Μπααααα, το ίδιο είχα κάνει και εγώ και τελικά μουφα. Βρες κανένα άλλο game να ασχοληθείς.
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Moderator: Moderators
Σχεδόν σωστά..!-αντιφα*(αντιφα) =-αντιφα²=φα???
Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγω ευτηχως η δυστηχως δεν υποστιριζω καμια ελληνικη ομαδα!ειμαι μονο marseille λογο καταγωγης!συμπαθω παντος τον ολημπιακο για τον κοσμο κ την ιστορια του! αυτα!
Έχουμε κανένα game που να κάνει στην περίπτωση μας???Μπααααα, το ίδιο είχα κάνει και εγώ και τελικά μουφα. Βρες κανένα άλλο game να ασχοληθείς.
Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...
Archero επαιξες?Έχουμε κανένα game που να κάνει στην περίπτωση μας???Μπααααα, το ίδιο είχα κάνει και εγώ και τελικά μουφα. Βρες κανένα άλλο game να ασχοληθείς.
Τραβάει τις ακροαματικότητες και τα θηλυκά ο Εκι.
Τι αντίδραση? Να σου πω χαρτί και καλαμάρι τα πάντα όλα.Έχουμε ρεπορταζ απο κατω για την αντίδραση στα Cyprus Papers?
Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...