Moderator: Moderators
Τώρα είδα που απάντησες!Είναι η ίδια έκδοση όσο αφορά επεξεργαστή και κάρτα γραφικών; Επίσης θα με ενδιεφερε μια άποψη για την οθόνη μιας και το έχεις δουλέψει
Η χρήση που θέλω να κάνω είναι βασική, όχι τίποτα ιδιαίτερο. Ούτε gaming, ούτε κάποια βαριά εργασία. Απλά θέλω κάτι με καλή μπαταρία ώστε να το κουβαλάω μαζί μου, και αν στα 500 ευρώ μπορώ να πάρω και καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τα υπόλοιπα της κατηγορίας, το προτιμώ. Η κυρία ένσταση μου είναι το πόσα χρόνια θα μπορούσε να με βγάλει αυτό το πακέτο CPU+GPU
Sent from my PH-1 using Tapatalk
Θα σου απαντήσω όταν πάω σπίτι. Καλό είναι να μην ανακατεύεις τις ραμ πάντωςΘα αγορασω λαπτοπ εσπευσμενα. Βρηκα ενα Lenovo Legion Y530 με αυτα τα χαρακτηριστικα:
Processor: Intel Core i7-8750H Processor ( 2.20GHz 2666MHz 9MB )
RAM: 16.0GB PC4-21300 DDR4 SODIMM SODIMM 2666MHz
HD: 1TB 5400 +256GB SSD PCIe
GPU: NVIDIA GeForce GTX1060 6GB GDDR5
Αυτο βγαινει περιπου 1400€. Εχω στο παλιο το λαπτοπ εναν Western Digital Black 750GB για να αντικαταστησω τον αργο δισκο που εχει το Lenovo απο μονο που και θα παρω και μια 16αρα RAM να του κουμπωσω.
3 ερωτησεις λοιπον. Σ αυτη την τιμη (ή και φθηνοτερο) εχετε να προτεινετε καποιο καλυτερο μηχανημα? Παιζει να εχω ασυμβατοτητα μεταξυ της RAM που θα αγορασω και αυτης που εχει ηδη πανω το λαπτοπ? Τελος, εχετε καποια RAM να προτεινετε, ή να παω απλα στην Crucial και να τελειωνω?
Οπως ειπα το βιαζομαι παρα πολυ λογω διπλωματικης οποτε γρηγορες απαντησεις να εκτιμηθουν!![]()
https://www.skroutz.gr/s/15130652/Dell- ... D-W10.html .Επισης να αναφερω οτι η χρηση ειναι 3d modelling, GPU και CPU rendering, Photoshop, Illustrator, InDesign.
Ευχαριστω εκ των προτερων Πανο.
Το άθροισμα της ομορφιάς και της εξυπνάδας είναι πάντα σταθερό.
“When you got nothing, you got nothing to lose”
Το άθροισμα της ομορφιάς και της εξυπνάδας είναι πάντα σταθερό.
“When you got nothing, you got nothing to lose”