Thanks παιδιά.... Χιαστός είναι δεν είναι κάτι σοβαρό δλδ
Μπιλακο δεν έχω disney+ οπότε μια φωτό θα βοηθουσε
Movies...
Forum rules
ΟΔΗΓΙΕΣ TV - Κινηματογράφος
1) Όλα τα spoiler θα μπαίνουν σε spoiler tag ,με σημείωση του επεισοδίου/ταινίας, ή(και) του προσώπου που αναφέρετε στο spoiler
2) Οποιοδήποτε προμο-φώτο-βίντεο και αυτό σε spoiler tag με σημείωση για πιο επεισόδιο είναι. Η συζήτηση για το προμο θα γίνεται και αυτή σε spoiler tag. Καλό είναι να αποφεύγονται τα προμο
3) Οι συζητήσεις για μέχρι και για την προηγούμενη απο την τρέχουσα season μπορούν να γίνονται χωρίς spoiler
4) Μην ρωτάτε από που θα κατεβάσετε ταινίες κ επεισόδια σειρών,όπως και για τους υποτίτλους αυτών
ΟΔΗΓΙΕΣ TV - Κινηματογράφος
1) Όλα τα spoiler θα μπαίνουν σε spoiler tag ,με σημείωση του επεισοδίου/ταινίας, ή(και) του προσώπου που αναφέρετε στο spoiler
2) Οποιοδήποτε προμο-φώτο-βίντεο και αυτό σε spoiler tag με σημείωση για πιο επεισόδιο είναι. Η συζήτηση για το προμο θα γίνεται και αυτή σε spoiler tag. Καλό είναι να αποφεύγονται τα προμο
3) Οι συζητήσεις για μέχρι και για την προηγούμενη απο την τρέχουσα season μπορούν να γίνονται χωρίς spoiler
4) Μην ρωτάτε από που θα κατεβάσετε ταινίες κ επεισόδια σειρών,όπως και για τους υποτίτλους αυτών
-
- Football Legend
- Αγαπημένη Ομάδα: η δικιά μου
- Location: Σε ένα κόσμο δικό μου, οπού μένω εγώ κι ο εαυτός μου
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
Γεωργέας forecer (και με περιβραχιόνιο)
--------------------------------------------
Kastroman wrote:Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
nikos55 wrote:Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...
- PanosBonJovi
- Football Legend
- Αγαπημένη Ομάδα: Barcelona, Liverpool, Veria
- Status: Talk about a dream, try to make it real
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 11 times
Περαστικά Σπαρτακε!
For the ones who had a notion a notion deep inside, that it ain't no sin to be glad you're alive
-
- Football Legend
- Αγαπημένη Ομάδα: η δικιά μου
- Location: Σε ένα κόσμο δικό μου, οπού μένω εγώ κι ο εαυτός μου
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
Thanks Αρκά...θα τα κοιτάξω ολα
Γεωργέας forecer (και με περιβραχιόνιο)
Kastroman wrote:Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
nikos55 wrote:Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...
- karembeu-7
- Football Demi-God
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Απορώ πώς μου είχα ξεφύγει τόσα χρόνια το Oldboy (2003). Τι έπος ήταν αυτό ρε;!
zidane72003 wrote:Τι εκανε το μπασκετ και εφταιγε να τραβηξει ολα αυτα τα παθη απο τον Παπαλουκα ειναι το θεμα.
dwra24 wrote:Δν νομίζω οτι πρέπει να σεβαστώ έναν αθλητή που διακινδυνεύει την υγεία του για να παίξει μια σειρά αγώνων ώστε να τον πουν χρήσιμο.