Οι Offspring ξεκίνησαν 10:30 και τελείωσαν 11:40. Αν σκεφτείς όμως ότι είχε και αρκετό μπλα μπλα μεταξύ κάποιων κομματιών, τότε παίξανε 1 ώρα. Ξεφτίλα μεγάλη.PanosBonJovi wrote: ↑Mon Jun 10, 2024 9:30 am Θέλω βίντεο από το τελευταίο, πιο κριντζ από αυτό που έγινε στους Coldplay που έκαναν ντουέτο με έναν άκυρο της Πανικ δεν παίζει να ήταν.
Σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι ήταν 75 λεπτά η εμφάνιση των Offspring. Πολύ μικρή ρε ‘σείς. Σίγουρα βέβαια υπάρχει κόφτης από άποψη ώρας.
Πριν 1-2 βδομάδες ο Δήμος Καλλιθέας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα τα οποία έχασε βέβαια κατά του Releaase Athens. Μιλάμε για μιζέρια και κινήσεις εντυπωσιασμού. Ξεφτίλες
Συναυλίες
- OFI Crete
- Asst Researcher Εργοτέλη & ΟΦΗ
- Football Manager της ομάδας: Massese (FM11)
- Αγαπημένη Ομάδα: Roma Roma bella
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
- These users thanked the author OFI Crete for the post:
- PanosBonJovi (Mon Jun 17, 2024 7:09 pm)
- Rating: 12.5%
Scout Ο.Φ.Η.
Μία ζωή θα είμαι κει
σ΄όποια κι αν παίζεις εθνική
κι αν έπαιζες στον ουρανό
θα πέθαινα για να σε δω
ΟΦΑΡΑ πόσο σ' αγαπώ.
Μία ζωή θα είμαι κει
σ΄όποια κι αν παίζεις εθνική
κι αν έπαιζες στον ουρανό
θα πέθαινα για να σε δω
ΟΦΑΡΑ πόσο σ' αγαπώ.
- PanosBonJovi
- Football Legend
- Αγαπημένη Ομάδα: Barcelona, Liverpool, Veria
- Status: Talk about a dream, try to make it real
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 11 times
Ναι τώρα το βλέπω στο setlist.fm
https://www.setlist.fm/setlist/the-offs ... bd49d.html
lol, οριακά εκανα charge back
Και νόμιζα ότι οι Metallica ήταν απατεώνες που έπαιξαν 1:55, 15 τραγούδια στο Μιλάνο, αμα βαλεις μεσα μπλα μπλα, jams και ενα cover που εκαναν Κιρκ με Ρομπ πέφτει στο 1:30 άνετα.
Γενικά, μεγάλη απογοήτευση και απομυθοποίηση για τους Metallica, ίσως φταίει και η κρίση ηλικίας που περνάει ο James τι να πω.
Είχαν ωραίο σετ ωστόσο, αλλά δύσκολα θα τους ξανά έβλεπα.
https://www.setlist.fm/setlist/the-offs ... bd49d.html
lol, οριακά εκανα charge back

Και νόμιζα ότι οι Metallica ήταν απατεώνες που έπαιξαν 1:55, 15 τραγούδια στο Μιλάνο, αμα βαλεις μεσα μπλα μπλα, jams και ενα cover που εκαναν Κιρκ με Ρομπ πέφτει στο 1:30 άνετα.
Γενικά, μεγάλη απογοήτευση και απομυθοποίηση για τους Metallica, ίσως φταίει και η κρίση ηλικίας που περνάει ο James τι να πω.
Είχαν ωραίο σετ ωστόσο, αλλά δύσκολα θα τους ξανά έβλεπα.
For the ones who had a notion a notion deep inside, that it ain't no sin to be glad you're alive
- Konstantinos84
- Coach
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Πολύ καλοί. Το ευχαριστηθήκαμε. Ναι ηταν μικρή η διάρκεια που έπαιξαν αλλά δε περιμενα κάτι περισσότερο σε φεστιβάλ. Το παρατράβηξαν λιγο στο σημείο με τα διδακτορικά τους αλλά εντάξει. Επισης περιμενα οτι θα βγουν για ένα τελευταιο κομμάτι. Τοση βιασυνη πια?laugh wrote: ↑Mon Jun 10, 2024 9:18 am Offspring χθες τρομεροί. Δεν περίμενα τόση ενέργεια. Φοβερό σετλιστ αλλά πολύ λίγο. 90 λεπτά βαριά και με αρκετές διακοπές για αν εκθειάσουν το κοινό (και κυρίως να πάρουν και καμιά ανάσα). Ωραίοι και οι Subways που μάλλον κάθε χρόνο είναι Ίο και έχουν μάθει ελληνικάΚάνανε και μια φοβερή κριντζιά που είπανε ένα κουπλε του Rock n Roll queen στα ελληνικά.
Πάντα τρομερή η οργάνωση του release.
Subways επίσης έκαναν οτι καλύτερο για να φτιάξουν το κοινό. Πολύ γέλιο με το "efkaristo poli"

- fmaras
- Assistant Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: OSFP, Arsenal
- Status: 1-4-8, 3 to the 3 to the 6 to the 9!
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 7 times
Μαγικοι The Smile, αδιανοητοι Pulp με 2 encores και μεγαλυτερο setlist απο καθε αλλη χωρα στο τουρ τους περαν UK - στο τελος δεν μπορεσα να μην συγκινηθω βλεποντας το glory days ως τον αποχαιρετισμο τους.
Ειμαι ακομα στο high αλλα ισως η καλυτερη συναυλια που εχω παει εβερ.
Ειμαι ακομα στο high αλλα ισως η καλυτερη συναυλια που εχω παει εβερ.
- These users thanked the author fmaras for the post:
- PanosBonJovi (Fri Jun 21, 2024 9:14 am)
- laugh
- Manager
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 21 times
Για να πω την αλήθεια μου, λίγο βαρέθηκα στους Pulp αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ. Το κοινό, τουλάχιστον πιο πίσω δεν ήταν και τρομερά συμμετοχικό (οκ εκτός από το κόμον πιπλ). Τυπάρα ο Jarvis πάντως.
- These users thanked the author laugh for the post:
- PanosBonJovi (Fri Jun 21, 2024 9:14 am)
- fmaras
- Assistant Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: OSFP, Arsenal
- Status: 1-4-8, 3 to the 3 to the 6 to the 9!
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 7 times
Ναι ε; Εγω βαζω και το κοινο ως κυριο παραγοντα για το ποσο μου αρεσε η συναυλια. Παντου χαμογελα, χορος, ολοι τραγουδουσαν, κινητα ελαχιστα και μονο για λιγο. Ημουν αρκετα μπροστα βεβαια, αλλα δεν λεει και κατι αυτο, συχνα παω μπροστα και δεν βλεπω τοσο ωραιο κοσμο (πχ αρκτικ μανκις).
- These users thanked the author fmaras for the post:
- PanosBonJovi (Fri Jun 21, 2024 3:55 pm)
- PanosBonJovi
- Football Legend
Καλά Arctic Monkeys ρε συ τι περιμενες να δεις, οι Pulp ειναι και για πιο "μεγάλο" κοινό και εγώ στα live πάω με το vibe του κόσμου κυρίως αλλά θέλω και αλληλεπίδραση από τον εκάστοτε καλλιτέχνη και μια αξιοπρεπή διάρκεια, δε με νοιάζουν σετ κλπ.
Αλλά με αυτό που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι το φετινό θα είναι τίποτα.
Αλλά με αυτό που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι το φετινό θα είναι τίποτα.

For the ones who had a notion a notion deep inside, that it ain't no sin to be glad you're alive
- PanosBonJovi
- Football Legend
Θα μιλήσω όταν και αν κλειδώσει, για την ώρα αναμονή.
Σίγουρα θα μιλάμε για βόμβα "μεγατόνων" και must see show
Οι πληροφοριές μου είναι ότι είναι κοντά στις υπογραφές (από 2 διαφορετικές πηγές)
Πέρσι σας είπα για Rammstein
Γενικά, ό,τι βρίσκεται στον κατάλογο της Live Nation πλέον είναι στο τραπέζι. Από το 2022, ίσως και πιο πριν, έχουν αναπτύξει πάρα πολύ στενή σχέση με τη High Priority Promotions, οριακά είναι παράρτημα στην Ελλάδα πλέον (in direct). Επίσης HPP και Ticketmaster Hellas είναι 1 (πρώην ticket hour) οπότε καταλαβαίνετε. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν γίνει ενσωμάτωση το επόμενο διάστημα / χρόνια και έχουμε επιτέλους Live Nation Hellas / GR.
Έφεραν Guns N' Roses, Rammstein, Coldplay, Kravitz, Queens of the Stone Age, Imagine Dragons μέσα από αυτή τη συνεργασία. What's next?
Υπάρχουν και τα 2 live του Sting στο Ηρώδειο, ανακοίνωσαν τώρα τον Baby Lasagna που πηγε Eurovision με Κροατία μαζί με τη Live Nation πάλι.
Σίγουρα θα μιλάμε για βόμβα "μεγατόνων" και must see show

Οι πληροφοριές μου είναι ότι είναι κοντά στις υπογραφές (από 2 διαφορετικές πηγές)

Πέρσι σας είπα για Rammstein

Γενικά, ό,τι βρίσκεται στον κατάλογο της Live Nation πλέον είναι στο τραπέζι. Από το 2022, ίσως και πιο πριν, έχουν αναπτύξει πάρα πολύ στενή σχέση με τη High Priority Promotions, οριακά είναι παράρτημα στην Ελλάδα πλέον (in direct). Επίσης HPP και Ticketmaster Hellas είναι 1 (πρώην ticket hour) οπότε καταλαβαίνετε. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν γίνει ενσωμάτωση το επόμενο διάστημα / χρόνια και έχουμε επιτέλους Live Nation Hellas / GR.
Έφεραν Guns N' Roses, Rammstein, Coldplay, Kravitz, Queens of the Stone Age, Imagine Dragons μέσα από αυτή τη συνεργασία. What's next?

Υπάρχουν και τα 2 live του Sting στο Ηρώδειο, ανακοίνωσαν τώρα τον Baby Lasagna που πηγε Eurovision με Κροατία μαζί με τη Live Nation πάλι.
- laugh
- Manager
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 21 times
Γι' αυτό λέω ότι μπορεί να φταίω κι εγώ, ήμουνα ακραία κουρασμένος και άυπνος και γκρίνιαζα από το πρωί που θα πάω σε 3ο live σε 5 μέρεςfmaras wrote: ↑Fri Jun 21, 2024 1:54 pm Ναι ε; Εγω βαζω και το κοινο ως κυριο παραγοντα για το ποσο μου αρεσε η συναυλια. Παντου χαμογελα, χορος, ολοι τραγουδουσαν, κινητα ελαχιστα και μονο για λιγο. Ημουν αρκετα μπροστα βεβαια, αλλα δεν λεει και κατι αυτο, συχνα παω μπροστα και δεν βλεπω τοσο ωραιο κοσμο (πχ αρκτικ μανκις).

Αρκτικ μάνκις κλπ. είναι η χαρά του πάω για τη φάση, οι μισοί δεν έχουν ακούσει καν μερικά τραγούδια, απλά ξέρουν το όνομα και πάνε, γι' αυτό είναι παντα ξενέρωτα live.
- PanosBonJovi
- Football Legend

- PanosBonJovi
- Football Legend
Αναμονή για μετά τις 27/07/2024 για τα επίσημα ελπίζω. ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΛΕΜΕ, ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ, Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Προσπαθώ να κρατώ μικρό καλάθι γιατί τα ακούμε κάθε χρόνο αλλά φέτος μοιάζει πιο κοντά και πιθανό από ποτέ. COLDPLAY ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Έχω λάβει εδώ και πάνω από μια βδομάδα σχετικά μηνύματα από κόσμο γύρω γύρω, αλλά κανείς δεν επιβεβαιώνει τίποτα ακόμη οπότε μικρό καλάθι αλλά μας έχουν κλείσει το μάτι Live Nation, 3 μουσικοί του Bruce, τώρα το ΟΑΚΑ τι να πω αν μας καυλαντίζουν
(Σε αυτό αναφερόμουν για το που να δείτε τι έχει για του χρόνου το μενού - πιθανώς και Metallica εφόσον ξανα περασουν απο Ευρώπη)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Προσπαθώ να κρατώ μικρό καλάθι γιατί τα ακούμε κάθε χρόνο αλλά φέτος μοιάζει πιο κοντά και πιθανό από ποτέ. COLDPLAY ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Έχω λάβει εδώ και πάνω από μια βδομάδα σχετικά μηνύματα από κόσμο γύρω γύρω, αλλά κανείς δεν επιβεβαιώνει τίποτα ακόμη οπότε μικρό καλάθι αλλά μας έχουν κλείσει το μάτι Live Nation, 3 μουσικοί του Bruce, τώρα το ΟΑΚΑ τι να πω αν μας καυλαντίζουν

(Σε αυτό αναφερόμουν για το που να δείτε τι έχει για του χρόνου το μενού - πιθανώς και Metallica εφόσον ξανα περασουν απο Ευρώπη)
- PanosBonJovi
- Football Legend
Προβλέπω ότι ένας ή και δυο από τους παρακάτω εφόσον έρθουν Ευρώπη του χρόνου θα περάσουν από τα μέρη μας.
Bruce Springsteen
Metallica
The Weeknd
Ed Sheeran (αυτός το χρωστάει γιατί ήταν να έρθει φέτος αλλά έγινε η σύγχυση με το ΟΑΚΑ και τον έστειλαν Κύπρο)
Bruce Springsteen
Metallica
The Weeknd
Ed Sheeran (αυτός το χρωστάει γιατί ήταν να έρθει φέτος αλλά έγινε η σύγχυση με το ΟΑΚΑ και τον έστειλαν Κύπρο)
- PanosBonJovi
- Football Legend
Alexander the Great από τον Βρασίδα στο Release
- PanosBonJovi
- Football Legend
Συναυλίες μεγάλες τέλος.
Αντε και του χρόνου με υγεία!
Αντε και του χρόνου με υγεία!