Moderator: Moderators
Λοιπόν, τζάμπα γκρίνιαζα. Οντως ηταν ευκολο, ακόμα και για τα δικά μου τραγικά Αγγλικά. Και ειναι εκπληκτικό το οτι βλέπεις ολες τις φάτσες.δεν χρειάζεται αγγλικά απλά δες στο βίντεο τι κάνει και κάνε το ίδιο .Φυσικά θα πρέπει πρώτα να βγουν τα newgens της 1ης χρονιάς και μετά να κάνετε όλη την διαδικασίαΠρέπει να ειναι κορυφαιο. Ομως επειδη τα Αγγλικά μου ειναι απαίσια, δεν μπορω να καταλάβω τις οδηγίες.Για δείτε λίγο αυτό το βίντεο έχουν κάνει μια τρομερή προσπάθεια τα παιδιά από το FM Base και έφτιαξαν ένα, λογισμικό θα το πω, το οποίο δημιουργεί κανονικά πρόσωπα ανθρώπων για τους newgen
παίκτες που έρχονται κάθε χρόνο στην ακαδημία κάθε ομάδας.Μάλιστα λαμβάνει υπ'όψιν το λογισμικό την εθνικότητα κάθε newgen και δημιουργεί το ανάλογο πρόσωπο.Στο βίντεο αναφέρονται και
λεπτομέρειες για την εγκατάσταση και το πως λειτουργεί πρόγραμμα αλλά και links για downloads
https://www.youtube.com/watch?v=kZRcjkR ... el=Zealand
Θέλω να πιστευω οτι κάποιος θα τις γράψει κάποια στιγμη, εκτος αν υπάρχουν ηδη και δε το έχω δει.
όχι θα βάλεις την επιλογή που λέει preserve αν θυμάμαι καλά και αυτό θα σου αλλάξει μόνο τα καινούρια newgens και θα κρατήσει τα παλιά ως έχουν,απλά νομίζω θα πρέπει να ξανακάνεις την shortlist με τα καινούρια newsgen όπως έκανες την 1η λίστα και μετά θα βάλεις την επιλογή preserveΛοιπόν, τζάμπα γκρίνιαζα. Οντως ηταν ευκολο, ακόμα και για τα δικά μου τραγικά Αγγλικά. Και ειναι εκπληκτικό το οτι βλέπεις ολες τις φάτσες.δεν χρειάζεται αγγλικά απλά δες στο βίντεο τι κάνει και κάνε το ίδιο .Φυσικά θα πρέπει πρώτα να βγουν τα newgens της 1ης χρονιάς και μετά να κάνετε όλη την διαδικασία
Πρέπει να ειναι κορυφαιο. Ομως επειδη τα Αγγλικά μου ειναι απαίσια, δεν μπορω να καταλάβω τις οδηγίες.
Θέλω να πιστευω οτι κάποιος θα τις γράψει κάποια στιγμη, εκτος αν υπάρχουν ηδη και δε το έχω δει.
Κάτι που δε κατάλαβα. Όταν ξαναβγουν νέοι regens, πρέπει να ξανακάνω διαδικασία του τελευταίου βηματος, δηλαδη το generate;
Ξεκίνησα σήμερα δοκιμαστικό με Τσέλσι. Υπάρχει κανονικά ο Morris σε εμένα. Πήρα άλλον κατευθείαν για να τσεκάρω αυτό που λες, και έγινε οτι πέρσι, απλά τον αντικατέστησε. Επίσης στην σελίδα που γράφει συνολικά το σταφ σου, μου έχει κανονικά μια θέση για AssMan.Μια παρατήρηση που είδαμε σήμερα. ΓΕΛΟΙΟ το γεγονός οτι φέτος ο assistant μετριέται ως coach και δεν έχει ξεχωριστή θέση. Αν έχεις γεμίσει την ομάδα από coaches και για κάποιο λόγο φύγει τότε..... ΔΕΝ έχεις ασίσταντ μέχρι να αυξηθεί το όριο! Δεν ξέρω αν γίνεται σε άλλα πρωταθλήματα αλλά σίγουρα ξενέρωσα στην Bundesliga με αυτήν την γελοιότητα. Aν όντως ισχύει στην πραγματικότητα είναι τραγικό. Αν το.... φαντάστηκε το fm είναι τραγικότερο.
Είναι στο πρωτάθλημα τελικά φίλε. Στο save Eλλάδας που παίζω με Λαμία είναι κανονικά.Ξεκίνησα σήμερα δοκιμαστικό με Τσέλσι. Υπάρχει κανονικά ο Morris σε εμένα. Πήρα άλλον κατευθείαν για να τσεκάρω αυτό που λες, και έγινε οτι πέρσι, απλά τον αντικατέστησε. Επίσης στην σελίδα που γράφει συνολικά το σταφ σου, μου έχει κανονικά μια θέση για AssMan.Μια παρατήρηση που είδαμε σήμερα. ΓΕΛΟΙΟ το γεγονός οτι φέτος ο assistant μετριέται ως coach και δεν έχει ξεχωριστή θέση. Αν έχεις γεμίσει την ομάδα από coaches και για κάποιο λόγο φύγει τότε..... ΔΕΝ έχεις ασίσταντ μέχρι να αυξηθεί το όριο! Δεν ξέρω αν γίνεται σε άλλα πρωταθλήματα αλλά σίγουρα ξενέρωσα στην Bundesliga με αυτήν την γελοιότητα. Aν όντως ισχύει στην πραγματικότητα είναι τραγικό. Αν το.... φαντάστηκε το fm είναι τραγικότερο.
Σκαλίζω λίγο τον έντιτορ και βλέπω οτι υπάρχει επιλογή στην Γερμανία για multiple assmans. Το ίδιο και στην Γαλλία. Όχι όμως σε Ισπανία και Αγγλία. Αν δεν σου κανει κόπο, δοκίμασε τ ιδιο και στην Γαλλία.Είναι στο πρωτάθλημα τελικά φίλε. Στο save Eλλάδας που παίζω με Λαμία είναι κανονικά.Ξεκίνησα σήμερα δοκιμαστικό με Τσέλσι. Υπάρχει κανονικά ο Morris σε εμένα. Πήρα άλλον κατευθείαν για να τσεκάρω αυτό που λες, και έγινε οτι πέρσι, απλά τον αντικατέστησε. Επίσης στην σελίδα που γράφει συνολικά το σταφ σου, μου έχει κανονικά μια θέση για AssMan.Μια παρατήρηση που είδαμε σήμερα. ΓΕΛΟΙΟ το γεγονός οτι φέτος ο assistant μετριέται ως coach και δεν έχει ξεχωριστή θέση. Αν έχεις γεμίσει την ομάδα από coaches και για κάποιο λόγο φύγει τότε..... ΔΕΝ έχεις ασίσταντ μέχρι να αυξηθεί το όριο! Δεν ξέρω αν γίνεται σε άλλα πρωταθλήματα αλλά σίγουρα ξενέρωσα στην Bundesliga με αυτήν την γελοιότητα. Aν όντως ισχύει στην πραγματικότητα είναι τραγικό. Αν το.... φαντάστηκε το fm είναι τραγικότερο.
Άρχισαν να βγαίνουν μια χαρά ξεκούραστα skinMarios +1 απο μενα. Το σκιν φετος ειναι απλα τραγικο. 10 δευτερα το πολυ να μπορω να δω τακτικες ομαδες κλπ και μετα κοιταω αλλου γιατι με ενοχλει στα ματια.