Moderator: Moderators
εγω ευτηχως η δυστηχως δεν υποστιριζω καμια ελληνικη ομαδα!ειμαι μονο marseille λογο καταγωγης!συμπαθω παντος τον ολημπιακο για τον κοσμο κ την ιστορια του! αυτα!
ΥΣ: Για να κράζει και ο Θέμης, τότε μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα
Αν νομίζεις οτι το Football Manager "είναι ένα παιχνίδι μωρέ..." δε θα με καταλάβεις ποτέ. Αν νομίζεις οτι το fmgreece.gr "είναι ένα σάιτ που κατεβάζεις γραφικά" δε θα με καταλάβεις ποτέ.
Τραβάει τις ακροαματικότητες και τα θηλυκά ο Εκι.
Ναι, αλλά πως σου φαίνεται η απαγόρευση στις 7;Σε οποιον έχω πει το απαγορευση 9 και απαγορευση 6, δεν κατανοεί πως εξυπηρετει ενα τετοιο μετρο βοηθαει την καταπολέμηση του ιου.
Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk
Εφόσον για να μετακινηθείς, στέλνεις μνμ, άρα ενημερώνεις και για την αιτία της μετακίνησης, τότε πως υπάρχει λόγος? Γτ και τώρα με την απαγόρευση, μπορείς να μετακινηθείς και τις ώρες απαγόρευσης για 1 ή για 4.. Και επειδή δεν μπορεί να υπάρχει εξακρίβωση αν λες αλήθεια ή όχι, άνετα μπορεί να γίνει το ίδιο που θα γινόταν χωρίς την απαγόρευση κυκλοφορίας.. Ουσιαστικά μόνο ο κωδικός 6 έχει περιορισμό, μιας και 2, 3, 5 δεν "υπάρχουν" τις συγκεκριμένες ώρες.. Επίσης, και τις ώρες τις "μη" απαγόρευσης πάλι δεν μπορείς να κυκλοφορείς αν δεν συντρέχουν λόγοι από 1 ως 6..Ένα τέτοιο μέτρο βοηθάει με την λογική ότι αφού όλα είναι κλειστά, δεν νοείται λόγος μετακίνησης τέτοιες ώρες. Άρα αν εσύ βγεις τέτοια ώρα, θα βγεις για κάτι "παράνομο" (κάποια συγκέντρωση/πάρτι κτλ).
Από μόνο του μια χαρά μέτρο και με λογική είναι. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται τις υπόλοιπες ώρες, οπότε στην μεγάλη εικόνα, φαίνεται (και είναι) μια ανοησία.
εγω ευτηχως η δυστηχως δεν υποστιριζω καμια ελληνικη ομαδα!ειμαι μονο marseille λογο καταγωγης!συμπαθω παντος τον ολημπιακο για τον κοσμο κ την ιστορια του! αυτα!