Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Football Manager Ελληνική Κοινότητα

Το wonderkid του Αγιαξ που «τρέλανε» τον Γκριεζμάν στο Football Manager!

  • από
Στην πρώτη του χρονιά στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καλά για τον Aντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός ψάχνει τα πατήματά του, κάτι που δεν συμβαίνει με την προπονητική του καριέρα στο Football Manager. Εκεί έχει δείξει να τα καταφέρνει μια χαρά, έχοντας βέβαια στη «δούλεψή» του μια σειρά από wonderkids. Ο Γκριεζμάν συχνά παρουσιάζει τις ομάδες που «χτίζει» στο Football Manager, και μια από αυτές ήταν και η Άρσεναλ, την οποία φρόντισε να «εξοπλίσει» με όλα τα wonderkid. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Μπράιαν Μπρόμπεϊ. Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 2002, στο Άμστερνταμ, με καταγωγή από τη Γκάνα, έκανε πράγματα και θαύματα στις «μικρές» ομάδες του Άγιαξ. Ο Μπρόμπεϊ, τη σεζόν 2017-18 μέτρησε 32 γκολ και 7 ασίστ σε 27 παιχνίδια. Τη σεζόν 2018-19 είχε 34 γκολ και 6 ασίστ σε 38 παιχνίδια. Φέτος μέτρησε 9 γκολ και 1 ασίστ σε 18 παιχνίδια, έχοντας και έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης. Από τα 8 του βρίσκεται στον Άγιαξ και αρκετοί τον παρομοιάζουν με τον Λουκάκου καθώς είναι πολύ δυνατός για την ηλικία του. Δίνει βάθος, κρατάει μπάλα και έχει και ταχύτητα. Εκπρόσωπός του; Ποιος άλλος… ο Μίνο Ραϊόλα.

Brian Brobbey

Ημ. Γέννησης: 1 Φεβρουαρίου 2002 Ύψος: 1,80 m Θέση: Επιθετικός
Ομάδα Συμμ. Γκολ – Ασίστ
Ajax Amsterdam U19 41 37 – 7
Ajax Amsterdam U17 24 26 – 6
Ajax Amsterdam U21 15 7 – 1
Ajax Amsterdam UEFA U19 8 5 – 0

    Το τι θα καταφέρει στην πραγματικότητα είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση.   Στο Football Manager, στα χέρια του Γκριεζμάν πάντως, ήταν μέλος μιας ονειρικής Άρσεναλ που δημιούργησε ο Γάλλος!
Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.