|
Τώρα είναι Πέμ Σεπ 09, 2010 1:08 pm
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
 |
|
 |
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
peritri
|
Θέμα δημοσίευσης: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 04, 2009 1:11 am |
| Head Researcher - Webmaster |
 |
 |
Εγγραφή: Τρί Σεπ 17, 2002 12:00 am Δημοσιεύσεις: 27851 Τοποθεσία: Νέο Ψυχικό
|
Εδώ μπορείτε να δώσετε πληροφορίες για τον Ατρόμητο. Παρακαλώ στηριχτείτε στο FM 2009 για την κριτική και ακολουθείστε τις Οδηγίες.
|
 |
|
peritri
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 04, 2009 2:19 am |
 |
 |
|
Το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα κατόρθωσε να κάνει ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο 18χρονος μέσος του Φωκικού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου στη Σούπερ Λιγκ, αφού η ομάδα της Άμφισσας ήρθε σε συμφωνία με τους Περιστεριώτες για την παραχώρηση του, βάζοντας στα ταμεία της ένα ποσό που αγγίζει τις 40.000 ευρώ. Οι πληροφορίες θέλουν ότι η συμφωνία μεταξύ του Φωκικού και του Ατρομήτου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα φιλικό τον Αύγουστο στην Αμφισσα και ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 15%. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Θανάσης Καραγκούνης με την ομάδα του Περιστερίου θα είναι διάρκειας τριών ετών. http://www.sport3.gr/index.php?option=c ... Itemid=114
|
 |
|
sindarta
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 04, 2009 5:13 pm |
| I spammed on 1000th page and all I got was this lousy rank! |
 |
 |
Football Manager της ομάδας:: Braintree, Atsal
Status: Ζεσταίνομαι καίγοντας τις ελπίδες των μετρίων.
|
Παράθεση: Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Καραγκούνη. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3+2 ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Έχει γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 1991, αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και είναι διεθνής με την Εθνική Νέων.
Ο Θανάσης Καραγκούνης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Λαμίας, συνέχισε στον Ανδρούτσο Γραβιάς (Δ? Εθνική) και φέτος αγωνίστηκε στον Φωκικό, κάνοντας 33 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ? Εθνικής. http://www.sport-fm.gr/article/179714
Ο Τζιμάκος έγραψε: Το κλεινόν άστυ έχει τουλάχιστον δυο πόρτες ορθάνοιχτές, την θύρα 7 και την θύρα 13, οι θυρωροί των οποίων διαχειρίζονται την παράγκα όχι μόνο του ποδόσφαιρο αλλά και της πολιτικής με χρήματα που κερδίζουν κάθε βδομάδα από το ξυστό, το ΛΟΤΤΟ και το ΠΡΟΠΟ. Kastroman έγραψε: Το Δάλειο (σικ) "κλάϊν" είναι η πιο σύντομη και πληρέστερη απάντηση στην ερώτηση σου.
|
|
|
|
 |
|
peritri
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 09, 2009 3:31 pm |
 |
 |
|
Οι τιμές των διαρκείας Θύρα 2: Βασική τιμή 350, Παιδικό-Στρατιωτικό-ΑΜΕΑ 170, Μαθητικό-Φοιτητικό 240 Θύρα 3 VIP: Βασική τιμή 600 Θύρα 4: Βασική τιμή 350, Παιδικό-Στρατιωτικό-ΑΜΕΑ 170, Μαθητικό-Φοιτητικό 240. Θύρα 7 (τμήμα Α-Β): Βασική τιμή 200, Παιδικό-Στρατιωτικό ΑΜΕΑ 100, Μαθητικό-Φοιτητικό 140. Θύρα 7 (Συνδεσμικό): Βασική τιμή 100. http://www.sport-fm.gr/article/180331
|
 |
|
peritri
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 6:53 pm |
 |
 |
|
"Σε συνέχεια της απόφασης του προπονητή Γιώργου Δώνη να παραχωρηθούν ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον σύλλογο με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες, προκειμένου να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους και στο τέλος της επόμενης χρονιάς να γίνει η εκ νέου αξιολόγησή τους, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι οριστικοποιήθηκε σήμερα ο δανεισμός έξι παικτών εκ των οποίων: Οι τέσσερις ανήκαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας κατά την περσινή περίοδο και οι δύο είχαν δοθεί δανεικοί σε ομάδες Β' Εθνικής για ένα χρόνο. Πρόκειται για τους: Απόστολο Ανδρούτσο (τερματοφύλακας), Θανάση Παπαγεωργίου (αμυντικός), Γρηγόρς Κοκολάκη (αμυντικός) Πέτρο Καμινιώτη (μέσος) και Λούκας Τρέχο (μέσος), Νταβίντ Μέζα (μέσος) οι οποίοι αγωνίστηκαν σε Εθνικό Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα αντιστοίχως. Μια ομάδα επιπλέον προστίθεται στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητος. Πρόκειται για την ομάδα U-18 την οποία θα αναλάβει ο προπονητής Σωτήρης Ρίζος, επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας Νέων. Την ομάδα U-21 (Νέων) θα αναλάβει ο Σταύρος Ηλιόπουλος ο οποίος εργάστηκε στον σύλλογο τον τελευταίο 1,5 χρόνο με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή. Ο Σταύρος Ηλιόπουλος παίρνει μέρος στο σεμινάριο προπονητών για την απόκτηση διπλώματος UEFA A". http://www.novasports.gr/soccer/anation ... aid=180216Δεν μας λέει βέβαια το που θα δωθούν δανεικοί...
|
 |
|
koeman
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 12:59 pm |
| Scout |
 |
 |
Εγγραφή: Κυρ Απρ 20, 2003 12:00 am Δημοσιεύσεις: 8248 Τοποθεσία: Bandar Seri Begawan (Brunei)
Αγαπημένη Ομάδα: Sengkurong FC
Football Manager της ομάδας:: Apollon Kalamarias
|
Ποιος είναι ο Κηπουρός Ο Φώτης Κηπουρός γεννήθηκε στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης στις 9 Αυγούστου 1975. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Καμπανιακό και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Χαλκίδα, Καβάλα, Λάρισα, Πανσερραϊκό. Στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συμμετείχε σε 16 αγώνες. http://www.atromitosfc.gr/nea/details/?id=2129
_________________ Scout ΑΠOΛΛΩΝ
|
|
|
|
 |
|
jimbo84
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 15, 2009 4:43 pm |
| Youth Pro |
 |
|
«Τέλος» ο Ιωάννου «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ιωάννου. Του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε τη φανέλα της ομάδας και επέδειξε ήθος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο παίκτης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τονίζοντας πως επιθυμούσε να φύγει, διότι θέλει να είναι πρωταγωνιστής στις ομάδες που αγωνίζεται. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η απόφαση είναι καθαρά δική μου. Έχω μάθει στη ζωή μου αλλά και στην καριέρα μου να είμαι πρωταγωνιστής στις ομάδες που αγωνίζομαι και για κανένα λόγο δεν ήθελα να παίξω δευτερεύοντα ρόλο στον Ατρόμητο της νέας περιόδου.Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεις και για να το χαίρεσαι μέχρι να σταματήσεις. Το κεφάλαιο «Ατρόμητος» δεν έχει κλείσει όμως για εμένα και οι απόψεις είναι κοινές όσον αφορά την συνεργασία μας. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη και την αγάπη προς το πρόσωπό μου. Θέλω κι εκείνοι να γνωρίζουν ότι τους αγαπώ και δεν θα τους ξεχάσω. Στο Περιστέρι πέρασα τα πιο ευχάριστα ποδοσφαιρικά μου χρόνια και εύχομαι να τα πούμε στο μέλλον. Η ομάδα είναι όμως πάνω από τα πρόσωπα και χρειάζεται να συνεχιστεί η στήριξη και η συμπαράσταση από όλους τους φιλάθλους του Περιστερίου για να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι με όλη την καρδιά μου να τους πετύχει», δήλωσε ο Ιωάννου. http://www.sport-fm.gr/article/181087
|
|
|
|
 |
|
Prince#9
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 16, 2009 5:09 pm |
| National Manager |
 |
 |
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 21, 2004 11:47 am Δημοσιεύσεις: 3838 Τοποθεσία: Aegean Airlines
Αγαπημένη Ομάδα: A+
Status: Αυτό με την μαυρη σοκολάτα από εξω και την κρέμα από μέσα...
|
Έναρξη συνεργασίας με Βαγγέλη Νάστο (Γενικά) (16/06/2009) Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νάστο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Σπανός και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο Τεχνικός διευθυντής της ομάδας συναντήθηκε τα τελευταία 24ωρα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Ντανιέλο Καραβέλο για τις τελευταίες διαπραγματεύσεις και την ολοκλήρωση του deal, μέρος του οποίου προβλέπει και την αποζημίωση της Άσκολι.. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής:«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα και σε ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία της Σούπερ Λίγκας. Από καιρό σκεφτόμουν την επιστροφή αλλά μόνο για κάτι πολύ σημαντικό. Και αυτό το πολύ σημαντικό είναι ο Ατρόμητος που μου έδειξε το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή και κυρίως πόσο ήθελε να με εντάξει στο δυναμικό του. Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα, έχω ενημερωθεί για όλα και θα ήθελα να βοηθήσω όσο μπορώ από τη μεριά μου για να πετύχει τις επιδιώξεις της. Δεν μου αρέσει να βάζω στόχους. Έχω μάθει να κοιτάζω ένα προς ένα τα παιχνίδια και στο τέλος κάθε χρονιάς να κάνω τον απολογισμό». Ποιος είναι Ο Βαγγέλης Νάστος γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είναι αμυντικός και έχει ύψος 1,80 μ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το 1996. Έμεινε στον ΠΑΟΚ επτά χρόνια κι ενδιάμεσα αγωνίστηκε σε Λάρισα και Καλάματα ενώ το 2003 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Κατόπιν συνέχισε την καριέρα του στα ιταλικά γήπεδα. Τη διετία 2003-05 αγωνίστηκε στη Περούτζια. Ύστερα για τρία χρόνια στη Βιτσέντζα και φέτος φόρεσε τη φανέλα της Άσκολι με την οποία πραγματοποίησε 38 συμμετοχές. http://www.atromitosfc.gr/nea/details/?id=2131
_________________ 6-12-2008
Success is like being pregnant, everyone congratulates you but no one knows how many times you 've been fucked to get there...
|
|
|
|
 |
|
Asvos21
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 17, 2009 2:07 pm |
| Manager |
 |
 |
Εγγραφή: Δευτ Ιαν 07, 2008 10:41 pm Δημοσιεύσεις: 2437 Τοποθεσία: Γη
Αγαπημένη Ομάδα: A.E.K & AC Fiorentina
Football Manager της ομάδας:: ΔΞ ΔΑ
Status: Νο1 FTW
|
http://www.sport-fm.gr/article/181335Την απόκτηση του Ηλία Κάμπα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο πρώην επιθετικός του Ηλυσιακού πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και αφότου τον υποδέχθηκε ο Σπύρος Σοφιανός (σ.σ.: γενικός αρχηγός του συλλόγου), έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους. Ο 35χρονος φορ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εξέλιξη της υπόθεσής του, λέγοντας ότι οι Περιστεριώτες «ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με καταπληκτικές εγκαταστάσεις, υπέροχο κοινό και είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή». «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για τον τρόπο με τον οποίο με προσέγγισαν αλλά και τον προπονητή που μου ανέλυσε τα σχέδια του για την ομάδα. Βρίσκομαι σε ένα επίπεδο που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα έτσι ώστε μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να μπορέσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι δίκαια βρίσκεται στην ?ελίτ? της Αθήνας και του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς δημιουργεί στόχους και σαν ομάδα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με καταπληκτικές εγκαταστάσεις, υπέροχο κοινό και είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή», είπε ο Κάμπας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Κάμπα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ποιος είναι Ο Ηλίας Κάμπας έχει γεννηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 1974 και είναι επιθετικός. Την περίοδο 1997-98 αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, συνέχισε σε Αθηναϊκό, ΑΟ Πάτραι, Αστέρα Ζωγράφου και από την περίοδο 2001-2002 μέχρι και την περίοδο 2008-2009 φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού. Τα τελευταία πέντε χρόνια σημείωσε συνολικά στο πρωτάθλημα της Β? Εθνικής 81 γκολ! Στο φετινό πρωτάθλημα αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ με 20 γκολ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Lord_Marks έγραψε: και κακά τα ψέματα όλοι το παίζουμε ηθικοί αλλά πάντα θα κρυβόμαστε πίσω από το νόμιμο
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΣΥΧΙΑ
|
|
|
|
 |
|
pantias28
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατρόμητος 2009/10  Δημοσιεύτηκε: Δευτ Ιουν 22, 2009 2:44 pm |
| National Manager |
 |
 |
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 16, 2008 8:22 pm Δημοσιεύσεις: 3527 Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, Albiceleste
Football Manager της ομάδας:: Θαραγόθα
Status: I'm feeling over-confident and cocky.
|
http://www.derby.gr/main.php?categ_id=7&art_id=21937Παράθεση: (...)Μαζί του στον Ατρόμητο θα δουλέψουν και οι συνεργάτες του. Ο Μάκης Αγγελίνας ως γυμναστής, ο Μίοντραγκ Μένταν ως σκάουτερ και ο Γρηγόρης Γεωργίτσας ως φυσιοθεραπευτής. (...)
_________________ Όταν ο Θεός έκανε all-in, ο Chuck Norris του έκανε raise.
http://fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=174&t=24719
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|