|
Τώρα είναι Πέμ Σεπ 09, 2010 1:20 pm
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
 |
|
 |
|
|
GregPap
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 8:27 pm |
| Indispensible |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Ιουν 11, 2008 7:23 pm Δημοσιεύσεις: 1023 Τοποθεσία: Super Nova
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΟΜΕ
Status: Cool as hell!
|
Επειδης δεν ειμεθα του κουικσταρτ,εβαλα κατευθείαν για κατεβασμα τη γευση φράουλα (του χρόνου μπανανα) Υπομονη τωρα κανα 4ωρο το λιγότερο... 
|
|
|
|
 |
|
Tsakalaki
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 8:29 pm |
| Scout - Story teller |
 |
 |
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 30, 2003 1:00 am Δημοσιεύσεις: 20996 Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη (Βόλος)
Αγαπημένη Ομάδα: Dynamo Podilatou
Football Manager της ομάδας:: Tottenham Hotspurs
Status: I've never been clever, 'cause need it never
|
Γιατι δε τουουουουουουους αντέχω Το demo να' χουν κι' εγώ ναααααα μην έχω.....
ειμαι γραφειο σε υπολογιστή με φραγή download 
RedArmy έγραψε: Το κακο με τον Τσακ, είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις αν κάνει πλάκα ή τα λέει σοβαρά  ArK''ass'' έγραψε: Aμαν ρε Τσακ...εκει που εμφανιζεται η ελπιδα, ερχεσαι εσυ και την εξαφανιζεις παλι... nirearas έγραψε: Γιατί, τσάκ γεννιέσαι..Δεν γίνεσαι.. Η police εάλω Member No 1314 | Εσαεί Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ PC | -1909
|
|
|
|
 |
|
skif_31
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 8:33 pm |
| Kόκκινη - για spamming |
 |
 |
Εγγραφή: Παρ Απρ 17, 2009 8:45 pm Δημοσιεύσεις: 977 Τοποθεσία: Hrakleio
Football Manager της ομάδας:: -
Status: Ριλέντλες
|
Tsakalaki έγραψε: Γιατι δε τουουουουουουους αντέχω Το demo να' χουν κι' εγώ ναααααα μην έχω.....
ειμαι γραφειο σε υπολογιστή με φραγή download  Καλα ντε.. σε ποση ωρα θα πας σπιτι ? 

Θ.Π.Τ.Π.Μ.Ρ
|
|
|
|
 |
|
Bilyk_13
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 8:36 pm |
| Κίτρινη, απαγορεύονται οι κόπιες |
 |
 |
Εγγραφή: Τρί Ιουν 10, 2008 4:46 pm Δημοσιεύσεις: 4438 Τοποθεσία: Μυτιλήνη
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθήναϊκος
Football Manager της ομάδας:: Panathinaikos, Tottenham...
|
|
φτου...
με πηρε ο υπνος και εχασα χρονο απο το κατεβασμα....
τωρα αρχισα να το κατεβαζω (φραουλα) σε κανα 2 και κατι λιγο ωρες θα ειναι ετοιμο....ε μετα την εθνικη θα καω.
αν και τονιζω οτι θα προσπαθησω να μη καω τοσο πολυ για να περιμενω με λαχταρα την εκδοση...
|
|
|
|
 |
|
th30
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 8:44 pm |
| Youth Pro |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Φεβ 13, 2008 5:12 pm Δημοσιεύσεις: 137 Τοποθεσία: Ρόδος
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος,Διαγορας,Fc Ροδος
Football Manager της ομάδας:: Διαγορας Ροδου
|
mourinio13 έγραψε: H φραουλα ειναι η πλήρης εκδοση του demo..
|
|
|
|
 |
|
nicklloris
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: Football Manager 2010 Demo.  Δημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 14, 2009 8:56 pm |
| λαϊκή και καλτ μορφή |
 |
 |
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 14, 2007 1:44 pm Δημοσιεύσεις: 5219 Τοποθεσία: Νίκαια
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος,Οgc Nice
Status: Αt work...
|
|
Το παιχνιδι ξεφευγει...
_________________ Δ.Υ.Σ.
Kastroman έγραψε: Nicklloris: γοητευτικός κάτω απ'τα δοκάρια. Μόνο αυτό.

zbutsam7 έγραψε: Η ώρα του Νικόλαου Γιορή να αντιπαρέλθει το δυσβάσταχτο βάρος της γοητείας του & να υπερασπιστεί με αυταπάρνηση τα ελληνικά καρέ έχει σημάνει ήδη 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|