Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderator: Moderators

 
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Topic Author
Posts: 67992
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Contact:
Send message

FMGreece Real Names Fix 2020

Wed Nov 27, 2019 9:27 pm

Image

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

http://www.fmgreece.gr/downloads/fm2020-files/various/

Όσοι παίζετε ήδη το Football Manager 2020 θα έχετε παρατηρήσει πως και φέτος αρκετά ονόματα ομάδων, διοργανώσεων αλλά και σταδίων διαφέρουν από τα πραγματικά, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη Juventus που αναφέρεται ως “Zebra Turin”. Αυτό δεν έγινε από απροσεξία των researchers αλλά λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Το fmgreece.gr ανανέωσε και φέτος το αρχείο Real Names Fix που διορθώνει αυτά τα “λάθη” ακόμα και σε saves που έχετε ήδη ξεκινήσει.

Τι δεν κάνει το αρχείο Real Names;

Ας ξεκινήσουμε λίγο ανάποδα από τα συνηθισμένα. Ας δούμε ποια προβλήματα δεν λύνει το αρχείο Real Names αλλά και πως να τα λύσετε.

– Ενεργοποίηση εθνικών Γερμανίας και Ιαπωνίας
Αν δείτε τα ρόστερ των εθνικών Γερμανίας και Ιαπωνίας θα προσέξετε πως αποτελούνται από ψεύτικους παίκτες και όχι πραγματικούς. Για να το διορθώσετε αυτό και να κληθούν οι κανονικοί παίκτες θα πρέπει να πάτε στον υπολογιστή σας στην τοποθεσία: C:\Program Files\(x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2020\database\db\<αριθμός db>*\lnc\all και να σβήσετε ΜΟΝΟ τα εξής αρχεία: fake.lnc, nleague.lnc. Στην επόμενη κλήση των εθνικών ομάδων θα δείτε τα κανονικά ρόστερ Γερμανίας και Ιαπωνίας. Δυστυχώς θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε φορά που υπάρχει update που ανανεώνει τη database.

– Διόρθωση βραζιλιάνικων ομάδων
Από το FM 2016 και μετά είναι λάθος τα ονόματα και χρώματα των βραζιλιάνικων ομάδων και δεν μπορούν να διορθωθούν με το αρχείο Real Names. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι πριν ξεκινήσετε νέο παιχνίδι να πάτε εδώ: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2020\data\database\db\<αριθμός db>*\dbc\permanent και να σβήσετε τα αρχεία: brazil_kits και Licensing2. Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία αν γίνει κάποιο update που ανανεώνει τη database και θέλετε να ξεκινήσετε νέο παιχνίδι.

– Διόρθωση ονόματος Juventus
Αντίστοιχα με τα βραζιλιάνικα ονόματα, για να εμφανιστεί σωστά το όνομα της Juventus στο FM 2020 θα πρέπει πριν ξεκινήσετε νέο παιχνίδι να πάτε εδώ: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2020\data\database\db\<αριθμός db>*\dbc\και να σβήσετε τα αρχεία: zebra award.dbc, zebra turin fake staff.dbc και zebra turin new.dbc. Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία αν γίνει κάποιο update που ανανεώνει τη database και θέλετε να ξεκινήσετε νέο παιχνίδι.

Τι κάνει τελικά το αρχείο;

Το αρχείο διορθώνει ονόματα που εμφανίζονται λάθος από:

– Ομάδες: Διορθώνονται τόσο τα σύντομα ονόματα των ομάδων όσο και τα πλήρη. Διορθώνονται ονόματα ομάδων από Αυστρία, Βέλγιο, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία.
– Διοργανώσεις: Διορθώνονται ονόματα διεθνών διοργανώσεων (πχ. Champions League) αλλά και διοργανώσεων διαφόρων χωρών.
– Στάδια: Διορθώνονται ονόματα σταδίων (λίγα προς το παρόν) που φέρουν ονόματα χορηγών και δεν μπορούν να περαστούν επίσημα στο Football Manager.
Που εγκαθιστώ το αρχείο;

Αφού κατεβάσετε το αρχείο από το fmgreece.gr θα το τοποθετήσετε εδώ: C:\Program Files\(x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2020\data\database\db\<αριθμός db>\lnc\all*. Είναι πολύ σημαντικό πως οι αλλαγές μπορούν να εφαρμοστούν και σε save που έχετε ήδη ξεκινήσει. Απλά αφού βάλετε το αρχείο κλείστε το FM αν το έχετε ανοικτό και ξανανοίξτε το.

*Μπορεί να έχετε εγκαταστήσει το FM 2020 (ή οποιοδήποτε άλλο FM) σε κάποιον άλλο φάκελο και όχι στον Program Files

Γιατί να μην κατεβάσω κάποιο άλλο από τα αρχεία που κυκλοφορούν;

Γενικά κυκλοφορούν πολλά αρχεία, και μερικά από αυτά εδώ και χρόνια, αλλά συνήθως δεν είναι πολύ προσεγμένα και “διορθώνουν” τα λάθος ονόματα με άλλα λάθος. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφασίσαμε στο fmgreece.gr να δημιουργήσουμε το αρχείο Real Names. Αν δείτε κάποιο λάθος όνομα που μας έχει ξεφύγει ή κάποιο λάθος που έχουμε κάνει εμείς μπορείτε να το αναφέρετε σε αυτό το topic.
 
User avatar
spiros91
First Team Regular
First Team Regular
Posts: 1489
Joined: Sat Oct 20, 2007 5:31 pm
Football Manager της ομάδας: Chelsea
Αγαπημένη Ομάδα: AEK, Chelsea
facebook προφίλ: spiros.argiriou.1
Status: FM ή PS4? Αυτά είναι διλλήματα
Location: Rafina

Re: FMGreece Real Names Fix 2020

Thu Nov 28, 2019 8:49 pm

Κάνω ριπόστ, ένα ποστ μου από το topic του FM2020 μιας και ξεκίνησε αυτό:

Όπως σκάλιζα κάτι αρχεία για πραγματικά ονόματα, είδα οτι σε αυτό του sortioutsi υπάρχουν πολλές αλλαγές σε ονόματα γηπέδων ενώ στο δικό σας μόνο αυτό το Έτιχαντ. Και αν μερικά ειναι και ψιλοαδιάφορα, πρόσεξα οτι το Vitality (Bournemouth) δεν έχει πραγματικό όνομα.

Edit: Έκανα τα βήματα και έχω κανονικά την Γιούβε, αλλά σαν γήπεδο έχει ακόμα το ζεβρογήπεδο (και το προπονητικό επίσης).