|
Τώρα είναι Πέμ Μάιος 23, 2013 4:28 am
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
 |
|
 |
|
|
mike7
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 2:36 pm |
| Trialist |
 |
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός
|
|
Το αρχειο με τα real names που τοποθετούμε στο inc/all κάνει το περσινό? Χρειάζεται φέτος? Για να μην περιμένω μέχρι αύριο.
|
|
|
|
 |
|
Adriano_10
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 2:59 pm |
| Backup |
 |
 |
Εγγραφή: Παρ Σεπ 21, 2007 11:24 am Δημοσιεύσεις: 803 Τοποθεσία: από την ΧΑΛΚΙΔΑ μέχρι τα ΧΑΝΙΑ
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος....Real...Spurs
Football Manager της ομάδας: West Ham
|
mike7 έγραψε: Το αρχειο με τα real names που τοποθετούμε στο inc/all κάνει το περσινό? Χρειάζεται φέτος? Για να μην περιμένω μέχρι αύριο. ΕΔΩ
|
 |
|
mike7
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 3:19 pm |
| Trialist |
 |
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός
|
Adriano_10 έγραψε: mike7 έγραψε: Το αρχειο με τα real names που τοποθετούμε στο inc/all κάνει το περσινό? Χρειάζεται φέτος? Για να μην περιμένω μέχρι αύριο. ΕΔΩΕυχαριστώ. Βεβαια είναι ακόμα σε beta. Ελπίζω να βγει σύντομα ολοκληρωμένο.
|
|
|
|
 |
|
GGGG75
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 3:31 pm |
| Amateur |
 |
 |
Εγγραφή: Δευτ Νοέμ 17, 2008 9:43 am Δημοσιεύσεις: 188 Τοποθεσία: Αθήνα
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ
Football Manager της ομάδας: ΑΕΚ
Status: δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβούμαι τίποτα,είμαι λέφτερος.
|
|
τοποθετούνται όπως πέρσυ ή έχει αλλάξει τίποτα τώρα με steam ?
|
|
|
|
 |
|
REDMAN20
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 3:48 pm |
| Youth Pro |
 |
 |
Αγαπημένη Ομάδα: Olympiakos,PSG,Lazio
Football Manager της ομάδας: Olympiakos
Status: Why hate my enemies? I made them
|
|
To περιμενουμε πως και πως!
_________________ "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."
|
|
|
|
 |
|
Stheo
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 4:02 pm |
| Hot Prospect |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 10, 2010 11:49 pm Δημοσιεύσεις: 545 Τοποθεσία: Porto Salonica
Αγαπημένη Ομάδα: Aris,Man Utd
Football Manager της ομάδας: Wimbledon AFC
Status: καίγομαι...
|
|
στην ευρωπη ως 5ος ποιος θα παιζει στο ελληνικο?
|
|
|
|
 |
|
Spartakus
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 4:34 pm |
| National Manager |
 |
 |
Εγγραφή: Τρί Αύγ 09, 2005 11:23 am Δημοσιεύσεις: 8908 Τοποθεσία: Σε ένα κόσμο δικό μου, οπού μένω εγώ κι ο εαυτός μου
Αγαπημένη Ομάδα: η δικιά μου
|
|
νικ αυτό που σε είχα ρωτήσει με το xml αρχείο με τα ονόματα θα ισχύει και φέτος ή πρέπει να το ξαναφτιάξω από την αρχή??
_________________ Γεωργέας forecer (και με περιβραχιόνιο) --------------------------------------------
Kastroman έγραψε: Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.  Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.  http://issuu.com/st_sakis/docs/fair_play_emagazine3 διαβάζουμε τα άρθρα και βοηθάμε έναν συνφορουμίτη  FREE BILYK ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
|
|
|
 |
|
owen
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 5:08 pm |
| Director Of Football |
 |
 |
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 01, 2005 12:19 pm Δημοσιεύσεις: 5111 Τοποθεσία: Πολιχνη
Αγαπημένη Ομάδα: Π.Α.Ο.Κ,LIVERPOOL
Football Manager της ομάδας: ASPRA CHOMATA f.c.(FML)
Status: ευτυχισμενος...
|
|
θα βαλεις κ ολους τους παιχτες σωστα στο ελληνικο πρωταθλημα?δλδ οι 4 που πηγαν στον αρη απο τον βολο,μονχε κ ζαραδουκας στον θρυλο,κ κατσικας κ γιαννου στον ΠΑΟΚ?
_________________ Ειμαι πολυ μεγαλος καφρος,απογονος της βαριας βιομηχανιας οπαδων..
Proud member of "ΠΑΟΚ spammers worship Boloni 2011/2012" topic - Σελιδοcampeones 2011/2012
|
|
|
|
 |
|
owen
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 5:15 pm |
| Director Of Football |
 |
 |
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 01, 2005 12:19 pm Δημοσιεύσεις: 5111 Τοποθεσία: Πολιχνη
Αγαπημένη Ομάδα: Π.Α.Ο.Κ,LIVERPOOL
Football Manager της ομάδας: ASPRA CHOMATA f.c.(FML)
Status: ευτυχισμενος...
|
|
περιμενω τοτε σαν τρελος για να ξεκινησω..
_________________ Ειμαι πολυ μεγαλος καφρος,απογονος της βαριας βιομηχανιας οπαδων..
Proud member of "ΠΑΟΚ spammers worship Boloni 2011/2012" topic - Σελιδοcampeones 2011/2012
|
|
|
|
 |
|
paokara_zlatan
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Nik33's FM12 Data Packs  Δημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 7:24 pm |
| Amateur |
 |
 |
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Football Manager της ομάδας: ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Status: Ζω ένα όνειρο!!!!
|
|
Ξες κατα τι ώρα θα τα ανεβάσεις αυριο???????
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|