Moderators: koufa, Moderators
Χαίρω πολύ, δοκίμασε να βασιστείς πάνω του σε μικρομεσαία ομάδα χωρίς αστέρια και δες την γλύκα μετά..τν πηρα πρωτη χρονια χειμωνα στην man utd και το παλικαρι κεντουσε...πραγματικα ειχε ιδια αποδοση με ρουνευ και σε καποια ματσ και καλυτερη...και τν χρησιμοποιω σε πολλες θεσεις...τν συστινω με κλειστα τα ματια...
Εγώ τον είχα Dortmund 1.5 χρόνο, 8 γκολ σε 4-1-2-1-2 (4-4-2 diamond).. Η ομάδα μου είχε το καλύτερο passing game στην κατηγορία και το 10ρι μου έβγαζε χαλαρά 20 assists μόνος του.. Απλά τα έχανε όλα τετ-α-τετ ή κοιμόταν.. Έφυγε για €40Μ..Στην West Ham που τον είχα πάρει είχε 52 γκολ σε 52 αγώνες.Τον έβαζα Advanced Forward (Attack) σε σύστημα 4-4-1-1.
Αυτό τα εξηγεί όλα. Πάντα ζητάει να πάρουμε αυτόν τον παίκτη μαζί αλλιώς κλαίει όλη μέρα και δεν μπορεί να παίξει μπάλα.Εμενα με το που τον πηρα ξεκινησε σερι 1 με 2 γκολ περιπου σε καθε αγωνα 1ος σκορερ του πρωταθληματος και πολυ καλος παντου σε 52 αγωνες 49 γκολ και 35 ασσιτ.Δν αντιμετωπισα προβλημα προσαρμογης αλλα τον εχα παρει πακετακι με paulo henrique και τελος τον εδωσα μπαρτσα για 50 κατι μυρια.ΑΑΑ στην σιτυ τον πηρα σορυ που ξεχασα να το αναφερω πιο πανω
Τσέκαρε παραπάνω τα ποστ μου.. Ούτε σε εμένα πέτυχε. Ούτε 10 γκολ σε μιάμιση χρονιά.. Τον έστειλα αδιάβαστο.δηλαδη μονο σε εμενα δεν πετυχε???? κριμα...
Μηπως τον χρησιμοποιειτε σε λαθος θεση?Τσέκαρε παραπάνω τα ποστ μου.. Ούτε σε εμένα πέτυχε. Ούτε 10 γκολ σε μιάμιση χρονιά.. Τον έστειλα αδιάβαστο.δηλαδη μονο σε εμενα δεν πετυχε???? κριμα...
Poacher τον είχα για αρκετό διάστημα.. Στο τέλος της πρώτης χρονιάς, πήρε φόρα και έβαζε γκολ σαν τρελός.. Δεν πρόκειται για θέμα τακτικής αλλά θέμα κόμπλεξ του παίκτη! Που να μου χαθεί.. Δεν τον δοκίμασα σε άλλες θέσεις μιας και έπαιζα 4-4-2 με κεντρικό ρόμβο, κένταγε η ομάδα..Μηπως τον χρησιμοποιειτε σε λαθος θεση?Τσέκαρε παραπάνω τα ποστ μου.. Ούτε σε εμένα πέτυχε. Ούτε 10 γκολ σε μιάμιση χρονιά.. Τον έστειλα αδιάβαστο.δηλαδη μονο σε εμενα δεν πετυχε???? κριμα...
Εμενα μου αποδιδει τελεια σαν poacher με duty :attack
αλλα αποδιδει και παρα πολυ καλα και ως amc σαν inside forward duty support