Always look on the spam side of Life
- LeDele
- Youth Team Manager
- Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός Πειραιώς
- facebook προφίλ: LeDele
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Έχετε καμιά ιδέα πώς μπορεί πλέον ένας φαντάρος να βγάλει εισιτήριο αγώνα; Μου έχουν απενεργοποιήσει την πολιτική ταυτότητα και από το gov wallet, γι αυτό δεν ξέρω αν θα υπάρξει θέμα.
- PanosBonJovi
- Football Legend
- Αγαπημένη Ομάδα: Barcelona, Liverpool, Veria
- Status: Talk about a dream, try to make it real
- Has thanked: 58 times
- Been thanked: 11 times
Η Epic θα κεράσει σε όλους δωρεάν Football Manager 2024.
For the ones who had a notion a notion deep inside, that it ain't no sin to be glad you're alive
- Trapezitis
- The God Of Football
- Football Manager της ομάδας: Που τέτοια τύχη.
- Αγαπημένη Ομάδα: ΟΣΦΠ, Barca, Juve, Liverpool
- Status: Παντρεμένος με παιδιά...
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Όταν λες off?
- UP_THE_IRONS_!!!
- Manager
- Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακος Βολου,ΠΑΟΚ
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος Βολου & ΠΑΟΚ
- Status: "I reject your reality and substitute my own"
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Τι trip down memory lane είναι αυτό εδώ μέσα, χρόνια μετά. Special χαιρετισμούς σε Τσακαλέα, αν ποτέ το δεί
- Tsakalaki
- Asst Researcher ΠΑΟΚ - Story Teller
- Football Manager της ομάδας: Tottenham
- Αγαπημένη Ομάδα: Dynamo Podilatou
- facebook προφίλ: antonis.tsakaleas
- twitter: Tsak_attaq
- Status: I've never been clever, 'cause need it never
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 5 times
Τα σέβη μου UP_THE_IRONS_!!!
--------------------------------------------------------
Εσαεί Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ PC | -2002
26.08.10 | All my FM Stories | Πώς το Football Manager έγινε κομμάτι της ζωής μου
My Twitch channel
Εσαεί Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ PC | -2002
26.08.10 | All my FM Stories | Πώς το Football Manager έγινε κομμάτι της ζωής μου
Spoiler: show
My Twitch channel
- revolution
- Coach
- Has thanked: 5 times
Ερωτηση για το πακετο Cosmote-Nova στα 28 ευρω (και 3 συσκευες)
Εαν καποιος κανει εγγραφη απο Ελλαδα και παρακολουθει, μπορω να κανω Log in με τα credentials του απο εξωτερικο σε δικη μου συσκευη και να βλεπουμε παραλληλα?
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το geo-restriction θεμα, αλλα εαν υπαρχει συνδεση παραλληλα με Ελλαδα, ισως το εξαλειφει?
Καποιος μου ειπε οτι αυτο επιτρεπεται κανονικα.
Εαν καποιος κανει εγγραφη απο Ελλαδα και παρακολουθει, μπορω να κανω Log in με τα credentials του απο εξωτερικο σε δικη μου συσκευη και να βλεπουμε παραλληλα?
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το geo-restriction θεμα, αλλα εαν υπαρχει συνδεση παραλληλα με Ελλαδα, ισως το εξαλειφει?
- PanosBonJovi
- Football Legend
Νομίζω όσο ήμουν στην Τουλούζη έβλεπα ελεύθερα χωρίς VPN. Αν δε λειτουργεί έτσι, θα λειτουργεί με VPN τότε. Εγώ έχω ΕΟΝ, για Cosmote δε ξέρω τι μπορεί να ισχύει.revolution wrote: ↑Fri Sep 20, 2024 11:25 am Ερωτηση για το πακετο Cosmote-Nova στα 28 ευρω (και 3 συσκευες)
For the ones who had a notion a notion deep inside, that it ain't no sin to be glad you're alive
- wolfsbourger
- Director Of Football
- Football Manager της ομάδας: Watford
- Has thanked: 3 times
https://prnt.sc/r60Qux2df1iTrevolution wrote: ↑Fri Sep 20, 2024 11:25 am Ερωτηση για το πακετο Cosmote-Nova στα 28 ευρω (και 3 συσκευες)
- smtmk
- Youth Team Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: Olympiacos
- Has thanked: 1 time
Προς όλους τους Αθηνέζους και συντόμως τους Θεσσαλονικιότες που είστε σκλάβοι του μεροκάματου και κυκλοφορείτε με τα ΜΜΜ.
Χθες το βράδυ μου έκλεψαν το κινητό στην Αθήνα ενώ βρισκόμουν εντός του ηλεκτρικού στην Ομόνοια. Ειδικότερα, καθόμουν με το κινητό στο χέρι εντός του τρένου σε κάθισμα πλάι σε παράθυρο με το κινητό σε φυσιολογική θέση. Το τρένο είχε ήδη ξεκινήσει και είχε αναπτύξει και ταχύτητα. Ξαφνικά, αρχίζει ένας ο οποίος ήταν ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ να αναπτύσσει ταχύτητα και νατρέχει παράλληλα με το τρένο. Σε κλάσμα του δευτερολέπτου κρεμάστηκε από το παράθυρο και μου άρπαξε το κινητό από το χέρι με τέτοια επιδεξιότητα που δε χρειάστηκε να μου αγγίξει ούτε τα δάχτυλα. Πρόλαβα να δω μόνο το χέρι που είχε ΄ήδη βγει και το επόμενο δευτερόλεπτο βρισκόμασταν ήδη στο τούνελ προς Βικτώρια.
Αυτό που σας λέω ότι παρατήρησα ότι κάποιος ξεκίνησε να τρέχει παράλληλα ήταν μια συνειδητοποίηση που έκανα εκ των υστέρων. Εγώ ένιωθα ασφαλής, μέσα στο τρένο, καθήμενος σε θέση, aware για το τι είχα γύρω μου εντός του τρένου, με το τρένο να έχει ήδη αναχωρήσει. Δε μπορούσα να προβλέψω με καμία παναγία ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι δέκα χρόνια στην Αθήνα και κυκλοφορώ παντού, στα ΜΜΜ καθημερινά. Πάντα παίρνω τα μέτρα μου. Μου ήρθε πραγματικά από το πουθενά.
Πήγα σήμερα στην Ομόνοια πάλι και κοιτούσα το συρμό και τα παράθυρά του. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι κατάφερε ο κλέφτης να κάνει αυτή την κίνηση, φαίνεται αδύνατον με τα παράθυρα που ανοίγουν λίγο και μένουν ανοιχτά σε κλίση.
Επομένως και εσείς το νου σας, προτείνω να μη κάθεστε δίπλα στα παράθυρα αλλά στη μέσα πλευρά. Δε ξέρεις ποτέ από πού θα σου έρθει τελικά. Το άτομο με είδε χιμπατζή δύο μέτρα και σκέφτηκε ότι θα τρέξει παράλληλα με τον ηλεκτρικό και θα βουτήξει από το παραθυράκι με κίνδυνο ζωής εάν δε το έκανε καλά και του κρατούσα το χέρι ή παγιδευόταν με κάποιο τρόπο από το πραγματικά μικρό κενό του παραθύρου. Όλα αυτά για ένα κινητό που κόστισε 230 ευρώ προ τριετίας.
Χθες το βράδυ μου έκλεψαν το κινητό στην Αθήνα ενώ βρισκόμουν εντός του ηλεκτρικού στην Ομόνοια. Ειδικότερα, καθόμουν με το κινητό στο χέρι εντός του τρένου σε κάθισμα πλάι σε παράθυρο με το κινητό σε φυσιολογική θέση. Το τρένο είχε ήδη ξεκινήσει και είχε αναπτύξει και ταχύτητα. Ξαφνικά, αρχίζει ένας ο οποίος ήταν ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ να αναπτύσσει ταχύτητα και νατρέχει παράλληλα με το τρένο. Σε κλάσμα του δευτερολέπτου κρεμάστηκε από το παράθυρο και μου άρπαξε το κινητό από το χέρι με τέτοια επιδεξιότητα που δε χρειάστηκε να μου αγγίξει ούτε τα δάχτυλα. Πρόλαβα να δω μόνο το χέρι που είχε ΄ήδη βγει και το επόμενο δευτερόλεπτο βρισκόμασταν ήδη στο τούνελ προς Βικτώρια.
Αυτό που σας λέω ότι παρατήρησα ότι κάποιος ξεκίνησε να τρέχει παράλληλα ήταν μια συνειδητοποίηση που έκανα εκ των υστέρων. Εγώ ένιωθα ασφαλής, μέσα στο τρένο, καθήμενος σε θέση, aware για το τι είχα γύρω μου εντός του τρένου, με το τρένο να έχει ήδη αναχωρήσει. Δε μπορούσα να προβλέψω με καμία παναγία ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι δέκα χρόνια στην Αθήνα και κυκλοφορώ παντού, στα ΜΜΜ καθημερινά. Πάντα παίρνω τα μέτρα μου. Μου ήρθε πραγματικά από το πουθενά.
Πήγα σήμερα στην Ομόνοια πάλι και κοιτούσα το συρμό και τα παράθυρά του. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι κατάφερε ο κλέφτης να κάνει αυτή την κίνηση, φαίνεται αδύνατον με τα παράθυρα που ανοίγουν λίγο και μένουν ανοιχτά σε κλίση.
Επομένως και εσείς το νου σας, προτείνω να μη κάθεστε δίπλα στα παράθυρα αλλά στη μέσα πλευρά. Δε ξέρεις ποτέ από πού θα σου έρθει τελικά. Το άτομο με είδε χιμπατζή δύο μέτρα και σκέφτηκε ότι θα τρέξει παράλληλα με τον ηλεκτρικό και θα βουτήξει από το παραθυράκι με κίνδυνο ζωής εάν δε το έκανε καλά και του κρατούσα το χέρι ή παγιδευόταν με κάποιο τρόπο από το πραγματικά μικρό κενό του παραθύρου. Όλα αυτά για ένα κινητό που κόστισε 230 ευρώ προ τριετίας.
- PanosBonJovi
- Football Legend
Κρίμα που δε βρέθηκε στο κενό πατημένο το πρεζακι θα πω εγώ
Και λυπάμαι που το βίωσες αυτό. Στη Θεσσαλονίκη σου ανοίγουν με ξυραφάκι την τσάντα και στην αδειάζουν είναι πιο ντελικάτοι (φαντάζομαι και Αθήνα).
Και λυπάμαι που το βίωσες αυτό. Στη Θεσσαλονίκη σου ανοίγουν με ξυραφάκι την τσάντα και στην αδειάζουν είναι πιο ντελικάτοι (φαντάζομαι και Αθήνα).