Τώρα είναι Δευτ Σεπ 06, 2010 6:15 pm

Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Αστέρας Τρίπολης 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 04, 2009 1:14 am 
Head Researcher - Webmaster
Άβαταρ μέλους

Εδώ μπορείτε να δώσετε πληροφορίες για τον Αστέρα Τρίπολης.

Παρακαλώ στηριχτείτε στο FM 2009 για την κριτική και ακολουθείστε τις Οδηγίες.

Θέμα δημοσίευσης: Re: Αστέρας Τρίπολης 2009/10
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 12:35 pm 
Football Demi-God
Football Demi-God
Άβαταρ μέλους

Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός-Milan-Arsenal
Football Manager της ομάδας:: AJ Auxerre
Status: Ελεύθερος να κάνει τη ζωή του!!!
Ο 16χρονος Νίκος Γιαννακόπουλος αφήνει την Τρίπολη και τον Αστέρα για την Μπλακμπερν...

http://www.sport24.gr/html/ent/083/ent.297083.asp
Spoiler: show
Παράθεση:
Πως προέκυψε η Μπλάκμπερν στην καριέρα σου;

"Το "διαβατήριό μου" ήταν ορισμένα παιχνίδια της εθνικής ομάδας στα οποία αγωνίστηκα. Τα dvd αυτών των αγώνων, μαζί με κάποια άλλα από εμφανίσεις μου με τους νέους του Αστέρα, έφτασαν στα χέρια των Άγγλων.

Η Μπλάκμπερν ζήτησε από τον Αστέρα να μου δώσει άδεια προκειμένου να συμμετάσχω σε ορισμένες προπονήσεις της ομάδας. Τους άρεσα και μου ζήτησαν να υπογράψω άμεσα για 3 χρόνια!"

Πώς αντέδρασες όταν άκουσες πως η Μπλάκμπερν σε θέλει;

"Ο πατέρας μου με βοήθησε να συνειδητοποιήσω το πόσο μεγάλη θα ήταν αυτή η ευκαιρία. Άφησε όμως την απόφαση σε μένα. Ξέρω πως η ζωή μου θα αλλάξει εντελώς, όμως είμαι ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή και νιώθω έτοιμος για να πάω και να μείνω για αρκετά χρόνια!"

Σε φοβίζει το ότι αφήνεις τη χώρα σου και τους φίλους σου;

"Για κάθε όμορφο πράγμα χρειάζονται θυσίες.
Πηγαίνω για να δουλέψω και να δικαιώσω όσους πιστεύουν σε μένα. Γνωρίζω τη γλώσσα και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ γρήγορα. Έπιασαν τόπο οι φωνές των γονιών μου να μάθω αγγλικά (γελάει)!"

Ο πατέρας σου ήταν τερματοφύλακας στον Παναρκαδικό. Τελικά είναι θετικό να έχεις έναν πατέρα ο οποίος αγωνίστηκε στην ίδια θέση με σένα;

"Με βοηθάει καθημερινά στο να βελτιώσω τις αδυναμίες που έχω. Μου δίνει συμβουλές και δουλεύει μαζί μου μετά τις προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα".

Μήπως ορισμένες φορές ενθουσιάζεται περισσότερο από σένα; Η υπερβολική αγάπη των πατεράδων είναι συχνά μειονέκτημα για την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή?

"Ο δικός μου λέει λίγα λόγια και νομίζω πως είναι ο αυστηρότερος κριτής μου. Και οι δύο γνωρίζουμε πως αυτή είναι η αρχή της καριέρας μου. Δεν έχω πετύχει απολύτως τίποτα ακόμα!

Τώρα που τα πράγματα έχουν πάρει ένα καλό δρόμο για μένα, είναι ακόμη πιο διακριτικός. Επεμβαίνει μόνο μόλις εντοπίσει κάποιο λάθος που κάνω. Πιστεύει στην κρίση μου και με αφήνει να αποφασίζω για το μέλλον μου".

Σε βοήθησαν οι τερματοφύλακες της πρώτης ομάδας του Αστέρα με τους οποίους έκανες προπόνηση;

"Ο Αμπάρης και ο Αναστασόπουλος είναι εκπληκτικοί τερματοφύλακες και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Με συμβούλευαν και με βοηθούσαν στις προπονήσεις. Κυρίως ψυχολογικά...

Αυτός όμως που δούλεψε ατελείωτες ώρες μαζί μου είναι ο Τζέρι Ούγκεν, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας. Τον ευχαριστώ πολύ για την υπομονή του και για τις συμβουλές του".

Η διοίκηση του Αστέρα πως αντιμετώπισε το ότι φεύγεις για το εξωτερικό;

"Νιώθω πολύ τυχερός που δύο άνθρωποι όπως ο κύριος Μπάκος και ο κύριος Καϋμενάκης ενδιαφέρθηκαν τόσο για μένα και δε μου δημιούργησαν κανένα εμπόδιο στο να πάω στη Μπλάκμπερν. Τους ευχαριστώ πολύ.

Σημαντικότατο ρόλο σε όσα υπέροχα συμβαίνουν στη ζωή μου, έπαιξε και ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της ομάδας του Αστέρα, Σπύρος Τσατσουλής, χωρίς τη συμβολή του οποίου δεν θα ζούσα αυτό το όνειρο!"

Όνειρό σου είναι να επιστρέψεις και να αγωνιστείς στην Ελλάδα, ή να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό;

"Οι άνθρωποι της Μπλάκμπερν έδειξαν πως πιστεύουν σε μένα. Μου είπαν πως με σκληρή δουλειά έχω τις δυνατότητες να παίξω σύντομα στην πρώτη ομάδα. Αυτό είναι το όνειρο και ο στόχος μου!"

Ποια αφίσα έχεις στο δωμάτιό σου;

"Του Μπουφόν! Θεωρώ πως είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο κόσμο. Μου αρέσει πολύ και ο Φαν ντε Σάαρ. Έχει ένα προσόν το οποίο ελάχιστοι τερματοφύλακες στον κόσμο διαθέτουν. Ξέρει να παίζει με τα πόδια. Βοηθάει την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Γιουνάιτεντ".

Αν κάποτε επέστρεφες στην Ελλάδα, ποια ομάδα θα είχε τον πρώτο λόγο για να σε αποκτήσει;

"Ο Ολυμπιακός! Λατρεύω αυτή την ομάδα. Ο Νικοπολίδης είναι ένας εκπληκτικός τερματοφύλακας και μακάρι ο Θεός να με βοηθήσει να πετύχω κάποια από όσα κατάφερε αυτός
".

Είδα στο περσινό τόπικ πως δεν έχει περαστει...Δεν ξέρω αν πρέπει να επιμεληθεί η ελληνική έρευνα τη δημιουργία του παίκτη..
Φαν ντε Σαρ-Νικοπολίδης-Μπουφόν τα προτυπά του και ΟΣΦΠ αγαπημένη ομάδα...3ετές συμβόλαιο με Μπλακμπερν τα στοιχεία που διέκρινα...

sirkostas777 έγραψε:
ΟΜΠΑΣΙ ΠΗΔΑ ΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ
Σε σύνδεση
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 4:13 pm 
I spammed on 1000th page and all I got was this lousy rank!
I spammed on 1000th page and all I got was this lousy rank!
Άβαταρ μέλους

Football Manager της ομάδας:: Braintree, Atsal
Status: Ζεσταίνομαι καίγοντας τις ελπίδες των μετρίων.
Παράθεση:
''Ελεύθερος'' ο Χατζόπουλος

Παρελθόν από το ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Νίκος Χατζόπουλος. Ο 24χρονος αμυντικός που την περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πιερικό, είχε συνάντηση σε καλό κλίμα με τους διοικούντες τον αρκαδικό σύλλογο, όπου συμφωνήθηκε η λύση της συνεργασίας τους.

Ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β? Εθνικής και, μάλιστα, με βάση τις βαθμολογίες στα παιχνίδια που συμμετείχε, ήταν ο τρίτος καλύτερος παίκτης της ομάδας.

http://www.sport-fm.gr/article/180206

Το κλεινόν άστυ έχει τουλάχιστον δυο πόρτες ορθάνοιχτές, την θύρα 7 και την θύρα 13, οι θυρωροί των οποίων διαχειρίζονται την παράγκα όχι μόνο του ποδόσφαιρο αλλά και της πολιτικής με χρήματα που κερδίζουν κάθε βδομάδα από το ξυστό, το ΛΟΤΤΟ και το ΠΡΟΠΟ.
Kastroman έγραψε:
Το Δάλειο (σικ) "κλάϊν" είναι η πιο σύντομη και πληρέστερη απάντηση στην ερώτηση σου.
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 08, 2009 5:50 pm 
Άβαταρ μέλους

Περάστηκαν.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 09, 2009 3:02 pm 
Manager
Manager
Άβαταρ μέλους

Αγαπημένη Ομάδα: A.E.K & AC Fiorentina
Football Manager της ομάδας:: ΔΞ ΔΑ
Status: Νο1 FTW
http://www.sport-fm.gr/article/180324

Σε ανακοίνωση της απόκτησης του ταλαντούχου τερματοφύλακα Νίκου Γιαννακόπουλου από τον Αστέρα Τρίπολης, προχώρησε η Μπλάκμπερν. Η συμφωνία έχει επέλθει εδώ και καιρό και τώρα έγινε και η επισημοποίησή της. Όπως είναι γνωστό, η ομάδα της Τρίπολης θα λάβει αρχικά 60.000 ευρώ, ενώ θα πάρει και το 30% σε ενδεχόμενη μεταπώληση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπλάκμπερν, ο 16χρονος πορτιέρο, εμφανίστηκε χαρούμενος αλλά και σίγουρος πως θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις στην Αγγλία.

«Ξέρω πως η ζωή μου θα αλλάξει, θα βάλω τα δυνατά μου για να δείξω την αξία μου και να παραμείνω πολλά χρόνια. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πιστεύει πως θα καταφέρει να προσαρμοστεί σύντομα στο νέο τρόπο ζωής στο νησί και ενώ αρχικά θα αγωνίζεται με την ομάδα νέων, σύντομα θα πάρει την ευκαιρία του και για την πρώτη.

«Γνωρίζω καλά Αγγλικά και πιστεύω πως αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ ταχύτερα. Οι άνθρωποι της Μπλάκμπερν μου είπαν πως εφόσον συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, κάποια στιγμή θα πάρω τις ευκαιρίες μου».

Εικόνα

Lord_Marks έγραψε:
και κακά τα ψέματα όλοι το παίζουμε ηθικοί αλλά πάντα θα κρυβόμαστε πίσω από το νόμιμο :wink:

:sleeping: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΣΥΧΙΑ :sleeping:
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 09, 2009 4:07 pm 
Scout
Scout
Άβαταρ μέλους

Αγαπημένη Ομάδα: Sengkurong FC
Football Manager της ομάδας:: Apollon Kalamarias
Στη σύγχρονη εποχή δεν χωράνε συναισθηματισμοί στο ποδόσφαιρο, όμως ορισμένες φορές καταγράφεται ένα ισχυρό «δέσιμο» ανάμεσα σε παίκτες και ομάδες. Οπως εν προκειμένω με τον Πέτρο Κανακούδη και τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που ο «δικέφαλος» του Βορρά φέρεται να επέδειξε ενδιαφέρον για την αφεντιά του, ο 25χρονος αριστερός μπακ χαφ έβαλε αυτόματα σε δεύτερη μοίρα τους άλλους «μνηστήρες». Είναι ενδεικτικό πως ο Αστέρας Τρίπολης κουράστηκε να περιμένει και απέσυρε την πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ «στο περίμενε» είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Φαίνεται, άλλωστε, πως ο Κανακούδης είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Για να καταλάβετε, άλλωστε, την «τρέλα» του με την ομάδα αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι στις μεγάλες νίκες του Αστέρα Τρίπολης (κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ) τα αποδυτήρια των Αρκάδων θύμιζαν θύρα 4. Επαιρνε το μπαούλο του ιματισμού από τον φροντιστή «Σωτήρο» και το αξιοποιούσε ως τύμπανο. Υποδυόμενος, μάλιστα, τον οργανωτή εξέδρας προέτρεπε τους συμπαίκτες του να σηκώσουν τα χέρια ψηλά για τα καθιερωμένα "όλε". Μία φορά, μάλιστα, δεν είχε ανταποκριθεί ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Μπάκος και δεν δίστασε να του βάλει χέρι χαριτολογώντας: «Αντε πρόεδρε, χέρια ψηλά κι εσύ». Αφήστε που παράφραζε και το γνωστό σύνθημα των ΠΑΟΚτσήδων φωνάζοντας «Αστεράρα, έχω τρέλα στο μυαλό». Αυτό το σκηνικό επαναλαμβανόταν και πριν από προπονήσεις της ομάδας όπου κάποιες φορές του ξέφευγε και η ιαχή «ΠΑΟΚ» σηκώνοντας τα χέρια του ψηλά... Η «ασπρόμαυρη» κληρονομιά, βέβαια, δεν είναι τυχαία. Ο Κανακούδης ξεκίνησε την καριέρα του από τους μικρούς του ΠΑΟΚ, αλλά σε δυόμισι σεζόν με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε μόνο δύο φορές. 61 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με τη Χαλκηδόνα στις 15-1-2002 και 3? κόντρα στον Αρη για το πρωτάθλημα στις 13-4-2003 Ισως, λοιπόν, να έχει και ένα απωθημένο...
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2947563

Γνωστό ήταν, αλλά βάζουμε μια πηγή ακόμα...

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 2:05 am 
Scout
Scout
Άβαταρ μέλους

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε κατ? αρχήν συμφωνία με τον προπονητή Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμεζ, ο οποίος θα αφιχθεί στην χώρα μας την προσεχή Δευτέρα με σκοπό την συνέχιση των συνομιλιών μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και την γνωριμία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.
http://www.asterastripolis.gr/index.php ... ew&id=1269

Τον 52χρονο Ρομπέρτο Κάρλος Μάριο Γκόμες από την Αργεντινή επέλεξε ο Αστέρας Τρίπολης για νέο του προπονητή. Ο Μάριο Γκόμες έχει εργαστεί στις Λανούς, Μαγιόρκα, Χιμνάσια Λα Πλάτα, Χιμνάσια Χουχούι, Κιλμές και Μπελγκράνο, ενώ ήταν συνεργάτης του Ραούλ Κούπερ.
http://www.soccerbase.gr/news.aspx?lang ... 2009-06-11

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 2:31 pm 
Άβαταρ μέλους

2ετές συμβόλαιο ο Ντεγκρά.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 6:24 pm 
Άβαταρ μέλους

Περάστηκαν.

Αναμονή για Γκόμεζ, έχουμε dob του;

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 14, 2009 6:31 pm 
Manager
Manager
Άβαταρ μέλους

Αγαπημένη Ομάδα: A.E.K & AC Fiorentina
Football Manager της ομάδας:: ΔΞ ΔΑ
Status: Νο1 FTW
http://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Ca ... G%C3%B3mez

(born February 27, 1957 in Mar del Plata)

με κάθε επιφύλαξη Πέρι, wiki βλέπεις :D

Εικόνα

Lord_Marks έγραψε:
και κακά τα ψέματα όλοι το παίζουμε ηθικοί αλλά πάντα θα κρυβόμαστε πίσω από το νόμιμο :wink:

:sleeping: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΣΥΧΙΑ :sleeping:
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 1:14 pm 
Άβαταρ μέλους

Στην πελοπονησιακή ΠΑΕ, όμως, αποτελεί κοινό μυστικό πως οι δύο επιχειρηματίες έχουν ρίξει κατά 50% το μπάτζετ εν όψει της νέας περιόδου, οπότε αντιλαμβάνεστε πως σε κάποια συμβόλαια θα επιχειρηθεί είτε να γίνει μείωση αποδοχών (οι πρώτες κρούσεις αφορούσαν τους Μαρσελάο, Εστεβες) είτε λύση τους (όπως συνέβη και με την περίπτωση Ψωμά).

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3013413

Του Ψωμά το συμβόλαιο έληγε...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 4:56 pm 
Director Of Football
Director Of Football
Άβαταρ μέλους

Αγαπημένη Ομάδα: Tottenham
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Μάουρο Μιλάνο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

http://www.sport-fm.gr/article/181228

Ο παππους απο το αλλα κολπα Τρεχει σαν 15ρης.στη μεσαια γραμμη ειναι απαιχτος.
Tsakalaki ανεφερε
Ναι, αυτός είναι ένα μικρός Ντιέγκο. Τριπλάρει ακόμα πάνω σε τσιγαρόχαρτο χωρίς να το τσαλακώσει, πασάρει και πλασάρει υποδειγματικά

Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Γκαίτε

nogreeklish.
Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 19, 2009 12:39 am 
Scout
Scout
Άβαταρ μέλους

Οι εποχές των κλειστών συμβολαίων και κατ? επέκταση των παχυλών αποζημιώσεων (σε περιπτώσεις απολύσεων) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτήν τη λογική αποδέχτηκε και ο νέος τεχνικός του Αστέρα Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος θα πληρώνεται με 30.000 ευρώ ανά μήνα. Το πάθημα «Καρβαλιάλ» έχει γίνει μάθημα, καθώς τότε οι Αρκάδες για να απαλλαγούν από τον Πορτογάλο είχαν αναγκαστεί να του καταβάλουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο ευρώ). Σε περίπτωση που -για οποιονδήποτε λόγο- διακοπεί η συνεργασία δεν θα λάβει αποζημίωση.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=3027406

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 2:55 pm 
Άβαταρ μέλους

Περάστηκαν.

Να βρούμε το τεχνικό team που θα πλαισιώνει τον Γκόμεζ...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 23, 2009 1:17 am 
Scout
Scout
Άβαταρ μέλους

Μείωση του μπάτζετ δείχνουν τα στοιχεία στον Αστέρα Τρίπολης.

Αποδοχές καλοκαιρινών μετεγγραφών 2009:
Σεμπάστιαν Καρέρα 200.000
Τσικόζε Ουντότσι 150.000
Λούκας Βίλτσες 130.000
Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι 90.000
Ματίας Ντέγκρα 50.000

GoalNews-21/06/2009

Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : MSN [Bot] και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση