Τηλέφωνο δεν έχω βάλει ποτέ στο φβ, ούτε καν στο μεσεντζερ...τώρα αν μέσω αδειών, στην ουσία το παίρνουν, οκ καλά να πάθουμε... Μέιλ μπήκα να αλλάξω κωδικό κ μου λέει η Microsoft (έχω Hotmail), ότι σε 30!! μέρες θα μπορείς να το κάνεις (γιατί έκανα κάποιες αλλαγές στο προφίλ)...
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά είναι λίγο τρομακτικό όταν έχω μια κουβέντα face to face με κάποιον και μετά από κάποια ώρα μου πετάει χορηγούμενη διαφήμιση σε κάποιο σοσιαλ αυτό που συζητούσα, πχ περί βιβλίων...και ναι θα μπορούσε να ήταν τα cookies ή κάποια αναζήτηση που είχα κάνει προηγουμένως...το θέμα είναι ότι ούτε είχα κάνει αναζήτηση τίποτα, ούτε καν σε κάποιο μήνυμα δεν είχα αναφέρει τίποτα, ούτε ήταν σε τηλεφωνική κλήση η συζήτηση...το έχω παρατηρήσει να συμβαίνει 3-4 φορές το τελευταίο μήνα, με διαφορετικά θέματα κ μου το έχουν πει άλλοι δύο φίλοι ότι τους συνέβη...ίσως κ τα μικρόφωνα πλέον κάνουν ζημιά (ίσως έκαναν πάντα κ δεν το ήξερα

)
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάλε το γέλιο, λοιπόν, πάνω απ' το ψέμα σαν μια βελόνα οχτάρα που κεντάει μελάνι στο δέρμα...