|
Τώρα είναι Πέμ Σεπ 09, 2010 1:41 pm
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
 |
|
 |
|
|
zidane72003
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 6:44 pm |
| ανθρώπινη βουβουζέλα |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 26, 2003 1:00 am Δημοσιεύσεις: 14389 Τοποθεσία: Μεταξυ του Πραγματικου και του Δικου μου κοσμου
Αγαπημένη Ομάδα: αμπΖ
Football Manager της ομάδας:: Arsenal,Barca,OSFP,Juve
|
|
6%...Σερνεται η vanilla
PS:ΟΧι στο τορρεντ δεν ειναι...Αφου ειναι 1GB σχεδον
ΚΑΙ ΕΝΤΙΤ ΣΤΟ sign(γιατι Παοκ εισαι για να γουστΑΡΗΣ):Εχω φαει απο Βάρσο εγω και ΞΕΡΩ
|
|
|
|
 |
|
cereal killer 69
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 6:56 pm |
| Director Of Football |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Δεκ 13, 2006 8:54 pm Δημοσιεύσεις: 2617 Τοποθεσία: Ν.Σμύρνη/Guildford
Αγαπημένη Ομάδα: Πανιώνιος
Football Manager της ομάδας:: Guildford Town FC
|
Δεν μπορω να το εγκαταστησω... Το εχω κατεβασει 2 φορες και μολις παει 100% το InstallAnywhere κλεινει το παραθυρο...Τι γινεται?
_________________ Aν θέλει κανείς invitation για το lockerz.com ας μου στείλει ένα πμ!
|
|
|
|
 |
|
dforlan9
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 7:03 pm |
| Graphics' Expert |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Απρ 30, 2003 12:00 am Δημοσιεύσεις: 7868 Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη.
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός
Football Manager της ομάδας:: Arsenal / Lanus
Status: On Holiday gmt
|
cereal killer 69 έγραψε: Δεν μπορω να το εγκαταστησω... Το εχω κατεβασει 2 φορες και μολις παει 100% το InstallAnywhere κλεινει το παραθυρο...Τι γινεται? Παίζει να έχεις κάποιο πρόβλημα με τη java, εγκατέστησε τη τελευταία έκδοση και ξαναδοκίμασε. Σε μένα ας πούμε, γίνεται το απίστευτο, σε XP στον λογαριασμό μου έχει καταστραφεί η java  D), αλλά στον δοκιμαστικό λογαριασμό δουλεύει κανονικά, οπότε τα κάνω install από εκεί.
_________________ Gae Bolg - Last Remnant Skin|as.fm Beta Skin Skins για το Football Manager 2010 http://www.bleachopedia.com/ - Greek BLEACH fan site.
|
|
|
|
 |
|
cereal killer 69
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 7:11 pm |
| Director Of Football |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Δεκ 13, 2006 8:54 pm Δημοσιεύσεις: 2617 Τοποθεσία: Ν.Σμύρνη/Guildford
Αγαπημένη Ομάδα: Πανιώνιος
Football Manager της ομάδας:: Guildford Town FC
|
Τιποτα,μια απο τα ιδια... Παιζει λινκ για Strawberry αλλα οχι τορρεντ;;;
_________________ Aν θέλει κανείς invitation για το lockerz.com ας μου στείλει ένα πμ!
|
|
|
|
 |
|
Arkas16
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 7:41 pm |
| Rotation |
 |
 |
Αγαπημένη Ομάδα: Hraklhs, Arsenal, Inter
Football Manager της ομάδας:: Agrotikos asteras
|
gregory1897 έγραψε: θελω να το κατεβασω μεσω steam αλλα οταν παω στη σελιδα και παταω το install demo δεν μου βγαζει τιποτα απλως ανανεωνει την σελιδα και ουτε στο my games που κατεβαινει σε ενα παιδι πιο πανω βγαζει τιποτα τι πρεπει να κανω Ανοιγεις πρωτα το steam και το βρισκεις εκει θα σου πει πρωτα να κανεις ενα ρεσταρτ το στεαμ και μετα θα αρχιζει να κατεβαζει
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|