Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderator: Moderators

 
User avatar
mojotzotzo
Moderator
Moderator
Topic Author
Posts: 14292
Joined: Sun Dec 23, 2007 3:45 pm
Αγαπημένη Ομάδα: AEK
twitter: mojotzotzo
Status: WIP
Location: thessaloniki

Κανόνες/Γενική συζήτηση τομέα Παικτών/Προπονητών FM2015

Fri Nov 07, 2014 2:38 pm

Ισχύουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι κανονές του fmgreece όπως μπορείτε να τους διαβάσετε εδώ:
viewtopic.php?f=6&t=36274


Αντικειμενικός σκοπός του τομεά είναι η πρόταση,παρουσίαση και συζήτηση για παίκτες/προπονητές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στο Football Manager 2015.
Για να είναι αποδεκτή μια πρόταση παίκτη ή προπονητή θα πρέπει η παρουσίαση σας να περιλαμβάνει (αλλά όχι να περιορίζεται σε):
  • Τίτλο με το όνομα του παίκτη και τη συντομογραφία της θέσης του.
  • Ευδιάκριτο screenshot με τα χαρακτηριστικά του παίκτη. Αν η παρουσίαση αφορά νεαρό παίκτη τότε να περιέχεται και screenshot με τα χαρακτηριστικά του σε μεγαλύτερη ηλικία για να φαίνεται η εξέλιξη του.
  • Τιμή αγοράς του παίκτη.
  • Ποσό συμβολαίου.
  • Κατάλληλος ρόλος και καθήκον του παίκτη
Ακόμα περισσότερο σας ενθαρρύνουμε να προσθέσετε στην περιγραφή σας όσα στοιχεία για τον παίκτη παραπάνω θέλετε για να είναι ολοκληρωμένη παρουσίαση σας.
Όταν προτείνουμε έναν παίκτη είναι αυτονόητο ότι τον έχουμε δοκιμάσει αρκετά ώστε να ξέρουμε ότι αξίζει, εξυπακούεται ότι spam προτάσεις δεν είναι δεκτές.
Ποστάρουμε έναν παίκτη ανά τόπικ, δεν προτείνουμε λίστες παικτών.
Aν θέλετε να γράψετε το CA και το PA του παίχτη τότε βάλτε τα μέσα σε spoiler.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που για διάφορους λόγους δεν έχουν αξία σαν προτάσεις. Τέτοιες περιπτώσεις είναι, για παράδειγμα, οι διάσημοι ποδοσφαιριστές που είναι γνωστοί σε όλους μας και δύσκολα μπορούνε να πάρουνε μεταγραφή για την εκάστοτε ομάδα μας στο football manager(πχ ο Μέσσι). Αν κάποιος θέλει να κάνει ένα αφιέρωμα για κάποιον τέτοιο παίκτη σας ενθαρρύνουμε να βάλετε το μεράκι σας και την υπομονή σας για να γράψετε μια όμορφη και εκτενή παρουσίαση για έναν τέτοιο παίκτη.Όπως είναι κατανοητό σκοπός δεν είναι απλά να ανοίξουμε ένα τόπικ για να γράψουμε μονολεκτικά ένα όνομα παίκτη που τα πήγε καλά στο save μας και να έχουμε μισή γραμμή παρουσίασης (αυτό μπορεί να γίνει στο γενικό τόπικ των προτάσεων παικτών) αλλά να έχουμε μια εκτενέστερη ανάλυση του παίκτη, πάντα με προσοχή στον τρόπο παρουσίασης.
Τέλος, οι πιο ωραίες παρουσιάσεις θα γίνονται sticky και κάποιες από αυτές θα αναρτηθούν ως άρθρα στην αρχική σελίδα του fmgreece.gr