Πάμε στο πάρε-δώσε της νέας χρονιάς...κατάφερα και ενισχύθηκα όπου είχα σκοπό και με παίκτες αρκετά καλούς...
Θα ξεκινήσω δείχνοντας το συνολικό πάρε δώσε...εκτός από αυτούς που έφυγαν και φαίνονται, αφέθηκαν ελεύθεροι με την λήξη του συμβολαίου τους και οι 2 αναπληρωματικοί πλάγιοι μπακ(weis & serano),καθώς ήθελα παίκτες καλύτερους και πιο νέους για back up, και ο thioune ο οποίος ήταν πολύ καλός στα χρόνια που έμεινε στην ομάδα, κάλυπτε ανάγκες σε αρκετές θέσεις, αλλά στα 33 του πλέον δεν είχε να δώσει κάτι άλλο...
Να αναφέρω ότι οι 2 δανεισμοί γίνονται για να δώσουμε παιχνίδια σε Πάτρα(από την ακαδημία μας) και Σουρλή(αν και ο φίλος stratosav7 λέει ότι στην δική του ιστορία κάνει παπάδες, σε εμάς δεν έχει εκμεταλλευτεί καμία ευκαιρία που του έχω δώσει) και το επόμενο καλοκαίρι να επανεξετάσουμε την θέση τους στην ομάδα...
Πάμε να τους δούμε έναν-έναν...
Ξεκινάμε με τον τερματοφύλακα...ο Καπίνο ήταν εξαιρετικός για 3 χρόνια(3 φορές καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος) αλλά πλέον έφτασε 33 και αποφάσισα να πάρω ένα καλό τέρμα με προοπτική....ο Παοκ είχε δώσει στα 20 του 10,25 μύρια για να τον πάρει...εμείς τον πήραμε με 4 και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ο βασικός μας τερματοφύλακας για πολλά χρόνια...είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος μας παίκτης μαζί με Guebbels
Σαν 3ο τερματοφύλακα(2ος είναι ο Σιαμπάνης) ανεβάσαμε ένα καλό ταλέντο από την ακαδημία μας...είναι ο 2ος παίκτης από την ακαδημία που ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα...αρχίζει να βγαίνει αποτέλεσμα από την επιμονή μου να βελτιώνουμε αυτόν τον τομέα...
Ήθελα ένα δυνατό στόπερ για αλλαγή των caci-zouma και για αυτό πήρα τον παρακάτω...τον παρακολουθώ πολλά χρόνια(Παναιτωλικός-Ολυμπιακός-Chievo) και νομίζω είναι μία χαρά για 3ο στόπερ...
Ήθελα 2 πλάγια μπακ για αλλαγές των Βαγιαννίδη-Χατζηθεωδορίδη... πήρα έναν παλιό γνώριμο και έναν με καλή προοπτική σύμφωνα με τους scouts...
Όταν ξεκίναγα το save-ιστορία είπα ότι θέλω εδώ να ζήσω πράγματα που αποκλείεται να ζήσω irl...ένα από αυτά είναι και η παρακάτω μεταγραφή...αν και δεν τον προορίζω για βασικό...θεωρώ ότι ακόμα και στα 34 μπορεί να δώσει λύσεις αν η χρονιά πάει σαν πέρυσι και έχω πάρα πολλούς αγώνες...
Ο παρακάτω παίκτης θεωρώ ότι έχει ότι χρειάζεται για να αντικαταστήσει από του χρόνου ή του παραχρόνου επάξια τον Μπουζούκη ως προωθημένος οργανωτής...φέτος θα είναι η αλλαγή του...
Τέλος να δείξω τον πρώτο παίκτη που είχε ανεβεί από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα από πέρυσι...πέρυσι επειδή δεν μπόρεσε να πάρει ευκαιρίες μέχρι Ιανουάριο, έφυγε σαν δανεικός στον ΟΦΗ...το ίδιο αποφάσισα και φέτος απλά από την αρχή της χρονιάς...τον πιστεύω αρκετά...
Και οι αρχικές μας επιλογές για φέτος...
Και αυτοί που προορίζονται για εκτός 18αδας...στην πορεία βέβαια πολλά αλλάζουν...