Moderator: Moderators
Ειρωνικά το είπα.Αυτοδυναμία δεν μπορεί κανείς στις επόμενες λόγω συστήματος, από τις μεθεπόμενες και μετά.
Για την ταμπέλα που κρέμασαν στον πρύτανη εννοείς έτσι; (για πλάκα το λέω παιδιά μην αρπαχτεί κανείς)Κρατήστε κλειστά τα πανεπιστήμια
>Τι εκανε το μπασκετ και εφταιγε να τραβηξει ολα αυτα τα παθη απο τον Παπαλουκα ειναι το θεμα.
Δν νομίζω οτι πρέπει να σεβαστώ έναν αθλητή που διακινδυνεύει την υγεία του για να παίξει μια σειρά αγώνων ώστε να τον πουν χρήσιμο.
Ναι ρε το κατάλαβα, και εγώ ειρωνικά το είπα.Ειρωνικά το είπα.Αυτοδυναμία δεν μπορεί κανείς στις επόμενες λόγω συστήματος, από τις μεθεπόμενες και μετά.
Για την ταμπέλα που κρέμασαν στον πρύτανη εννοείς έτσι; (για πλάκα το λέω παιδιά μην αρπαχτεί κανείς)Κρατήστε κλειστά τα πανεπιστήμια
Πάντως 2 χιλιάδες κρούσματα σήμερα ενώ όλα είναι κλειστά (ή τέλος πάντων τα περισσότερα) είναι τελείως γ@μησέ τα η φάση. Έχει κουράσει το πράγμα.
εγω ευτηχως η δυστηχως δεν υποστιριζω καμια ελληνικη ομαδα!ειμαι μονο marseille λογο καταγωγης!συμπαθω παντος τον ολημπιακο για τον κοσμο κ την ιστορια του! αυτα!
Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...
εγω ευτηχως η δυστηχως δεν υποστιριζω καμια ελληνικη ομαδα!ειμαι μονο marseille λογο καταγωγης!συμπαθω παντος τον ολημπιακο για τον κοσμο κ την ιστορια του! αυτα!