Σου γ@μησω... έχουμε κάνα 2-3μηνο μέχρι Αυγούστο πάμε... τι λες;;
Κοίτα ρε πστη κατάντησε η κενωνια.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Moderator: Moderators
Τραβάει τις ακροαματικότητες και τα θηλυκά ο Εκι.
Μαστορα γι'αυτο ποτε δε θα γινεις happy...Εισαι μικρος και ανιδεος μπροστα του...Αυτος εκτος απο βουτιες ξερει και απο χιουμορ
Ο Ντιέγκο Φορλάν τόνισε: «Ο Άρης μας νίκησε δίκαια. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα»
Ποσο ειναι η μικρη και βαράει 8ωρο σερι ύπνο ρε συ?Πέμπτη 1/4 αράζω στον καναπέ με την μικρή και παίζουμε. Μου έρχεται φλασιά και λέω την κυριακή παίζει ο ΑΡΗΣ 17,15 με την τριπολη. Λέω ας μπω στο κινητό να δω τι ώρα θα παραμείνω δεύτερος. Στις 19,15 ή στις 21,15 ?
Φτάνει η μέρα της Κυριακής και βλέπω τον αγώνα και πανηγυρίζω με το μώρο τα γκολ και ότι παραμένω άλλη μια βδομάδα πάνω από τον συμπολίτη
Ώρα 22,30 και αφού την έχουμε κάνει μπάνιο και έχει θηλάσει την βάζω για ύπνο λέγοντας για νανούρισμα όπως πάντα το γνωστό σύνθημα : "Ευχαριστώ ναι τον ΘΕΟ που με έχει κανει Αρειανό και όχι.... " την παίρνει ο ύπνος κατευθείαν και όλο χαρά ξαπλώνουμε για όσο ύπνο προλάβουμε.
Ώρα 06,20 ξυπνάει γιατί πείνασε. Πάνω στην ζάλη μου καταλαβαίνω τον εφιάλτη που μόλις είδα. Είμαι αγκαλιά με την μικρή μέσα στο γήπεδο της Τούμπας και βλέπουμε την γηπεδούχο ομάδα να αγωνίζεται δυστυχώς δεν θυμάμαι με ποιους. Το ματς το βλέπουμε μέσα στο ταρτάν δίπλα στον πάγκο της ομάδας. Βάζει γκολ ο γηπεδούχος και αρχίζει η μικρή μου να πανηγυρίζει!!! Εγώ να μην μπορώ να μιλήσω μην πέσουν και με πλακώσουν! Να χάνει ευκαιρία μετά οι φιλοξενούμενοι και να μην μπορώ να αντιδράσω. Και η μικρή να φωνάζει συνθήματα της γηπεδούχου ομάδας!!!
Όταν κατάλαβα τον εφιάλτη, είχα κάτι μούτρα με την μικρή που ούτε την μιλούσα.
ΥΓ: Διαλύεστε
Μαστορα γι'αυτο ποτε δε θα γινεις happy...Εισαι μικρος και ανιδεος μπροστα του...Αυτος εκτος απο βουτιες ξερει και απο χιουμορ
Ο Ντιέγκο Φορλάν τόνισε: «Ο Άρης μας νίκησε δίκαια. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα»
Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...
εγω ευτηχως η δυστηχως δεν υποστιριζω καμια ελληνικη ομαδα!ειμαι μονο marseille λογο καταγωγης!συμπαθω παντος τον ολημπιακο για τον κοσμο κ την ιστορια του! αυτα!