Προσπαθησα να το διαβασω καθετα για να μην κλαιω στο πρωινο stand up και τελικα αναγκαστηκα να κλεισω καμερα.
Κουραγιο Ζινταν, και εμενα ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου οταν θα ερθει αυτη η ωρα, και το εχω περασει ηδη 2 φορες οταν ημουν μικροτερος. Αυτο που με παρηγορει ειναι οτι οσο περναει απο το χερι μου θα ζησει την καλυτερη ζωη που θα μπορουσε να ζήσει, και στο τελος (λογικα) δε θα αναγκαστει να ζησει αυτο χωρις εμας και να πενθησει.
Always look on the spam side of Life
- jasonas
- Manager
- Football Manager της ομάδας: ΑΕΚ
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, BOCA
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Α ρε Ζινταν μας γ@μσες....
Σχεδόν στην ιδια φαση είμασταν και εμεις πριν 2 χρονια περίπου με την δικια μου σκυλίτσα και καταλαβαίνω ακριβώς τι περνάτε!
Αλλα κοιτάς τα θετικά, το οτι ηταν απο τα τυχερά πλάσματα που κυκλοφορούν εκει εξω και πηρε οσο περισσότερη αγάπη γίνεται και του άξιζε! Εφτασε να κανει ολο τον κύκλο της ζωη του (και δεν έφυγε νωρίτερα) και στο τέλος ήταν με τα πιο κοντινά του πρόσωπα!
Σχεδόν στην ιδια φαση είμασταν και εμεις πριν 2 χρονια περίπου με την δικια μου σκυλίτσα και καταλαβαίνω ακριβώς τι περνάτε!
Αλλα κοιτάς τα θετικά, το οτι ηταν απο τα τυχερά πλάσματα που κυκλοφορούν εκει εξω και πηρε οσο περισσότερη αγάπη γίνεται και του άξιζε! Εφτασε να κανει ολο τον κύκλο της ζωη του (και δεν έφυγε νωρίτερα) και στο τέλος ήταν με τα πιο κοντινά του πρόσωπα!
- jasonas
- Manager
- Football Manager της ομάδας: ΑΕΚ
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, BOCA
- Been thanked: 7 times
Α ρε Ζινταν μας γ@μσες....
- patra1989
- Director Of Football
- Has thanked: 0
- Been thanked: 8 times
Εμας έβγαλε 2, αλλά είναι λιπωμα. Μας είπε ότι αν ήταν από το άλλο, είναι 3 τύποι και μετά βλέποντας και κάνοντας.
Το άλλο (αρσενικό) που είχε στα ούλα, με ανθρώπινο φάρμακο που δε βγάινει πλέον, άντεξε 3 μήνες και έχασε και την όραση (το κατάλβα γιατί δεν κατέβαινε τις σκάλες).
Το άλλο (αρσενικό) που είχε στα ούλα, με ανθρώπινο φάρμακο που δε βγάινει πλέον, άντεξε 3 μήνες και έχασε και την όραση (το κατάλβα γιατί δεν κατέβαινε τις σκάλες).
- equi_gonzalez
- National Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός, Barca, Man Utd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times

Κουραγιο και στους δυο σας, να ζησετε να τη θυμαστε. Ειμαι σιγουρος οτι πηρε αγαπη ως το τερμα.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
pirovatis wrote:Τραβάει τις ακροαματικότητες και τα θηλυκά ο Εκι.
-
- Football Legend
- Αγαπημένη Ομάδα: η δικιά μου
- Location: Σε ένα κόσμο δικό μου, οπού μένω εγώ κι ο εαυτός μου
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
Ζιζου η Ρεβιρ??????
Όχι ρε φίλε.... Μας γάμησες κανονικά τώρα....
Όχι ρε φίλε.... Μας γάμησες κανονικά τώρα....
Γεωργέας forecer (και με περιβραχιόνιο)
--------------------------------------------
--------------------------------------------
Kastroman wrote:Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
nikos55 wrote:Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...
- scorpions
- Assistant Manager
- Football Manager της ομάδας: On Holidays
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος - Inter -R.Madrid
- Been thanked: 1 time
νασαι σιγουρος οτι ησασταν οτι καλυτερο μπορουσε να ζητησει στη ζωη της.
και πιστευω πως αν της δινοταν αλλη μια ευκαιρια, δεν θα ηθελε να αλλαξει τιποτα απολυτως απο αυτα που εζησε μαζι σας.
απο την πρωτη στιγμη που αποφασισε η γυναικα μου να υιοθετησουμε ενα γατακι πριν 3 χρονια, τρομαζω στην ιδεα οταν θα ερθει εκεινη η μερα για εμας.
και πιστευω πως αν της δινοταν αλλη μια ευκαιρια, δεν θα ηθελε να αλλαξει τιποτα απολυτως απο αυτα που εζησε μαζι σας.
απο την πρωτη στιγμη που αποφασισε η γυναικα μου να υιοθετησουμε ενα γατακι πριν 3 χρονια, τρομαζω στην ιδεα οταν θα ερθει εκεινη η μερα για εμας.