9 μηνες μετα και μόλις καταφερα να ολοκληρωσω clone wars και να πιασω rebels (που ειναι οι εποχές που αυτο θα μου επιανε απλα ενα παρασκευοσαββατοκυριακο - τωρα βλέπω 3-4 επεισόδια την εβδομάδα ωρες που κοιμαται η φαμιλια).master yoda wrote: ↑Mon Aug 21, 2023 10:08 pm clone wars ειναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ,
Καλυπτει την περιοδο αναμεσα στα επεισοδια 2 και 3 και βλεπεις ολη την εξελιξη του ανακακιν , εμφανιζει νεους φοβερους χαρακτηρες, ασχολειται με πολλα θεματα και οχι μονο με το action κομματι του πολεμου, μαθαινεις πολλα και για τους jedi και την μυθολογια τους και τους κλωνους , την πολιτικη της δημοκρατιας, τα ρομποτ
βεβαια δεν ειναι ολα ενδιαφεροντα, εχει πολλα βαρετα πραματα, τα επεισοδια χωριζονται σε αρκ, δλδ 2-3(συνηθως 3) επεισοδια που φτιαχνουν μια ιστορια
αν θες πες να σου στειλω λιστα με το τι πρεπει να δεις οπωσδηποτε
αν εχεις χρονο βεβαια δες τα ολα, φανταζομαι το disney+ θα τα εχει με την σωστη σειρα και οχι οπως βγηκαν γιατι υπηρχε ενα θεματακι παλια
το σχεδιαστικο θα το δεις να εξελίσσεται οποτε αν σου φαινεται καπως στην αρχη απλα δεξου το και προχωρα
το αδερφακι του το rebels ειναι και αυτο πολυ καλο
και εδω εχουμε ενδιαφεροντες χαρακτηρες και αρκετη μυθολογια για jedi, και τον καλυτερο κακο του star wars, thrawn
και μεσα απο εδω θα ξεπηδησει και το στορι του ασοκα που ξεκινα μεθαυριο
αυτα τα δυο ειναι τα βασικα που πρεπει να δεις
το bad batch, ειναι ας πουμε spin off του clone wars και ειναι τιμιοτατο, εχει να κανει με elite ομαδα κλωνων που ξεφευγει απο το Order66
το tales of jedi, ειναι ας πουμε κατι συμπληρωματικο πανω σε χαρακτηρες των prequels< μικρα και λιγα, δες τα
Τα visions ειναι αλλη φαση, με animation studio απο anime studio(season1) και απο όλο τον κοσμο(season 2), με επεισοδια πανω στο star wars, τελειως εξω απο τις ιστοριες που ξερουμε
καποια ειναι φοβερα καποια μετρια καποια αδιαφορα αλλα σιγουρα ειναι πολυ ωραια προσθηκη να βλεπεις τον κοσμο του SW μεσα απο ματια αλλων δημιουργων που ειχαν αρκετη ελευθερια να γραψουν οτι θελουν
τα υπολοιπα δεν τα εχω δει
Clone wars το 30% ηταν συγκλονιστικο, το 40% οκ, και το 30% για skip. Για αυτό το 30% αξιζει ομως.
Το rebels μου φαίνεται πιο ευχάριστο, κολλησα και ειδα 3-4 μαζεμενα