Αν τα βάλω κάτω, και μετρήσω τις ώρες που έχω ξοδέψει, όχι για να παίξω Football Manager, αλλά για να γράψω τις ιστορίες, υπάρχει πιθανότητα να το μετανιώσω. Θα μπορούσα να ήμουν φέτες αν τις ξόδευα σε γυμναστήριο, να ήμουν καλύτερος στη δουλειά μου αν τις ξόδευα σε ρεπορτάζ, να ήμουν πιο καλλιεργημένος αν τις ξόδευα σε διάβασμα βιβλίων...Η αλήθεια είναι πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να το μετανιώσω.
Ιστορία Νο1
12/11/2004
2.7.2004 Tsakalaki takes over AS PAOK
Η πρώτη μου απόπειρα. Μόλις τρεις σελίδες άντεξα, αλλά "κόλλησα" το μικρόβιο. Βρέθηκαν στον ΠΑΟΚ και μετά στη Κέρκυρα. Καλά πέρασα, και να φανταστείτε υπήρχαν ποστ που μου έλεγαν "γιατί σταμάτησες την ιστορία". Ε, σταμάτησα αυτή και έγραψα άλλες πόσες μετά.
Ιστορία Νο2
4/9/2006
Το μεγάλο στοίχημα
Ο πρώτος χαρακτήρας είναι εδώ... Ο Valentino Rossi ανέλαβε τις τύχες της Μαγιόρκα στην Ισπανία. Μη φανταστείτε, δεν κατάφερα και πολλά, όμως αργότερα πήγα στη Λίβερπουλ. Εκεί, έκανα μια σπουδαία μεταγραφή. Πούλησα τον Τσάβι Αλόνσο στην Μπαρτσελόνα, η οποία μου έδωσε 21,5 εκ. Ευρώ συν τους Σαβιόλα και Μέσι....Epic is epic.
Ιστορία Νο3
29/10/2006
Μια αγάπη δε τελειώνει με ένα χωρισμό
Ότι και να πω για τη συγκεκριμένη ιστορία, είναι λίγο. Μια κατάθεση ψυχής, ένα στήριγμα σε δύσκολες στιγμές που πέρασα. Και στην ιστορία, δε πέρασα και λίγα. Βρέθηκαν στον πάγκο επτά ομάδων...Ναι, επτά. Έκανα πολλούς φίλους μέσα απο αυτή την ιστορία.
Ιστορία Νο4
7/11/2007
Αυτά είναι κόλπα ζόρικα
Μιλάμε για βίτσιο τώρα, όχι αστεία...Ξεκίνησα από την Ινδία και κατέληξα στο Χονκ Κονγκ. Όχι εγώ, ο Ίαν Γκίλαν. Απάλευτες καταστάσεις FMικα, υπέροχες καταστάσεις forumικά. Ωραία πέρασα, πολύ ωραία...
Ιστορία Νο5
6/4/2008
Εδώ είναι Βαλκάνια
Να τος... Ο Σανίδες Οριζόντια Κομένες...Ούτε μια, ούτε δυο...132 σελίδες γεμίσαμε. Μεγάλες στιγμές και σε ομάδα και σε εθνική. Και δεν έχω να πω και πολλά. Milos Zivanovic λέμε και κλαίμε.
Ιστορία Νο6
24/11/2008
...On a loose
Οι ιθύνοντες της SI έδωσαν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να βάλεις στο παιχνίδι γυναίκα προπονητή. Θα την έχανα; Με τίποτα. Η Πάμελα Άντερσον με τις δυο μεγάλες...ικανότητες που διαθέτει, ανέλαβε τους LA Galaxy...
Ιστορία Νο7
25/1/2009
Travel Channel
Σ' αυτή την ιστορία, κατάλαβα οτι έχω κάψει φλάτζες και πως ότι και να γίνει, εγώ θα ψάχνω να γράψω μια ιστορία. Τι έκανα; Κατέβασα κάτι custοm leagues , πήρα τη Τότεναμ και έκανα το γύρο του κόσμου, και για κάθε πόλη που πήγαινα, έγραφα για την ιστορία της. Καμένα πράγματα, εντελώς...
Ιστορία Νο8
3/8/2009
Εδώ είναι βορράς
Πήγα βόρεια...Αρκετά βόρεια, στη Λίλεστρομ. Κι' εδώ μια χαρά πέρασα διότι είχα παρέα. Είναι φανταστικό, μοναδικό, να νιώθεις οτι έχεις "κοινό". Ναι, ακούγομαι σα ψώνιο, αλλά είναι υπέροχο να έχεις παρέα στην ιστορία σου. Και τα πέρασα γαμάτα. Και πήραμε με τίτλους...
Ιστορία Νο9
6/11/2009
Φτάνει να γυρίσεις
Καλώς τον και ας άργησε...Μια ιστορία που όλο έλεγα οτι θα τη γράψω και όλο δε την έγραφα. Μια ιστορία που πρωταγωνιστής της δεν ήταν ο προπονητής, αλλά ο Θοδωρής. Α ρε Θοδωρή, τώρα που σε ξαναδιάβασα για δε ξερω κι' εγω πια φορά, είσαι τεράστιος, σε πάω. Κι΄εσένα και τον Πέτζα βέβαια και όλα τα παιδιά της ιστορίας.
Ιστορία Νο10
5/4/2010
How i met your manager
Η ιστορία πατάει πάνω στο τίτλο μιας αγαπημένης σειράς, και εγώ δίνω τη δική μου version, δίνοντας παράλληλα έναν FMικό τόνο. Και για το συγκεκριμένο εγχείρημα, εμπιστεύτηκα τη Τότεναμ.
Ιστορία Νο11
14/11/2010
Desperate Husbands
Η δεύτερή μου απόπειρα να "πατήσω" πάνω σε τηλεοπτικό σενάριο. Αυτή τη φορά πιο "προσεγμένη", πιο ολοκληρωμένη, καθώς το σενάριο το είχα γράψει πριν ξεκινήσω το save, και μας πήγε μακριά. Ήταν η πρώτη μου απόπειρα να αφοσιωθώ σε Εθνική ομάδα, και πήρα την Εθνική Ελλάδος. Και Γιούρο πήγαμε και Μουντιάλ πήγαμε, και άλλαξα και τρεις ομάδες Ελληνικές ενδιάμεσα για να περνάω την ομάδα μου. Ήταν η πρώτη φορά που πήρα τον Άρη.
Ιστορία Νο12
10/4/2011
Coach and Marriage
Οι περιπέτειες της οικογένειας Μέγκωνα. Απόλλων Καλαμαριάς και Ηρακλή περιελάμβανε το "μενού", συ τα όσα έγιναν σε αυτή την αξιαγάπητη φαμίλια, στην οποία ο πατέρας ήταν προπονητής. Κρίμα διότι τελείωσε άδοξα διότι το save χάθηκε σε φορμάτ που έγινε...
Ιστορία Νο13
23/6/2011
Θέλω μόνο ΝΙΚΕΣ
Παραδόξως, η ιστορία που ουσιαστικά μετά από πάρα πολύ καιρό, δεν έχει "σενάριο", είναι μια από τις αγαπημένες μου. Ήθελα απλά να παίξω FM και να αφήσω στην άκρη τα σενάρια που έχω γράψει για μελλοντικές χρήσεις, και να τρέξω ένα save που ο στόχος θα ήταν να κάνω αυτό που λέει ο τίτλος. Προπονητής ο ένδοξος Σιλικόνιος Χαμουρίνας. Επέμεινα, ζορίστηκα να το πάρω το πρωταθλητριών, αλλά το πήρα...Με την Real Madrid που είχε πέσει σε ανυποληψία. Το save το βρήκα σε ένα site του εξωτερικού. Είναι ένα save στο οποίο ο τύπος πήρε την Cambridge και την έκανε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2022 αν θυμάμαι καλά. Και εκεί ανέλαβα εγώ τη Ρεάλ.
Ιστορία Νο14
9/11/2011
Ο παίζων, χάνει
Ένα ακόμα σενάριο βγήκε από το συρτάρι, αλλά χωρίς να πατάει σε κάποιο αντίστοιχο τηλεοπτικό. Τα πάντα διαδραματίζονται σε ένα πρακτορείο Προ Πο, με τον ιδιοκτήτη, την οικογένειά του και τους θαμώνες να μπλέκουν μεταξύ τους. Το σενάριο έκλεισε με κουφέτα αλλά η FMική δράση συνεχίστηκε κανονικά.
Ιστορία Νο 15
14/5/2012
King of north east
Μια φιλόδοξη βόλτα από τα πρωταθλήματα της Βορειοανατολικής Ευρώπης. Ωραία πέρασα, ειδικά με σπουδαίες εκτός έδρας Ευρωπαϊκές επιτυχίες, χάρη στο σύστημα που χρησιμοποίησα, το οποίο ταίριαζε γάντι σε ομάδες που έπαιζαν με αντεπιθέσεις.
Ιστορία Νο 16
14/11/2012
Μια ωραία ατμόσφαιρα
Τρεις οικογένειες, μια πολυκατοικία, τσακωμοί, έρωτες, καυγαδάκια αλλά στο τέλος, όλα καλά πηγαίνουν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη γειτονική Ιταλία λαμβάνει χώρα όλη η δράση.