Χτες χτυπησε 5ωρο ο μικρός...
ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕ
Moderator: Moderators
Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...
Παιδιά μεγάλη σαπίλα ότι και να λέμε.. Προσωπικά στη θητεία μου ήρθα σε επαφή με πάρα πολλά στελέχη.. Η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΠΟΠ και των οβα ήταν πλέμπα και μέγιστοι αργοσχολοι..! Πληρώνονταν για να μην κάνουν τπτ..
Το άθροισμα της ομορφιάς και της εξυπνάδας είναι πάντα σταθερό.
“When you got nothing, you got nothing to lose”
Μπα πως και δεν ποσταρες "ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚ?"
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΉθελα να μοιραστώ κιόλας το ότι σαν θαλαμοφύλακας πριν λίγες μέρες σηκώνω το τηλέφωνο Σάββατο πρωί, λέω παρακαλώ και απλά με ρωτάνε από την απέναντι γραμμή ένα σκέτο, μακρύ "ποιοοοοοοοος" Σίγουρα δεν περίμεναν απάντηση "αυτόοοοοος 1-0" αν κρίνω από τα 3 δευτερόλεπτα νεκρικής σιγής μετά πριν αρχίσει η κλαψα για κρατήσεις και φυλακές
Τραβάει τις ακροαματικότητες και τα θηλυκά ο Εκι.
Περαστικά!!!Γειά και από μένα.
Είμαι. Με πυρετό από την προηγούμενη Κυριακή (χτες ήταν η πρώτη μέρα που δεν σήκωσα πυρετό μετά τις 12.30 το μεσιμερι)
Έχω κάνει ραπιντ Δευτέρα, pcr Τρίτη, ραπιντ Πέμπτη και pcr χτες. Όλα αρνητικά.
Περιμένω να πάει 9 να βρω τον γιατρό αλλά,
Δεν θα αντέξω να μου πει ξανα κοβιντ μάλλον.(όπως μου είπε την Παρασκευή)
Έχω κλειστεί στη σοφίτα μόνος μου 8 μέρες, έχει τραβήξει η δουλειά πίσω. Ευτυχώς οι πελάτες δείχνουν κατανόηση σε γενικές γραμμές.
Έχουν κάνει από 2-3 τεστ γυναίκα παιδιά παππούδες γιαγιάδες όλα αρνητικά. Παρόλα αυτά τρέμω ξερωγω.
Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk