Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderators: dforlan9, Jake13, Moderators

 
Tonton_Zola_Moukoko
Rotation
Rotation
Topic Author
Posts: 1053
Joined: Sun Sep 21, 2003 11:00 pm

Δεν φαίνονται τα Selection Details σε windowed version..

Mon Dec 19, 2011 3:20 pm

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..
Image

Uploaded with ImageShack.us
Ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα , δεν φαίνονται τα Selection Details σε windowed version.. καμία ιδέα - λύση;
η ανάλυση που χρησιμοποιώ είναι 1360 x 768
αλλα το θέμα είναι ότι αυτό γίνεται και σε όλες τις αναλύσεις γενικά με το που βάζω την επιλογή windowed...
 
User avatar
dforlan9
Graphics' Expert
Graphics' Expert
Posts: 13398
Joined: Tue Apr 29, 2003 11:00 pm
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός / Arsenal
facebook προφίλ: dforlan9
twitter: dforlan9
Contact:
Send message

Re: Δεν φαίνονται τα Selection Details σε windowed version..

Tue Dec 20, 2011 1:04 am

Λογικά 768 είναι το ελάχιστο που τρέχει και στο windowed κόβει και λίγο για τη γραμμή εργασιών και το πλαίσιο του παιχνιδιού, και δε φτάνει. Δοκίμασε με άλλο skin μπας και φανεί, αλλιώς μόνο full screen..
 
Tonton_Zola_Moukoko
Rotation
Rotation
Topic Author
Posts: 1053
Joined: Sun Sep 21, 2003 11:00 pm

Re: Δεν φαίνονται τα Selection Details σε windowed version..

Tue Dec 20, 2011 3:18 pm

Λογικά 768 είναι το ελάχιστο που τρέχει και στο windowed κόβει και λίγο για τη γραμμή εργασιών και το πλαίσιο του παιχνιδιού, και δε φτάνει. Δοκίμασε με άλλο skin μπας και φανεί, αλλιώς μόνο full screen..
έχω το ίδιο πρόβλημα με όλα τα σκίν που δοκίμασα μέχρι τώρα, αν έχεις να μου προτίνεις κάποιο που πιστεύεις ότι ίσως λειτουργεί πιο συμβατά θα ήμουν ευγνώμων
 
User avatar
dforlan9
Graphics' Expert
Graphics' Expert
Posts: 13398
Joined: Tue Apr 29, 2003 11:00 pm
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός / Arsenal
facebook προφίλ: dforlan9
twitter: dforlan9
Contact:
Send message

Re: Δεν φαίνονται τα Selection Details σε windowed version..

Wed Dec 21, 2011 2:21 am

Δυστυχώς δε μπορώ να το ελέγξω γιατί δε μπορώ να βάλω ανάλυση κάτω από 768 κάθετα..