Τον τελευταίο καιρό ψάχτηκα με εισιτήρια Premier μιας και θα πάω Manchester τον Σεπτέμβριο. Γενικά, άμα δεν έχεις διαρκείας ή δεν είσαι μέλος(concept που μου πήρε λίγη ώρα να το καταλάβω μιας κι εδώ δε το χουμε), δύσκολα τα πράγματα. Μέχρι κι η μικρούλα Sheffield για να βγάλεις εισιτήριο θέλει όχι μόνο να είσαι μέλος, άλλα να έχεις ήδη 500 loyalty points, δεν έχω ιδέα πως σκατά τους κερδίζεις.
Άλλη λύση είναι οι touts, τα resale sites δηλαδή. Μόνο που είναι παράνομα στην Αγγλία(γι αυτό και κανένα δεν έχει τα γραφεία του εκεί), είναι ριψοκίνδυνη επιλογή(από το να είναι σε άλλη θύρα το εισιτήριο μέχρι στο να είναι άκυρο ή και να μη στο δώσουν ποτέ) και φυσικά βαράνε στις τιμές, πολλαπλάσιες από την ονομαστική αξία του εισιτηρίου.
Μπορείς να αγοράσεις membership, ή να κάνεις ό,τι κι εγώ, να βολευτείς με αγώνες χαμηλότερων κατηγοριών που δεν έχουν τέτοιους ελιτιστικούς περιορισμούς. Ειδικά το Λονδίνο, γεμάτο με συλλόγους είναι.
Όπως και να χει, το πιθανότερο είναι ότι η Arsenal διαθέτει stadium tour, οπότε έχεις τουλάχιστον την ευκαιρία με αυτόν τον τρόπο να δεις το γήπεδο της ομάδας σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk