
Patch ενεργοποίησης Γ’ εθνικής
To fmgreece.gr ετοίμασε για εσάς το Patch ενεργοποίησης Γ’ εθνικής (Football League II), περιφερειακού πρωταθλήματος & τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣ για το Football Manager 2012. Αναλάβετε την ομάδα της γειτονιάς σας και οδηγήστε την προς την δόξα! Καλή διασκέδαση!
DOWNLOAD LINK:
http://www.fmgreece.gr/rokdownloads/fm2012/editor-data-files/408-patch—-football-league-ii—a—
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Εγκαθιστώντας το αρχείο fmgreece_greek_lower_divisions.dbc , σας δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσετε στο FM2012 την Γ’ εθνική (νότιος και βόρειος όμιλος, το περιφερειακό πρωτάθλημα (10 όμιλοι) καθώς και την ανώτερη κατηγορία από τις τοπικές ΕΠΣ (53 συνολικά).
Το αρχείο δημιουργήθηκε με την database 12.0.0. Για μεταγενέστερες db θα βγει νέα έκδοση του αρχείου.
Αυτή είναι η πρώτη έκδοση του patch, οπότε δείξτε κατανόηση και οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να διορθωθεί και δεν έχει να κάνει με τα παρακάτω γνωστά προβλήματα, ενημερώστε με.
Το συγκεκριμένο αρχείο ΔΕΝ περιλαμβάνει μεταγραφές ή προσθήκη νέων παικτών στις ομάδες. Οι περισσότερες ομάδες της Γ’ εθνικής έχουν full ρόστερ αφού γίνεται κανονικά έρευνα από την ελληνική ομάδα έρευνας ενώ οι περισσότερες ομάδες του περιφερειακού έχουν αρκετούς παίκτες στο ρόστερ. Σας δίνεται η δυνατότητα από το FΜ, πριν αρχίσει το παιχνίδι να συμπληρώσετε τα ρόστερ με random (τυχαίους) παίκτες ή να παίξετε με grey περιμένοντας να βγουν μικροί regens από τις ακαδημίες των ομάδων και να προχωρήσετε και σε μεταγραφές. Η επιλογή είναι δική σας!
ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:
– Στην Γ’ εθνική στην πραγματικότητα δεν επιτρέπονται κοινοτικοί παίκτες άνω των 24 ετών. Στον editor δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αυτού του περιορισμού, οπότε θα μπορείτε να αγοράσετε κοινοτικούς οποιαδήποτε ηλικίας.
– Σε κάποιες ΕΠΣ οι ομάδες είναι λίγες εξ αιτίας μη εύρεσης απαιτούμενων πληροφορίων.Σε ενδεχόμενα μελλοντικά update θα προστίθενται συνεχώς νέες ομάδες. Αυτός είναι ο λόγος που σε μερικές ΕΠΣ δεν υποβιβάζονται ομάδες, διότι δεν υπάρχουν αρκετές για να ανέλθουν από πιο χαμηλά.
– Στο περιφεριακό πρωτάθλημα στην πραγματικότητα επιτρέπονται μέχρι δύο (2) ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αυτού του περιορισμού από τον editor.
– Επειδή ο αριθμός των ομάδων της Γ’ εθνικής είναι ‘’hardcoded’’, δεν μπορεί να αλλάξει μέσω του editor του παιχνιδιού, κάτι που σημαίνει ότι χρειάστηκε να προστεθούν από μία ομάδα σε κάθε όμιλο της Γ’ εθνικής. Εντελώς αυθαίρετα επέλεξα την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ιωνικό που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται στον 4ο και στον 9ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος αντίστοιχα.
– Μέσω του editor δεν μας δίνεται η δυνατότητα να ορίσουμε κατηγορίες ή ομίλους αυτών με μη σταθερό αριθμό ομάδων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αφού από την Γ’ εθνική μπορεί να πέσουν π.χ. 2 ομάδες που θα καταλήξουν στον 1ο όμιλο του περιφερειακού, αυτό θα προκαλέσει ένα ‘’ντόμινο’’ βγάζοντας από τον όμιλο κάποια άλλη ομάδα και τοποθετώντας την σε κάποιο άλλο. Δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που δεν γίνεται να επιλυθεί στο FM12. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα από πέρισυ αλλά το ‘’κλειδί’’ είναι αυτό που έγραψα παραπάνω και εάν δεν υπάρξει τέτοια προσθήκη στον editor δεν πρόκειτε να απεικονιστεί σωστά η πραγματικότητα αυτή στο FM.
– Τα amateur contracts στο FM δεν είναι το ίδιο όπως τα ερασιτεχνικά δελτία των ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα κάτι που είναι αρκετά εκνευριστικό αφού οι παίκτες μπορούν να μετακινηθούν χωρίς η ομάδα να λάβει χρήματα. Amateur συμβόλαια έχουν οι παίκτες των ομάδων των τοπικών ΕΠΣ. Αυτό πολύ πιθανόν να αλλάξει σε επόμενο update του patch αφού βγει όμως πρώτα official data update που θα επιτρέπει τα part-time συμβόλαια στις ομάδες των ΕΠΣ.
– Τα play-off της Γ’ εθνικής είναι αδύνατον να απεικονιστούν σωστά στο παιχνίδι.
– Στην πραγματικότητα φέτος δεν θα ανέλθουν από τις τοπικές ΕΠΣ 56 ομάδες αλλά οι μισές σε μία διαδικασία μπαράζ έτσι ώστε να μειωθούν οι όμιλοι του περιφερειακού πρωταθλήματος σε 6. Εννοείται ότι αυτό δεν γίνεται να περαστεί στο FM.
– Μερικές φορές με το περσινό patch παρουσιαζόταν ένα πρόβλημα με το registration των παικτών στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Αν σας παρουσιαστεί κάτι τέτοιο, δοκιμάστε να τους δώσετε αριθμούς φανέλας και λογικά θα είστε ΟΚ, διαφορετικά προσπαθήστε να προσπεράσετε την ημερομηνία πηγαίνοντας διακοπές για 1-2 ημέρες.
– Υπάρχει περίπτωση αν έχετε επιλέξει small database + άλλα πρωταθλήματα να εμφανίζει λιγότερες ομάδες στις τοπικές ΕΠΣ. Σε αυτή τη περίπτωση επιλέξτε ‘’load all players from Greece’’.
Επίσης:
– Το συγκεκριμένο αρχείο ΔΕΝ περιλαμβάνει μεταγραφές ή προσθήκη νέων παικτών στις ομάδες. Οι περισσότερες ομάδες της Γ’ εθνικής έχουν full ρόστερ αφού γίνεται κανονικά έρευνα από την ελληνική ομάδα έρευνας ενώ οι περισσότερες ομάδες του περιφερειακού έχουν αρκετούς παίκτες στο ρόστερ. Σας δίνεται η δυνατότητα από το FΜ, πριν αρχίσει το παιχνίδι να συμπληρώσετε τα ρόστερ με random (τυχαίους) παίκτες ή να παίξετε με grey περιμένοντας να βγουν μικροί regens από τις ακαδημίες των ομάδων και να προχωρήσετε και σε μεταγραφές. Η επιλογή είναι δική σας!
– Αν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε το ρόστερ της τοπικής ομάδας που υποστηρίζεται και να το μοιραστείτε μαζί μας. Αν θέλετε βοήθεια για το πως θα το κάνετε αυτό, ποστάρετε στο αντίστοιχο forum: http://www.fmgreece.gr/phpBB3/viewforum.php?f=314
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
Αποσυμπιέστε το αρχείο fmgreece_greek_lower_divisions.dbc στον φάκελο που αντιστοιχεί στο λειτουργικό σας σύστημα:
Win Vista/7: C:Users
Win 2000/XP: C:Documents and Settings
Win 98/ME: C:My DocumentsSports InteractiveFootball Manager 2012editor data
Mac OS X: /Users/
*εκτός αν έχετε αλλάξει τον user data φάκελο σας, οπότε το βάζετε εκεί που έχετε ορίσει εσείς.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ:
Καθώς ξεκινάτε νέο παιχνίδι, στο πλαίσιο Choose Database, στο Editor Data Files πατήστε change και μετά ΟΚ. Έπειτα, επιλέξτε το αρχείο fmgreece_greek_lower_divisions.dbc και πατήστε OK. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραπάνω από ένα αρχεία για τα πρωταθλήματα της Ελλάδας, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο αυτό.
Τα αρχείο δημιουργήθηκε από τον peritri για το fmgreece.gr, απαγορεύεται η διακίνηση του αρχείου χωρίς την αναφορά στον δημιουργό και χωρίς να ερωτηθεί επίσης.
ENJOY!
Αλάνια είμαι λάτρης του fm12 παίζει να υπάρχει το Patch ενεργοποίησης Γ’ εθνικής για το 2012?