Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager

Moderators: multiplier, Moderators

Forum rules
Πριν ανοίξετε οποιοδήποτε topic εντός του τομέα διαβάστε οπωσδήποτε τους ΚΑΝΟΝΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ αναφοράς και ακολουθήστε τους πιστά. Από εδώ και πέρα θα θεωρείται το παρόν μήνυμα σαν προειδοποίηση, και θα κλειδώνονται, και αν κρίνεται σκόπιμο από τους mods/admins θα διαγράφονται, τα topics θα που δεν συμφωνούν, χωρίς δεύτερη προειδοποίηση γιατί δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στην προσπέλαση των topics από τους χρήστες.
 
User avatar
dubudubuza
Trialist
Trialist
Topic Author
Posts: 4
Joined: Fri Jul 23, 2010 11:58 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός

[Διοργανώσεις] Bug στα League Tables (- δεν εμφανίζονται)

Fri Jul 23, 2010 1:19 pm

Καλησπέρα παιδιά! Πρώτο μου post, εδώ. :-)
Έχουν ανοιχτεί ήδη topics γι' αυτό το θέμα, αλλά έχουν κλειδωθεί και οι απαντήσεις δεν μ' έχουν βοηθήσει... :(
Εγκατέστησα κατ' ευθείαν στο FM 2010 το Patch 10.3 και ξεκίνησα με τον Ολυμπιακό. Δεν έχω βάλει κάτι άλλο, εκτός από το Megapack με τα faces των παιχτών. Το πρόβλημα / bug είναι ότι δεν εμφανίζονται τα League Tables και δεν ξέρω σε τί θέση βρίσκομαι και πόσους βαθμούς έχω σε Superleague / Europa L. / Κύπελλο... :( Έκανα Re - install το Patch αλλά και το ίδιο το FM, αλλά δε διορθώθηκε και όσο έψαξα στο internet δε βρήκα κάτι. Γνωρίζει κανείς πως διορθώνεται αυτό;
ΥΓ: Να κι ένα screenshot:
Spoiler: show
Image
Thanks εκ των προτέρων! :-D
 
User avatar
tasosbin
National Manager
National Manager
Posts: 8899
Joined: Thu Oct 18, 2007 12:02 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός, Liverpool F.C.
facebook προφίλ: tasosbin
Location: Κυπαρισσία

Re: [Διοργανώσεις] Bug στα League Tables (- δεν εμφανίζονται

Fri Jul 23, 2010 1:25 pm

δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο , αλλα δοκιμασε με ενα αλλο σκιν
:liverpool:
 
User avatar
dubudubuza
Trialist
Trialist
Topic Author
Posts: 4
Joined: Fri Jul 23, 2010 11:58 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός

Re: [Διοργανώσεις] Bug στα League Tables (- δεν εμφανίζονται

Fri Jul 23, 2010 1:49 pm

δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο , αλλα δοκιμασε με ενα αλλο σκιν
Thanks, αλλά δε διορθώθηκε... Μ' έχει ξενερώσει απίστευτα αυτό το Bug... :( Any other idea; :|