Τα πουλεν μου απο τις μεταγραφες (μετα απο αρκετο ψαξιμο για οχι μεγαλους μισθούς, φτηνες μεταγραφες και ελευθερους) ειναι οι παρακατω:

Federico Bravo (Αμυντικο χαφακι, παιζει και Κεντρικος αμυντικος αν χρειαστει, 11 ταχύτητα αλλα γενικα εξελίσσετε πολυ καλα!!! ΤΖΑΜΠΑ)

Stanisa Mandic (Ισως το μεγαλυτερο πουλεν μου φετος, τραυματιστικε αλλα σε 15 ματς μου εβαλε 14 γκολ και εδωσε 4 ασσιστ, ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ ΤΡΕΛΑ, θα παθετε πλακα #ΤΖΑΜΠΑ και αυτος)

Nemanja Maksimovic (Μαζι με τον Mandic ολα τα λεφτα φετος, ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, τσεκαρετε και fmscout για εξελιξη. Και αυτος #ΤΖΑΜΠΑ ανεβασε επιπεδο στο κεντρο και συνεχιζει εξελιξη.)

Ciro (Αν ψαχνεις κυνηγο παρτον!!! με 166 χιλιαρικα ηρθε και αυτος, τον βαζω αρκετα και στα πλαγια σαν εσωτερικο επιθετικο, 14 συμμετοχες 10 γκολ φετος)

Nicolas Figal (Κεντρικος αμυντικος, ηρθε #ΤΖΑΜΠΑ και για Ελλαδα ειναι σουπερ! εξελίσσετε καλα και αυτος απο τους κορυφαιους σε καθε ματς)

Lucas Olaza (Αριστερο μπακακι, #ΤΖΑΜΠΑ και αυτος παιζει καλα σε ολη την πτέρυγα)
Υπολοιποι: Raul Silva και Alex Grant τζαμπα και αυτοι μια χαρα ειναι για αμυνα, Ricardo Barros και James Vaughan στην επιθεση με εχουν αφησει ευχαριστιμενο, Adrien Hunou και Nicolo Fazzi στο κεντρο για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλη και εξελιξιμοι (ολοι εχουν ερθει #ΤΖΑΜΠΑ σαν ελευθεροι εκτός του Vaughan).
Επισης ο τελευταιος που πηρα και δεν τον εχω δει ακομα να παιζει στην ομαδα μου (ερχετε σε 6 μηνες μολις τελειωσει το συμβολαιο του σαν ελευθερος και αυτος) Gregor Bajde.. Τσεκαρετε!
Ελπιζω να σας αρεσε καποιος!