|
|
GrKiller
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: World Cup 2010 - FMGreece League  Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 17, 2010 11:57 am |
| Youth Team Manager |
 |
 |
Εγγραφή: Τρί Ιουν 09, 2009 12:46 pm Δημοσιεύσεις: 1746 Τοποθεσία: Νεαπολη Λασιθιου Κρητης
Αγαπημένη Ομάδα: οφη και μιλαν
Football Manager της ομάδας:: newcastle
Status: ▓█▀▄▀▄▀O.F.I▄▀▄▀█▓
|
|
αμα ο ντελ μοσκε ειχε βαλει τον φαμπρεγας θα τα ειχα παει πολλληη καλυτερα
|
|
|
|
 |
|
SoccerManager
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: World Cup 2010 - FMGreece League  Δημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 21, 2010 11:26 pm |
| Amateur |
 |
 |
Football Manager της ομάδας:: Milan
|
SoccerManager έγραψε: Forlan βασικό και Villa αρχηγό...μπορεί να βάλει 3 γκολάκια στην Ονδούρα σήμερα ?? Δε το πιστευω...αυτος ο Villa αντι να βάλει το πέναλτυ και να κάνει χατ-τρικ και να με στειλει κατευθειαν στη κορυφή της βαθμολογίας...το έχασε κι είναι σαν να εβαλε 1 γκολ αντι για 2 αφου χανει βαθμους με το χαμένο πέναλτυ....τετοια ευκαιρία δύσκολα να τη ξαναπετυχω... 
_________________ http://www.soccermanager.gr ---> Για ψαγμένους managers...
|
|
|
|
 |
|
SoccerManager
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: World Cup 2010 - FMGreece League  Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 23, 2010 10:53 am |
| Amateur |
 |
 |
|
Voudeniotis έγραψε: βρε παιδια λιγη βοηθεια, που βλεπω ποσους βαθμους πηρε ο καθε παιχτης στις προηγουμενες αγωνηστικες? γιατι δν εχς καταλαβει ποσο ρολο παιζει ποιοι ειναι βασικοι, αλλαγη, εκτος αποστολης κτλπ... Ολα περιγράφονται αναλυτικά στους κανόνες του παιχνιδιου. http://www.soccermanager.gr/rules.php?action=clΠιο συγκεκριμένα... # Οι βασικοί παίκτες της ομάδας του manager συνεισφέρουν το σύνολο των βαθμών τους στην ομάδα του. # Οι αναπληρωματικοί παίκτες της ομάδας του manager συνεισφέρουν τους μισούς βαθμούς τους στην ομάδα του. # Οι εκτός αποστολής παίκτες δε συνεισφέρουν βαθμούς στην ομάδα του manager. # O αρχηγός της ομάδας του manager συνεισφέρει τους διπλάσιους από τους βαθμούς του στην ομάδα του. Για να δείς πόσους βαθμούς έχει πάρει ο κάθε παίκτης σε κάθε αγωνιστική...μπορείς απλά να πατήσεις πάνω στο όνομα του παικτη ώστε να δεις την απόδοση του συνολικά. Στο υπομενου Πληροφορίες->Ομάδες μπορείς να βρείς τους παίκτες κάθε ομάδας.
|
|
|
|
 |
|
SoccerManager
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: World Cup 2010 - FMGreece League  Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 09, 2010 12:54 pm |
| Amateur |
 |
 |
|
Η τελευταία αγωνιστική πλησιάζει και βρίσκομαι στη 10 θέση της λίγκας μας...η διαφορά ειναι μεγάλη για την κορυφή αλλα πιστευω θα ανέβω λίγο ακόμα Παραθέτω την ομάδα που κατεβάζω...πιστεύω έχει πολυ καλές επιλογές και θα πάει καλά!!!!!!! Τερματοφύλακες βασικός Iker CASILLAS Spain 9.00 9.30 Fernando MUSLERA Uruguay 5.70 5.30 Αμυντικοί βασικός Per MERTESACKER Germany 7.50 7.40 βασικός Philipp LAHM Germany 7.80 7.90 βασικός Jerome BOATENG Germany 6.00 5.90 Giovanni VAN BRONCKHORST Netherlands 5.40 5.60 Gregory VAN DER WIEL Netherlands 5.40 5.40 Joan CAPDEVILA Spain 6.70 6.80 Μέσοι βασικός XAVI Spain 9.10 9.20 βασικός Wesley SNEIJDER Netherlands 8.60 9.30 βασικός Andres INIESTA Spain 9.00 9.00 βασικός Arjen ROBBEN Netherlands 8.50 8.60 βασικός Bastian SCHWEINSTEIGER Germany 6.90 7.20 Mesut OZIL Germany 7.10 7.20 Επιθετικοί βασικός David VILLA © Spain 8.90 9.30 βασικός Thomas MULLER Germany 6.00 6.30 Miroslav KLOSE Germany 6.90 7.20 PEDRO Spain 6.80 6.80 Προπονητής Bert van Marwijk Netherlands 7.00 7.00
|
|
|
|
 |
|
raliaris
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: World Cup 2010 - FMGreece League  Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 13, 2010 12:52 am |
| Amateur |
 |
 |
Αγαπημένη Ομάδα: AEK
|
SoccerManager έγραψε: Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι μας. Τη νέα σαιζόν θα επιστρέψουμε ανανεωμένοι και με αρκετές βελτιώσεις!!!!
Παρακάτω οι 20 πρώτοι στο fmgreece league!!! Συγχαρητήρια στον 1ο Ariska με την ομάδα Πανηγυρικός. Ευχαριστώ πολύ, ήταν ένα θαυμάσιο και πολύ πωρωτικό παιχνίδι και πιστεύω πως η δημοτικότητά του θα αυξάνεται συνεχώς. Θα ήθελα επίσης να σε ευχαριστήσω και για το λόγο ότι σε κάθε απορία που είχαν τα παιδιά(μεταξύ αυτών κι εγώ) απαντούσες γρήγορα και, κυρίως, ευγενικά. Και, μια που είπαμε για απορία, έχω και δύο ακόμα(παρακαλώ να μην εκληφθούν ως "γκρίνια", καθώς δεν έχω αυτή την πρόθεση): 1) Στην κατηγορία "Δώρα - νικητές" λέει ότι ο πρώτος και ο δεύτερος κερδίζουν από μία παιχνιδομηχανή, όπου τα διαθέσιμα μοντέλα είναι psp, xbox κτλ. Θα ήθελα λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, όταν λέμε "διαθέσιμα μοντέλα" εννοούμε ότι και οι δύο νικητές μπορούν να επιλέξουν όποιο θέλουν ή θα υπάρξει κάποια μορφή προτεραιότητας(π.χ ο 1ος διαλέγει το xbox, ο 2ος το psp κτλ.)? Επίσης, ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής του δώρου και, γενικότερα, τέτοιου είδους λεπτομέρειες. 2) Πώς θα ενημερωθώ για όποια εξέλιξη υπάρξει σχετικά με αυτό το θέμα(των δώρων δηλαδή...)? Θα μου σταλεί κάποιο e-mail, θα ενημερωθώ μέσω pm από αυτό το forum, θα πρέπει να επισκεφτώ το σάιτ.....? Ζητώ συγγνώμη αν φαίνομαι ανυπόμονος, απλά επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε τέτοιου είδους παιχνίδι δεν έχω ιδέα τι γίνεται.
Περισσότερα βρίσκονται ΕΔΩ
|
|
|
|
 |
|
SoccerManager
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: World Cup 2010 - FMGreece League  Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 13, 2010 12:18 pm |
| Amateur |
 |
 |
|
raliaris έγραψε: SoccerManager έγραψε: Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι μας. Τη νέα σαιζόν θα επιστρέψουμε ανανεωμένοι και με αρκετές βελτιώσεις!!!!
Παρακάτω οι 20 πρώτοι στο fmgreece league!!! Συγχαρητήρια στον 1ο Ariska με την ομάδα Πανηγυρικός. Ευχαριστώ πολύ, ήταν ένα θαυμάσιο και πολύ πωρωτικό παιχνίδι και πιστεύω πως η δημοτικότητά του θα αυξάνεται συνεχώς. Θα ήθελα επίσης να σε ευχαριστήσω και για το λόγο ότι σε κάθε απορία που είχαν τα παιδιά(μεταξύ αυτών κι εγώ) απαντούσες γρήγορα και, κυρίως, ευγενικά. Και, μια που είπαμε για απορία, έχω και δύο ακόμα(παρακαλώ να μην εκληφθούν ως "γκρίνια", καθώς δεν έχω αυτή την πρόθεση): 1) Στην κατηγορία "Δώρα - νικητές" λέει ότι ο πρώτος και ο δεύτερος κερδίζουν από μία παιχνιδομηχανή, όπου τα διαθέσιμα μοντέλα είναι psp, xbox κτλ. Θα ήθελα λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, όταν λέμε "διαθέσιμα μοντέλα" εννοούμε ότι και οι δύο νικητές μπορούν να επιλέξουν όποιο θέλουν ή θα υπάρξει κάποια μορφή προτεραιότητας(π.χ ο 1ος διαλέγει το xbox, ο 2ος το psp κτλ.)? Επίσης, ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής του δώρου και, γενικότερα, τέτοιου είδους λεπτομέρειες. 2) Πώς θα ενημερωθώ για όποια εξέλιξη υπάρξει σχετικά με αυτό το θέμα(των δώρων δηλαδή...)? Θα μου σταλεί κάποιο e-mail, θα ενημερωθώ μέσω pm από αυτό το forum, θα πρέπει να επισκεφτώ το σάιτ.....? Ζητώ συγγνώμη αν φαίνομαι ανυπόμονος, απλά επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε τέτοιου είδους παιχνίδι δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια!!! Ολοι οι νικητές θα ενημερωθούν με mail για τις λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων και για όποια διευκρίνηση θα είμαστε σε απευθείας επαφή μαζι τους. Για την αποστολή των δώρων αλλα και το μοντέλο που θα πάρουν, οι νικητές έρχονται σε συννενόηση με τους δωροθέτες(θα σας στείλουμε τα στοιχεία των υπευθυνων για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση). Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα απο τη φόρμα επικοινωνίας στο site για οποιαδήποτε απορία έχετε.
|
|
|
|
 |
|
raliaris
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: World Cup 2010 - FMGreece League  Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 13, 2010 1:43 pm |
| Amateur |
 |
 |
Αγαπημένη Ομάδα: AEK
|
SoccerManager έγραψε: Ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια!!! Ολοι οι νικητές θα ενημερωθούν με mail για τις λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων και για όποια διευκρίνηση θα είμαστε σε απευθείας επαφή μαζι τους. Για την αποστολή των δώρων αλλα και το μοντέλο που θα πάρουν, οι νικητές έρχονται σε συννενόηση με τους δωροθέτες(θα σας στείλουμε τα στοιχεία των υπευθυνων για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση). Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα απο τη φόρμα επικοινωνίας στο site για οποιαδήποτε απορία έχετε. OK, ευχαριστώ πολύ...
Περισσότερα βρίσκονται ΕΔΩ
|
|
|
|
 |
|
Kostas999
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: World Cup 2010 - FMGreece League  Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 13, 2010 9:02 pm |
| Trialist |
 |
Αγαπημένη Ομάδα: Ηρακλής
Football Manager της ομάδας:: Arsenal
|
|
Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους!!Αναμένουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και το Τσ.Λ με ιδιαίτερη ανυπομονησία!
Επίσης θα ήθελα να κάνω μία πρόταση σχετικά με την βαθμολόγηση...
Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να παίρνει πόντους(για παράδειγμα +5) ο καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής και ο σκόρερ του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής(μιλάω για το ελληνικό πρωτάθλημα) και ίσως ένα μεγαλύτερο μπόνους(+25 ας πούμε) ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς, ο κορυφαίος σκόρερ και ο παίκτης που σκόραρε το καλύτερο γκολ της χρονιάς?
Ακόμη επειδή δεν είδα να υπάρχει κάτι παρόμοιο στο μουντιάλ...θα μπορούσε θα δίνετε ένα μπόνους(+25 ας πούμε) σε όλους τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα.
Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα?
|
|
|
|
 |
|
SoccerManager
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: World Cup 2010 - FMGreece League  Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 13, 2010 9:52 pm |
| Amateur |
 |
 |
|
Kostas999 έγραψε: Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους!!Αναμένουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και το Τσ.Λ με ιδιαίτερη ανυπομονησία!
Επίσης θα ήθελα να κάνω μία πρόταση σχετικά με την βαθμολόγηση...
Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να παίρνει πόντους(για παράδειγμα +5) ο καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής και ο σκόρερ του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής(μιλάω για το ελληνικό πρωτάθλημα) και ίσως ένα μεγαλύτερο μπόνους(+25 ας πούμε) ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς, ο κορυφαίος σκόρερ και ο παίκτης που σκόραρε το καλύτερο γκολ της χρονιάς?
Ακόμη επειδή δεν είδα να υπάρχει κάτι παρόμοιο στο μουντιάλ...θα μπορούσε θα δίνετε ένα μπόνους(+25 ας πούμε) σε όλους τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα.
Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα? Με αφορμή το σχόλιο σου άνοιξα καινούριο θέμα ώστε να μαζέψουμε εκεί όλες τις προτάσεις. Η βαθμολόγηση έχει χώρο για πολλές προσθήκες. Ας δούμε τι άλλο μπορεί να προταθεί και τη νέα σαιζόν μπορούμε να βάλουμε αρκετές βελτιώσεις.
|
|
|
|
 |
|
|