Moderator: Moderators
Η Τουρκία μέσω του Αζερμπαϊτζαν, ουσιαστικά puppet state των Τούρκων -όσο και αν δηλώνουν ανεξάρτητο κράτος κλπ-, κήρυξε πόλεμο στην Αρμενία.στα άλλα δύσκολα της ημέρας, έχουμε επίσημα πόλεμο μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν. έχει μπει και η Τουρκία στο πλάι των αζερων. ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι η αφορμή για μεγαλύτερο επεισόδιο εδώ στη γειτονιά μας γιατί θα μας πάρει και μας η μπάλα.
Δεν δουλεύει το iso, παίξε πικ εν ρολ ψηλά και 3 σουτέρ.Ακούω στο φουλ το Πότε θα κάνει ξαστεριά πότε θα φλεβαρίσει, και έχω ακόμα άλλες 6 μέρες isolation γτχμ.
Τα άλλα puppet states τα αναγνωρίζουμε το ίδιο εύκολα όπως ο Κουασιμόδος μπορούσε να δει των αλλονών τις καμπούρες.Η Τουρκία μέσω του Αζερμπαϊτζαν, ουσιαστικά puppet state των Τούρκων -όσο και αν δηλώνουν ανεξάρτητο κράτος κλπ-, κήρυξε πόλεμο στην Αρμενία.στα άλλα δύσκολα της ημέρας, έχουμε επίσημα πόλεμο μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν. έχει μπει και η Τουρκία στο πλάι των αζερων. ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι η αφορμή για μεγαλύτερο επεισόδιο εδώ στη γειτονιά μας γιατί θα μας πάρει και μας η μπάλα.
Η ιστορία κάνει κύκλους όπως και να έχει.
Για να δούμε πως θα απαντήσει η Ρωσία και αν θα ψάξε αφορμή ο Μακρον να ανακατευθεί.
Από τους αντίπαλους, ο Σπάρτακος εξελίσσεται σε λατρεία.
Όταν έβρεχε ο Θεός agression, bravery και determination είχε βγάλει κουβαδάκι και τα μάζευε.
Φίλε Spartakus,
Και εσύ στον αγώνα μας. Οπως ο Σπάρτακος της αρχαιότητας ηγήθηκε των σκλάβων εναντίον των Ρωμαίων, εσύ οδήγησέ μας στη μάχη εναντίον της SI. Η θέση του αρχηγού είναι ανοικτή...
Δεν ξέρω αλλά σίγουρα έχει έναν θειο,εμένα γιατι και μεις είχαμε γεννητούρια τη Κυριακή.Η χαρά και η συγκίνηση απερίγραπτη...ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΌ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ!!!
βελκαμ μικρό Σπαρτακακι.
Ερώτηση πόσα παιδιά συνολικά αριθμει το φαδερφμνγκρις?
Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk