θελει να γινει οτι το imdb για τους κινηματογραφοφιλους,οποτε για εσας που αγαπατε τα κομιξ σε οποιαδηποτε μορφη θα σας ειναι χρησιμο.
http://www.comicbookdb.com/index.php
Κόμικς
-
- Amateur
- Football Manager της ομάδας: ΑΕΚ
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ
- Status: δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβούμαι τίποτα,είμαι λέφτερος.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
από παλιά :
μάχη
μαφάλντα
κράνος
σλέιν
πόλεμος
ερικ καστέλ
τανκ
λούκι λουκ
τρουένο
σεραφίνο
μπλέκ
τιραμόλα
αγόρι
όλα τα μίκι μάους
βαβούρα
κ πιο νέα : παραπέντε, βαβέλ και όλοι οι μεγάλοι σκιτσογράφοι (μανάρα,μουνιόζ κλπ)
μάχη
μαφάλντα
κράνος
σλέιν
πόλεμος
ερικ καστέλ
τανκ
λούκι λουκ
τρουένο
σεραφίνο
μπλέκ
τιραμόλα
αγόρι
όλα τα μίκι μάους
βαβούρα
κ πιο νέα : παραπέντε, βαβέλ και όλοι οι μεγάλοι σκιτσογράφοι (μανάρα,μουνιόζ κλπ)
- bahraspower
- Assistant Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: ολυμπιακος
καλα χτες διαβασα το "O Βιος και η Πολιτεια του Σκρυτζ Μακ Ντακ"...ολο σε μια μερα
τι να πω?απλα επικο
..απανταει σε παρα πολλα ερωτηματα και σκιαγραφει εκπληκτικα πιστευω το χαρακτηρα του σκρουτζ
το εντυπωσιακο με αυτη τη βιογραφια ειναι οτι επικεντρωνεται και στην "κακη" πλευρα του ηρωα κατι που συμβαινει σπανια....μπραβο στο ροσα για το αριστουργημα του

τι να πω?απλα επικο

το εντυπωσιακο με αυτη τη βιογραφια ειναι οτι επικεντρωνεται και στην "κακη" πλευρα του ηρωα κατι που συμβαινει σπανια....μπραβο στο ροσα για το αριστουργημα του

chelseafan wrote:Παρεπιμπτόντως για έσας το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο θέαμα ή τακτική;;;
Tsakalaki wrote:Βλάση, για τον οπαδό, το ποδόσφαιρο είναι νίκη, για τον φίλαθλο νίκη και καλό θέαμα, και για τον παρατηρητή, θέαμα.
- zidane72003
- The God Of Football
- Football Manager της ομάδας: Arsenal,Barca,OSFP,Juve
- Αγαπημένη Ομάδα: BOUBOUZEL FC
- facebook προφίλ: bill.sakkas.5
- Status: Glasgow here i am
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 24 times
Για αυτους που ΔΕ το εχουν διαβασει: http://www.scribd.com/doc/992301/-
Παρολα αυτα ο Μπαρκς διαφωνουσε παρα πολυ με το εργο του Ροσα(προσωπικα θεωρω καλυτερο σκιτσογραφο και σεναριογραφο τον τελευταιο)με αποτελεσμα το 97 να ειχαν ψυχρανθει οι σχεσεις τους.Παρολα αυτα παντα ο Ροσα ετρεφε τρελο σεβασμο για τον "Παπιανθρωπο".Ο Ντον ειχε ερθει και στην Ελλαδα αλλα επειδη τοτε τα οικονομικα μου δεν ηταν ανθηρα δε μπορεσα να παω να υπογραψει το Βιο γιατι πολυ απλα δεν τον ειχα αυτοτελη(αν και ειχα τη χαρα να τον διαβασω στο Κομιξ).
Παρολα αυτα ο Μπαρκς διαφωνουσε παρα πολυ με το εργο του Ροσα(προσωπικα θεωρω καλυτερο σκιτσογραφο και σεναριογραφο τον τελευταιο)με αποτελεσμα το 97 να ειχαν ψυχρανθει οι σχεσεις τους.Παρολα αυτα παντα ο Ροσα ετρεφε τρελο σεβασμο για τον "Παπιανθρωπο".Ο Ντον ειχε ερθει και στην Ελλαδα αλλα επειδη τοτε τα οικονομικα μου δεν ηταν ανθηρα δε μπορεσα να παω να υπογραψει το Βιο γιατι πολυ απλα δεν τον ειχα αυτοτελη(αν και ειχα τη χαρα να τον διαβασω στο Κομιξ).
Spoiler: show
-
- Off Topic Moderator
- Αγαπημένη Ομάδα: Ηρακλης
- Status: +2513 posts
- Been thanked: 6 times
-
- Off Topic Moderator
- Αγαπημένη Ομάδα: Ηρακλης
- Status: +2513 posts
- Been thanked: 6 times
- Agent Of Chaos
- National Manager
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
https://www.viva.gr/tickets/synedrio/sy ... omiccon-4/
όντως τεράστια παρουσία ο Frank Miller. δεν το περίμενα για ελληνική comic con και στη Θεσσαλονίκη κι όλας.
όντως τεράστια παρουσία ο Frank Miller. δεν το περίμενα για ελληνική comic con και στη Θεσσαλονίκη κι όλας.
- zidane72003
- The God Of Football
Δύο χρόνια βλέπω εδώ να γίνει ποστ.
Λοιπόν είμαι έτοιμος να κάνω subscribe στο Marvel unlimited κυρίως για το φανταστικό the uncanny Xmen αλλά προφανώς και για τα υπόλοιπα πιθανά κομικς που θα μπορώ να διαβάσω μιας και η τιμή η ετήσια είναι αστεία.
Τσεκαραε comixology αλλά τα περιοδικά εκεί δε με άφησαν τόσο ικανοποιημένο στο unlimited βάση & της μεγαλύτερης τιμής.
Φαντάζομαι δεν θα έχει ασχοληθεί κανένας αλλά αν θέλει κάποιος και ξέρει κάποιο τέτοιο σαιτ-app αντί για ληστροτορεντ και μπορεί να το προτείνει ως εναλλακτική.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Λοιπόν είμαι έτοιμος να κάνω subscribe στο Marvel unlimited κυρίως για το φανταστικό the uncanny Xmen αλλά προφανώς και για τα υπόλοιπα πιθανά κομικς που θα μπορώ να διαβάσω μιας και η τιμή η ετήσια είναι αστεία.
Τσεκαραε comixology αλλά τα περιοδικά εκεί δε με άφησαν τόσο ικανοποιημένο στο unlimited βάση & της μεγαλύτερης τιμής.
Φαντάζομαι δεν θα έχει ασχοληθεί κανένας αλλά αν θέλει κάποιος και ξέρει κάποιο τέτοιο σαιτ-app αντί για ληστροτορεντ και μπορεί να το προτείνει ως εναλλακτική.
-
- Trialist
- Football Manager της ομάδας: Panathinaikos
Για marvel unlimited, αυτη τη στιγμη (και φανταζομαι ουτε στο μελλον), δεν υπαρχει καλο alternative.
Το comixology το δοκιμασα,αλλα δεδομενου οτι στις περισσοτερες σειρες σου ζηταει να πληρωσεις εξτρα μετα τα πρωτα τευχη το θεωρησα απατεωνια.
Για το marvel unlimited, το μονο downside που βρηκα ειναι οτι οι τιτλοι βγαινουν 5-6 μηνες μετα την κυκλοφορια, αλλα αυτο ειναι αδυνατο να αλλαξει, γιατι το χτυπημα στη non-digital αγορα θα ειναι μεγαλο.
Για DC ενα που χρησιμοποιουσα παλια, ηταν το Hoopla, αλλα για να κανεις subscribe χρειαζεται καρτα βιβλιοθηκης απο US (χρησιμοποιουσα μιας τοτε κοπελας μου).
Γενικα προτιμω τα non-digital, αλλα το κανουν ολο και πιο δυσκολο να τα βρεις και να τα διαβασεις, οποτε τις περισσοτερες φορες απλα περιμενω τους τομους.
Το comixology το δοκιμασα,αλλα δεδομενου οτι στις περισσοτερες σειρες σου ζηταει να πληρωσεις εξτρα μετα τα πρωτα τευχη το θεωρησα απατεωνια.
Για το marvel unlimited, το μονο downside που βρηκα ειναι οτι οι τιτλοι βγαινουν 5-6 μηνες μετα την κυκλοφορια, αλλα αυτο ειναι αδυνατο να αλλαξει, γιατι το χτυπημα στη non-digital αγορα θα ειναι μεγαλο.
Για DC ενα που χρησιμοποιουσα παλια, ηταν το Hoopla, αλλα για να κανεις subscribe χρειαζεται καρτα βιβλιοθηκης απο US (χρησιμοποιουσα μιας τοτε κοπελας μου).
Γενικα προτιμω τα non-digital, αλλα το κανουν ολο και πιο δυσκολο να τα βρεις και να τα διαβασεις, οποτε τις περισσοτερες φορες απλα περιμενω τους τομους.
- zidane72003
- The God Of Football
Ok ούτως η άλλως κυρίως παλαιότερες εκδόσεις ήθελα να διαβάσω και κάποια συγκεκριμένα series/uni ούτως η άλλως το πήραν για ένα χρόνο οπότε είμαι jet
. TY.

- Agent Of Chaos
- National Manager
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
ας ξεθάψω λοιπόν αυτό το τοπικ. μιας και οι 2 επόμενες ταινίες avengers θα είναι βασισμένες στο secret wars, θα ήθελα να διαβάσω τα κόμικ(και το παλιό του jim shooter αλλά και το καινούριο του Jonathan Hickman). που να κοιτάξω για αγορά? είδα κάτι τιμές στο public για το παλιό και μου πέσαν τα μαλλιά.
δεν με ενοχλεί να είναι στα αγγλικά, ίσα ίσα το προτιμώ κι όλας. τα βρήκα και στο Amazon αλλά βαράνε στο κεφάλι τα μεταφορικά και βγαίνει κοντά 80€.