Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderators: mojotzotzo, Moderators

 
User avatar
apostarios
Amateur
Amateur
Topic Author
Posts: 134
Joined: Wed Feb 15, 2012 2:04 pm
Football Manager της ομάδας: Sporting(POR)
Αγαπημένη Ομάδα: Ael Limassol
Status: Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι πάντα υπό κατασκευή......

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

Wed Nov 21, 2012 2:03 pm

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού (Α.Ε.Λ.) είναι αθλητικό σωματείο με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου και αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία Ποδοσφαίρου. Ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1930
Το σωματείο της ΑΕΛ κτίστηκε και αναπτύχθηκε πάνω σε μια σπουδαία αρχή την οποία διατύπωσε αργότερα ο αείμνηστος πατέρα της Λεμεσιανής ομάδας, Νίκος Σολομωνίδης. «Η ΑΕΛ είναι αθλητικό σωματείο. Όχι πολιτική στον αθλητισμό. Μη διαχωρίζετε τους αθλητές από τις πολιτικές τους αντιλήψεις. Οι αθλητές σε οποιαδήποτε φυλή, χώρα, θρήσκευμα ή πολιτική ιδεολογία και αν ανήκουν, είναι πάντα φίλοι και αδερφοί».44 χρόνια μετά τη τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος η Ιστορική ΑΕΛ κατακτά το πρωτάθλημα το Μάιο του 2012 και η πόλη της Λεμεσού καίγεται για διάστημα 44 ημερών!!
Οι ποιο θερμοί οπαδοί της Κύπρου ετοιμάζονται να ταξιδέψουν σε ευρωπαικά γήπεδα μετά το 2002 . Ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδες καλούνται να κάνουν τα απίστευτο δηλαδή να διατηρήσουν το τίτλου του πρωταθλητή και το 2013..!!

Image

Uploaded with ImageShack.us


Image


Image


Ρόστερ.

Τερματοφύλακες

Image

Uploaded with ImageShack.us
Ο άγιος Ντεγκρά κάτω απ' τα δοκάρια με το απίστευτο ρεκόρ απεκρούσεων σε εκτελέσεις πέναλτι θα μας προσέχει και φέτος. Πρώτη μας δουλειά είναι βέβαια να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του. Από κει και πέρα ο Χίντι είναι μέτριος πολύ για τις προσδοκίες τις ομάδας , ενώ ο Τσιάκκας είναι λίγος ακόμη και για Β'κατηγορία.
Προτείνω , ανανέωση Ντεγκρά να φύγει ο Χίντι και να βγούμε άλλο αξιόλογο δεύτερο , ο Τσιάκκας καλύτερα να αντικατασταθεί από κάποιο νέο παιδί .

Δεξί μπάκ
Image

Αιρόσα βασικός , ο καρλίτος μπορεί να το αναπληρώσει επάξια όποτε χρειαστεί . Ο Ουόν καλύτερα να παραμείνει στο κέντρο της άμυνας , ενώ μια πολύ καλή λύση ειδικά για τα εγχώρια παραμένει ο Θεοφίλου .
Συνεπώς Κομπλέ..

Αριστερό Μπάκ

Image

Uploaded with ImageShack.us

Εντεκαδάτος ο Μαικόν αν και irl o Carlitos είναι αναντικατάστατος.. εδώ θα χρειάζεται μόνο για να ξεκουράζει τον Μαικόν , ο Τζιλμπέρτο καλύτερο να μη χαραμίζετε στην άμυνα.
Συνεπώς κομπλέ.

Κέντρο Άμυνας

Image

Uploaded with ImageShack.us

Ουόν και Ντόσσα χωρίς δεύτερη σκέψη βασικοί , οι καλύτεροι αμυντικοί στο κυπριακό πρωτάθλημα έχουμε τη τύχη να βρίσκονται στο ρόστερ μας . Ενώ αποτελούν και την αιχμή της αεροπορίας στις στημένες φάσεις !! Ο Πάρπας αποτελεί μια καλή λύση για πρωτάθλημα και κύπελλο , θα χρειαστεί αρκετά και δεν θα σας απογοητεύσει . Απο εκεί και πέρα ο Ντεντέ αποδίδει καλά , αν και καλύτερα να μη φεύγει από τα χάφ , ο Θεοφίλου δεν κάνει για στόπερ .
Γιαυτό προτείνω ένα έξτρα στόπερ για να μhν κάνουμε αλχιμίες όπως έκανε φέτος η ομάδα irl

Aμυντικά χάφ
Image

Uploaded with ImageShack.us
Ντεντέ , κόβει ότι περνάει και πραγματικά απροσπέραστος!! ο ΑΡΧΗΓΟΣ Νικολάου δίνει το παρόν του και είναι καταπληκτικός αν και εγώ τον προτιμώ σαν Ball winning . O Mπεμπέ μόνο για να οργανώνει κάνει δεν έχει τις ικανοτητες να κόβει ( πολύ κοντός) , συνεπώς κρατάμε ότι έχουμε και φέρνουμε άλλο ένα καθαρό κόφτι για να ξεκουράζει λίγο τους Ντεντέ και Νικολάου.

Κέντρο
Image

Η παρουσία του Μπεμπέ είναι απαραίτητη αφού είναι ο άνθρωπος που θα οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας. Ντεντέ και Νικολάου εξαιρετικοί αμυντικά σε ρόλο Ball Winning . O Miguel , είναι αρκετό αξιόπιστος για να κάτσει είτε δίπλα στο μπεμπέ είτε να τον αναπληρώνει . Κρατάμε ότι έχουμε και ανάλογα με το πώς παίζουμε μπορεί να χρειαστούμε άλλο ένα καλό μέσο.


Δεξί εξτρέμ
Image

Uploaded with ImageShack.us

Πολλόί παίχτες εδώ , τίποτα το εξαιρετικό όμως . Ο Σέρτζιο έχει το προβάδισμα του βασικού , πολύ καλός χειριστής της μπάλας , αλλά τα χαμηλά στάμινα και teamwork τον επηρεάζουν στην απόδοση αρκετά , Ο Μοντέιρο τα κάνει όλα στη πλευρά του εκτως απ' το να σκοράρει όπως irl , γιαυτό καλύτερα να παίζει αρκετά , τρέξιμο και ασσίστ να περιμένετε γκολ όχι. Ο Ελευθερίου είναι μέτριος παίχτης αλλά παίζει πολλές θέσει και γιαυτό είναι χρήσιμος , ο Εμπο καλό να πάρει πολλά ματς , έχει τρελή εξέλιξη.
Ο Εντμάρ μπορεί να βοηθήσει εδώ όπως και ο Ντίξον αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Εάν βρούμε κάτι πραγματικά καλό το φέρνουμε και πουλάμε ελευθερίου και Εντμάρ αλλιώς είμαστε κομπλέ.

Αριστερό Εξτρέμ
Image

Uploaded with ImageShack.us

Ο Τζιλμπέρτο βασικούρα αν και όχι τόσο καλός όσο irl , ειδικά στα φάουλ και στα κόρνερ irl έχει βάλει τουλάχιστον δέκα γκόλ η ομάδα τις σέντρες του , Ο Εντμάρ είναι μέτριος , καλύτερα να πάρετε κάτι καλύτερο και να το πουλήσετε , Σέρτζιο και Μοντέιρο όποτε χρειαστούν να παίζουν αριστερά θα ανταποκριθούν όπως και ο Μαικόν αν το περάσετε ποιο μπροστά. Κοιτάμε να φύγει ο Εντμάρ και ψάχνουμε για ένα παίχτη να μπορεί να σταθεί άξιος αντικαταστάτης του Τζιλμπέρτο.

AMC

Image

Uploaded with ImageShack.us
Μπεμπέ και Μίγκελ ότι καλύτερο έχουμε εδώ , Ο Έμπο στέκεται καλά σε εύκολα ματς , ο Ελευθερίου δεν είναι άσχημος , αλλά μόνο αν κριθεί απαραίτητο παίζει εκεί . Είμαστε πλήρης συνεπώς , ενώ έχουμε και το Τζιλμπέρτο που αν μάθει τη θέση είναι πολύ καλός

Επιθετικοί

Image
Αεροπορία εδώ με τρεις Τάργκετ Μαν ..!!
Ο αγέραστος Μιχαλάκης έχει το εύκολο γκολ και όπως και irl θα δώσει πολλούς βαθμούς μόνος του , Ο Βουό πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρσι είναι εξαιρετικός όπως και irl. O Sa , καλύτερος στο ΦΜ παρά irl , μπορεί να πετύχει πολλά με την ικανότητα του στον αέρα και θα σκοράρει αρκετά. Ο Ντίξον πέρσι λύτρωσε ουκ ολίγες φορές την ομάδα ...είναι ο γρήγορος φορ που θα χρειαστεί για να σπάσουμε ψηλές άμυνες , άρα μένει αν και δύσκολα θα είναι ακόμη και 18δα.
Το μεγάλο ταλέντο Κρίστης Ανδρέου Irl , έχει πάει δανεικός σε τσέχικη ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ ταλέντο καλύτερο πάει δανεικός παρά να μη παίζει , έτσι ώστε να εξελιχθεί καλά .

Συνεπώς , όπως είναι το ρόστερ μόνο ένα στόπερ θέλει , αλλίώς προτείνω να φύγουν οι Χίντι , Εντμάρ , Τσιάκκας και να φέρουμε ένα 2 τερματοφύλακες και ένα εξτρέμ.
 
User avatar
mojotzotzo
Moderator
Moderator
Posts: 14292
Joined: Sun Dec 23, 2007 3:45 pm
Αγαπημένη Ομάδα: AEK
twitter: mojotzotzo
Status: WIP
Location: thessaloniki

Re: ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

Wed Nov 21, 2012 6:55 pm

Έκανα edit την ανάλυση ώστε να φαίνεται ολόκληρη στο αρχικό ποστ. Συνεχίστε την συζήτηση για την ομάδα κανονικά από κάτω.