Ποτέ δεν είναι αργά... Εγώ supportαρω πάντως. Αλλά όχι Κολωνία. Πολύ βόρεια!Γαμω την ωρα και την στιγμη που δεν εφυγα το '13 στην Γερμανια να παω να ιδρυσω φαν κλαμπ του Αρεως σε καμια Κολωνια να ησυχασει η κεφαλα μου.
Moderator: Moderators
Ποτέ δεν είναι αργά... Εγώ supportαρω πάντως. Αλλά όχι Κολωνία. Πολύ βόρεια!Γαμω την ωρα και την στιγμη που δεν εφυγα το '13 στην Γερμανια να παω να ιδρυσω φαν κλαμπ του Αρεως σε καμια Κολωνια να ησυχασει η κεφαλα μου.
Ναι είσαι ΟΚ με ESTA.Και μια ερώτηση για όσους ξέρουν σίγουρα. Για Αμερική για δυο εβδομάδες δε χρειαζόμαστε βίζα έτσι? Με το ESTA είμαι καλυμμένος?
Μια χαρά η Κολωνία φίλε, αλλά όχι με τα λεφτά που δίνουν πλέον Γερμανία...Ποτέ δεν είναι αργά... Εγώ supportαρω πάντως. Αλλά όχι Κολωνία. Πολύ βόρεια!Γαμω την ωρα και την στιγμη που δεν εφυγα το '13 στην Γερμανια να παω να ιδρυσω φαν κλαμπ του Αρεως σε καμια Κολωνια να ησυχασει η κεφαλα μου.
Όταν ο Κάρλο έπαιζε τέτοιο στυλ ποδοσφαίρου ως μέσος σε υψηλό επίπεδο (έστω με τελειωμένα γόνατα), ο Ζοζέ ήταν 15 χρόνια μακριά από το να φωνάζει visca el barca ως υπάλληλος της Μπαρτσελόνα.
Τραβάει τις ακροαματικότητες και τα θηλυκά ο Εκι.
Το χειροτερο ειναι οταν πετυχαινω τιποτα στιγμιοτυπα απο Conference/League 1 κτλ ή οταν βλεπω τη Χ County/City να κανει τη μεγαλη εκπληξη και να φτανει στους 32 του κυπελλου.Και που λετε αντιμετοπιζω προβλημα στην επιθεση.Ο κεντρικός επιθετικός δε λέει να σκοράρει με τίποτα.Καμιά ιδέα?
Άντε σε έπεισα από πάνε να το πάρεις;;![]()
Τραβάει τις ακροαματικότητες και τα θηλυκά ο Εκι.