ΣΚ: Νίκο, σε χρειάζομαι, έδιωξα τον αχρηστο τον Βαλβέρδε, θέλω να κανω το μπαμ, να φερω στην ομαδα τον πρωταθλητή Αφρικής, μόνο που θέλω να παραιτηθεις από το Καμερούν και να αφοσιωθεις στην ομάδα, Τι λες?
ΝΑ: Σύμφωνοι! Ο Αλέφαντος είναι στρατιώτης πρόεδρε, πιστό σκυλί, ενοείται ότι δέχομαι!
ΣΚ: Σ? ευχαριστώ Νίκο! Να ξέρεις ότι σ? εκτιμώ και σ?αγαπάω!
ΝΑ: Κι εγώ σ?αγαπάω πρόεδρε! Θα ερθω από το γραφειο σου να υπογράψω, τώρα αμέσως φεύγω από το Καμερούν κι ερχομαι!
το ρόστερ
Συνέντευξη στον Γιώργο Γεωργίου
ΓΓ: Νίκο είσαι και πάλι στη μεγάλη σου αγάπη μετα την μεγάλη επιτυχία με τους μαύρους. Είσαι εδώ για να παρεις το πρωταθλημα αλλα είσαι 6 βαθμούς πίσω?
ΝΑ: τι μου λες τωρα για πρωινό τους έχω όλους! Θα κερδισω ΑΕΚ και τους Βαζελους και θα το πάρω ρε!ποιός ΠΑΟΚ τωρα? Που μαθανε αυτοι μπαλα! Σα σταματημενους θα τους προσπερασω θα δεις!
ΓΓ: Εχεις πολλους τραυματίες όμως?.
ΝΑ: Ο Αλέφαντος το χει το ροτέησον! Θα βαλω τον Κωσταντινου σεντρε μπακ και το Μπούτινα αμυντικό χαφ αλλα θα σου τον κάνω τον Βάζελο σουφλέ ρε, σούπες είναι όλοι τους, θα τους λιωσει ο Αλέφαντος!
To πρώτο ηλεκτρονικό ιστολόγιο που άπτεται των θεμάτων της ΠΑΕ Καστοριάς και της ευρύτερης αθλητικής ζωής του νομού βρίσκεται από σήμερα , Κυριακή 26 Ιουλίου 2009, στον αέρα και σας περιμένει...!
Θα κανω τον προεδρουλη να με λατρέψει, θελω το 2/2 με ΑΕΚ και με τους ακατανομαστους και παω για κουπα.
16-2-08
ΑΕΚ-ΟΣΦΠ
Στα αποδυτηρια??
ΝΑ: λοιπον παλικαρια, παμε, ελατε να σας δειξω το συστημα..........που είναι το τάπερ? Τζόρτζεβιτς : ποιο τάπερ κόουτς? ΝΑ:Αυτό με τους κεφτέδες ρε καράφλα, πώς θα σας δείξω το σύστημα? Νικοπολίδης: νομίζω ότι το έχει ο Νούνιεζ κόουτς?? ΝΑ: ρε χοντρέ, έφαγες τους κεφτέδες ρε? 300 κιλά αηδία εχεις γινει! Πως θα παιξεις ετσι ρε? Ρε οι κεφτεδες δεν ήταν για να τους φας, για το συστημα ηταν?.τέλος παντων??..τέρμα ο Νικοπολίδης, δεξια ο Ζεβλάκος, αριστερά ο Λεονάρντος, κουρσες θελω , ξερετε εσεις! Μαρκαδόροι ο Μπράβος και ο Άτζας. Αμυντικο χαφ ο Λεντεμας, κεντρο ο Γκαλέτης, αριστερα ο Τζόλε, δεξι εξτρεμ ο Λούα Λούα, δεκαρι ο Μπελούτσης και κορυφη ο κεφτεδοφαγος, αυτόν εχουμε, τι να κανω??
Στα δυχτια βαλ?τε τους , παμε.
Μας πηρανε τα σοβρακα?. Τι θα λεει ο προεδρος? ΡΕ ΝΟΥΝΙΕΖ ΠΑΛΙ ΤΡΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΡΕ ΚΑΙ ΤΡΩΣ? ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ!Ολα για όλα με τον ΠΑΟ μην σας στειλω στο Καμερούν γιατρούς χωρις συνορα, άχρηστοι!
24/2/08
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ
Στα αποδυτηρια
Φατε τους, είναι η τελευταια σας ευκαιρια! Χοντρε αν βαλεις γκολ θα σου φερω ένα μπολ κεφτεδες.
Τους σκισατε, ειστε μπουλντόζες, ρε αμα θελετε και την μάτζεστερ κερδατε!
θα υπαρξει συνεχεια παιδες αλλα δεν ξερω ποτε , μπορει αυριο ,μπορει και σε ενα μηνα, γενικα λογω δουλειας (πρακτορειο ΟΠΑΠ) δεν εχω πολυ χρονο για μανατζερ
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!