Always look on the spam side of Life
-
- Football Legend
- Αγαπημένη Ομάδα: η δικιά μου
- Location: Σε ένα κόσμο δικό μου, οπού μένω εγώ κι ο εαυτός μου
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
Επίσης...ολόκληρη αστυνομία και δεν μπορεί να επιτηρήσει και να προστατεύσει διαδήλωση 180.000 ανθρώπων???
Γεωργέας forecer (και με περιβραχιόνιο)
--------------------------------------------
--------------------------------------------
Kastroman wrote:Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
nikos55 wrote:Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...
- laugh
- Manager
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 21 times
Ε οκ, είναι χαζά τα παιδιά που επιλέγουν την κοινωνική αντιβία. Τα κοροϊδεύει το κράτος αλλά έχουμε τους πεφωτισμένους της επανάστασης που καταλαβαίνουν καλά πως ο μόνος τρόπος να αντισταθείς στην κοινωνική λαίλαπα ενός κράτους δολοφόνου είναι να πας να στέκεσαι 2 ώρες έξω από τη βουλή.jasonas wrote: ↑Wed Mar 05, 2025 5:20 pm Κανεις δεν ειπε οτι στα επεισοδια αυτα ειναι ολοι τους παρακρατικοι... προφανως υπαρχουν και αυτοι που θελουν να συγκρουστούν με την εξουσια απλα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ετσι οπως δρουν ουσιαστικα το συστημα τους εκμεταλλεύεται και τους "χρησιμοποιει" αθελα τους σε τετοιες διαδηλωσεις με αποτελεσμα να τους εξυπηρετουν στην διαλυση και καταστολη!
Οποτε γουσταρουν τα κεντρικα, ξεκινουν με καμια 20αρια παρακρατικους τα επεισόδια, μπαινουν οι αντιεξουσιαστες στο παιχνιδι, φευγει ο κοσμος και μετα ειναι θεμα 2 ωρων μαξ να τελειώσει το μπαχαλακι συλλαμβανουν και 30-40 ατομα που δεν θα τα επιαναν διαφορετικα και με ενα σμπαρο 2 τρυγονια... Και περα απο τα παραπανω, βρισκουν την αφορμη και τα ματ με ενορχήστρωση και απο τα πουλημενα ΜΜΕ, να πετανε χημικα στον κοσμακη που δεν εκανε τιποτα και αν επιμεινουν και λιγο παραπανω, να βγαζουν την Αυρα για να το ξανασκεφτουν 2η και 3η την επομενη φορα που θα θελουν να κατεβουν!
Εγω δεν θυμαμαι περα απο την χρονια του Γρηγοροπουλου να εχει πετυχει κατι αλλο αυτη η σύγκρουση περα απο την διαλυση του πληθους διαδηλωτών και ουσιαστικα την αποτροπη του στο να κατεβαινει πιο συχνα σε διαδηλωσεις με αποτελεσμα να κατεβαινει "μια στο τοσο"... εκτος αν εχουν την ψευδαισθηση οι αντεξουσιαστες οτι ετσι θα τους ακολουθησει καποιος...
Αυτο που απορω κυριως ειναι οτι εφοσον μια μεριδα του κοσμου επιλεγει την σύγκρουση με την εξουσια, για ποιο λογο περιμενει συλλαλητήρια (ακομα και μικροτερα που δεν περιφρουρουνται απο οργανωσεις), για ποιο λογο εισχωρούν (σαν τους ασφαλιτες, οι οποιοι μια χαρα διακρινουν τους αντιεξουσιαστες και για καποιο λογο που θα επρεπε προβληματιζει κυρίως τους ιδιους τους αντιεξουσιαστες, τους αφηνουν να υπαρχουν και δεν τους συλλαμβανουν απο την αρχη) μεσα στον κοσμο και ξεκινουν απο μεσα τα επεισοδια και για ποιο λογο σταματουν 2 ωριτσες μετα την σύγκρουση με τους μισους στην στενη?
Δηλαδη αντι να επιλεξεις να οργανωθεις μαζι με αλλα 50-100-200-1000 (οσα ειναι) ατομα να πας οργανωμενος σε ακυρη στιγμη που θα πιασεις στον υπνο ολη την ΕΛ.ΑΣ που δεν ειναι και τιποτα ξεφτερια (εδω 100 κροατες εκαναν τον γυρω της Ελλαδας περυσι, ηρθαν σκοτωσαν και εφυγαν και σημερα η ΕΛ.ΑΣ. εβγαλε τους υπευθυνους αξιωματικους λαδι), δεν θα εχουν κατεβασει καν 4000 ματ, να ξεκινησεις την "συγκρουση με την εξουσια" και να την κρατησεις για μερες (κατι που εγινε το 2008 και πετυχε εν μερη) που μεχρι και μεσα στην Βουλη θα μπορεσεις να μπεις και εκει ειναι που θα εχεις πετυχει την πτωση της κυβερνησης, επιλεγεις να κανεις αυτο που αποδεδειγμενα δεν πετυχαινει τιποτα πια...? Μεγαλυτερη πιθανοτητα υπαρχει να αλλαξει κατι αν 500κ κοσμος μείνει ειρηνικα 10 ημερες στο Συνταγμα χωρις να τον διαλυσεις, παρα αυτο...
Κι εγώ δεν θυμάμαι πολλά πράγματα που να έχουν κερδηθεί στον δρόμο. Μπορεί να φταίει η ηλικία, μπορεί η διάσειση από μια μέρα που το κράτος είχε επιστρατεύσει αυτούς τώρα που μας λένε προβοκάτορες και παρακρατικούς να περιφρουρήσουν την βουλή. Έχω διαβάσει όμως λίγο την ιστορία των σύγχρονων δημοκρατιών και κάτι σαν μου λέει ότι κάθε βήμα μπροστά που έγινε, ήρθε μέσα από κοινωνική πάλι και βία και όχι από ειρηνικές πορείες συνταξιούχων, social media influencers κλπ.
Πς. Ρε συ το νου σου, αν από αυτά που γράφω καταλαβαίνεις ότι υπερασπίζομαι το πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους οι δυνάμεις καταστολής, κάτι δεν έχει πάει καλά στη συνεννόηση.

- To nou sou...
- Football Legend
- Football Manager της ομάδας: Oxford City
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός, Barcelona, Inter
- facebook προφίλ: charis.karatzas
- Status: Εμάς εδώ στην ξενιτιά, το fm είναι η μόνη μας χαρά...
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 11 times
Ρε συ αλήθεια δεν ξέρω τι θες να πεις ακριβώς. Υποθέτω ότι θες να πεις απλά ότι δεν κάνουν/ξεκινούν/δημιουργούν τα επεισόδια οι ασφαλίτες. ΟΚ, ακόμα κι αν είναι έτσι όπως τα λες, εμένα με νοιάζει το αποτέλεσμα και η ουσία. Γίνονται επεισόδια ΚΑΘΕ γ....μενη φορά, και διαλύονται οι συγκεντρώσεις. Και την πληρώνει και κόσμος που δεν φταίει. ΚΑΘΕ γ...μενη φορά. Αν εσένα σου είναι οκ ότι δεν τα δημιουργούν οι ασφαλίτες, και αυτό είναι το κύριο θέμα συζήτησης, πάσο. Και δεν μιλάμε πάντα για διαδηλώσεις 180Κ, με βάση τις εκτιμήσεις της αστυνομίας. Οι περισσότερες είναι maximum το 1/10 του ογκου της τελευταίας.
I LOVE THIS SITE!!!
- jasonas
- Manager
- Football Manager της ομάδας: ΑΕΚ
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, BOCA
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Μια χαρα εχουν γινει βηματα μπροστα στην κοινωνια και σε ειρηνικες κοινητοποιησεις αλλα περα απο αυτο, απο ολα οσα εγραψα εσυ αυτα καταλαβες? οτι ειναι χαζα τα ατομα που εχουν επιλεξει την βια εναντι στην εξουσια και οχι ο τροπος και τις στιγμες που επιλεγουν να το κανουν με αποτελεσμα να διώχνουν την πλειοψηφια και να μενουν ο 3 και ο κουκος να πετανε πετρουλες για κανενα 2ωρο πριν τους μπαγλαρωσουν?
Σορυ αλλα ιστορικα κιολας αν εχεις διαβασει που λες, οι περισσοτερες μεγαλες αλλαγες που εχουν γινει στην ανθρωπότητα ειναι οταν πιαστηκε στον υπνο η εξουσια και οχι οταν ειναι προετοιμασμενη εχοντας κατεβασει 4000 τσεους κατω, Αυρες κλπ.... απλη λογικη δηλαδη... τωρα αν αυτο δεν γινεται αντιληπτο, ε θα εχουμε εναν φαυλο κυκλο σε καθε συγκέντρωση και θα κανουμε μια τρυπα στο νερο και οι μεν και οι δε...
Σορυ αλλα ιστορικα κιολας αν εχεις διαβασει που λες, οι περισσοτερες μεγαλες αλλαγες που εχουν γινει στην ανθρωπότητα ειναι οταν πιαστηκε στον υπνο η εξουσια και οχι οταν ειναι προετοιμασμενη εχοντας κατεβασει 4000 τσεους κατω, Αυρες κλπ.... απλη λογικη δηλαδη... τωρα αν αυτο δεν γινεται αντιληπτο, ε θα εχουμε εναν φαυλο κυκλο σε καθε συγκέντρωση και θα κανουμε μια τρυπα στο νερο και οι μεν και οι δε...
- laugh
- Manager
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 21 times
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η προβοκατρολογια είναι ένα τρομερά βολικό αφήγημα, τόσο για το κράτος και τους μηχανισμούς του όσο και για «δυνάμεις» που έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια να οικειοποιηθούν οποιαδήποτε μορφή λαϊκής αντίδρασης και ταΐζουν το παραμυθάκι χρόνια.
Για μένα είναι και προσβλητικό απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίζονται μ αυτό τον τρόπο. Είναι μια μορφή αγωνιστικού ναρκισσισμού, «εγώ ξέρω τον σωστό τρόπο (που τυχαίνει να είναι και ο εύκολος και ανέξοδος) και όποιοι αποφασίζουν κάτι διαφορετικό δεν είναι απλά παραστρατισμένοι, είναι προβοκάτορες και ασφαλίτες. Είναι κοινωνική σήψη και άνευ όρων παράδοση.
Δεν είναι τυχαίο ότι το μπαμ αυτό, της προβοκατορολογίας, έγινε σε μια πορεία που κατέβηκε σε μεγάλο ποσοστό μια απολιτίκ μάζα μεσοαστών χωρίς πραγματική στόχευση. Ούτε ότι πήραν το σήμα όλα τα μέσα ξαφνικά έβλεπες ρεπορτάζ βγαλμένα σαν από ιστορικές ανακοινώσεις του ΚΚ.
Για μένα είναι και προσβλητικό απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίζονται μ αυτό τον τρόπο. Είναι μια μορφή αγωνιστικού ναρκισσισμού, «εγώ ξέρω τον σωστό τρόπο (που τυχαίνει να είναι και ο εύκολος και ανέξοδος) και όποιοι αποφασίζουν κάτι διαφορετικό δεν είναι απλά παραστρατισμένοι, είναι προβοκάτορες και ασφαλίτες. Είναι κοινωνική σήψη και άνευ όρων παράδοση.
Δεν είναι τυχαίο ότι το μπαμ αυτό, της προβοκατορολογίας, έγινε σε μια πορεία που κατέβηκε σε μεγάλο ποσοστό μια απολιτίκ μάζα μεσοαστών χωρίς πραγματική στόχευση. Ούτε ότι πήραν το σήμα όλα τα μέσα ξαφνικά έβλεπες ρεπορτάζ βγαλμένα σαν από ιστορικές ανακοινώσεις του ΚΚ.
- jasonas
- Manager
- Football Manager της ομάδας: ΑΕΚ
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, BOCA
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Ε εντάξει όταν βλέπουμε "κουκουλοφορους" να αράζουν με τα ματ πριν ξεκινήσει το πάρτι λες και ειναι φιλαρακια, να κάνουν οτι τους συλλαμβάνουν και στην επόμενη γωνία τους αφήνουν ελεύθερους, να ακολουθούν την ειρηνική μάζα οπου παει για να την χρησιμοποιεί σαν στόχο, να φορούν μέχρι και ιδια ρουχα σε μερικές περιπτώσεις οπως παπούτσια εργασιας κλπ ε δεν νομίζω οτι ο λόγος για παρακρατος ειναι αβάσιμος, εκτος αν οι αναρχικοι κλπ έχουν αποκτήσει αλλες σχέσεις με αυτους που δεν τις έχουμε μαθει...
Δεν γίνεται δηλαδή να πούμε οτι δεν υπάρχει αυτο και ΟΛΟΙ αυτοι ειναι αντί εξουσιαστές...
Οσοι κατεβαίνουν σε πορείες συχνα, ξέρουμε ότι αυτο δεν το βλέπουμε ξαφνικά φετος, το βλέπουμε πολλα χρόνια τωρα, (οχι απο τα Μμε) , τουλάχιστον απο την φουσκα των "αγανακτισμενων" και μετα... Απο εκει και περα ολες αυτες οι απορίες για αυτη την δράση κλπ δεν μου έχουν λυθεί ακόμα! Οι άνθρωποι που έχουν διαλέξει αυτον τον τροπο δράσης μήπως πρέπει να κοιτάξουν να κάνουν κάτι διαφορετικό πιο οργανωμένο (εστω και με το ιδιο ύφος) και να μην χρησιμοποιούν τον υπόλοιπο κόσμο, γιατι μια χαρα εξυπηρετεί και το σχέδιο καταστολής και υπερμεετρης βιας απο τα ματ οπως έχουμε δει σε 3627728 πορείες τα τελευταία 15 χρονια τουλάχιστον?
Τι ακριβώς τους σταματά να οργανωθούν 100αδες και να κάνουν ντου μονοι τους πιάνοντας στον ύπνο ολη την εξουσία καίγοντας την μισή Αθήνα?
Βασικα να στο πω ποδοσφαιρικά : ποσες πιθανότητες εχεις σαν μικρότερη ομαδα να βάλεις γκολ σε μια οργανωμένη αμυνα μεγαλύτερη ομαδας και πόσες πιθανότητες να βάλεις γκολ σε αντεπίθεση με ανοργανωτη αμυνα?
Δεν γίνεται δηλαδή να πούμε οτι δεν υπάρχει αυτο και ΟΛΟΙ αυτοι ειναι αντί εξουσιαστές...
Οσοι κατεβαίνουν σε πορείες συχνα, ξέρουμε ότι αυτο δεν το βλέπουμε ξαφνικά φετος, το βλέπουμε πολλα χρόνια τωρα, (οχι απο τα Μμε) , τουλάχιστον απο την φουσκα των "αγανακτισμενων" και μετα... Απο εκει και περα ολες αυτες οι απορίες για αυτη την δράση κλπ δεν μου έχουν λυθεί ακόμα! Οι άνθρωποι που έχουν διαλέξει αυτον τον τροπο δράσης μήπως πρέπει να κοιτάξουν να κάνουν κάτι διαφορετικό πιο οργανωμένο (εστω και με το ιδιο ύφος) και να μην χρησιμοποιούν τον υπόλοιπο κόσμο, γιατι μια χαρα εξυπηρετεί και το σχέδιο καταστολής και υπερμεετρης βιας απο τα ματ οπως έχουμε δει σε 3627728 πορείες τα τελευταία 15 χρονια τουλάχιστον?
Τι ακριβώς τους σταματά να οργανωθούν 100αδες και να κάνουν ντου μονοι τους πιάνοντας στον ύπνο ολη την εξουσία καίγοντας την μισή Αθήνα?
Βασικα να στο πω ποδοσφαιρικά : ποσες πιθανότητες εχεις σαν μικρότερη ομαδα να βάλεις γκολ σε μια οργανωμένη αμυνα μεγαλύτερη ομαδας και πόσες πιθανότητες να βάλεις γκολ σε αντεπίθεση με ανοργανωτη αμυνα?
- zidane72003
- The God Of Football
- Football Manager της ομάδας: Arsenal,Barca,OSFP,Juve
- Αγαπημένη Ομάδα: BOUBOUZEL FC
- facebook προφίλ: bill.sakkas.5
- Status: Glasgow here i am
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 24 times
Δεν ξέρω αν έπρεπε να το γράψω στο διακοπές η φαγητό.
Έχω βρεθεί στο Μεξικό εδώ και μερικές μέρες.
ΜΑΚΡΑΝ τοπ 3 περιοχές του κόσμου για φαγητό. Πρώτη φορά πήγα σε εστιατόριο (και έχω πάει σε αρκετά)και δάκρυσα από τη συγκίνηση. Έχω φάει στο Λαζάρου έχω φάει στο Μπιλμπάο έχω φάει στο σαν Σεμπαστιάν... πρώτη φορά δάκρυσα σε εστιατόριο.
Πανάκριβο βέβαια το μεξικουκαι έχει αναγκαστικό τιπ+15% στο 90% των μαγαζιών (δε βγαίνει-δλδ αν ζητήσεις να το κάνουν removeδε δέχονταν... δέχονται να μη βάλεις έξτρα...που το έχουν επίσης σαν αρνητικό και ζητούν παραπάνω) αλλά πραγματικά υπέροχο. Εντελώς διαφορετικό από δυτική χώρα η κουλτούρα.
Τώρα ...αν ζήσω αρκετά πρέπει να δω Περού και Κολομβία να κλείσω τη νότια Αμερική και μετά να περάσω Ιαπωνία και Αυστραλία πριν πεθάνουμε και αφήσουμε το μάταιο τούτο κόσμο...με φανέλα 100ετιας του Ολυμπιακού, που απέτυχε να πάρει ο to nou sou...
Έχω βρεθεί στο Μεξικό εδώ και μερικές μέρες.
ΜΑΚΡΑΝ τοπ 3 περιοχές του κόσμου για φαγητό. Πρώτη φορά πήγα σε εστιατόριο (και έχω πάει σε αρκετά)και δάκρυσα από τη συγκίνηση. Έχω φάει στο Λαζάρου έχω φάει στο Μπιλμπάο έχω φάει στο σαν Σεμπαστιάν... πρώτη φορά δάκρυσα σε εστιατόριο.
Πανάκριβο βέβαια το μεξικουκαι έχει αναγκαστικό τιπ+15% στο 90% των μαγαζιών (δε βγαίνει-δλδ αν ζητήσεις να το κάνουν removeδε δέχονταν... δέχονται να μη βάλεις έξτρα...που το έχουν επίσης σαν αρνητικό και ζητούν παραπάνω) αλλά πραγματικά υπέροχο. Εντελώς διαφορετικό από δυτική χώρα η κουλτούρα.
Τώρα ...αν ζήσω αρκετά πρέπει να δω Περού και Κολομβία να κλείσω τη νότια Αμερική και μετά να περάσω Ιαπωνία και Αυστραλία πριν πεθάνουμε και αφήσουμε το μάταιο τούτο κόσμο...με φανέλα 100ετιας του Ολυμπιακού, που απέτυχε να πάρει ο to nou sou...
- These users thanked the author zidane72003 for the post:
- PanosBonJovi (Wed Mar 12, 2025 2:47 pm)
- Rating: 12.5%
Spoiler: show