Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderator: Moderators

 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2239
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sun Dec 03, 2017 5:52 am

Image

:arrow: Εισαγωγή

''I am a servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor. You cannot pass. The dark fire will not avail you, flame of Udûn. Go back to the Shadow! You shall not pass!"


Για 4η συνεχόμενη χρονιά τακτική που (τουλάχιστον οι περισσότεροι ελπίζω) αγαπήσαμε είναι και πάλι εδώ! Πάμε λοιπόν να επαναλάβουμε και φέτος όλοι μαζί την επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων του παιχνιδιού! Η τακτική βασίζεται στην ίδια λογική των περασμένων ετών θα έλεγα, με κάποιες μικρές αλλά καθοριστικές αλλαγές, όπως θα δείτε παρακάτω. Για να πω την αλήθεια η φετινή πολύ καλή Beta προσφέρθηκε για πειράματα, οπότε η μετάβαση στο πλήρες παιχνίδι ήταν ομαλή. Οπότε, θέλω να πιστεύω ότι η φετινή τακτική δουλεύεται σε μια πολύ καλή βάση για να καταστεί κορυφαία ή ''τέλεια'' στο είδος της. Ας το δούμε αλλιώς όμως. Τι είναι αυτό που κάνει μια τακτική τέλεια; Ή μήπως δεν υπάρχει τέλεια τακτική; Για μένα, μετά από σχετικά αρκετά χρόνια ενασχόλησης με το παιχνίδι, θα έλεγα ότι μάλλον ισχύει το δεύτερο. Μια τακτική ναι μεν θα βγάζει αυτό που θες στο ''ψηφιακό χορτάρι'' όταν οι παίχτες αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού που επιθυμείς, από την άλλη δε, θα σου βγάλει και αδυναμίες ανάλογα με τον αντίπαλο και με την μέρα στην οποία θα βρεθεί και η ομάδα σου.
Και τώρα επιστρέφω στον τίτλο. Γιατί και φέτος ''You Shall Not Pass''; Διότι θέλω στην τακτική μου οι παίχτες μου να αμύνονται όλοι μαζί καλύπτοντας κάθε πιθανό χώρο, δίνοντας στο αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να περάσει από μας εύκολα, καθώς και να επιτίθενται πάλι όλοι μαζί ορθολογικά με αυτοματισμούς, χωρίς όμως να κουράζουν την μπάλα και πολύ. Με λίγα λόγια η ομάδα πρέπει να λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και να παίζουν όλοι για όλους, σαν μια γροθιά. Η ποδοσφαιρική -σε επίπεδο τακτικής- επιρροή μου ήταν πάντα και είναι και στην τακτική που ακολουθεί, η τεράστια Milan του μοναδικού Arrigo Sacchi (1987-1991). Τα πράγματα που έκανε αυτή η ομάδα με αυτόν τον άνθρωπο ήταν τουλάχιστον αδιανόητα. Αν κάποιος στην εποχή μας πλησίασε στον μέγιστο δυνατό βαθμό την ποδοσφαιρική αυτή ιδεολογία, αυτός ήταν ο Pep Guardiola με την Barcelona που έχτισε (2008-2012) και με την τωρινή του Manchester City. Στην εικόνα που ακολουθεί βλέπουμε και ποιοι ήταν οι ''πρωτομάστορες'' στο γήπεδο των ιδεών του Sacchi.

Image

Φέτος όμως η φιλοσοφία αλλάζει. Η γνωστή διάταξη που χρησιμοποιούσα στις τελευταίες 3 εκδόσεις του FM από φέτος αλλάζει. Για να μην απογοητεύσω τους φαν στο τέλος της ανάλυσης θα ποστάρω λινκ με την αυθεντική YSNP Tactic. Τα πράγματα αλλάζουν όμως στον κόσμο του ποδοσφαίρου και το ιταλικό κατενάτσιο που αγαπήσαμε εμείς οι κατάτι μεγαλύτεροι, κερδίζει και πάλι έδαφος, με μια πιο επιθετική προσέγγιση πλέον σήμερα, αφού κορυφαίοι προπονητές όπως ο Conte το έχουν ως ευαγγέλιο. Ακόμα και η ομάδα μου η Milan από φέτος χρησιμοποιεί αποκλειστικά το 3-5-2 (ή 3-4-2-1 μέσα στο ματς), αφού το ρόστερ προσφέρεται για αυτή τη διάταξη. Αν υπάρχει ένα σύστημα με ξεκάθαρους ρόλους στο γήπεδο, αυτό σίγουρα είναι το 3-5-2 αφού κάθε παίχτης ξέρει ακριβώς τι οφείλει να κάνει. Προσωπικά είμαι λάτρης των μπακ-χαφ που οργώνουν πλευρές. Σε αυτό το σημείο όμως ας θυμηθούμε οπτικά πως χρησιμοποιεί το 3-4-2-1 ο Antonio Conte στην δική του Chelsea με την οποία πέρσι σήκωσε την περίφημη κούπα με το στέμμα. Αυτό το σύστημα θα δούμε ακριβώς απο κάτω για την ανανεωμένη YSNP Tactic.

Image


:arrow: Σχηματισμός

Image

Η παρούσα διάταξη χρησιμοποιήθηκε στην BETA με την Milan (κλασικά) και με την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού αποφάσισα να την τεστάρω στα χωράφια της Championship με την Sheffield United όπως ίσως καταλάβατε κάποιοι στο άνωθι ss. Όπως και στην παλιά YSNP Tactic στοχεύαμε στην δημιουργία μιας καλοκουρδισμένης μηχανής, σε αυτό στοχεύουμε και εδώ με τον νέο σχηματισμό. Η Νοοτροπία είναι Επιθετική και η προσέγγιση στον Σχηματισμό Ομάδας είναι Ρευστή. Αρχικά στο κέντρο της άμυνας τα τρία σέντερ μπακ, όπου τα δύα ακριανά έχουν Ρόλο Κεντρικού Αμυντικού και καθήκον την Άμυνα και το μεσαίο που είναι ο ''εγκέφαλος'' της άμυνας έχει Ρόλο Δημιουργικού Αμυντικού με καθήκον και πάλι την Άμυνα. Ένας σχετικά τολμηρός πειραματισμός όμως με σκοπό αυτονόητο. Τα δύο Μπακ χαφ και καθήκον την Υποστήριξη. Εδώ θέλουμε παίχτες που να οργώνουν κυριολεκτικά και τις δύο πτέρυγες, ώστε να αμύνονται αποτελεσματικά και να υποστηρίζουν με τις σέντρες τους ή τις κινήσεις τους στον χώρο επιθετικά την ομάδα. Και τώρα φτάνουμε στην ουσία της τακτικής που την κάνει να ξεχωρίζει σχηματικά από όλες τις υπόλοιπες που έχουν τρεις στην άμυνα. Μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ έχουμε έναν χαφ με Ρόλο Οργανωτή και καθήκον Υποστήριξη φυσικά. Δίπλα του τον αλληλοσυμπληρώνει ένας χαφ με Ρόλο Κεντρικού Κόφτη και Καθήκον Άμυνα. Τώρα, μπροστά τους, τα αριστερά υπάρχει ένας επιθετικός χαφ με Ρόλο Πρωοθημένου Οργανωτή και Καθήκον Επίθεση. Στα δεξιά του έχουμε έναν ακόμα επιθετικό χαφ που βρίσκεται ελάχιστα πιο πίσω σχηματικά και έχει Ρόλο Μεσοεπιθετικού και Καθήκον Υποστήριξη. Αυτό συμβαίνει κυρίως για να υπάρχει ισορροπία με τον επιθετικό χαφ που ανέφερα στα αριστερά, αλλά και για να μην ''ξεμένουμε'' από επιθετικές και δημιουργικές λύσεις. Μπροστά από όλους αυτούς τώρα, στην κορυφή, μπροστά ως αιχμή του δόρατος ο σέντερ φορ μας έχει Ρόλο Πρωοθημένου Επιθετικού και Καθήκον Επίθεση Ξεκάθαρα τον θέλουμε να στέλνει την μπάλα στο πλεχτό, όμως οφείλει να παίρνει και δημιουργικές πρωτοβουλίες. Μην εκπλαγείτε αν βγάζει ασσίστ με το τσουβάλι για τους δύο χαφ πίσω του.


:arrow: Φιλοσοφία παιχνιδιού

Image

Τα πράγματα είναι λίγο-πολύ απλά. Χάρη στο πολυπληθές κέντρο κυρίως κρατάμε μια σχετική κατοχή και ψάχνουμε το overlap με τα ταχύτατα ακραία μπακ μας. Όταν χάνετε η μπάλα οι γραμμές κλείνουν αμέσως για να μην υπάρχουν κενά και πιέζουμε πολύ περισσότερο και μάλιστα όσο πιο ψηλά γίνεται. Τα λάθη περιορίζονται σημαντικά γιατί αν και οι παίχτες περιπλανόνται από τις θέσεις τους για να δημιουργούν φάσεις, πάντα υπάρχει κάποιος να τους ντουμπλάρει και να τους καλύπτει. Είπαμε, είμαστε μια καλοκουρδισμένη μηχανή και όλοι παίζουν για όλους σαν μια γροθιά. Αυτό που πρέπει να έχουμε πάντα στο παιχνίδι μας είναι υπομονή και η δικαίωση θα έρθει.


:arrow: Ανάπτυξη στο γήπεδο

α) Επιθετική διάταξη (Άσπρο χρώμα βέλους: Πιθανές επιλογές πάσας ή κίνησης. Κόκκινο χρώμα βέλους: Οριστική πάσα ή κίνηση.)
Κόντρα στην Fulham που είναι πίσω μας στην 2η θέση:
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

β) Αμυντική διάταξη (Άσπρο χρώμα βέλους: οι αποστάσεις μεταξύ των αμυνόμενων. Κόκκινο χρώμα βέλους: Κίνηση έξτρα παίχτη.)
Και πάλι κόντρα στην Fulham:
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Kόντρα στην Manchester United για τα προημιτελικά του Carabao Cup:
Image

Image

Image

Image

Image

Image


:arrow: Ατομικές οδηγίες

ΤΦ: -
ΑΜΧ/ΔΜΧ: Σκληρότερα Τάκλιν, Στενότερο Μαρκάρισμα, Περισσότερες Ριψοκίνδυνες Πάσες, Σέντρες Από Βαθιά, Στόχος Σέντρας Επιθετικός-Στόχος
ΚΑ/ΔΑ: Σκληρότερα Τάκλιν, Στενότερο Μαρκάρισμα
ΚΚ/Ο: Στενότερο Μαρκάρισμα, Περισσότερες Άμεσες Πάσες/Σκληρότερα Τάκλιν, Στενότερο Μαρκάρισμα, Μεικτές Πάσες
ΠΟ/ΕΜ: Σκληρότερα Τάκλιν, Στενότερο Μαρκάρισμα, Περισσότερες Άμεσες Πάσες, Κράτημα Μπάλας/Σούταρε Πιο Συχνά, Σκληρότερα Τάκλιν, Στενότερο Μαρκάρισμα, Περιπλάνηση Από Τη Θέση, Κίνηση Στους Κενούς Χώρους, Τρέξε Πλάγια Με Τη Μπάλα
ΠΕ: Σκληρότερα Τάκλιν, Στενότερο Μαρκάρισμα

:arrow: Μερικά αποτελέσματα

Here comes the spoiler....!
Spoiler: show
Image
Image

:arrow: Σύνοψη

Η τακτική πιστεύω για τους περισσότερους από μας -αν όχι για όλους όλους- είναι το Α και το Ω. Άλλωστε, και σε ποιον δεν αρέσει το επιθετικό και ταυτόχρονα ελκυστικό ποδόσφαιρο; Κάπου εδώ θέλω να υπενθυμίσω ότι καμία τακτική δεν ''κουμπώνει'' σε όλες τις ομάδες. Πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς και είστε ελεύθεροι να αλλάξετε οτιδήποτε εσείς θέλετε, προκειμένου να αποδώσει το σύστημα. Εγώ απλώς δίνω μια κατεύθυνση, μια ιδέα ας πούμε. Προφανώς και έχω σταθεί τυχερός σε κάποια ματς, όπως επίσης προφανώς και κάποια στιγμή θα χάσω, παιχνίδι είναι. Ελπίζω η διαφορετική φετινή προσέγγισή μου να βοηθήσει και φέτος όσους περισσότερους γίνεται και επιπλέον θέλω να πιστεύω ότι η συγκεκριμένη τακτική είναι αυτό που λέει ο θεούλης Borat.

Image

:!: Οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση φυσικά και είναι δεκτή. Εύχομαι η τακτική μου να λειτουργήσει άψογα σε όποιον μπει στον κόπο να την δοκιμάσει! :D


:arrow: Download link
Download ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (FM18 Edition)
(Στο λινκ υπάρχουν 2 αρχεία. Στο πρώτο είναι η περσινή YSNP Tactic και στο δεύτερο είναι η καινούρια φετινή)

- - - - -


Image
Last edited by DimiZag on Mon Dec 04, 2017 10:31 pm, edited 5 times in total.
 
User avatar
Pat@
Hot Prospect
Hot Prospect
Posts: 513
Joined: Tue Aug 21, 2007 6:06 pm
Football Manager της ομάδας: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Status: Killin BIG Beers 24 / 7 !!!
Location: Κύμη Ευβοίας

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sun Dec 03, 2017 9:23 am

welldone once again !!!!!!
"...Fuck your chain, my people will kill you for water
Fuck fans nigga, I got soldiers supporters ..."
Pat@ Ya Biaatchezzz!! .... ** Immortal Technique **
 
User avatar
wolfsbourger
Director Of Football
Director Of Football
Posts: 5000
Joined: Fri Dec 21, 2007 8:08 pm
Football Manager της ομάδας: Watford

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sun Dec 03, 2017 1:18 pm

Αυτόν τον καιρό πειραματίζομαι με 3421 και είπα να δοκιμάσω το δικό σου. Κάποιες οδηγίες όμως δεν δουλεύουν στους ρόλους που έχεις αναθέσει. Πχ στους mc δεν υπάρχει σίγουρα επιλογή για τις σέντρες, ενώ στους συγκεκριμένους ρόλους σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις roam from position.
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2239
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sun Dec 03, 2017 2:18 pm

Pat@, σε ευχαριστω πολυ!

wolfsbourger, περιμενω να ποσταρεις αποτελεσματα! Εχεις δικιο για τους ρολους, οταν ποσταρα χρησιμοποιησα τις οδηγιες απο την προηγουμενη τακτικη ελλειψει χρονου. Διορθωνεται αμεσα ομως!
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2239
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sun Dec 03, 2017 2:34 pm

UPDATE: Ανεβηκαν στο πρωτο ποστ οι νέες ατομικές οδηγίες.
 
User avatar
Pat@
Hot Prospect
Hot Prospect
Posts: 513
Joined: Tue Aug 21, 2007 6:06 pm
Football Manager της ομάδας: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Status: Killin BIG Beers 24 / 7 !!!
Location: Κύμη Ευβοίας

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sun Dec 03, 2017 3:55 pm

Ο Σχηματισμός είναι όπως "δείχνει" στο screenshot που το έχεις δοκιμασμένο στην beta ( σαν 3-4-2-1 δηλαδή ) ...?
Γιατί στο αρχείο που κατέβασα έχει την κλασσική μορφή της τακτικής σου....( με 2 Κεν.Αμυν. , BB μέσο κτλ... )
"...Fuck your chain, my people will kill you for water
Fuck fans nigga, I got soldiers supporters ..."
Pat@ Ya Biaatchezzz!! .... ** Immortal Technique **
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2239
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sun Dec 03, 2017 4:29 pm

Στο λινκ υπαρχουν 2 αρχεια. Το πρωτο ειναι η παλια διαταξη με 2 σεντερ μπακ και στο 2 ειναι η φετινη με 3 σεντερ μπακ.
 
User avatar
Pat@
Hot Prospect
Hot Prospect
Posts: 513
Joined: Tue Aug 21, 2007 6:06 pm
Football Manager της ομάδας: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Status: Killin BIG Beers 24 / 7 !!!
Location: Κύμη Ευβοίας

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sun Dec 03, 2017 4:39 pm

Thanks για την διευκρίνιση φίλος..!
"...Fuck your chain, my people will kill you for water
Fuck fans nigga, I got soldiers supporters ..."
Pat@ Ya Biaatchezzz!! .... ** Immortal Technique **
 
User avatar
To nou sou...
National Manager
National Manager
Posts: 8221
Joined: Mon Apr 26, 2010 8:32 pm
Football Manager της ομάδας: Oxford City
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός, Barcelona, Inter
facebook προφίλ: charis.karatzas
Status: Εμάς εδώ στην ξενιτιά, το fm είναι η μόνη μας χαρά...
Location: Καλή ερώτηση...

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Mon Dec 04, 2017 5:47 pm

Τι κατοχή έχεις στα παιχνίδια; Με άμεσο παχνίδι, πάσες στο χώρο και υψηλό ρυθμό έχεις κατοχή; Γιατί αυτές οι οδηγίες αναιρούν τη φιλοσοφία της κατοχής.
I LOVE THIS SITE!!!
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2239
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Mon Dec 04, 2017 10:26 pm

Δεν το εθεσα τοσο ξεκαθαρα, οποτε θα το διορθωσω να μην υπαρχει παρανοηση. Εννοω οτι υπαρχει μια σχετικη κατοχη και δεν κοιταμε να στειλουμε την μπαλα οπου να ναι. Να και μερικα αποτελεσματα κατοχης:

Image

Image

Image

Image
 
User avatar
wolfsbourger
Director Of Football
Director Of Football
Posts: 5000
Joined: Fri Dec 21, 2007 8:08 pm
Football Manager της ομάδας: Watford

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Thu Jan 04, 2018 11:17 pm

2019/2020 Χρησιμοποιώντας αυτή την τακτική κατά κύριο λόγο και το δικό μου 3412 (κυρίως στο κύπελλο ή όποτε ήθελα να ξεκουράσω Alena και Ruiz ταυτόχρονα) πήρα νταμπλ κι έφτασα στους 4 του ΤσουΛου. Αποκλείστηκα στα πέναλτυ απ' την Παρί μετά από δύο 0-0. Απλά στα δύσκολα του ΤσουΛου άλλαζα τη φιλοσοφία σε structured.

Πολύ καλή δουλειά.
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2239
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sat Jan 06, 2018 6:09 am

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το feedback!!
 
User avatar
DrGonzo
The God Of Football
The God Of Football
Posts: 28004
Joined: Sat Nov 24, 2007 1:09 pm
Football Manager της ομάδας: Aberdden FC
Status: Seemed deep in thought

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sat Jan 06, 2018 10:23 am

Λογικά το ''τετράγωνο'' των κεντρικών χαφ είναι το όλο ζουμί.
Δεν θα τους βοηθούσε περισσότερο αν ο κεντρικός DC έπαιζε λίγο πιο μπροστά ( stopper);
'Το Κράτος στην Ελλάδα παραδοσιακά κινητοποιείται πάντα και μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού''
Καρπετόπουλος Αντώνης 23-12-2019

And I m up while the dawn is breaking, even though my heart is aching.
I should be drinking a toast to absent friends instead of these comedians.


How you expect to run with the wolves come night
when you spend all day sparring with the puppies?
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2239
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Fri Feb 02, 2018 5:24 pm

Θεωρητικα ναι. Καθε παιχτης ειναι διαφορετικος ομως, οποτε με το παρον ροστερ θεωρουσα οτι η 3αδα πισω θα ηταν πιο ισορροπημενη με αυτους τους ρολους.
 
User avatar
Sir
Amateur
Amateur
Posts: 184
Joined: Mon Oct 16, 2006 11:57 pm
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΟΚ
Location: Θεσσαλονίκη

Re: ''You Shall Not Pass... Literally'' Tactic (2018 Edition by DimiZag) #ysnp

Sun Apr 29, 2018 3:10 pm

Για ακόμη μια χρονιά θα πάμε μαζί στα ταξίδια του fm. Για να δούμε το κόλπο με τους τρεις πίσω. Να σου πω την αλήθεια, την ένταση φοβάμαι μην τους πεθάνει και τραυματίζονται. Για να δούμε... Ευχαριστούμε πάντως και φέτος!!!