Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderator: Moderators

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 7
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2232
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Wed Dec 16, 2015 6:21 am

Image

:arrow: Εισαγωγή

''I am a servant of the Secret Fire, wielder of the flame of Anor. You cannot pass. The dark fire will not avail you, flame of Udûn. Go back to the Shadow! You shall not pass!"

Για τους φανατικούς με τον φανταστικό κόσμο του Tolkien (The Lord Of The Rings, The Hobbit, κλπ) η παραπάνω φράση του Gandalf the Grey απευθυνόμενος στον Balrog στην Moria είναι προφανώς πασίγνωστη, αν και πιστεύω ότι λίγο-πολύ την έχουν ακούσει και όσοι δεν είναι μυημένοι με το ''άθλημα''. Η φράση αυτή όμως, μόνο άγνωστη δεν είναι για την ακρίβεια στον Τομέα, αφού η παρούσα τακτική επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, λόγω της περσινής επιτυχίας της, αφού την χρησιμοποιήσατε αρκετοί θα έλεγα. Πάμε λοιπόν να επαναλάβουμε και φέτος όλοι μαζί την περσινή επιτυχία! Η τακτική βασίζεται στην ίδια λογική με πέρσι θα έλεγα. Τον τελευταίο καιρό όμως αποφάσισα να πειραματιστώ λίγο περισσότερο με την τακτική μου για να βγάλω και περισσότερα γούστα. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ήθελα να ξεφύγω από τις κλασικές τακτικές που όλοι έχουμε δει και στο forum εδώ, αλλά και σε αντίστοιχα ξένα. Έχοντας λοιπόν ως ''μπούσουλα'' την ''You Shall Not Pass'', ''όργωσα'' το διαδίκτυο σε μια προσπάθεια εύρεσης της ''τέλειας και διαφορετικής τακτικής'' ώστε να καλύψω και πιθανές αδυναμίες της τακτικής. Ας το δούμε αλλιώς όμως. Τι είναι αυτό που κάνει μια τακτική τέλεια; Ή μήπως δεν υπάρχει τέλεια τακτική; Για μένα, μετά από σχετικά αρκετά χρόνια ενασχόλησης με το παιχνίδι, θα έλεγα ότι μάλλον ισχύει το δεύτερο. Μια τακτική ναι μεν θα βγάζει αυτό που θες στο ''ψηφιακό χορτάρι'' όταν οι παίχτες αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού που επιθυμείς, από την άλλη δε, θα σου βγάλει και αδυναμίες ανάλογα με τον αντίπαλο και με την μέρα στην οποία θα βρεθεί και η ομάδα σου.
Και τώρα επιστρέφω στον τίτλο. Γιατί και φέτος ''You Shall Not Pass''; Διότι θέλω στην τακτική μου οι παίχτες μου να αμύνονται όλοι μαζί καλύπτοντας κάθε πιθανό χώρο, δίνοντας στο αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να περάσει από μας εύκολα, καθώς και να επιτίθενται πάλι όλοι μαζί ορθολογικά με αυτοματισμούς, χωρίς όμως να κουράζουν την μπάλα και πολύ. Με λίγα λόγια η ομάδα πρέπει να λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και να παίζουν όλοι για όλους, σαν μια γροθιά. Η ποδοσφαιρική -σε επίπεδο τακτικής- επιρροή μου ήταν πάντα και είναι και στην τακτική που ακολουθεί, η τεράστια Milan του μοναδικού Arrigo Sacchi (1987-1991). Τα πράγματα που έκανε αυτή η ομάδα με αυτόν τον άνθρωπο ήταν τουλάχιστον αδιανόητα. Αν κάποιος στην εποχή μας πλησίασε στον μέγιστο δυνατό βαθμό την ποδοσφαιρική αυτή ιδεολογία, αυτός ήταν ο Pep Guardiola με την Barcelona που έχτισε (2008-2012) και με την τωρινή του Bayern. Στην εικόνα που ακολουθεί βλέπουμε και ποιοι ήταν οι ''πρωτομάστορες'' στο γήπεδο των ιδεών του Sacchi. Οι συστάσεις νομίζω είναι τουλάχιστον περιττές.

Image

Η συγκεκριμένη τακτική ξεκίνησε να δουλεύεται με την 16.1.1 version και το link της θα ανανεώνεται ανάλογα με τις προσθήκες που ίσως γίνουν στο μέλλον. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι η τακτική χρησιμοποιήθηκε ως τώρα με: Milan, Leicester (τρέχω ακόμα το save), Athletic Bilbao και εσχάτως με HSV, μιας και φέτος θέλω να την τεστάρω σε μια τελείως διαφορετική ποδοσφαιρική σχολή. Αρκετά όμως με τις εισαγωγές, άλλωστε νομίζω σας έβαλα και με το παραπάνω στο πνεύμα. Πάμε να δούμε λοιπόν τι παίζει στην φετινή έκδοση.


:arrow: Σχηματισμός

Image

Μίλησα πριν για καλοκουρδισμένη μηχανή και σε αυτό ακριβώς στοχεύω. Η Νοοτροπία είναι Επιθετική και η προσέγγιση στον Σχηματισμό Ομάδας είναι Ρευστή. Αρχικά στο κέντρο της άμυνας τα δύο σέντερ μπακ έχουν Ρόλο Κεντρικού Αμυντικού και καθήκον την Άμυνα. Πάμε δηλαδή στα σίγουρα χωρίς πειραματισμούς με αυστηρό αμυντικό προσανατολισμό για τους δύο στυλοβάτες στην άμυνα. Τα δύο ακραία μπακ έχουν Ρόλο Ολοκληρωμένου Μπακ χαφ και καθήκον την Επίθεση. Εδώ θέλουμε παίχτες που να οργώνουν κυριολεκτικά και τις δύο πτέρυγες, ώστε να αμύνονται αποτελεσματικά και να υποστηρίζουν με τις σέντρες τους ή τις κινήσεις τους στον χώρο επιθετικά την ομάδα. Και τώρα φτάνουμε στην ουσία της τακτικής που την κάνει να ξεχωρίζει σχηματικά από όλες τις υπόλοιπες. Μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ έχουμε έναν χαφ με Ρόλο Αμυντικού Μέσου Κόφτη και καθήκον Άμυνα φυσικά. Ενίοτε μέσα στον αγώνα λειτουργεί σαν τρίτο σέντερ μπακ ή ακόμα και λίμπερο. Πιο μπροστά του υπάρχει ένας χαφ με Ρόλο Box-to-Box Μέσου και Καθήκον Υποστήριξη και αυτό γιατί θέλουμε ο παίχτης σε αυτήν την θέση να τα κάνει όλα: άμυνα, δημιουργία, επίθεση. Ανάλογα με την δυσκολία του αντιπάλου, για καλύτερη αντιμετώπιση των επιθέσεων, βάλτε τον Κεντρικό Κόφτη με Καθήκον Άμυνα. Στα αριστερά υπάρχει ένας χαφ με Ρόλο Ακραίου Μέσου και Καθήκον Επίθεση. Στην ουσία είναι ένας παίχτης που αλληλοϋποστηρίζεται κάθε στιγμή με τον αριστερό Ολοκληρωμένο Μπακ Χαφ. Στα δεξιά έχουμε έναν χαφ που βρίσκεται αρκετά πιο μπροστά σχηματικά και έχει Ρόλο Εξτρέμ και Καθήκον Υποστήριξη. Αυτό συμβαίνει κυρίως για να υπάρχει ισορροπία με τον χαφ που ανέφερα στα αριστερά, αλλά και για να μην ξεχνιέται μόνιμα στην επίθεση και εκείνος. Μπροστά από όλους αυτούς τώρα, υπάρχει ο τελευταίος χαφ της παρέας με Ρόλο Προωθημένου Οργανωτή με Καθήκον Επίθεση. Αυτός ο χαφ δεν βρίσκεται καρφωμένος πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά συνήθως κινείται πίσω του πιο αριστερά, ώστε να δίνει λύσεις και ως αριστερός εξτρέμ. Τέλος στην κορυφή μπροστά ως αιχμή του δόρατος ο σέντερ φορ μας έχει Ρόλο Επιθετικού Στόχου και Καθήκον Επίθεση Ξεκάθαρα τον θέλουμε να στέλνει την μπάλα στο πλεχτό, όμως οφείλει να παίρνει και δημιουργικές πρωτοβουλίες. Μην εκπλαγείτε αν βγάζει ασσίστ με το τσουβάλι.


:arrow: Φιλοσοφία παιχνιδιού

Image

''Η ποιότητα της κατοχής δίνει την νίκη'' μας βγάζει συχνά-πυκνά ως μήνυμα το FM μετά από τους αγώνες. Αυτό ακριβώς κάνουμε με το παιχνίδι μας, δηλαδή χάρη στο πολυπληθές κέντρο κυρίως κρατάμε την κατοχή και ψάχνουμε το overlap με τα ταχύτατα ακραία μπακ μας. Όταν χάνετε η μπάλα οι γραμμές κλείνουν αμέσως για να μην υπάρχουν κενά και πιέζουμε πολύ περισσότερο και μάλιστα όσο πιο ψηλά γίνεται. Τα λάθη περιορίζονται σημαντικά γιατί αν και οι παίχτες περιπλανόνται από τις θέσεις τους για να δημιουργούν φάσεις, πάντα υπάρχει κάποιος να τους ντουμπλάρει και να τους καλύπτει. Είπαμε, είμαστε μια καλοκουρδισμένη μηχανή και όλοι παίζουν για όλους σαν μια γροθιά. Αυτό που πρέπει να έχουμε πάντα στο παιχνίδι μας είναι υπομονή και η δικαίωση θα έρθει.


:arrow: Ανάπτυξη στο γήπεδο

α) Αμυντική διάταξη (Άσπρο χρώμα βέλους: οι αποστάσεις μεταξύ των αμυνόμενων. Κόκκινο χρώμα βέλους: Κίνηση έξτρα παίχτη.)

Image
Η Liverpool είναι λίγο έξω από τα καρέ μας. Η άμυνα οφείλει να αντιδράσει ψύχραιμα και να μην χαθούν τα μαρκαρίσματα σε μια στιγμή αδυναμίας.

Image
Οι παίχτες της Liverpool αφού έχουν καταφέρει να αλλάξουν μερικές πάσες, τελικός αποδέκτης της μπάλας είναι ο Ibe. Οι παίχτες μας από την άλλη, έχουν αντιληφθεί τι πάει να γίνει και τρέχουν αμέσως προς την εστία, έχοντας παράλληλα τον νου τους και σε κάποια κίνηση στον κενό χώρο.

Image
Άψογο τάκλιν του Simpson και σε άψογο timing. Ο κίνδυνος έχει περάσει οριστικά.

Image
Σε άλλο παράδειγμα, όπως βλέπουμε στην εικόνα, έχει βγει αντεπίθεση εις βάρος μας. Οι παίχτες στα άσπρα βελάκια ξέρουν ήδη πως πρέπει να τοποθετηθούν και τι αποστάσεις να κρατήσουν τόσο μεταξύ τους, όσο και με τον αντίπαλο. Ο παίχτης που υποδεικνύει το κόκκινο βελάκι πως πάει πάνω στον Coutinho είναι ο Fuchs. o έμπειρος αριστερός μπακ πηγαίνει προς την πορεία της μπάλας ξεκάθαρα.

Image
Και πράγματι, με το σκεπτικό του αυτό καταφέρνει και την κλέβει από τον Βραζιλιάνο ζογκλέρ. Άλλη μια επίθεση εις βάρος μας έχει τελειώσει.


β) Επιθετική διάταξη (Άσπρο χρώμα βέλους: Πιθανές επιλογές πάσας ή κίνησης. Κόκκινο χρώμα βέλους: Οριστική πάσα ή κίνηση.)

Image
Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, στην τακτική αυτή όλοι αμυνόμαστε και όλοι επιτιθέμεθα. Έτσι λοιπόν η επιθετική προσπάθεια που θα δείτε στα επόμενα ss ξεκινάει από τον έναν εκ των 2 σέντερ μπακ μας, Hinteregger. Ο Αυστριακός είναι μανούλα σε αυτό το στυλ παιχνιδιού, δηλαδή επίθεση από τα μετόπισθεν. Έχει 3 επιλογές: Ziyech, Inler, Simpson με τον πρώτο να φαντάζει η καλύτερη επιλογή.

Image
Πράγματι η μπάλα φτάνει στον Μαροκινό σταρ της ομάδας, Ziyech (τσεκάρετε τον είναι απίστευτος παίχτης, τον οποίο αγόρασα από την Twente με 5 + 5 εκ.), ο οποίος ή θα πασάρει πάλι πίσω στον Αυστριακό ή θα δώσει δίπλα στον Inler ή ακόμα και να πασάρει με βαθιά μπαλιά προς τον Simpson.

Image
Ο Simpson είναι ο νέος αποδέκτης της μπάλας, όμως ο Ziyech φεύγει μπροστά για να είναι έτοιμος για μελλοντική κίνηση στον κενό χώρο. Ο Simpson τώρα, η που θα πασάρει στον Kante ή ....

Image
.... στον Zivkovic που έχει ήδη κάνει κίνηση προς την μπάλα. Ο Simpson εξακολουθούσε να είχε και άλλες επιλογές, ίσως όχι και καλύτερες από αυτήν που έκανε.

Image
Τώρα, ο Σέρβος wonderkid πρέπει να επιλέξει την επόμενη φάση της επιθετικής μας προσπάθειας. Simpson, Kante, Ziyech και Vardy κάνουν κινήσεις μπροστά γρήγορα.

Image
Σαν καθαρόαιμο άλογο, ο Kante πραγματοποιεί ένα δαιμονισμένο σπριντάρισμα και κινείται στον κενό χώρο έτοιμος να υποδεχτεί την μπαλιά του Zivkovic.

Image
Έτσι γίνεται λοιπόν, ο Kante έχει την μπάλα εκεί ΑΚΡΙΒΩΣ που την θέλει και ....

Image
.... με άψογο πλασέ σκοράρει από αρκετά μακρινή απόσταση! Στόχος εδώ δεν ήταν να σας δείξω πως σκοράρει για την πλάκα του ο ο φορ σας (πχ ο Vardy σε εμένα), αυτό το κάνει έτσι και αλλιώς στην τακτική, αλλά πως μπορείτε να βγάλετε επιθέσεις και από άλλους παίχτες σας και να πάρετε αρκετά γκολ από αυτούς.


:arrow: Ατομικές οδηγίες

ΤΦ: Κοντινότερες πάσες, Εκτέλεση κοντινών ελεύθερων
ΑΑ/ΑΔ: Σκληρότερα τάκλιν, Στενότερο μαρκάρισμα, Περισσότερες άμεσες πάσες, Σέντρες πιο συχνά, Μείνε ανοιχτά, Πίεσε πολύ περισσότερο
ΚΑ: Κοντινότερες Πάσες
ΑΜΚ: Μην σουτάρεις τόσο συχνά, Περισσότερες άμεσες πάσες, Πίεσε πολύ περισσότερο
ΒΒΜ/ΠΟ: Σκληρότερα τάκλιν, Περισσότερες άμεσες πάσες, Περισσότερες ριψοκίνδυνες πάσες, Σέντρες πιο συχνά, Σέντρα από βαθιά, Πίεσε πολύ περισσότερο/Σκληρότερα τάκλιν, Περιπλανήσου από τη θέση, Περισσότερες άμεσες πάσες, Σέντρες πιο συχνά, Σέντρα από βαθιά, Τρέξε πλάγια με την μπάλα, Πίεσε πολύ περισσότερο
ΕΜΑ/ΕΜΔ: Ντρίμπλαρε περισσότερο, Σκληρότερα τάκλιν, Σέντρες πιο συχνά, Σέντρα από βαθιά, Μείνε ανοιχτά, Πίεσε πολύ περισσότερο/Σκληρότερα τάκλιν, Περιπλανήσου από τη θέση, Περισσότερες άμεσες πάσες, Περισσότερες ριψοκίνδυνες πάσες, Σέντρα από βαθιά, Μείνε ανοιχτά, Πίεσε πολύ περισσότερο
ΕΠΚ: Ντρίμπλαρε λιγότερο, Σκληρότερα τάκλιν, Περιπλανήσου από τη θέση, Πίεσε πολύ περισσότερο


:arrow: Μερικά αποτελέσματα

Here comes the spoiler....!
Spoiler: show
Image
Image

:arrow: Σύνοψη

Η τακτική πιστεύω για τους περισσότερους από μας -αν όχι για όλους όλους- είναι το Α και το Ω. Άλλωστε, και σε ποιον δεν αρέσει το επιθετικό και ταυτόχρονα ελκυστικό ποδόσφαιρο, ειδικά όταν συνδυάζεται και με τον έλεγχο του αγώνα με την κατοχή μπάλας; Κάπου εδώ θέλω να υπενθυμίσω ότι καμία τακτική δεν ''κουμπώνει'' σε όλες τις ομάδες. Πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς και είστε ελεύθεροι να αλλάξετε οτιδήποτε εσείς θέλετε, προκειμένου να αποδώσει το σύστημα. Εγώ απλώς δίνω μια κατεύθυνση, μια ιδέα ας πούμε. Προφανώς και έχω σταθεί τυχερός σε κάποια ματς, όπως επίσης προφανώς και κάποια στιγμή θα χάσω, αφού όπως θα είδατε στο spoiler, ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά. Στόχος μου είναι η τακτική αυτή να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη στο μέλλον, ώστε να χρησιμοποιείται όπως και φέτος για δεύτερη σερί σεζόν και στις επόμενες εκδόσεις του FM. Γιατί όχι άλλωστε; Kαι κλείνοντας για να απαντήσω ξανά στο αρχικό ερώτημα της εισαγωγής: Η τέλεια τακτική δεν υφίσταται και ούτε πρόκειται, όμως καθένας μας θα αναζητεί πάντοτε τρόπους για να αγγίξει το ''τέλειο ποδόσφαιρο''. Θέλω να πιστεύω ότι η συγκεκριμένη τακτική είναι αυτό που λέει ο θεούλης Borat.

Image

:!: Οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση φυσικά και είναι δεκτή. Εύχομαι η τακτική μου να λειτουργήσει άψογα σε όποιον μπει στον κόπο να την δοκιμάσει! :D


:arrow: Download You Shall Not Pass Tactic (2016 Edition)


:arrow: Update list
Spoiler: show
:!: 19/12/2015, version 16.2: Ανέβηκε ξανά το link της τακτικής, μιας και αποδίδει καλύτερα στο τελευταίο update.


- - - - -


Image
Last edited by DimiZag on Sat Dec 19, 2015 4:01 pm, edited 3 times in total.
 
User avatar
Jordi_7
The God Of Football
The God Of Football
Posts: 26469
Joined: Sun Jun 05, 2005 4:11 pm
Αγαπημένη Ομάδα: FC Barcelona
Location: Marinaleda

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Wed Dec 16, 2015 9:19 am

Έχεις δοκιμάσει τα πλάγια μπακ σε ρόλο Υποστήριξη για κάποια πιο δύσκολα ματς ή δεν είχες πρόβλημα γενικά; Αν μπορείς θα ήθελα ενα ss με τα αποτελεσματα της τακτικής σχετικα με τις τακτικές που αντιμετώπισε.

Θα δοκιμαστεί φυσικά η τακτική γιατί μ' αρέσουν οι ασσύμετρες και βλέπω οτι έχει αποτελέσματα στην Αγγλία.
No deixem de jugar perquè ens fem vells, sinó que ens fem vells perquè deixem de jugar.

Il Pinturicchio • Il Fenomeno Vero • AdP 10

Everything will be ok in the end.If it's not ok, it's not the end.
 
User avatar
kjtzemis
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 251
Joined: Wed Dec 19, 2012 11:36 pm
Football Manager της ομάδας: Liverpool
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός,Liverpool,Barca
Status: ...You'll Never Walk Alone...

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Wed Dec 16, 2015 3:20 pm

Κατεύθασε και φέτος. Σωραιοςςς

Στάλθηκε από το Lenovo S90-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Image
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2232
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Wed Dec 16, 2015 3:51 pm

@Jordi, απαντω πρώτα σε σενα αλλα απευθύνομαι και σε ολους ταυτοχρονα για να δωσω μερικα παραδειγματα. Το μονο που κανω ειναι να βαλω τις οδηγιες του βοηθου πριν το ματς και επισης οταν παιζω με τους μεγαλους του πρωταθληματος η Νοοτροπια αλλαζει απο Επιθετικη σε Αντεπιθεση. Δεν εχω βαλει τους ακραιους μπακ σε Υποστηριξη, ομως με τους συγκεκριμενους ρολους που εχω δωσει εχουν κουμπωσει αψογα οι οδηγιες της ομαδας. Μπορεις και να πεις συστημα που κερδιζει δεν αλλαζει. :D Δοκιμασε την και ποσταρε απο κατω τα αποτελεσματα σου! :D

Και το ss που ζητησατε μεσιε Jordi:
Premier League
Image
Spoiler: show
Image
Premier League
Image
Spoiler: show
Image
Capital One Cup Προημιτελικός
Image
Spoiler: show
Image
Capital One Cup Hμιτελικός 1ος Αγώνας (Επαναληπτικός 3-1 υπέρ μας)
Image
Spoiler: show
Image
Premier League
Image
Spoiler: show
Image
FA Cup 3oς Γύρος
Image
Spoiler: show
Image

@kjtzemis, πιστος στο ραντεβου :D
 
AntonisTer
Trialist
Trialist
Posts: 74
Joined: Tue Dec 30, 2014 9:27 am
Football Manager της ομάδας: ΑΟ Κερατεας
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Thu Dec 17, 2015 8:49 pm

Η τακτικη παει για δοκιμη στην Brighton περιμενε για feedback
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2232
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Thu Dec 17, 2015 8:58 pm

Αναμενω feedback λοιπον. :wink:
 
AntonisTer
Trialist
Trialist
Posts: 74
Joined: Tue Dec 30, 2014 9:27 am
Football Manager της ομάδας: ΑΟ Κερατεας
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Fri Dec 18, 2015 9:05 am

Απο 5αρα σε 5αρα παω απεκλισα City united και liverpool και τωρα Everton ημιτελικα
 
User avatar
Trake Manis
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 307
Joined: Mon Nov 10, 2014 10:51 am
Football Manager της ομάδας: Lanus
Αγαπημένη Ομάδα: Southampton,OM,Roma
Location: athens

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Fri Dec 18, 2015 10:05 am

την εχω λιωσει για 2η συνεχόμενη χρονιά 8)
roma pizza
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2232
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Fri Dec 18, 2015 12:45 pm

Ευχαριστω για την προτιμηση παιδια! :D
 
georgekolokotronis
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2405
Joined: Mon May 25, 2009 2:01 pm
Football Manager της ομάδας: paok,liverpool
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΟΚ
Status: περιμενοντας τον......
Location: SALONICA

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Fri Dec 18, 2015 12:46 pm

Στην αρχη επιθετικα χωλαίνει λιγο και μετα παιρνει τα πανω της η γενικα απο αρχη η ομαδα ρολάρει ;


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2232
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Fri Dec 18, 2015 1:04 pm

Εξαρταται απο αρκετα πραγματα που λιγο πολυ ολοι τα ξερουμε. Ομαδα και ροστερ, ρολους παιχτων, προπονηση, κλπ. Πχ σε μενα ο Vardy σαν Αμυντικογενης Επιθετικος ειναι σκετος δαιμονας. Οποτε μην δισταζετε να αλλαζετε ρολους που ταιριαζουν περισσοτερο στους παιχτες σας. Παντως ειτε απο το πρωτο ματς ειτε απο μερικα μετα, ρολλαρει πιστευω. Οπως ειπα ομως ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων. :wink:
 
User avatar
Theo156
Indispensible
Indispensible
Posts: 1948
Joined: Sun Aug 19, 2007 10:30 pm
Football Manager της ομάδας: Wrexham F.C.
Αγαπημένη Ομάδα: Manchester United
facebook προφίλ: thodoris.ball

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Fri Dec 18, 2015 1:20 pm

Θα δουλέψει για ομάδες μικρών κατηγοριών?

Από το Samsung Galaxy A5 χρησιμοποιώντας Ταπατόκ
Image
Image[url=steam://friends/add/76561198098056614]Image[/url]
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2232
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Fri Dec 18, 2015 2:10 pm

Αμε, γιατι οχι. Αν εισαι φαβορι ανοδου αστα οπως ειναι ξερω γω. Αν πας για υπερβαση ανοδου ισως να πρεπει να βαλεις αντεπιθεση αντι για επιθετικη νοοτροπια.
 
Geofrou
Trialist
Trialist
Posts: 66
Joined: Mon Feb 04, 2008 10:03 pm
Football Manager της ομάδας: Osfp!!Ofc...
Αγαπημένη Ομάδα: Ο αιωνιος εφηβος!!
Location: Στυλιδα - Νικαια

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Fri Dec 18, 2015 3:28 pm

Από τις πιο πετυχημένες τακτικές πέρυσι...Θα δοκιμαστει οπωσδήποτε και φέτος σε save με Ολυμπιακό... -traino
 
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Topic Author
Posts: 2232
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Leeds United
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Status: Πολίτης ξανά λέμε και κλαίμε.

Re: ''You Shall Not Pass'' Tactic (2016 Edition by DimiZag)

Fri Dec 18, 2015 5:35 pm

Σε ευχαριστω πολυ! Μακαρι να ειναι το ιδιο πετυχημενη και φετος για ολους σας!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 7