Tue May 08, 2018 7:41 am
Γιώργη ώρες ώρες νομίζω είναι καλό να βγάζεις τα "γυαλιά" όταν ποσταρεις για το μάστερ Σεφ διότι το παραμύθι που στήθηκε χθες το βράδυ ενώ έχει παιχτεί κονσέρβα το πρωί ποιοι πρέπει να ξεπεράσουν την ήττα σου μου θυμίζει:"σε κοροϊδεύουμε αλλά δεξου το".
Δεν λέω ότι πρέπει να πέφτει κράξιμο τέτοιου είδους από τον καθένα και η κριτική αυτή σίγουρα δεν είναι γόνιμη αλλά έχει φύγει σποιλερ καιρό τώρα για το ποιά είναι η προτίμηση (όπως και πέρυσι).
Για εμένα αν το κράξιμο έχει σκοπό εκεί τότε καλά κάνουν. Αν είναι προφανώς επειδή"α ου από τη τηλεόραση μαμουσουτου πώς αυτό αφού εκείνο" ε οκ είναι λάθος και δεν υπάρχει κριτική ικανότητα. Σόρρυ αλλά αυτά εμένα με χαλάνε πολύ και κάθε κράξιμο πρός εκείνη τη κατεύθυνση πρός παραγωγή και στησίματος τ θεωρώ δίκαιο. Και δε λέγεται γκαστρονομι σεφ αλλά μάστερ σεφ.
Και μιλάμε για το Τιμο που είχε μια κούραση (άρα δεν ήταν όπως λές πιο dedicated) στα μέσα αφού βγήκε πρώτη φορά προτεινόμενος και που:"αν έβαζε η Γωγώ σε ένα πιάτο ένα ψωμί με τυρί εσύ θα είχες πάει σπίτι... Στο δικό σου σπίτι".
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Παοκ εισαι για να γουστΑΡΗΣ.
Δεν γ@μ@με οχι επειδη δε θελουμε,αλλα απο ιδεολογια.
ΡΕ ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.