Ρε συ, ο τύπος, από αυτό που φαίνεται στην κάμερα, έχει ψυχολογικά. Πραγματικά χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη γιατί έχει μεγάλο πρόβλημα. Όλη την ώρα έκραζε τον Παντελή για το οτιδήποτε και στο τέλος, τη μοναδική στιγμή που ψιλοφόρτωσε ο Παντελής, του το γύρισε και του είπε πως του κάνει bullying.
Στην αρχή της δοκιμασίας ξεκινάει ο Παντελής και του είπε την ιδέα του. Αυτός του λέει δεν έχω ιδέα από σου, και του λέει ο Παντελής ξέρω εγώ να κάνω την ζύμη. Μετά του ο Χαράλαμπος αντιπρότεινε κάτι για καμένα μέλια και ο Παντελής διαφώνησε και του λέει να κάνουν κάτι πιο απλό. Και του απαντάει αυτός "αν θες πάρτο πάνω σου και η ευθύνη δική σου". Και μετά στην ουσία πήρε ο Παντελης αυτά που χρειαζόταν για να βγάλει το ωραίο πιάτο και ο άλλος έπαιρνε υλικά για να κάνει το plan b του. Καλά το γεγονός ότι δεν ήταν συνεργάσιμος και σκόπευε να μην κάνει τίποτα για να πάνε προς αποχώρηση και οι δύο είναι πραγματικά απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό. Δε θα ρίξω φταίξιμο στον Παντελή επειδή δεν πήγε με τα νερά του προβληματικού. Για να το πω και με ποδοσφαιρικούς όρους, είναι σαν να μου λες πως φταίνε όλοι οι προπονητές που ο Ουάρντα δεν παίζει την μπάλα που μπορεί ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος είναι για άσυλο.