Είδα τα 5 πρώτα. Πολύ καλό και ανεβαίνει. Βέβαια μου φαίνεται και ενδιαφέρον το θέμα.
Θεάρα η Anna Torv και πάρα πολύ καλοί και οι guests.
Moderator: Moderators
βαλτο νετφλιχ στα αγγλικα (δηλαδή μενου επιλογές τα πάντα) και θα σου βγάζει αγγλικους υποτιτλους ως επιλογηΈστειλα μνμ στο νετφλιξ. Κινέζικο είναι το DB broly movie. Έψαχνα καμία χαζομάρα για το ταξίδι μου χαλαρό χωρίς δύσκολες λέξεις κτλ.
Θα τσεκαρω με βπν. Βτς με βπν ελληνικό δεν βγάζει ποτέ ελληνικούς υπότιτλους. Δε ξέρω γιατί. Δε με πολύ ενοχλεί πλέον απλά μου φαίνεται περίεργο.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Μπορει να φαινεται καπως περιεργη η σειρα στην αρχη, ειδικα για καποιον που εχει και προηγουμενο ενδιαφερον για το θεμα. Κατα καποιο τροπο η 1η σεζον δεν εχει plotline με αρχη, μεση και τελος αλλα πηγαινει καπως στα τυφλα ακριβως οπως και οι πρακτορες καθως ουσιαστικα αναπτυσσουν μια νεα επιστημη επι τοπου. Οι φονοι που λυνονται στο μεταξυ με τη βοηθεια των πρακτορων τους επιβεβαιωνουν οτι κινουνται στη σωστη κατευθυνση. Στη δευτερη σεζον το plotline ειναι πιο ξεκαθαρο οποτε νομιζω οτι στους περισσοτερους θα αρεσει πιο πολυ η 2η σεζον. Προσωπικα, το true crime με ενδιεφερε πιο πριν, ειχα διαβασει το βιβλιο στο οποιο ειναι βασισμενη η σειρα οπως και αλλα βιβλια. Το να βλεπεις να παιρνουν συνεντευξη απο serial killers ειναι chilling καθως οι συζητησεις τους ειναι οντως πραγματικες σε μεγαλο βαθμο, οι ηθοποιοι κανουν φοβερη δουλεια και εχουν τρομακτικη ομοιοτητα με τους πραγματικους. Ειναι σειραρα και σκηνοθετικα και σε βαζει σε ωραιο mood 70s-80s.Είδα τα 5 πρώτα. Πολύ καλό και ανεβαίνει. Βέβαια μου φαίνεται και ενδιαφέρον το θέμα.
Θεάρα η Anna Torv και πάρα πολύ καλοί και οι guests.
Το άθροισμα της ομορφιάς και της εξυπνάδας είναι πάντα σταθερό.
“When you got nothing, you got nothing to lose”
Sorry κατάντησε τραγικό. Το σταμάτησα στο επεισόδιο με το γορίλα. Θα καταλάβεις.Κρυφο διαμαντακι το Masters of sex