Γκολ πια δεχόμαστε δύσκολα αλλά ακόμα έχουμε “νεκρά” διαστήματα τα οποία οδηγούν τον αντίπαλο στην περιοχή μας. Όταν υπάρξει χημεία στην άμυνα τότε πιστεύω πως θα ήμαστε πάρα πολύ καλά.

Στο ματς με την Sunderland για το League Cup, πήρα την απόφαση να βάλω βασικό τον Daniel Gore στην θέση του Mount στο πλαίσιο του rotation που έτσι κι αλλιώς θα κάναμε. Ο τύπος με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν του ξέφυγε μισή πάσα, πάταγε περιοχή, σωστές τοποθετήσεις, όλα άψογα. Γεγονός που με οδήγησε στην απόφαση να τον βάλω και με την Wolves. Κι εκεί ήταν τέλειος! Νομίζω πως αποκτήσαμε ένα υπερπολύτιμο όπλο στην φαρέτρα μας, προερχόμενο από τα σπλάχνα μας. Win-win που λένε και στο χωριό μου.

Ο στόχος μας παραμένει η τετράδα που θα μας δώσει το εισιτήριο για την League Phase του Champions League την σεζόν 2025/26. Δεν θέλω να προσθέσω παραπάνω πίεση στους παίκτες ακόμα. Δόξα τον θεό, έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας και μάλιστα αρκετό.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

UEFA Champions League,League Phase - 2η Αγωνιστική

Porto-Manchester United

Image

Εάν έφευγαν με το διπλό έχοντας κάνει μια ουσιαστική φάση, κι αυτή με την μπάλα να κοντράρει και μετά να μπαίνει στα δίχτυα θα είχα κάνει χαρακίρι. Ευτυχώς η τάξη αποκαταστάθηκε μέσα σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών, και έτσι πήραμε την πρώτη μας νίκη στο φετινό Champions League. Επόμενος στόχος είναι να σκοράρουμε περισσότερο καθώς πλέον μετράει (και) αυτό στην γενική κατάταξη στο τέλος. Το κακό της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν θα έχουμε τον De Ligt στην διάθεσή μας για το παιχνίδι με την Liverpool διότι συμπλήρωσε κάρτες.

Συνθέσεις

Porto (4-4-2): Costa – Sanusi,Otavio,Cardoso,Mario – Galeno,Gonzalez (72’ Eustaquio),Varela (79’ Grujic),Pepe – Colombo (66’ Navarro),Namaso

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (79’ Malacia),Martinez,De LIgt,Dalot – Ugarte (67’ Casemiro),Mount (67’ Gore) – Rashford,B.Fernandes (79’ Mainoo),Garnacho – Zirkzee

Η αποστολή της εθνικής Ελλάδας για τις αναμετρήσεις με Ουκρανία και Τουρκία στο πλαίσιο της 3ης και 4ης αγωνιστικής του UEFA Nations League B

Τερματοφύλακες

Χρήστος Μανδάς (Lazio)
Κώστας Τζολάκης (Ολυμπιακός)

Αμυντικοί

Κώστας Τσιμίκας (Liverpool)
Βασίλης Ζαγαρίτης (Almere)
Κώστας Κουλιεράκης (Dynamo Dresden)
Κώστας Μαυροπάνος (West Ham)
Λάζαρος Ρότα (ΑΕΚ)

Μέσοι

Μανώλης Σιώπης (Cardiff)
Γιάννης Παπανικολάου (Rizespor)
Ανδρέας Μπουχαλάκης (Hertha Berlin)
Τάσος Μπακασέτας (Παναθηναϊκός)
Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ)
Βαγγέλης Παυλίδης (Benfica)
Xρήστος Τζόλης (Club Brugge)
Ταξιάρχης Φούντας (Άρης)

Επιθετικοί

Τάσος Δουβίκας (Celta Vigo)
Γιώργος Γιακουμάκης (Cruz Azul)

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Premier League - 8η Αγωνιστική

Nottingham Forest-Manchester United

Image

Πρώτη γκέλα μετά το τρίμπαλο με τη Newcastle. Για τα δεδομένα μας εκτός προγράμματος, αλλά ήταν ματς που και οι δύο ομάδες καιγόντουσαν για βαθμούς. Το rotation δυστυχώς δεν μας βγήκε σε καλό με αποτέλεσμα να φύγουμε από την έδρα της Nottingham με την ισοπαλία. Ψηλά το κεφάλι γιατί έχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας.

Συνθέσεις

Nottingham Forest (4-2-3-1): Turner – Aina (83’ Murillo),Morato,Milenkovic,Aurier – Yates,Sangare – Hudson-Odoi,Gibbs-White,Jota (75’ Elanga, αποχώρησε τραυματίας στο 89’, 89’ Neco Williams) – Zahavi (83’ Taiwo Awoniyi)

Manchester United (4-2-3-1): Navas – Malacia (70’ Shaw),Branthwate,Yoro (45’ Evans),Mazraoui (69’ Dalot) – Ugarte,Gore – Antony,Mainoo,Garnacho (58’ Diallo) – Hojlund

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

UEFA Nations League, 1ος Όμιλος - 3η Αγωνιστική

Ελλάδα-Ουκρανία

Image

Το ξεκίνημά μας ήταν κάπως νωθρό καθώς φάγαμε αβέρτα τελικές και φοβήθηκα μήπως τρώγαμε την κασκαρίκα. Ευτυχώς για εμάς ο Βλαχοδήμος ήταν Κέρβερος και όταν τελικά καταφέραμε να ισορροπήσουμε το ματς, το καθαρίσαμε με συνοπτικές διαδικασίες. 3/3 λοιπόν και πάμε για τον υπέρ πάντων αγώνα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στους Τούρκους.

Συνθέσεις

Ελλάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος - Κουλιεράκης,Μαυροπάνος (46’ Χατζηδιάκος),Βαγιαννίδης (75’ Ρότα) - Σιώπης,Κουτσουπιάς (61’Μπουχαλάκης),Μάνταλος (75’ Παπανικολάου) - Μασούρας (68’ Τζόλης),Φούντας -Παυλίδης

Ουκρανία (4-2-3-1): Trubin – Mykolenko (75’ Sydorchuk),Syrota,Zabarnyi,Ostachuk (87’ Favorov) – Stepanenko (81’ Sudakov),Zinchenko – Mudryuk (81’ Bondarenko),Kochergin,Yarmolenko (87’ Tsygankov) - Dovbyk

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

UEFA Nations League,1ος Όμιλος - 4η Αγωνιστική

Τουρκία-Ελλάδα

Image

Οκ και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα δεν αντιλέγω. Αλλά σε αυτό το σημείο ΔΕΝ έπρεπε να χάσουμε. Είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να πούμε στην Τουρκία “καβάλα παν στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε” και καταλήξαμε στο τέλος να κάτσουμε εμείς στον άξονα. Το γκολ του Κουτσουπιά χρύσωσε κάπως το χάπι, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Συνθέσεις

Τουρκία (4-4-2): Cakir - Kadioglu (78’ Yilmaz),Souyncu (87’ αποβολή),Demiral,Muldur - Aktukoglu,Calhanoglu,Yuksek (79’ Kokcu),Under (85’ Baris Yilmaz) - Tosun,Unal

Ελλάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος - Τσιμίκας (17’ Ζαγαρίτης, τραυματισμός),Νικολάου (45’ Κουλιεράκης),Χατζηδιάκος,Βαγιαννίδης - Σιώπης (45’ Παπανικολάου),Κουτσουπιάς,Μάνταλος - Μασούρας (62’ Τζόλης),Φούντας - Δουβίκας (45’ Παυλίδης)

Βαθμολογία

Image

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, δεν θα έχουμε μαζί μας τον Josua Zirkzee. Μένουμε χωρίς βάθος στην επίθεση σε παιχνίδια, που οκ είναι χαμηλής δυναμικής, αλλά είναι κομβικά για την επίτευξη του στόχου μας.

Image

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Premier League - 9η Αγωνιστική

Manchester United-Burnley

Image

Μεγάλα λόγια και φανφάρες δεν θα πω. Παίξαμε με την χειρότερη αμυντικά ομάδα του πρωταθλήματος. Οπότε η νίκη ήταν για εμάς υποχρέωση. Δεν δεχτήκαμε φάσεις σε όλο το ματς και το πρώτο ημίχρονο ήταν σούπα για τον χειμώνα. Κάπου εκεί ήρθε το μαγικό πόδι του Eriksen και λίγο αργότερα αυτό του Casemiro για να μας δώσουν ένα ακόμα τρίποντο. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι αυτό που με καίει.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Keylor Navas –Malacia (63’ Shaw),Branthwate,Yoro,Mazraoui (45’ Dalot) - Casemiro (71’ Ugarte),Mainoo –Antony (71’ Rashford),Eriksen (71’ Bruno Fernandes),Diallo – Hojlund

Burnley (4-3-3): Trafford - Esteve,Delcroix,Worall,Beyer -Massengo,Hannibal,Brownhill - Koleosho,Benson (90’ Redmond) - Amdouni

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

UEFA Champions League,League Phase - 3η Αγωνιστική

Liverpool-Manchester United

Image

Για όσο ήμασταν σχετικά πλήρεις, παίξαμε και σχετικά καλά, βάζοντας μάλιστα και γκολ. Ακόμα κουνιέται το ρημάδι το δοκάρι από τη κούρσα του Rasford, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να βάλουμε την Liverpool με την πλάτη στον τοίχο. Μέσα σε είκοσι λεπτά καταρρεύσαμε σαν χάρτινος πύργος, ρουφήξαμε το αυγουλάκι μας και γυρίσαμε πίσω στο Manchester σαν αρχάριες μάπες.

Συνθέσεις

Liverpool (4-2-3-1): Alisson – Robertson (79’ Τσιμίκας),Van Dijk,Konate (85’ Williams),Alexander-Arnold - Rabiot,Endo (57’ Jones) - Chiesa,McAlister (57’ Szoboszlai),Salah – Nunez

Manchester United (4-2-3-1): Navas - Shaw,Martinez (4’Branthwate, λόγω τραυμτισμού),Evans,Dalot –Ugarte (62’ Casemiro),Mount – Rashford (62’ Diallo),Bruno Fernandes (72’ Eriksen),Garnacho – Hojlund (72’ Zirkzee)

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη, μας ήρθε και αυτό. Καλά κρασιά...

Image

Και αυτό. Μια φορά να παίξουμε πλήρεις, μια...

Image

Ξέχασα την βαθμολογία. Βουαλά!

Image

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Premier League - 10η Αγωνιστική

Leeds-Manchester United

Image

Χωρίς λόγια...

Συνθέσεις

Leeds (4-2-3-1): Meslier - Wober (87’ Firpo),Struijk,Rodon,Kristensen – Gruev,Ampadu – James (72’ Gnonto),Aaronson (78’ Bamford),Harrison (87’ Ramazani) – Piroe

Manchester United (4-2-3-1): Onana - Shaw,Branthwate,De Ligt (73’ Yoro),Dalot (69’ Mazraoui) – Ugarte,Mount – Rashford (45’ Antony),Mainoo (12’ Bruno Fernandes, λόγω τραυματισμού),Garnacho (73’ Diallo) - Zirkzee

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024

Carabao Cup - Φάση των 16

QPR-Manchester United

Image

Μετά την κοιλιά των δύο προηγούμενων παιχνιδιών επιτέλους κάναμε το αυτονόητο. Μακάρι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια, γιατί μπορούμε να παίξουμε ανάλογα ούτως ώστε αυτή να υπάρξει. Αντίπαλός μας στα προημιτελικά, η Burnley.

Συνθέσεις

QPR (4-3-3): Nardi – Panzo (77’ Fox),Clarke-Salter,Cook,Hervetton – Field,Colback,Paal (66’ Frey) – Chair,Richards (60’ Al-Mawas) – Celar

Manchester United (4-2-3-1): Navas - Malacia,Branthwate,Evans,Mazraoui – Casemiro (73’ Ugarte),Mount (64’ Bruno Fernandes) - Antony,Eriksen,Diallo (64’ Garnacho) - Hojlund

Coming up next

:arrow: 2/11 - Tottenham (11η) (Old Trafford)
:arrow: 5/11 - PSV (UEFA Champions League,League Phase) (4η) (PSV Stadion)
:arrow: 9/11 - Norwich (12η) (Carrow Road)
:arrow: 14/11 - Καζακστάν (UEFA Nations League B) (5η) (Γ.Καραϊσκάκης)
:arrow: 17/11 - Ουκρανία (UEFA Nations League B) (6η) (NSC Olimpiyskyi)
:arrow: 24/11 - Fulham (13η) (Old Trafford)
:arrow: 27/11 - Inter (UEFA Champions League,League Phase) (Old Trafford)
:arrow: 30/11 - Brighton (14η) (American Express Stadium)
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Όλες οι ομάδες μέσα στη χρονιά κάνουν μια κοιλιά. Απλά η δική μας στα τελευταία παιχνίδια του Οκτωβρίου ήταν λίγο μεγαλύτερη. Το πρώτο καμπανάκι (το 2-2 με την Nottingham) το αγνοήσαμε καθώς αργότερα πήραμε νίκες μαζεμένες. Αγνοήσαμε και το δεύτερο, κόντρα στην Liverpool που ενώ προηγηθήκαμε και είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το ματς μπαμ μπαμ, φάγαμε τρία και είπαμε και ευχαριστώ. Ήρθε και το 4-4 με την Leeds κι αγιάσαμε.

Οκ, είναι ντέρμπι άρα και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό. Ήμαστε μπροστά 0-2 και η Leeds φεύγει στην αντεπίθεση. Οι επιστροφές μας σε αυτή τη φάση ήταν πιο αργές και από ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Δεν έκαναν πάνω από δύο πάσες, τσουπ πάρτο το 1-2. Κι όταν τα πόδια βάρυναν έγινε του κουτρούλη ο γάμος. Anyway. Καλύτερα τώρα παρά όταν η μπάλα θα καίει.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024

Premier League - 11η Αγωνιστική

Manchester United-Tottenham

Image

Στο Old Trafford παίχτηκε 96 λεπτά ποδόσφαιρο. 15 τελικές, 6 στην εστία (οι 2 ήταν τα γκολ και το ακυρωθέν 3), xG στο 1,58 και μαντέψτε. Ακόμα μια ήττα που μας ρίχνει πλέον στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Για ακόμη μια φορά η άμυνα ήταν τριαλαρί τριαλαρό. Δύο πράγματα μου μένουν πλέον. Είτε να τρίξω δόντάκια (κομψά το λέω), είτε να δώσω άζαξ και πανί σε κάποιους και να καθαρίσουν τον πάγκο. Αυτή η ομάδα ξέρει και μπορεί να παίξει μπαλάρα.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Branthwate,De Ligt (63’ Yoro),Dalot – Ugarte,Mount (45’ Mainoo) – Rashford,Bruno Fernandes (70’ Eriksen),Garnacho (45’ Diallo) – Zirkzee (70’ Antony)

Tottenham (4-2-3-1): Vicario – Udogie (63’ Van den Ven),Davies,Romero,Dragusin – Bissouma,Bentacur (75’ Hojberg) – Richarlison (57’ Solomon),Kulusevski,Maddison – Son

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2024

UEFA Champions League,League Phase - 4η Αγωνιστική

PSV-Manchester United

Image

Περιθώριο για άλλη κασκαρίκα δεν υπήρχε. Γιατί μετά πέρα από την όποια λειψανδρία θα είχα να κάνω και με την γκρίνια που (δικαιολογημένα) θα ξεσπούσε. Το γιατρικό ήταν ένα. Ενδεκάδα από παίκτες που στα τελευταία τους πέντε ματς ήταν φορμαρισμένοι. Και μου βγήκε, όπως επίσης και οι περισσότερες αλλαγές. Απ’ότι φαίνεται τόσο καιρό βάζω τον Gore σε λάθος θέση. 20 λεπτά έπαιξε μετρημένα και παραλίγο να σέρβιρε ασίστ. Αν είχε παραπάνω θα έβαζε και γκολ. Όλα αυτά ως δεκάρι...

Συνθέσεις

PSV (4-3-3): Benitez – Boscagli (85’ Mauro Junior),Obispo,Flamingo,Karsdorp – Schouten,Veerman,Tillman (80’ Rivera) – Lang,De Jong (80’ Lozano)– Bakayoko (70’ Saibari)

Manchester United (4-2-3-1): Navas – Shaw (64’ Malacia),Branthwate,De Ligt,Dalot (73’ Mazraoui) – Casemiro,Mount (53’ Bruno Fernandes) – Rashford,Mainoo (73’ Gore),Garnacho – Zirkzee (73’ Hojlund)

Η αποστολή της εθνικής Ελλάδας για τις αναμετρήσεις με Καζακστάν και Ουκρανία για το UEFA Nations League B

Τερματοφύλακες

Χρήστος Μανδάς (Lazio)
Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός)

Αμυντικοί

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (Dynamo Dresden)
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος (West Ham)
George Baldock (ΑΕΚ)

Μέσοι

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Hertha Berlin)
Χάρης Χαρίσης (Sivasspor)
Τάσος Μπακασέτας (Trabzonspor)
Ταξιάρχης Φούντας (Άρης)
Δημήτρης Λημνιός (Παναθηναϊκός)

Επιθετικοί

Τάσος Δουβίκας (Celta Vigo)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024

Premier League - 12η Αγωνιστική

Norwich-Manchester United

Image

Αφού μπορείτε να παίξετε μπαλάρα όταν θέλετε, γιατί με παιδεύετε; Βέβαια, όταν έγινε το 2-5 μου ανάψαν τα λαμπάκια διότι φοβήθηκα ένα νέο 4-4 και νέο κάζο αντίστοιχα. Ευτυχώς για εμάς αυτό δεν έγινε και φύγαμε αεράτοι με τρεις βαθμούς στο σακούλι από το Carrow Road. Όποιος αξίζει θα παίζει. Ε Andre μου; Έτσι δεν πάει; Mount επίσης Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟΣ! Δύο φορές πάτησε περιοχή, δύο φορές σκόραρε. Αυτός είναι ο ρόλος του box to box μέσου. Απλά,όμορφα.

Συνθέσεις

Norwich (4-4-2): Gunn – Sorensen (65’ Chrisene),Cordoba,Hanley (79’ Duffy),Stacey– Sainz (62’ Forson),McLean,Gibbs (79’ Νunez),Rowe – Schwartau (79’ Crnac),Sargent

Manchester United (4-2-3-1): Navas – Shaw (65’ Malacia),Branthwate,De Ligt,Dalot (65’ Mazraoui) – Ugarte (71’ Casemiro),Mount – Rashford,Bruno Fernandes (71’ Mainoo),Garnacho (71’ Diallo) – Zirkzee

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2024

UEFA Nations League,1oς Όμιλος - 5η Αγωνιστική

Ελλάδα-Καζακστάν

Image

Δεν χρειαστήκαμε περισσότερα. Ένα γκολ μας αρκούσε. Άλλωστε τους ίδιους βαθμούς δίνει. Τρεις. Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος μας και τελικά επετεύχθη. Στο άλλο ματς του ομίλου μας, Ουκρανία και Τουρκία έμειναν στο 2-2, με πολύ ξύλο αλλά και αρκετά γκολ. Πλέον πετάμε για Κίεβο, πηγαίνοντας στο Ολιμπίνσκι για δύο αποτέλεσματα, μιας και έχουμε τους Τούρκους στα μεταξύ μας, χώρια τα γκολ υπέρ και κατά.

Συνθέσεις

Ελλάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος - Κυριακόπουλος (45’ Τσιμίκας),Νικολάου,Χατζηδιάκος,Baldock (68’ Βαγιαννίδης) - Μπουχαλάκης,Χαρίσης,Μπακασέτας (82’ Κωνσταντέλιας) - Χατζηγιοβάνης (82’ Μασούρας),Φούντας - Ιωαννίδης (68’ Δουβίκας)

Καζακστάν (5-3-2): Chukleba – Zainutdinov,Alip,Sauermlich (82’ Islamkhan),Bauer,Baitukov – Ochs (89’ Zhumabekov),Evseev,Merkel – Samodorov (56’ Engel),Shusenachev

Off Topic:
Το ζήτησε, το άξιζε και τελικά το υπέγραψε. Ο Alejandro Garnacho θα συνεχίσει να είναι “κόκκινος διάβολος” μέχρι τουλάχιστον το 2029, με γενναία αύξηση στις απολαβές του και με μια ρήτρα που καθιστά ξεκάθαρες τις προθέσεις μας σε πιθανή πώλησή του. Όποιος θέλει να τον πάρει, τα σκάει και είναι δικός του. Απλά και κατανοητά.

Image

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024

UEFA Nations League B,1ος Όμιλος - 6η Αγωνιστική

Ουκρανία-Ελλάδα

Image

Πήγαμε στο Κίεβο για δύο αποτελέσματα, ρίξαμε την μπίλια κι αυτή έκατσε στην ισοπαλία. Μια ισοπαλία που μας αδικεί βάσει της εικόνας που δείξαμε στο χορτάρι, αλλά όπως και στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο τα λάθη τιμωρούνται. Στο 1-2 από το κέντρο μας και στο 2-2 από την άμυνα. Όπως και να έχει, η ιστορία έγραψε πως ανεβήκαμε στην League A έχοντας τους Τούρκους στην ισοβαθμία. Απλά θα ήθελα αυτό να γινόταν με νίκη.

Να πω επίσης πως σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις, πορευθήκαμε δίχως δύο σημαντικούς παίκτες μας. Τον Μανώλη Σιώπη και τον Χρήστο Τζόλη οι οποίοι ήταν τραυματίες. Τόσο ο Μασούρας, αλλά περισσότερο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης απέδωσε άριστα στο 6. Τέλος καλό, όλα καλά

Συνθέσεις

Ουκρανία (4-2-3-1): Trubin – Zinchenko,Syrota,Zabarnyi,Favorov – Bondarenko,Sydorchuk (66’ Mydruk) – Sudakov,Kochergin (52’ Tsygankov),Yarmolenko (72’ Blanco Leschuk) - Yaremchuk

Ελλάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος - Τσιμίκας (12’ Κυριακόπουλος, λόγω τραυματισμού),Νικολάου,Μαυροπάνος,Βαγιαννίδης (72’ Baldock) - Μπουχαλάκης,Χαρίσης (66’ Κουτσουπιάς),Κωνσταντέλιας (72’ Μπακασέτας) - Μασούρας (72’ Φούντας),Χατζηγιοβάνης - Ιωαννίδης

Βαθμολογία

Image

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2024

Premier League - 13η Αγωνιστική

Manchester United-Fulham

Image

Θα μπορούσε να αποφευχθεί το στραβοπάτημα, αν δεν έπνιγε και τα δύο γκολ ο Navas. Δυστυχώς αυτό συνέβη και 100% θα το βρούμε μπροστά μας στην πορεία της σεζόν. Κρατάω το πρώτο γκολ του (εξαιρετικού μέχρι να βγει αλλαγή) Gore και την γενικότερη εικόνα μας μπροστά. Η άμυνα θα είναι και ο πρώτος τομέας στον οποίο θα πέσει δουλειά.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Navas – Shaw (73’ Malacia),Branthwate,De Ligt,Dalot – Casemiro (64’ Ugarte),Bruno Fernandes (73’ Mount)– Rashford,Gore (73’ Eriksen),Diallo (73’ Garnacho) – Zirkzee

Fulham (4-2-3-1): Leno – Robinson (75’ Bassey),Cuenca,Andersen,Castagne – Lukic,Cairney – Sessegnon,Smith-Rowe (80’ Pereira),Wilson (80’ Iwobi) – Jimenez

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2024

UEFA Champions League,League Phase - 5η Αγωνιστική

Manchester United-Inter

Image

Τεράστια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που το κατενάτσιο το παίζει λες και βάζει ένα ποτήρι νερό. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί ακόμα στην τελική προσπάθεια, τα τρία γκολ θα ήταν βόλτα στο πάρκο μπροστά σε αυτά που θα έτρωγαν. Νίκη που μας βάζει για τα καλά μέσα στην οκτάδα και χρειαζόμαστε περισσότερη αποτελεσματικότητα. Γιατί στην νέα εποχή του έχει μπει το Champions League, δεν αρκούν μόνο οι νίκες, αρκούν και με πόσα γκολ τις παίρνεις.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez,De Ligt,Dalot (60’ Mazraoui) – Casemiro (67’ Ugarte),Mount – Rashford (67’ Antony),Bruno Fernandes (60’ Mainoo),Garnacho (45’ Diallo) – Zirkzee

Inter (5-3-2): Sommer – Dimarco (73’ Carlos Augusto),Acerbi,De Vrij,Pavard (82’ Bisseck),Darmian – Calhanoglu (73’ Asllani),Mkhitaryan (77’ Zielinski),Barella – Martinez,Thuram

Βαθμολογία

Image

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024

Premier League - 14η Αγωνιστική

Brighton-Manchester United

Image

Μην σας ξεγελάει το 3-2. Ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας ever μέχρι τώρα. Μια United εβδομάδα. Κάνει τα πάντα σωστά σε ευρωπαϊκό ματς και λίγες ημέρες μετά τσούπ! Λος κασκαρίκας, λος τρες καμπαλέρος. Ξεμακραίνει το CL και μπαίνουμε σε πολύ κρίσιμο μήνα...

Συνθέσεις

Brighton (4-3-3): Steele – Estupinan (80’ Igor),Dunk,Lindelof,Kadioglu – Milner,Wieffer (80’ Igor) ,Moder – Mitoma (55’ Joao Pedro),March – Ferguson (83’ Welbeck)

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia,Martinez,De Ligt,Mazraoui – Ugarte (62’ Casemiro),Mount (71’ Bruno Fernandes) – Antony,Gore (45’ Mainoo),Garnacho – Hojlund (62’ Diallo)

Βαθμολογία (εκκρεμεί η αναμέτρηση της Newcastle κόντρα στην Wolves)

Image

Coming up next

:arrow: 3/12 - Aston Villa (15η) (Villa Park)
:arrow: 7/12 - West Ham (16η) (Old Trafford)
:arrow: 10/12 - Milan (UEFA Champions League - League Phase) (6η) (San Siro)
:arrow: 14/12 - Arsenal (17η) (Emirates)
:arrow: 18/12 - Burnley (Carabao Cup,Προημιτελικά) (Turf Moor)
:arrow: 21/12 - Ipswich (Old Trafford)
:arrow: 26/12 - Chelsea (18η) (Stamford Bridge)
:arrow: 29/12 - Newcastle (19η) (Old Trafford)
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Off Topic:
Κουράγιο και δύναμη σε όσες και όσους πλήττονται και επιχειρούν όπου υπάρχουν πυρκαγιές...

Απ’όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ξέραμε πολύ καλά ότι δεν θα ήμασταν μόνοι μας στην διεκδίκηση μιας θέσης στο Champions League. Ούτε με ενοχλεί η ήττα. Αυτό που με ενοχλεί, είναι η ήττα με κάτω τα χέρια. Μπορεί να μου γυρίσει τα μυαλά, να μου ανάψει τα λαμπάκια πως το λένε. Και να χω και τους παίκτες να λένε ότι δεν χειρίζομαι καλά τις ομιλίες. Θέτε να παίξουμε CL του χρόνου ναι η ου; Να ξέρω και’γω τι να κάνω.

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία αναζήτησης αριστερού εξτρέμ γιατί με αλχημείες δεν γίνεται να βγάλουμε την χρονιά. Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση παίκτη με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου το διάστημα μέχρι το τέλος της σεζόν που διανύουμε να βρούμε αυτόν που θα είναι το νούμερο δύο στην ιεραρχία πίσω από τον Rashford.

Η Southampton δίνει μάχη για να παραμείνει στην Premier League και πρόσφατα απέλυσε τον προπονητή της Russell Martin. Στον πάγκο των “αγίων” για το διάστημα που η ομάδα έμεινε ακέφαλη υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο Callum McFarlane. Ο αντικαταστάτης του Martin ήταν ο μέχρι πρότινος βοηθός μας Ruud Van Nistelrooj. Όλα τα είχαμε, πρέπει να ψάξουμε και για βοηθό καταμεσής της σεζόν...

Image

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2024

Premier League - 15η Αγωνιστική

Aston Villa-Manchester United

Image

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση. Μπορεί να πήραμε το τρίποντο, αλλά το θέμα πίσω παραμένει. Τούτη τη φορά δεν έφταιξε η τετράδα στην άμυνα αλλά ο τερματοφύλακας που έπνιξε τα δύο από τα τρία γκολ που φάγαμε. Η προειδοποίηση που θα φάει ο Onana θα είναι και η τελευταία. Αλλιώς, άζαξ,πανί και πάγκο. Το καλό είναι ότι ο Zirkzee τα κολλάει.

Συνθέσεις

Aston Villa (4-4-2): Martinez – Digne,Torres (56’ Mings),Konsa (62’ Tielemans),Cash – McGinn,Barkley,Kamara (62’ Stanisic),Buendia (56’ Coutinho) – Undav,Watkins (45’ Simeone)

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (71’ Malacia),Martinez,De Ligt,Dalot – Casemiro,Mount (78’ Eriksen) – Rashford (71’ Antony),Bruno Fernandes (64’ Mainoo),Garnacho (64’ Diallo) - Zirkzee

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024

Premier League - 16η Αγωνιστική

Manchester United-West Ham

Image

Μην και προηγηθούμε μια φορά στο σκορ, αμέσως να γίνει η βλακεία και να πετάξουμε βαθμούς. Για την ακρίβεια η βλακεία λέγεται κόντραρε σε αμυντικό η μπάλα και από κει αναπαύθηκε στα δίχτυα του Onana. Είναι ίσως η μόνη φορά που δεν έχει ευθύνη σε γκολ που τρώμε. Μία μία οι απώλειες μαζεύονται και σε περίπτωση που δεν βγούμε στο CL, θα τις βρούμε μπροστά μας.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez (69’ Yoro),De Ligt,Dalot – Casemiro (61’ Branthwate),Mount – Rashford,Bruno Fernandes (76’ Mainoo),Garnacho (76’ Diallo) – Zirkzee (69’ Hojlund)

West Ham (3-4-2-1): Areola – Cresswell (61’ Cresswell),Μαυροπάνος,Zouma – Emerson (76’ Cornet),Gourna-Douath (90+2’ Soucek),Alvarez,Coufal – Kudus,Ward-Prowse – Fullkrug

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024

UEFA Champions League,League Phase - 6η Αγωνιστική

Milan-Manchester United

Image

Για περίπου 60 λεπτά, ο Mike Maignan φάνταζε ανίκητος. Αποσοβούσε κάθε επιθετική μας προσπάθεια και όλα έδειχναν ότι θα ήταν εκείνος που θα μας έκοβε βαθμούς. Ευτυχώς για μας τα κάστανα από τη φωτιά τα έβγαλε για μια ακόμη φορά ο Rashford. Δυστυχώς, μείναμε στο ένα γκολ, αν και βάσει των χαμένων ευκαιριών από πλευράς μας, αυτά θα μπορούσαν να είναι πολλά περισσότερα βελτιώνοντας και την θεση μας στην κατάταξη. Ποτέ δεν είναι αργά όμως.

Συνθέσεις

Milan (4-2-3-1): Maignan – Hernandez,Tomori,Kalulu,Florenzi – Fofana (71’ Rejnders),Bennacer (56’ Thiaw) – Leao (65’ Pulisic),Romero,Chukuweze - Okafor

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez,De Ligt (68’ Evans),Mazraoui – Ugarte,Casemiro (45’ Mount) – Rashford,Bruno Fernandes (68’ Mainoo),Garnacho (80’ Antony) – Zirkzee (52’ Diallo)

Ότι και να γίνει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, είμαστε και μαθηματικά στην οκτάδα που “γλιτώνει” έναν γύρο στα νόκ άουτ. Επειδή όμως παίζουν πλέον ρόλο και οι διασταυρώσεις, χρειαζόμαστε μια καλή συγκομιδή τερμάτων για να βελτιώσουμε την τελική μας θέση. Δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε.

Image

Το πρωινό της Τετάρτης μετά το ματς με τη Μίλαν, δεν με βρήκε στην όμορφη Ιταλική πόλη αλλά στην Αγγλία. Ταξίδεψα με την πρώτη διαθέσιμη πτήση και πήγα στο Boundary Stadium για να δω την αναμέτρηση από την οποία θα έβγαινε ο αντίπαλός μας στο Κύπελλο Αγγλίας. Αυτός θα είναι τελικά η Huddersfield, που χρειάστηκε την παράταση για να σπάσει το λεωφορείο που είχε παρκάρει για περίπου 110 λεπτά η Oldham.

Image

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024

Premier League - 17η Αγωνιστική

Arsenal-Manchester United

Image

Ως η κεφαλή της ομάδας θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Το ματς ήταν ισορροπημένο και δειλά δειλά κάναμε και κανένα σούτ στην εστία του Raya. Μέχρι που ο Martinez έστρωσε τη μπάλα στον Gabriel Jesus και πάρ’το το 1-0. Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι κι από εδώ παν κι άλλοι.

Συνθέσεις

Arsenal (4-3-3): Raya – Tierney,Gabriel (79’ Saliba),Timber,Tomiyasu – Partey (74’ Havertz),Merino,Odegaard – Martinelli,Trossard (62’ Nelson) – Gabriel Jesus (62’ Dybala)

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez (51’ Branthwate),De Ligt,Dalot (63’ Malacia) – Ugarte,Mount – Rashford,Bruno Fernandes (63’ Mainoo) ,Garnacho (45’ Diallo) - Zirkzee (69’ Antony)

Μιας κι έρχονται Χριστούγεννα, είπε ο Άγιος Βασίλης να έρθει λίγο νωρίτερα για να μας φέρει το δωράκι μας. Εκτός στον πιο κρίσιμο μήνα της σεζόν ένας παίκτης κλειδί. Που αν έρθει έγκαιρα ο αριστερός εξτρέμ, δεν θα φανεί και τόσο η απουσία του.

Image

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024

Κλήρωση Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 (Ευρώπη)

Πρωί πρωί με την δροσούλα, εμείς και άλλες 54 χώρες μπήκαμε στην κληρωτίδα για να μάθουμε αντιπάλους στον δρόμο προς τα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά. Αυτή τελικά δεν μας έκανε το χατίρι και μας έριξε εν μέρει στον λάκκο με τα λιοντάρια. Θα παλέψουμε όμως, όπως κάναμε πάντα. Η πλήρης εθνική, δεν έχει κανέναν και καμία να φοβηθεί

Image

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024

Carabao Cup - Προημιτελικά

Burnley-Manchester United

Image

Μπορούσαμε να κάνουμε rotation και να δώσουμε περισσότερο βάση στο πρωτάθλημα. Αλλά σε ματς με τέτοιες ομάδες (ειδικά αυτές που είτε δίνουν μάχη για την παραμονή, είτε είναι για φαβορί για άνοδο στην Premier), θα πρέπει να παίζεις με βασικούς. Να το τελειώσεις μια κι έξω. Όπερ και εγένετο. Ξεγυρισμένο ντόρτι και φύγαμε για τα ημιτελικά. Εκεί μας περιμένει η συμπολίτισσα Σίτι, ενώ σε περίπτωση που προκριθούμε στον τελικό θα αντιμετωπίσουμε είτε την Aston Villa είτε την Liverpool.

Συνθέσεις

Burnley (4-3-3): Trafford – Esteve,Delcroix,Egan (57’ Ekdal),Roberts (68’ Sambo) – Cullen,Ramsey,Massengo – Churlinov (63’ Redmond),Benson – Foster

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (72’ Malacia),Martinez (67’ Branthwate),De Ligt,Dalot – Casemiro,Mount (45’ Bruno Fernandes) – Rashford,Mainoo (72’ Eriksen),Diallo – Zirkzee (45’ Hojlund)

Τον προσεγγίσαμε στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά έπρεπε να περιμένουμε μερικές μέρες μιας ελέω της άδειας εργασίας. Νέος μας βοηθός για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι το άλλοτε δεξί χέρι του Jurgen Klopp στην Liverpool, Peter Krawietz. Μια πολύ σπουδαία προσθήκη στο προπονητικό τιμ και μακάρι να συμβάλει τα μέγιστα. Στο διάστημα που μεσολάβησε, χρέη βοηθού προπονητή ανέλαβε μια παλιά δόξα της ομάδας, ο Darren Fletcher.

Image

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024

Premier League - 18η Αγωνιστική

Manchester United-Ipswich

Image

Μιας και το πρόβλημα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου είναι τοις πάσι γνωστό, δοκιμάσαμε τον Rashford μπροστά εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του. Τελικές κάναμε, αλλά ο Muric τα έβγαλε όλα. Εκτός από δύο, τα γκολ που βάλαμε. Για καλή μας τύχη, Arsenal και City στραβοπάτησαν και μπήκαμε ξανά στο κόλπο για την τελευταία προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν μιας και το τρένο της τρίτης θέσης είναι λιγάκι μακριά καθώς η Newcastle είναι με δύο ματς λιγότερα.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Branthwate,De Ligt (76’ Evans),Dalot (56’ Malacia, τραυματισμός) – Ugarte (45’ Casemiro),Mount – Antony,Eriksen (69’ Gore),Diallo – Rashford (69’ Zirkzee)

Ipswich (4-2-3-1): Muric – Davis,Woolfenden,Tuanzebe,Johnson – Humphreus,Morsy (75’ Burgess) – Clarke (81’ Broadhead),Chaplin,Huchinson – Hirst (87’ Delap)

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2024

Premier League - 19η Αγωνιστική

Chelsea-Manchester United

Image

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν σταυρώσαμε τελική στην εστία για μεγάλο διάστημα και το γκολ που μπήκε, μπήκε με τσαφ. Βέβαια το πέναλτι της Τσέλσι στο 1-1 ήταν αβαβά γιατί ο Branthwate ήταν εκτός περιοχής. Ακόμα και να μην το έδινε την ήττα βάσει αριθμών δεν τη γλιτώναμε. Έχουμε τεράστιο θέμα μπροστά, τα νούμερα του Zirkzee παραπέμπουν σε δεύτερο φορ και όχι πρώτο και μέχρι στιγμής έχουμε πάρει ελάχιστα πράγματα από τον Hojlund. Ίσως πάμε για ακόμα 1-2 προσθήκες πέρα από τον αριστερό εξτρέμ που έκλεισε ήδη.

Συνθέσεις

Chelsea (4-3-3): Petrovic – Chillwell (45’Cucurella) ,Badiashile (69’ Adarabioyo),Fofana,Chalobah – Anselmino,Chukwuemeka (69’ Mydruk),Fernandez – Sterling (58’ Broja),Palmer – Nkunku

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (45’ Malacia),Branthwate (76’ Martinez),De Ligt,Dalot – Ugarte,Mount – Rashford,Bruno Fernandes (76’ Mainoo),Diallo (66’ Antony) – Zirkzee (66’ Hojlund)

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2024

Premier League - 20η Αγωνιστική

Manchester United-Newcastle

Image

Εκεί που λέγαμε χάσαμε και την Ευρώπη, καταφέραμε να κάνουμε την Newcastle να χάσει βαθμούς σε δεύτερο σερί ματς. Αφού ρε μαλακισμένα μπορείτε να παίξετε μπάλα, γιατί με τυραννάτε; Άψογοι από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο και με έναν Diallo φωτιά και λαύρα. Αλλά οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί. Γιατί αυτό που θέλουμε, θέλουμε να έχει και διάρκεια. Όχι μόνο αναλαμπές. Κάπως έτσι κλείσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2024.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Navas – Shaw,Martinez,De Ligt,Dalot (75’ Dalot) – Casemiro (75’ Ugarte),Mount (70’ Bruno Fernandes) – Rashford,Mainoo (45’ Eriksen),Antony – Zirkzee (75’ Diallo)

Newcastle (4-3-3): Pope – Burn (75’ Livramento),Botman,Lascelles (70’ Schar),Trippier – B.Guimaraes,Joelinton (75’ Willock),Tonali – Gordon,Murphy (65’ Barnes) - Isak

Βαθμολογία

Image

Coming up next

:arrow: 1/1 - Manchester City (21η) (Etihad Stadium)
:arrow: 4/1 - Huddersfield (FA Cup - 3ος Γύρος) (Old Trafford)
:arrow: 8/1 - Manchester City (Carabao Cup - Ημιτελικά) (Old Trafford)
:arrow: 11/1 - Brentford (22η) (Brentford Community Stadium)
:arrow: 15/1 - Manchester City (Carabao Cup - Ημιτελικά) (Etihad Stadium)
:arrow: 18/1 - Southampton (23η) (Old Trafford)
:arrow: 22/1 - Fenerbache (UEFA Champions League,League Phase) (7η) (Old Trafford)
:arrow: 25/1 - Liverpool (24η) (Anfield)
:arrow: 29/1 - Club Brugge (UEFA Champions League,League Phase) (8η) (Old Trafford)
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Ήθελα να’ξερα ποιος γκαγκάς φτιάχνει κάθε χρόνο το πρόγραμμα της Premier League. Σε δύο εβδομάδες έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις (!) φορές την Σίτι, μία για το πρωτάθλημα και δύο για τα ημιτελικά, όλα σημαντικά. Από την μία να την κρατήσουμε όσο το δυνατόν κοντά μας και από την άλλη να περάσουμε στον τελικό. Όπως και να έχει, ο Ιανουάριος θα κρίνει τη μισή σεζόν.

Όσον αφορά τις μεταγραφές πάμε για μίνιμουμ τρεις προσθήκες. Αριστερού εξτρέμ, δεξιού στόπερ και επιθετικού. Πρώτον γιατί βαράει τριπλοβάρδιες ο Rashford, δεύτερον γιατί η χρονιά δεν θα βγει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και τρίτον γιατί τα νούμερα του Hojlund παραπέμπουν σε νούμερα δεύτερου επιθετικού.

Off Topic:
H έλευση του 2025, μας έφερε δύο δωράκια εκ των οποίων το ένα μπορεί να μας σώσει όχι μόνο την χρονιά, αλλά και να μας οδηγήσει στην γη της επαγγελίας μετά από χρόνια! Οι Lucas Paqueta και Viktor Gyokeres είναι και επίσημα παίκτες της Manchester United για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τα 100 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για την προσθήκη του Σουηδού φορ, αποτελούν ποσό ρεκόρ για Σουηδό παίκτη καθώς ο προηγούμενος κάτοχος ήταν ο Zlatan Ibrahimovic το μακρινό 2009, όταν η Barcelona δαπάνησε 70.000.000 για τον φέρει στην Βαρκελώνη από την Inter.

Image
Image

Off Topic:
Όπως βλέπετε, την μεταγραφή του Gyokeres την γούσταρε και ο κόσμος...

Image

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2025

Premier League - 21η Αγωνιστική

Manchester City-Manchester United

Image

Βάσει των ευκαιριών που χάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε ανετότατα να φύγουμε με το διπλό από την έδρα της Σίτι. Αλλά το ποδόσφαιρο όμως, είναι δίκαιο άθλημα και μας έδωσε αυτό που δικαιούμασταν αμφότεροι. Την ισοπαλία. Αυτό που κρατάμε σε κάθε περίπτωση, είναι την αυταπάρνηση του Rashford και το ντεμπούτο του Gyokeres, που είχε και γκολ. Προχωράμε, έχουμε άπλετο χρόνο για να το γυρίσουμε.

Συνθέσεις

Manchester City (4-3-3): Ederson – Lewis,Gvardiol,Stones(57’Dias),Walker – Phillips,De Bryune,Kovacic– Foden (75’ Bobb),Silva (63’ Grealish)– Haaland

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez (45’ Branthwaite),De Ligt,Dalot (45’ Mazraoui) – (80’ Casemiro),Mount – Rashford*,Bruno Fernandes (70’ Eriksen),Antony (58’ Diallo) – Gyokeres

*έπαιξε με ενέσεις

Off Topic:
Το κακό είναι ότι χάνουμε τον Mazraoui μέχρι το τέλος του μήνα...

.Image

Off Topic:
Επόμενο κενό που καλύφθηκε, ήταν αυτό του δεξιού στόπερ με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Illia Zabarnyi να αφήνει την Bournemouth και να έρχεται στο Manchester, βάζοντας υπογραφή σε τετραετές συμβόλαιο έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ!

Image

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2025

FA Cup - 3ος Γύρος

Manchester United-Huddersfield

Image

Το τέλειο ξεμούδιασμα ενόψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων με την Σίτι για το Carabao Cup. Απίστευτη γκολάρα από τον Paqueta στο ντεμπούτο του, άριστος αμυντικά ο νεοαποκτηθείς Zabarnyi. Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι δίπλα του, του έριξα τον πολυπειρο Martinez συμβάλοντας τα μέγιστα στο να κρατήσουμε πίσω το μηδέν. Αντίπαλός μας στην φάση των 32, η Morecambe ξανά στην έδρα μας στις 25 Ιανουαρίου.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia (62’ Shaw),Martinez,Zabarnyi,Dalot – Casemiro (70’ Ugarte),Mount – Paqueta (75’ Rashford),Eriksen (70’ Gore),Antony – Hojlund (62’ Zirkzee)

Huddersfield (4-4-2): Nicholls – Jackson (69’ Headley),Lees,Helik,Spencer (56’ Sorensen) – Koroma,Wintle,Hogg,Thomas – Ward (61’ Ladapo),Healey

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2025

Carabao Cup,Ημιτελικά - 1ος Αγώνας

Image

Για μένα τα “1-1 αντί για 3-1 ή 4-1" μου ακούγονται κλισέ. Ακόμα κι αν μείναμε ισόπαλοι, τουλάχιστον παίξαμε όπως πρέπει, πιέζοντας και δημιουργώντας ευκαιρίες. Παρότι ακυρώθηκαν (ορθώς) δύο γκολ του Gyokeres, η γενικότερη εικόνα που έδειξε ο Σουηδός ήταν πως από τις πρώτες του κιόλας ημέρες στην ομάδα βοηθάει. Είναι μια μεταγραφή που αν γινόταν το καλοκαίρι αντί για τον χειμώνα, θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez,De Ligt,Dalot (70’ Malacia) – Ugarte (61’ Casemiro),Mount – Rashford (70’ Antony),Eriksen (45’ Paqueta),Diallo (73’ Garnacho) – Gyokeres

Manchester City (4-3-3): Ortega – Gvardiol,Akanji (45’ Stones),Dias,Walker – Rodri,De Bryune,Gundogan (76’ Couto) – Foden (70’ Bobb),Silva – Doku (63’ Grealish)

Off Topic:
Επιπλέον στον επαναληπτικό θα ήμαστε με -2 παίκτες στην άμυνα, καθώς οι Lisandro Martinez και Tyrell Malacia συμπλήρωσαν κάρτες.

Image

Off Topic:
Για το επόμενο εξάμηνο, ο Leny Yoro θα αγωνίζεται στην Angers με την μορφή δανεισμού. Είναι μια καλή ευκαιρία για εκείνον να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει ψημένος σε εμάς. Έχοντας απέναντί του τον Zabarnyi, θα είναι σίγουρα ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για εμένα το καλοκάιρι.

Image

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025

Premier League - 22η Αγωνιστική

Brentford-Manchester United

Image

Βρεθήκαμε προ ενός μεγάλου κάζου, από το οποίο μας γλύτωσε με δύο προσωπικά του τέρματα ο Rashford. Κύριο μέλημα ήταν πίσω να ήμαστε μπετόν, κάτι το οποίο δεν επετεύχθη καθώς η Brentford προηγήθηκε στην ουσία με τσαφ. Βρισκόμαστε σε απόσταση βολής από την τετράδα και υπό προϋποθέσεις μπορούμε να τερματίσουμε μέχρι και δεύτεροι! Βήμα βήμα...

Συνθέσεις

Brentford (4-3-3): Flekken – Mee (90+4’ Garcia),Pinnock (82’ Collins),Ajer,Hickey (67’ Roerselev) – Belmonte (82’ Dasilva),Janelt,Jensen – Damsgaard,Schade (82’ Schade) – Mbuemo

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Branthwaite (73’ Martinez),Zabarnyi,Malacia – Casemiro (73’ Ugarte),Mount – Rashford,Paqueta (45’ Bruno Fernandes),Antony (59’ Garnacho) – Zirkzee (45’ Gyokeres)

Αυτή η γκαντεμιά με τους τραυματισμούς δεν λέει να σταματήσει! Κάθε μήνα, μην πω κάθε εβδομάδα έχουμε κι από έναν. Το καλό είναι ότι δεν θα λείψει πολύ. Κάπως θα καταφέρουμε να τα μπαλώσουμε. Δεν κάνουμε κι άλλη δουλειά φέτος. Όλο μπαλώνουμε. Πράγμα που σημαίνει πως την νέα σεζόν, θα γίνει λίφτινγκ και στο προπονητικό τιμ

Image

Off Topic:
Η Τσέλσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα και έκανε κάτοικο Λονδίνου τον Lionel Messi! Ο Αργεντινός σούπερ στάρ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με συνολικές απολαβές λίγο πάνω από 19 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Image

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025

Carabao Cup,Ημιτελικά - Επαναληπτικός

Image

Όλο το ματς ήταν λιοντάρια χριστιανοί, με την Σίτι να κερδίζει και να παίρνει την πρόκριση δίκαια. Κάπου εδώ το ταξίδι μας στο Carabao Cup τελείωσε, έχοντας ως παράπλευρη απώλεια τον Bruno Fernandes, που μακάρι να μην μείνει για αρκετό καιρό εκτός διότι τον χρειαζόμαστε ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Update: 10-15 μέρες, μικρό το κακό αλλά με τόσα ματς που έχουμε να δώσουμε ο Γενάρης φαίνεται να έχει τον ατέλειωτο. Υπάρχει ωστόσο βάθος κι σύντομα θα έχουμε πίσω τον Eriksen.

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Branthwaite,De Ligt (75’ Evans),Dalot – Casemiro (45’ Ugarte),Mount – Rashford,Bruno Fernandes (45’ Mainoo),Garnacho (60’ Antony) – Gyokeres (75’ Diallo)

Manchester City (4-3-3-): Ortega – Gvardiol (45’ Stones),Ake (75’ Doule),Dias,Walker (82’ Lewis) – Rodri,Foden (67’ Nunes),Gundogan – Grealish (75’ Doku),Silva – Haaland

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025

Premier League - 23η Αγωνιστική

Manchester United – Southampton

Image

Δυστυχώς το τουπέ πληρώνεται. Και το πληρώσαμε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Ruud Van Nistelrooj, στην πρώτη του επίσκεψη στο Old Trafford ως αντίπαλος, έφυγε νικητής από την έδρα μας με την Southampton να παίρνει μια γενναία βαθμολογική ανάσα στην μάχη της παραμονής. Από την άλλη, το τρένο του Champions League φαίνεται να ξεμακραίνει. Για την ώρα...

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia,Martinez,De Ligt (67’ Branthwate),Dalot – Ugarte,Mount – Rashford (74’ Diallo),Gore (71’ Mainoo),Antony (71’ Garnacho) – Zirkzee (67’ Gyokeres)

Southampton (3-4-3): Ramsdale – Taylor,Bednarek,Harwood-Bellis – Walker-Peters,Stephens,Charles,Sugawara (73’ Smallbone) – Aribo,Lallana – Brereton-Diaz (67’ Armstrong)
.

Off Topic:
Δεν είμαστε πολύ μακριά, αλλά αν το λούσουμε πάει το τρένο...

Image

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025

UEFA Champions League,League Phase - 7η Αγωνιστική

Manchester United-Fenerbahce

Image

Αφού μπορείτε, μπορείτε! Γιατί με τυραννάτε τόσο κι έχω πλέον την γκιλοτίνα της απόλυσης πάνω από το κεφάλι μου; Παίξαμε εξαιρετικά και το σκορ θα μπορούσε να ήταν ψηλότερο αν είμασταν λιγότερο επιπόλαιοι μπροστά. Ακόμα ένα τρίποντο στο τσεπάκι μας και πάμε για την τελευταία αγωνιστική, που θα καθορίσει και την τελική μας θέση.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Branthwaite,De Ligt (74’ Evans),Dalot (62’ Mazraoui) – Ugarte (62’ Casemiro),Mount – Rashford (80’ Antony),Mainoo (74’ Gore),Garnacho – Gyokeres

Fenerbache (5-3-2): Livakovic – Levent (74’ Lincoln),Soyuncu,Djiku,Becao,Osayi-Samuel – Ismail,Fred,Szymanski – Tadic,En-Nesyri (90+3’ Dzeko)

Off Topic:
Τελευταία προσθήκη για τον χειμώνα, ήταν ενός χαφ που θα έκανε τα ρεπό του Mason Mount. Αυτός ήταν ο Kalvin Phillips, o οποίος σε περίπτωση που ο Mount αποτελέσει για τον οποιονδήποτε λόγο παρελθόν θα μπορεί να παίξει ακόμη και βασικός. Δύο χρόνια συμβόλαιο, 6,5 χαρτιά ετησίως και μια χαρά!

Image

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025

FA Cup - 4ος Γύρος

Manchester United-Morecambe

Image

95 λεπτά δεν σταυρώσαν τελική, μόνο εγώ δεν είχα μπει ακόμα μπας και ξεκλειδώσουμε με κάποιο τρόπο τον Burgoyne ο οποίος κατέβασε ρολά. Χάρη στον Rashford καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο και κακώς που δεν πήρα τον Gyokeres να μπει αλλαγή. Τέλος πάντων. Όλα καλά.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia,Branthwaite,Zabarnyi,Mazraoui – Casemiro (69’ Ugarte),Paqueta – Rashford (79’ Diallo),Gore (69’ Mount),Antony (69’ Garnacho) – Hojlund (73’ Zirkzee)

Morecambe (3-4-1-2): Burgoyne – Stott (45’ Millen),Songo’o (56’ Threlked),Taylor – Tutonda (67’ Melbourne),Davenport,White,Edwards (86’ Barken) – Taylor – Brown,Hope

Off Topic:
Για τον αντίπαλό μας στην φάση των 16 θα πρέπει να περιμένουμε μια εβδομάδα ακόμα καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή από το Cardiff-Blackburn. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Ewood Park.

Image

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025

UEFA Champions League,League Phase - 8η Αγωνιστική

Manchester United-Club Brugge

Image

Να έχεις κερδίσει, να έχεις τερματίσει και σε καλή θέση στην League Phase και να μην μπορείς να χαρείς. Γιατί; Γιατί ο αρχιχάφτας ο Onana, έφαγε τρία γκολ σε έντεκα λεπτά και τα δύο από αυτά τα έπνιξε. Λες μια φορά, ήταν κακή μέρα στο γραφείο όλοι την έχουν, δύο, τρεις, χίλιες δεκατρείς. Κρατάμε το τρίποντο σα φυλαχτό και προχωράμε. Άιντε...

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia,Branthwaite,De Ligt (75’ Evans),Dalot – Casemiro (73’ Ugarte),Phillips (73’ Mount) – Rashford (45’ Garnacho),Eriksen (73’ Paqueta),Antony – Gyokeres

Club Brugge (4-2-3-1): Mignolet – De Cyuper (80’ Meijer),Romero (83’ Mechele),Ανδρέου,Siquet – Onyedika,Otasowie (45’ Vetlesen) – Balikwisha,Vanaken,Skov Olsen (84’ Sowah) – Jutgla (69’ Τζόλης)

Βαθμολογία

Image

Coming up next...

:arrow: 1/2 - Crystal Palace (24η) (Old Trafford)
:arrow: 5/2 - Liverpool (25η) (Anfield)
:arrow: 8/2 - Wolves (26η) (Molineux)
:arrow: 15/2 - Nottingham Forest (27η) (Old Trafford)
:arrow: 22/2 - Burnley (28η) (Turf Moor)
:arrow: 26/2 - Cardiff ή Blackburn (FA Cup - 5ος Γύρος) (εκκρεμεί η έδρα)
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, Trafford Training Center...

-Andre, για come to δώθε...

-Τι με θέλεις κόουτς;

-Μου χρωστάς μια εξήγηση

-Για ποιο πράγμα;

-Όπως ξέρεις, χθες κερδίσαμε 4-3 την Μπρίζ...

-Καλά γι’αυτό με φώναξες εδώ;

-Όχι. Σε φώναξα γιατί μέσα σε έντεκα λεπτά φάγαμε τρία γκολ, είχαμε το ματσάκι ωραίο, στρωμένο, βάλαμε τους Βέλγους στα καρέ τους και μου πνίγεις τα δύο από αυτά, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την τελική μας θέση στο League Phase του CL!

-Με συγχωρείς κόουτς, ήταν μια κακή μέρα στη δουλειά, δεν θα ξανασυμβεί!

-Andre. Αυτή τη μέρα ναι, όλοι μπορούμε να την έχουμε αλλά μια φορά. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το πράγμα. Έχει ξανασυμβεί ουκ ολίγες φορές! Τόσες φορές, που έχουμε φτάσει σε σημείο να παίζεται το κεφάλι μου! Τέλος πάντων. Τον κύριο δίπλα σου τον αναγνωρίζεις;

-Κάτι μου λέει η φάτσα του, δεν δίνεις καμιά λεπτομέρεια παραπάνω;

-Είναι ο Peter Schmeichel. Θα αναλάβει την ατομική σου προπόνηση για ένα διάστημα. Ελπίζω να αλλάξεις.

-Βασίσου πάνω μου κόουτς!

-Βασίζομαι, αλλά κοντεύεις να με κάψεις! Τους ζυγούς λύσατε...

Τον Γενάρη κάλύψαμε ένα μεγάλο ποσοστό από τις μεταγραφές που κανονικά θα έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι. Από τις (τουλάχιστον) επτά προσθήκες κάναμε τις τέσσερις, εκ των οποίων οι τρεις είχαν ήδη κλειδώσει έτσι κι αλλιώς από πριν μας χαιρετήσει το 2024. Δεξί στόπερ για να πάρει ανάσες ο De Ligt, box to box μέσος γιατί ο Mount βαρούσε τριπλοβάρδιες και ο Gore με το 7 long shots δεν πήγαινε ούτε μέχρι το ψιλικατζίδικο και τέλος φορ, γιατί τα είχαμε όλα αλλά όχι το γκολ.

Anyway. Δεν είμαστε μακριά από τον στόχο μας, αλλά θέλουμε ένα καλό σερί. Πρώτον μπας και ανέβουν λίγο ψυχολογικά οι παίκτες και δεύτερον για να μην υπάρχει (προς το παρόν τουλάχιστον) η γκιλοτίνα της απόλυσης πάνω από το κεφάλι μου. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι όταν τελειώσει η σεζόν, θα αλλάξουν σχεδόν όλα. Η θέση της United δεν είναι ούτε η πέμπτη, αλλά ούτε και η τέταρτη. Είναι η πρώτη και μόνο η πρώτη!

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2025

Premier League - 24η Αγωνιστική

Manchester United-Crystal Palace

Image

Να κι ένα ματς που δεν είχα κανένα παράπονο! Ναι οκ, φάγαμε γκολ αλλά είμασταν άψογοι! Ά-ψο-γοι! Απ’ότι φαίνεται τα ήθελε τα γκάζια του ο Onana. Ήταν εξαιρετικός κάτω από τα γκολπόστ. Τριποντάκι στο σακούλι και πλέον περιμένουμε το τι θα κάνει η City, που έχει ματς λιγότερο.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw ,Branthwaite,De Ligt (77’ Martinez),Dalot (59’ Mazraoui) – Ugarte (59’ Casemiro),Mount (77’ Phillips) – Rashford,Eriksen (70’ Bruno Fernandes),Garnacho – Gyokeres

Crystal Palace (3-4-2-1): Henderson – Guehi,Lacroix,Ward – Schlupp,Lerma,Doucoure (68’ Wharton),Munoz (79’ Richards) – Kamada,Eze – Nketiah (62’ Edouard)

Off Topic:
Blackburn και Cardiff έδωσαν μάχη μέχρις εσχάτων για μια θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Τελικά η πρώτη κατάφερε να πάρει την πρόκριση και έτσι στις 26 Φεβρουαρίου θα έρθουμε αντιμέτωποι με την Blackburn στο Εwood Park.

Image

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025

Premier League - 25η Αγωνιστική

Image

Πάνω που πήγαμε να πούμε δόξα τω θεώ, λέμε πάλι βοήθα παναγιά! Όχι μόνο αυτό, αλλά και η Σίτι πέρασε πάνω από την Ίπσουιτς και πλέον είμαστε στο -8 από την 4η θέση. Και πάλι με ευθύνη του Onana. Τι αμαρτίες πληρώνουμε...

Συνθέσεις

Liverpool (4-2-3-1): Alisson – Robertson (17’ Konate, τραυματισμός),Van Dijk,Gomez,Alexander-Arnold – Rabiot Endo (45+5’ Bajectic, τραυματισμός) – Diaz (51’ Chiesa),McAlister,Salah - Nunez

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez,De Ligt,Dalot – Ugarte (60’ Casemiro),Mount (42’ Phillips, τραυματισμός) – Rashford,Bruno Fernandes (66’ Eriksen),Garnacho (60’ Antony) - Gyokeres (66’ Zirkzee)

Off Topic:
Πήραμε κι έναν τραυματισμό για το σπίτι...

Image

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025

Premier League - 26η Αγωνιστική

Wolves-Manchester United

Image

Τα βασικά κάναμε δεν θα πλέκω και εγκώμια επειδή κερδίσαμε την ομάδα που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πάει γκαραντί να πέσει. Έχουμε κάποια στεγανά. Χάνεται το τρένο (βαθμολογικά), χάνεται...

Συνθέσεις

Wolves (4-2-3-1): Sa – Ait-Nouri (74’ Bueno),Mosquera,Dawson,Semedo – Gomes,Doyle (55’ Bellegrade) – Hee-Chan (64’ Gomes),Cunha,Sarabia - Kalajdzic

Manchester United (4-2-3-1): Navas – Malacia,Branthwaite,Zabarnyi,Mazraoui (45’ Dalot) – Ugarte (76’ Casemiro),Phillips – Rashford (76’ Garnacho),Paqueta (69’ Bruno Fernandes),Antony – Zirkzee (69’ Gyokeres)

Off Topic:
Λιγοστεύουν οι επιλογές μας και στην επίθεση...

Image

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025

Premier League - 27η Αγωνιστική

Manchester United-Nottingham Forest

Image

Καιγόμασταν αμφότεροι για βαθμούς, από τη μια εμείς γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσουμε για να ροκανίσουμε τη διαφορά από τις θέσεις στο CL και από την άλλη η Forest για να νιώσει “ασφαλής” στη μάχη της παραμονής. Είμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, βρήκαμε τρεις φορές δίχτυα και οι φιλοξενούμενοι σκόραραν επειδή το ένα και μοναδικό σουτ που επιχείρησαν, κόντραρε στον Dalot που το παλικάρι ήταν εκεί για να αμυνθεί οπότε δεν έχω να του προσάψω κάτι.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Navas – Shaw (62’ Malacia),Martinez,De Ligt,Dalot (72’ Mazraoui) – Ugarte (72’ Casemiro),Phillips – Rashford,Bruno Fernandes (72’ Bruno Fernandes),Garnacho (72’ Antony) – Gyokeres

Nottingham Forest (4-2-3-1): Turner – Williams (72’ Aurier),Morato,Milenkovic,Aina – Sangare,Yates – Hudson-Odoi (78’ Elanga),Gibbs-White,Jota Silva – Awoniyi

Off Topic:
Στην συγκεκριμένη θέση έχουμε τεράστιο βάθος, μικρό το κακό...

Image

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025

Premier League - 28η Αγωνιστική

Burnley-Manchester United

Image

E όχι και να γίνουν πρώτοι μάγκες με ένα ψωροπέναλτι! Ε όχι! Ούτε ο θεός δεν το θέλει αυτό. Από την άλλη δεν τους παρεξηγώ. Ομάδα που θέλει να σωθεί είναι και θα προσπαθήσει με οποιονδήποτε τρόπο να κόψει βαθμούς, ειδικά από τους μεγάλους. Τουλάχιστον δεν χάσαμε αλλά έπρεπε το ματς να το καθαρίσουμε με συνοπτικές διαδικασίες. Σα να βλέπω στο βάθος την League Phase του Europa League...

ΥΓ: Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Brighton που έριξε ένα ξεγυρισμένο τρίμπαλο στην Newcastle και η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στο CL της νέας σεζόν, παραμένει στο -5...

Συνθέσεις

Burnley (4-3-3): Trafford – Esteve (64’ Pye),Ekdal,Egan,Beyer – Cullen,Massengo,Brownhill – Koleosho (59’ Benson),Churlinov – Amdouni (56’ Foster)

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez,De Ligt (65’ Zabarnyi),Dalot – Ugarte (77’ Casemiro),Phillips – Rashford,Bruno Fernandes (56’ Paqueta),Garnacho (77’ Antony) - Gyokeres (56’ Zirkzee)

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025

FA Cup - 5ος Γύρος

Blackburn-Manchester United

Image

Πριν καμιά τριανταριά χρόνια και κάτι ψιλά, τούτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι τίτλου μιας και οι γηπεδούχοι μέχρι και τις αρχές των 00s ήταν στα ντουζένια τους. Επαγγελματική νίκη, απέναντι σε μια αντίπαλο που παλεύει για να παραμείνει στην Championship και κλείσαμε θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου μας περιμένει η Newcastle.

Συνθέσεις

Blackburn (4-3-3): Pears – Pickering,Χατζηδιάκος,Hyam (68’ Wharton),Carter – Travis,Garrett (77’ Hedges),Buckley (82’ Tronstad) - Sigursson,Cantwell – Luna Diale (82’ Dolan)

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia,Branthwaite (72’ Martinez),Zabarnyi,Mazraoui (60’ Dalot) – Casemiro (72’ Ugarte),Mount – Antony,Eriksen (72’ Paqueta),Diallo – Zirkzee (60’ Gyokeres)

Off Topic:
Ο μήνας έκλεισε με την κλήρωση της φάσης των 16 του Champions League και η πρώτη αντίπαλός μας στον δρόμο για τον τελικό του Μονάχου, είναι μια ομάδα που την κερδίσαμε με άνεση στην League Phase. Την Inter. O λόγος που ανεβάζω όλη την κλήρωση είναι ότι η κληρωτίδα είχε τρελά κέφια.

Image

Βαθμολογία

Image

Coming up next

:arrow: 1/3 - Leeds (29η) (Old Trafford)
:arrow: 4/3 - Inter (UEFA Champions League,Φάση των 16) (Giuseppe Meazza)
:arrow: 8/3 - Tottenham (30η) (Tottenham Hotspur Stadium)
:arrow: 12/3 - Inter (UEFA Champions League,Φάση των 16) (Old Trafford)
:arrow: 16/3 - Newcastle (31η) (Old Trafford)
:arrow: 24/3 - Λετονία (Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου) (Γ.Καραϊσκάκης)
:arrow: 31/3 - Fulham (32η) (Craven Cottage)
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα συμπληρώσω οκτώ χρόνια από τότε που το FM μπήκε στην ζωή μου. Πολλοί λένε ότι το παιχνίδι δεν είναι ρεαλιστικό. Το φετινό save-ιστορία, έρχεται να αποδείξει το αντίθετο. Ότι είναι δηλαδή.

Όπως είναι in real life η United, το ίδιο ακριβώς είναι και στο παιχνίδι. Με εξαίρεση τις ενισχύσεις που ήρθαν το καλοκαίρι (LCB) και τον χειμώνα (δεξί στόπερ, χαφ και φορ), το ρόστερ που με τον Τεν Χαχ και εν συνεχεία με τον Αμορίμ τερμάτισαν σε θέση ντροπή για τον σύλλογο, έχουμε καταφέρει να διεκδικούμε θέση στο CL της επόμενης σεζόν.

Είναι δηλαδή μια κρύο, μια ζέστη. Εκεί που λες δόξα τον θεό, έρχεται στο καπάκι η στιγμή που λες βόηθα παναγιά, φτου και πάλι από την αρχή. Αυτό που θέλω στην παρούσα φάση, είναι με όποιο τρόπο να μπορέσουμε να παίξουμε ξανά στ’αστέρια την επόμενη χρονιά. Από κει και πέρα, την ομάδα από πλευράς ρόστερ και όχι μόνο, θα την μοντάρω όπου υπάρχουν τρύπες. Και όσα ματς χάνουμε, να τα χάνουμε παλεύοντας. Όχι με κάτω τα χέρια!

Σάββατο 1 Μαρτίου 2025

Premier League - 29η Αγωνιστική

Manchester United-Leeds

Image

Σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο ομάδες, το Derby of Roses θα είναι πάντα ντέρμπι. Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη μεγάλη μας αντίπαλο και κρατάω την αντίδρασή μας μετά το 1-1, γιατί συνήθως όποτε τρώγαμε γκολ καπάκι, 99% ρουφάγαμε το αυγουλάκι μας. Το κακό είναι ότι έχουμε ματς περισσότερο από την Newcastle. Το καλό είναι ότι θα την αντιμετωπίσουμε σύντομα. Επίσης δείτε τα λεπτά που μπήκανε τα γκολ. Αλφαδιά.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (69’ Malacia),Martinez,Zabarnyi (77’ De Ligt),Dalot – Ugarte,Mount (77’ Phillips) – Rashford (45’ Antony),Bruno Fernandes,Garnacho – Gyokeres

Leeds (4-2-3-1): Meslier – Firpo,Stuijk,Rodon (45’ Gruev),Kristensen (86’ Bogle) – Tanaka,Ampadu – Ramazani,Aaronson (80’ Greenwood),Harrison – Piroe (62’ Gnonto)

Τρίτη 4 Μαρτίου 2025

UEFA Champions League,Φάση των 16 - 1ος Αγώνας

Inter-Manchester United

Image

Ίσως η μόνη ήττα που δεν έχω να προσάψω απολύτως τίποτα στους παίκτες. Στο διάστημα που παίξαμε 11 vs 11, ομάδα Inter δεν υπήρχε, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα ακόμα γκολ που θα καθάριζε μια κι έξω το ματς. Anyway. Όλα είναι ανοιχτά ενόψει του επαναληπτικού. Πρώτος στόχος να μείνουμε καθαροί πίσω και να βρούμε γκολ.

Συνθέσεις

Inter (5-3-2): Sommer – Dimarco (76’ Augusto),Acerbi,Bastoni,Pavard,Dumfries (66’ De Vrij) – Calhanoglu (71’ Asllani),Barella,Frattesi (66’ Carboni) – Thuram,Taremi

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (51’ Malacia),Martinez (71’ Branthwaite),De Ligt,Dalot – Ugarte (68’ Casemiro),Mount (68’ Phillips) – Rashford,Bruno Fernandes,Garnacho (45’ Antony) - Gyokeres

Σάββατο 8 Μαρτίου 2025

Premier League - 30η Αγωνιστική

Tottenham-Manchester United

Image

Μέχρις ώτου ο Ποστέκογλου ρίξει μέσα στο χορτάρι τα μπουλντόγκ, νιώθαμε θεοί και άτρωτοι. Μόλις το 1-2 έγινε 3-2, συνειδητοποιήσαμε πως παίζαμε με τα πρωτοδεύτερα. Και κάπως έτσι, η Τότεναμ πλησίασε στο -3 την Liverpool με ματς περισσότερο.

Την ίδια ώρα, ο Ruud Van Nistelrooj μας έκανε ένα τεράστιο δώρο καθώς η Southampton νίκησε 2-0 την Newcastle εντός έδρας και με ίδιο αριθμό παιχνιδιών, έχουμε τεράστια ευκαιρία να ροκανίσουμε κι άλλο την διαφορά από την “χρυσή” τετράδα.

Συνθέσεις

Tottenham (4-2-3-1): Vicario – Davies (65’ Hincapie),Van den Ven,Romero (65’ Dragusin),Porro (74’ Spence) – Sarr (79’ Hojberg),Bentacur – Fati,Devine,Johnson (74’ Richarlison) - Son

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia,Martinez,De Ligt (54’ Zabarnyi),Mazraoui (45’ Dalot) – Casemiro,Mount (68’ Phillips) – Rashford,Bruno Fernandes,Diallo (75’ Garnacho) - Gyokeres (45’ Zirkzee)

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025

UEFA Champions League,Φάση των 16 - Επαναληπτικός

Inter-Manchester United

Image

To γκολ άργησε να έρθει και η Inter ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει ακόμα κι όταν έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την (δικαιολογημένη) αποβολή του Taremi που πήγε να κόψει τη μπάλα στον Bruno Fernandes. Τελικά, χρειάστηκε το έξτρα ημίωρο για να βρούμε όχι μόνο το γκολ της πρόκρισης αλλά και να κόψουμε μαχαίρι τον βήχα στην Inter. Τεράστια πρόκριση όπως και να χει, κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia,Martinez (68’ Branthwaite),De Ligt,Dalot (45’ Mazraoui) – Casemiro,Phillps (45’ Mount) – Rashford (54’ Antony),Bruno Fernandes (96’ Eriksen),Garnacho – Gyokeres (73’ Zirkzee)

Inter (5-3-2): Sommer – Dimarco (105’ Carlos Augusto),Acerbi (82’ De Vrij),Bastoni,Pavard (96’ Adarabioyo),Dumfries – Asllani,Calhanoglu,Frattesi (108’ Carboni) – Martinez,Taremi

Off Topic:
Η αποστολή της εθνικής Ελλάδας για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στην Λετονία

Τερματοφύλακες

Βασίλης Μπάρκας (Utrecht)
Χρήστος Μανδάς (Lazio)

Αμυντικοί

Δημήτρης Νικολάου (Palermo)
Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (Dynamo Dresden)
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος (West Ham)
Παντελής Χατζηδιάκος (Blackburn)
George Baldock (AEK)

Μέσοι

Μανώλης Σιώπης (Saint-Etienne)
Χάρης Χαρίσης (Sivasspor)
Τάσος Μπακασέτας (Παναθηναϊκός)
Χρήστος Τζόλης (Club Brugge)
Ταξιάρχης Φούντας (Άρης)

Επιθετικοί

Βαγγέλης Παυλίδης (Benfica)

Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

FA Cup - Προημιτελικά

Manchester United-Newcastle

Image

Οκ συγχωρέστε με ήταν για το Κύπελλο η αναμέτρηση. Έκαναν το λάθος να προηγηθούν και το πλήρωσαν, με την εστία τους να παραβιάζεται ούτε μια ούτε δύο, αλλά πέντε φορές! Χωρίς καν να ιδρώσουμε ιδιαίτερα, είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Πρώτη αντίπαλος σε αυτό το άτυπο final four που θα λάβει χώρα στο Wembley, η Aston Villa ως τυπικά φιλοξενούμενοι.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia,Branthwaite,De Ligt (59’ Zabarnyi),Mazraoui (68’ Dalot) – Ugarte (68’ Casemiro),Mount – Rashford,Bruno Fernandes (68’ Paqueta),Garnacho – Gyokeres (68’ Zirkzee)

Newcastle (4-3-3): Pope – Burn (67’ Targett),Botman,Schar,Trippier (57’ Krafth) – Tonali (45’ Longstaff),Willock,Joelinton – Gordon (61’ Almiron),Ocampos – Wilson

Off Topic:
Η κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League, είναι βγαλμένη από τα πιο υγρά όνειρα κάθε ποδοσφαιρόφιλου! Για την ιστορία, πέσαμε στον έναν από τους δύο εμφυλίους καθώς θα αντιμετωπίσουμε σε διπλά ματς την Liverpool. Πρώτος αγώνας στο Old Trafford, επαναληπτικός στο Anfield

Σε περίπτωση που ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ομάδας από το Merseyside, θα διασταυρώσουμε τα ξίφη μας με τον νικητή από το PSG-Aston Villa.

Image

Image

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2025

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου (Ευρώπη) - 1η Αγωνιστική

Ελλάδα-Λετονία

Image

Ή αλλιώς The Pavlidis show! Πέντε εισέπραξαν, τα τέσσερα από τον Βάγγο, που όποτε ήθελε, έκανε ότι γουστάρει την εστία των Λετονών. Μεταξύ μας ακόμα κι εγώ να έπαιζα απέναντί τους θα σκόραρα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολύ καλό δείγμα. Καθώς το επόμενο αντάμωμα της εθνικής, είναι κόντρα στο Κόσοβο τον Ιουνίο, πρέπει να φύγουμε από τα Φιλαδέλφεια, με το 3/3 στα χέρια μας. Διότι στην πρώτη διακοπή της νέας χρονιάς, μας περιμένουν τα καλά.

Συνθέσεις

Ελλάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος - Τσιμίκας (59’ Κυριακόπουλος),Νικολάου,Μαυροπάνος,Βαγιαννίδης (69’ Baldock) - Σιώπης (79’ Παπανικολάου),Κουτσουπιάς,Κωνσταντέλιας (69’ Μπακασέτας) - Τζόλης (45’ Μασούρας),Φούντας - Παυλίδης

Λετονία (5-3-2): Bethers – Berenfelds,Maksimenko,Andrejevs,Susko,Jaunzems – Tarasov,Stuglis,Emsis – Krollis (74’ Sabala),Rakels (45’ Sits)

Βαθμολογία

Image

Off Topic:
To top 50 για τα βραβεία NXGN, περιλάμβανε ένα δικό μας παιδάκι. Τον Kobbie Mainoo, και μάλιστα στην πρώτη δεκάδα. Ίσως έπρεπε να τον χρησιμοποιούσα περισσότερο, διότι πλέον η νοοτροπία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι να πάρω τα “ονόματα” αλλά να πάρω τα ταλέντα και να τα αναδείξω.

Image

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025

Premier League - 31η Αγωνιστική

Fulham-Manchester United

Image

Ότι τελικές έκανε η Fulham, κάναμε κι εμείς αλλά είμασταν πιο εύστοχοι. Ντόρτι ξεγυρισμένο και ξανά στο κόλπο για την έξοδο στο Champions League. To κακό, είναι ότι και να “ξοφλήσουμε” η Arsenal μας έχει στην ισοβαθμία. Το καλό, είναι ότι την έχουμε μπροστά μας! Αχ αυτό το τσαφ του Martinez, αχ...

Συνθέσεις

Fulham (4-2-3-1): Leno – Robinson,Cuenca,Andersen,Castagne – Lukic,Cairney – Sessegnon (73’ Pereira),Smith-Rowe,Traore (54’ Iwobi) - Jimenez

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez,Zabarnyi,Dalot (45’ Mazraoui) – Ugarte (71’ Casemiro),Mount – Rashford (78’ Paqueta),Mainoo (71’ Bruno Fernandes),Garnacho (78’ Antony) - Gyokeres

Βαθμολογία

Image

Coming up next

:arrow: 5/4 - Brighton (32η) (Old Trafford)
:arrow: 8/4 - Liverpool (UEFA Champions League,Προημιτελικά) (Old Trafford)
:arrow: 12/4 - Aston Villa (33η) (Old Trafford)
:arrow: 16/4 - Liverpool (UEFA Champions League,Προημιτελικά) (Anfield)
:arrow: 20/4 - Aston Villa (FA Cup,Ημιτελικά) (Wembley)
:arrow: 23/4 - Norwich (34η) (Old Trafford)
:arrow: 26/4 - West Ham (35η) (London Stadium)
chriskon
Hot Prospect
Hot Prospect

Μπήκαμε για τα καλά στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν και αναρωτιέμαι το εξής. Πως γίνεται ενώ στην Ευρώπη κάνουμε μια καλή πορεία μέχρι τώρα, να είμαστε πέμπτοι στην Αγγλία. Αλλά αυτό, ας το σκεφτόμασταν καλύτερα όταν πετάγαμε βαθμούς δεξιά και αριστερά τους προηγούμενους μήνες. Το έλεγα και τότε, ότι όλες αυτές τις κασκαρίκες θα τις βρούμε μπροστά μας σε σημείο που θα καιγόμαστε για βαθμούς, αλλά θα είναι δύσκολο το ροκάνισμα της διαφοράς.

Μαθηματικά ακόμα το προλαβαίνουμε το τρένο. Αλλά πλέον δεν μας παίρνει σε καμία περίπτωση να πετάξουμε άλλους βαθμούς. Έχουμε και σχετικά εύκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και το καλό της όλης υπόθεσης, είναι ότι η Newcastle είναι επιρρεπής σε ήττες από mid table ομάδες. Εκτιμώ πως σύντομα θα ξαναπετάξει βαθμούς, κάτι που θέλω στα κρυφά να το κάνει και η Arsenal. Πως βρίσκεται εκεί κάτω, ένας θεός το ξέρει...

Σάββατο 5 Απριλίου 2025

Premier League - 32η Αγωνιστική

Manchester United-Brighton

Image

Την καταευχαριστήθηκα αυτή τη νίκη. Μετά το κάζο στην έδρα τους, μια εξάρα ήταν ότι πρέπει. Μετά το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους, η συνέχεια ήταν ακατάλληλη δια ανηλίκους...

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez (49’ De Ligt),Zabarnyi,Dalot (78’ Mazraoui) – Ugarte (74’ Casemiro),Mount – Rashford,Bruno Fernandes,Garnacho (74’ Antony) - Gyokeres (78’ Zirkzee)

Brighton (4-3-3): Verbruggen – Igor,Dunk,Veltman,Kadioglu – Wieffer,Moder,Knight (78’ Milner) – Mitoma (44’ Joao Pedro,τραυματισμός),Buonanotte – Ferguson

Τρίτη 8 Απριλίου 2025

UEFA Champions League,Προημιτελικά - 1ος Αγώνας

Manchester United-Liverpool

Image

ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη κι ας είναι με 2-0. Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Gyokeres μας πήρε από το χεράκι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βρισκόμαστε με το 1,5 πόδι στα ημιτελικά. Βέβαια αυτή την εμφάνιση ήθελα να την δω και στο πρωτάθλημα. Αλλά δεν είναι αργά. Προλαβαίνουμε.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez,De Ligt (55’ Zabarnyi),Dalot – Ugarte (45’ Casemiro),Mount (77’ Phillips) – Rashford (77’ Paqueta),Bruno Fernandes (65’ Eriksen),Garnacho – Gyokeres

Liverpool (4-2-3-1): Alisson – Gomez,Van Dijk,Konate,Alexander-Arnold (67’ Τσιμίκας) – Rabiot,Jones – Diaz,Mac Allister (58’ Szoboszlai,61’ τραυματισμός,Chiesa),Salah (67’ Gravenberch) – Diaz

Σάββατο 12 Απριλίου 2025

Premier League - 33η Αγωνιστική

Manchester United-Aston Villa

Image

Βάσει αριθμών και εμφάνισης μετά το γκολ-τσαφ που έδωσε το προβάδισμα στην Aston Villa δεν αξίζαμε μόνο ένα γκολ. Αξίζαμε πολλά περισσότερα. Αλλά μερικές φορές, το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα και τούτη τη φορά δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Είναι μια γκέλα που μας βάζει λίγο πιο πίσω στην κούρσα για το CL, καθώς η έτερη διέξοδος για την επόμενη χρονιά, είναι η κατάκτησή του. Το θετικό, είναι ότι χρωστάμε ματς που μετατέθηκε χρονικά λόγω των υποχρεώσεών μας στο Κύπελλο.

Την ίδια ώρα ο Nottingham Forest συνέτριψε 4-1 την Newcastle, υποχρεώνοντας τις “Καρακάξες” στην δέκατη φετινή τους ήττα. Πέφτουν τόσα δώρα εξ ουρανού. Κάποια τα παίρνουμε και σε κάποια λέμε όχι μη δε θέλω. Αμήν...

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Branthwaite (73’ Martinez),De Ligt,Dalot (70’ Mazraoui) – Casemiro (66’ Ugarte),Mount – Rashford (45’ Antony),Bruno Fernandes (45’ Paqueta),Garnacho – Gyokeres

Aston Villa (4-2-3-1): Martinez – Moreno,Mings,Diego Carlos,Taylor – Kamara (45’ Onana),Tielemans – Ramsey (59’ Maatsen),Coutinho (66’ Iling),McGinn – Undav (90+1’ Simeone)

Off Topic:
Δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό κόντρα στην Liverpool, χάνουμε ένα πολύ βασικό μας πυλώνα στην άμυνα, τον De Ligt. Ήρθε η ώρα του Zabarnyi...

Image

Τετάρτη 16 Απριλίου 2025

UEFA Champions League,Προημιτελικά - Επαναληπτικός

Image

Παλικαρίσια πρόκριση η οποία δεν ήρθε εύκολα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Andre Onana (που έχει ακούσει τα σχολιανά του κατά καιρούς), που κράτησε την ομάδα όρθια στο σφυροκόπημα που δεχτήκαμε από τους γηπεδούχους και δεν τρέχαμε με τα πόδια στην πλάτη. Από κει και πέρα, ανέλαβαν οι Mount και Eriksen οι οποίοι μας έστειλαν στα ημιτελικά. Εκεί, μας περιμένει η Μπάγερν και στον τελικό μια εκ των Άστον Βίλα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνθέσεις

Liverpool (4-2-3-1): Alisson – Gomez,Van Dijk,Konate,Alexander-Arnold (59’ Τσιμίκας) – Rabiot (66’ Gravenberch),Endo – Diaz (59’ Gakpo),Mac Allister,Chiesa (71’ Doak) - Nunez

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Malacia,Martinez (74’ Branthwaite),Zabarnyi,Dalot (45’ Mazraoui) – Ugarte,Mount – Rashford,Bruno Fernandes (45’ Eriksen),Garnacho (60’ Antony) – Gyokeres (71’ Zirkzee)

Off Topic:
Μαζί με την Ιταλία, βάζουμε ισχυρή υποψηφιότητα για να πάρουμε μια έξτρα θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν. Είναι ένα θετικό νέο καθώς σε περίπτωση που συμβεί το απευκταίο (είτε δεν τερματίσουμε στην τετράδα, είτε μας αποκλείσει η Μπάγερν), ίσως την πάρουμε εμείς. Όλα παίζονται

Image

Κυριακή 20 Απριλίου 2025

FA Cup - Ημιτελικά

Aston Villa-Manchester United

Image

Από τις συνθέσεις και μόνο, καταλαβαίνετε ποια από τις δύο ομάδες κατέβηκε απλά για να κατέβει να παίξει και ποια το ήθελε πολύ. Την επτάρα παρόλα αυτά δεν την περίμενα αλλά είναι καλοδεχούμενη, γιατί βγήκε το άχτι από το 1-1 του πρωταθλήματος. Στο άλλο ζευγάρι, η Liverpool ξεπέρασε με σχετική άνεση την Southampton (3-0) και θα την αντιμετωπίσουμε στον μεγάλο τελικό.

Παράλληλα με τον ημιτελικό, έγιναν και κάποια εξ αναβολής παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ένα από αυτά ήταν το Newcastle-Burnley, με τον Zeki Amdouni να παγώνει το St’James Park. Το αρνητικό είναι ότι είμαστε στο -6 από την 4η Arsenal (ω τι έκπληξη) και προς το παρόν μας έχει στην ισοβαθμία στα μεταξύ μας. Χρειαζόμαστε νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ.

Συνθέσεις

Aston Villa (4-4-2): Olsen – Digne (58’ Moreno),Mings,Torres (45’ Diego Carlos),Stanisic – Ramsey (58’ Tielemans),McGinn,Kamara (63’ Barkley),Bailey – Undav (58’ Simeone),Watkins

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (71’ Malacia),Martinez,Zabarnyi (71’ Branthwaite),Dalot (45’ Mazraoui) – Casemiro,Mount (45’ Mainoo) – Rashford,Bruno Fernandes (71’ Eriksen),Garnacho – Gyokeres

Τετάρτη 23 Απριλίου 2025

Premier League - 34η Αγωνιστική

Manchester United-Norwich

Image

Από τις λεγόμενες επαγγελματικές νίκες. Παρόλα αυτά από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και μετά, το σφυροκόπημα στην εστία του Gunn ήταν άγριο, δίχως ωστόσο να πέσει το λεωφορείο που είχε παρκάρει η Norwich. Προς το τέλος, φοβήθηκα ότι θα μιλούσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Αλλά η άμυνά μας ήταν κραταιά και το μηδέν έμεινε. Το όνειρο το Champions League παραμένει ολοζώντανο.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw (71’ Malacia),Branthwaite,Zabarnyi,Mazraoui – Casemiro (45’ Mainoo),Phillips – Rashford (59’ Garnacho),Eriksen (71’ Bruno Fernandes),Antony – Gyokeres (64’ Zirkzee)

Norwich (4-4-2): Gunn – Chrisene (85’ Montoia),McLean,Duffy (62’ Adecboyega),Pinyoun – Springett (45’ Forson),Forsyth (68’ Shipley),Gibbs,Rowe – Sargent,Crnac (45’ Aboh)

Σάββατο 26 Απριλίου 2025

Premier League - 35η Αγωνιστική

West Ham-Manchester United

Image

Ένα από τα ελάχιστα ματς που έστησα την ενδεκάδα ατσούμπαλα και όταν πάτησα το confirm, είδα πως είχα τα δύο μου δεξιά μπακ μέσα, το ένα στη θέση του και το άλλο ανάποδα. Τούτη τη φορά, μας πήρε ο Garnacho από το χεράκι και μας έφερε επιτέλους στην θέση που κυνηγάμε τόσους μήνες. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αν δεν πετάγαμε βαθμούς τσάμπα. Αλλά κοιτάμε το τώρα. Με τα αν δεν γράφτηκε ποτέ ιστορία...

Συνθέσεις

West Ham (4-3-3): Areola – Emerson (90+2’ Cresswell),Zouma,Alvarez,Wan-Bissaka – Rodriguez,Kudus (69’ Soucek),Ward-Prowse – Sailbari,Bowen – Fullkrug (85’ Ings)

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Dalot,Branthwaite (76’ Martinez),Zabarnyi,Mazraoui (45’ Malacia,89’ τραυματισμός) – Ugarte,Phillips (70’ Bruno Fernandes) – Garnacho (76’ Rashford),Paqueta,Diallo (70’ Antony) - Zirkzee

Βαθμολογία

Image

Τετάρτη 29 Απριλίου 2025

UEFA Champions League,Ημιτελικά - 1ος Αγώνας

Manchester United-Bayern Munich

Image

Για σχεδόν όλο το 90λεπτο είμασταν Λιοντάρια-Χριστιανοί. Όταν πια συνειδητοποιήσαμε τι παιζόταν, το σκορ ήταν 0-2. Κι εκεί, πήγαμε για το γκολ που θα μας έδινε έστω και τις ελάχιστες ελπίδες να κάνουμε κάτι καλό στον επαναληπτικό. Ένα γρήγορο γκολ στο Μόναχο και όλα θα αλλάξουν.

Συνθέσεις

Manchester United (4-2-3-1): Onana – Shaw,Martinez,Zabarnyi (52’ Evans),Dalot – Ugarte (52’ Phillips),Mount – Rashford (68’ Antony),Bruno Fernandes (45’ Eriksen),Garnacho – Gyokeres (70’ Zirkzee)

Bayern Munich (4-2-3-1): Neuer – Davies (62’ Ito),Min-Jae,Upamecano,Boey – Kimmich,Palinha (52’ Laimer) – Coman (45’ Gnabry),Musiala,Torres – Kane

Coming up next

:arrow: 3/5 - Arsenal (36η) (Old Trafford)
:arrow: 7/5 - Bayern Munich (UEFA Champions League,Ημιτελικά) (Allianz Arena)
:arrow: 10/5 - Ipswich (37η) (Portman Road)
:arrow: 18/5 - Chelsea (38η) (Old Trafford)
:arrow: 24/5 - Liverpool (Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας) (Wembley)
:arrow: 7/6 - Κόσοβο (Προκριματικά Μουντιάλ) (Stadiumi Fadil Vokkri)
:arrow: 10/6 - Κόσοβο (Προκριματικά Μουντιάλ) (OPAP Arena)
Post Reply

Return to “Twitch & Ιστορίες”