Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderators: multiplier, Moderators

Forum rules
ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ POSTS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΘΑΨΟΥΝ» ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ PM ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ POST.
 
User avatar
multiplier
Football Legend
Football Legend
Topic Author
Posts: 13242
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:45 pm
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ/Valencia
Status: 5
Location: Χαϊδάρι

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Mon Oct 22, 2012 2:31 pm

1. Οι τίτλοι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να είναι περιγραφικοί. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα σε εσάς πιθανότατα υπάρχει και σε άλλους. Βοηθήστε τους να βρουν και αυτοί μια ενδεχόμενη λύση που θα προταθεί.

2. Αν έχετε βρει ή έστω πιστεύετε ότι έχετε βρει μια λύση σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρακαλώ να στέλνετε ένα pm στον διαχειριστή του τομέα που να την περιγράφει. Θα προσθέτει στον τίτλο το πρόθεμα [Solved] και θα τοποθετεί τη λύση στο πρώτο post για να διευκολυνθεί η εύρεσή της. Πιθανόν να υπάρχουν πάνω από μία λύσεις π.χ. ανάλογα με τον τρόπο εγκατάστασης του παιχνιδιού ή μια νέα πιο εύχρηστη. Παρακαλώ μπείτε στον κόπο να τον ενημερώνετε και για δεύτερες λύσεις ώστε να μπαίνουν και αυτές στο πρώτο post.
DEATH TO THE SALAD EATERS!

:headbang: Take a look to the sky just before you die
:headbang: it 's the last time you will