Home Άρθρα Ειδήσεις Sports Interactive Ανάλυση και 20 screenshots των πρώτων νέων features του Football Manager 2021!
Ανάλυση και 20 screenshots των πρώτων νέων features του Football Manager 2021!

Ανάλυση και 20 screenshots των πρώτων νέων features του Football Manager 2021!

755
0
Η ανάλυση του πρώτου video φέρνει στο προσκήνιο τις αλλαγές στην επικοινωνία, τη μέρα του αγώνα, την προετοιμασία των μεταγραφών και το φινάλε της σεζόν. Μετά το πρώτο video διάρκειας 60” στο οποίο η SI χρησιμοποίησε ως promo παρουσίασης των νέων features του FM2021, ήρθε το πρώτο από μια σειρά video στα οποία γίνεται η ανάλυση των νέων features.  Σε αυτό ήρθε η ανάλυση και οι πρώτες εξηγήσεις αναφορικά με τις αλλαγές στο νέο τίτλο του παιχνιδιού. «Οι αλλαγές αφορούν εσένα, τον προπονητή» Αυτή είναι η ατάκα που επικρατεί, καθώς μια σειρά αλλαγών αφορά τη δράση του προπονητή. Από την επίδρασή του στις επαφές που έχεις, μέχρι τις συνεργασίες με όλο το προσωπικό της ομάδας.

Επικοινωνία

Η επικοινωνία του προπονητή με όλους τους υπόλοιπους έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν και τη καριέρα του! Δεν αλλάζει μόνο το τι λένε, αλλά και ο τρόπος που το λέμε. Πρόκειται για ένα κεφάλαιο το οποίο είναι στην ευχέρεια του καθένα να τον τρόπο με τον οποίο θα το διαχειριστεί. Μπορεί να περιορίσει την επικοινωνία στο ελάχιστο και μπορεί να είναι… τέρμα επικοινωνιακός. Όπως και να κινηθεί, θα έχει επίπτωση στην ομάδα και στην καριέρα του.
Δεν είναι μόνο οι συνεντεύξεις Τύπου αλλά συνολικά το σύστημα επικοινωνίας που έχει ουσιαστικά σχεδιαστεί εξ’ αρχής, αλλά κυρίως αυτό έγινε αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο μιλάς, καθώς πλέον αυτός περιλαμβάνει και έκφραση.
Έγινε μια προσπάθεια να γίνει η επικοινωνία πιο «ανθρώπινη» και αληθινή από κάθε άλλη φορά. Έρχονται οι προσωπικές μικρές συζητήσεις με παίκτες που είτε είναι στο ρόστερ είτε είναι δανεικοί, αντίπαλους, προπονητής ή και δημοσιογράφους. Σα μικρές συναντήσεις για συγκεκριμένα θέματα, με τον χειρισμό όλων αυτών των καταστάσεων να έχουν επίπτωση.
Οι τόνοι στην ομιλία, έχουν πλέον αντικατασταθεί με χειρονομίες, και συνολικά αντίδραση γλώσσας σώματος. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αντιδράσεων που καλύπτει τη μεγάλη γκάμα συζητήσεων που πλέον υπάρχουν.

Μέρα αγώνα

Σε αυτό το τομέα, έχουν προστεθεί κάποιες λεπτομέρειες στο δρόμο για τη κατάρτιση της ενδεκάδας αλλά και τις επιλογές σε τακτικές, συστήματα, τρόπο παιχνιδιού κλπ. Στο κομμάτι των δεδομένων του αντιπάλου, πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα, προστέθηκαν νέα στοιχεία.
Το περιβάλλον αγώνα επανασχεδιάστηκε, με την απεικόνισή του να είναι πλέον σε κεντρικό πλάνο και να είναι «καθαρή» καθώς όλες οι πληροφορίες και οι ενέργειες για αλλαγές και παρεμβάσεις έχουν πλέον μαζευτεί στο κάτω μέρος της οθόνης.
Το φινάλε του αγώνα περιλαμβάνει από τις πρώτες αντιδράσεις αναφορικά με όσα έγιναν στον αγώνα και φυσικά την στατιστική κάλυψη της αναμέτρησης, με τα xGoals να έχουν προστεθεί.

Προετοιμασία μεταγραφών

Η οργάνωση αυτού του τομέα φέρνει νέες και περισσότερες συναντήσεις με τους συνεργάτες του, τον τεχνικό διευθυντή, τους σκάουτς, τους αναλυτές. Νέοι ρόλοι, νέες ομαδικές συναντήσεις, αλλά και (επιτέλους) η αναβάθμιση του ρόλου των αναλυτών των οποίων τα στοιχεία θα μπορείς να χρησιμοποιείς.
Υπάρχουν πλέον οι συναντήσεις με τους υπόλοιπους επικεφαλής του κάθε τομέα ώστε να γίνει η χάραξη της μεταγραφικής στρατηγικής είτε μιλάμε για βραχυπρόθεσμους είτε για μακροπρόθεσμους στόχους. Πλέον υπάρχει μεγαλύτερη εξειδίκευση στις εντολές που δίνεις στους ανθρώπους που

Φινάλε σεζόν

Από την απεικόνιση της απονομής των τίτλων μέχρι το βίντεο παρουσίας των πεπραγμένων της σεζόν, το κομμάτι αυτό άλλαξε. Και εκεί συγκεντρώνονται όλες οι μεγάλες στιγμές, από τη νίκη τίτλου μέχρι το παιχνίδι που έφερε την παραμονή στην κατηγορία. Όλα αυτά ανάλογα με τους στόχους που επιτεύχθηκαν.
 

(755)

Tsakalaki Αν νομίζεις οτι το Football Manager "είναι ένα παιχνίδι μωρέ..." δε θα με καταλάβεις ποτέ. Αν νομίζεις οτι το fmgreece.gr "είναι ένα σάιτ που κατεβάζεις γραφικά" δε θα με καταλάβεις ποτέ. Και δε θα φταις εσύ. Απλά εγώ την έχω δει περίεργα με το Manager που το "κόλλησα"στα μέσα του '90 και κανείς δε βρέθηκε να πει στη μάνα μου " Κυρία Κλεάνθη, ανίατη είναι η συγκεκριμένη ασθένεια...". Αν το έπαθες κι' εσύ πάντως, είσαι στο σωστό μέρος. Όχι, δε γιατρεύουμε κανέναν. Απλά μαζευτήκαμε εδώ για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Come on, join the joyride...

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close