Home Άρθρα Ειδήσεις Sports Interactive Football Manager Touch 2021: Τα νέα features (pics)
Football Manager Touch 2021: Τα νέα features (pics)

Football Manager Touch 2021: Τα νέα features (pics)

1.05K
0

Το Football Manager 2021 Touch έρχεται στις πλατφόρμες Epic, Steam, στα iPad και τα Android Tablets την 1η Δεκεμβρίου 2020. Η «Touch» έκδοση του Football Manager είναι για εκείνους που γουστάρουν το παιχνίδι αλλά δεν θέλουν την «full» έκδοσή του. Μια απλοποιημένη έκδοση σε σχέση με την κλασική desktop εκδοχή του παιχνιδιού, το FM21 Touch κρατά τα πλέον βασικά στοιχεία που αφορούν τις μεταγραφές και τις τακτικές. Πάμε τα δούμε τα νέα features της έκδοσης του 2021!

Η μαγεία της ημέρας αγώνα

Στο FM21 Touch έρχονται αρκετές βελτιώσεις σε επίπεδο γραφικών και μαζί η επανασχεδίαση της ημέρας του αγώνα , με αποτέλεσμα η gameday εμπειρία να είναι εντελώς διαφορετική Τα Touchline Shouts κάνουν ντεμπούτο και σου δίνουν τη δυνατότητα να ενθαρρύνεις, να επαινέσεις αλλά και να κάνεις παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, επιδρώντας στη ψυχολογία τους.

Shouts

Η είσοδος των στατιστικών

Στο FM21 Touch εντάσσονται μια σειρά από στατιστικά τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεσή σου, στον δρόμο για την αξιολόγηση της αγωνιστικής εικόνας των ποδοσφαιριστών αλλά και συνολικά της ομάδας. Η γκάμα των στατιστικών είναι μεγάλη και αφορά τόσο τις ατομικές όσο και τις ομαδικές επιδόσεις, ενώ όπως στο FM21, έτσι και στο  FM21 Touch κάνουν ντεμπούτο τα xGoals.

Data

Ώρα να πανηγυρίσεις

Όταν με το καλό έρθει η στιγμή της κατάκτησης ενός τίτλου, στο FM21 Touch θα το ευχαριστηθείς, καθώς η γραφική αναπαράσταση των πανηγυρισμών έχει βελτιωθεί. Ήρθε η ώρα να δεις τους ποδοσφαιριστές σου στο βάθρο, να σηκώνουν το τρόπαιο!

end of season

Στο φινάλε της χρονιάς, ανεξάρτητα της έκβασης της σεζόν, έρχεται μια νέα καρτέλα με τα πεπραγμένα, ώστε να θυμηθείς τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές και αναλόγως να πάρεις τις αποφάσεις σου…

EOS

Νέα, βελτιωμένη Match Engine

Μπορεί να υπάρχει η επιλογή για «Instant Result» αν θέλεις να πας απευθείας στο τελικό αποτέλεσμα, όμως αν επιλέξεις να ζήσεις την αναμέτρηση, τότε θα το κάνεις μέσω της νέας, σαφώς βελτιωμένης match engine.

match3

Η ρεαλιστικότητα της match engine «εκτοξεύεται» και αυτό οφείλεται στην επανασχεδίασή της σε καίριους τομείς όπως οι αποφάσεις των ποδοσφαιριστών τόσο της δικής σου ομάδας όσο και της αντίπαλης, αλλά και στην καλύτερη απεικόνιση των κινήσεων των ποδοσφαιριστών


Αυτά είναι οι κυριότερες αλλαγές στο FM21 Touch, καθώς όλα τα υπόλοιπα νέα features θα μπορέσεις να τα δεις όταν πάρει το FM21 Touch στα χέρια σου, από την 1η Δεκεμβρίου 2020, στις πλατφόρμες Epic, Steam, στα iPad και τα Android Tablets, ενώ η έκδοση για το Switch™  αναμένεται λίγο πριν το τέλος του έτους.

(1048)

Tsakalaki Αν νομίζεις οτι το Football Manager "είναι ένα παιχνίδι μωρέ..." δε θα με καταλάβεις ποτέ. Αν νομίζεις οτι το fmgreece.gr "είναι ένα σάιτ που κατεβάζεις γραφικά" δε θα με καταλάβεις ποτέ. Και δε θα φταις εσύ. Απλά εγώ την έχω δει περίεργα με το Manager που το "κόλλησα"στα μέσα του '90 και κανείς δε βρέθηκε να πει στη μάνα μου " Κυρία Κλεάνθη, ανίατη είναι η συγκεκριμένη ασθένεια...". Αν το έπαθες κι' εσύ πάντως, είσαι στο σωστό μέρος. Όχι, δε γιατρεύουμε κανέναν. Απλά μαζευτήκαμε εδώ για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Come on, join the joyride...

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close